שרשור חדש
יש מה לעשות עם פסטו שיצא לי מרררר?בזיליקום מר


להוסיף קשיו טחון או צנובריםדניאל55


עשית עם הגבעולים של הבזיליקום?ג'נדס
זה נותן מרירות...
הייתי מוסיפה עוד תיבלון של לימון ומלח
להוסיף לימוןהתנערי מעפראחרונה
אולי יש כאן למישי בשלופ מתכון לעוגת 'ספוג' ? תודה מקום בעולם
כן.א.א.
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
חצי כוס שמן
אבקת אפיה
סוכר וניל
2 כוסות קמח.
מקציפים חלבונים וכוז סוכר בהדרגה עד שנהיה קצף יציב
בקערה השניה תקציפי חלמונים וכל שאר החומרים חוץ מקמח
תעבירי את החלמונים לחלבונים תערבבי עם מרית בתנועות עטיפה
אחכ את הקמח גם בתנועות עטיפה.
עשיתי בדיוק כזו.. תודה!! מקום בעולם
בשמחהא.א.אחרונה
מצאתי אפליקציה מאוד טובה למתכוני שוקולד, מוזמנות לנסות!!נשגבת מבינתך
הכל באנגליתמירי ט.
למי שיודע אנגלית זה קל להבין..נשגבת מבינתך


חחח ברור, אבל בישראל הרוב דוברי עברית בעיקר.מירי ט.
אבל יש הרבה שדוברים שתי שפות..נשגבת מבינתך


אז מציינים את העובדה שהאפליקציה באנגלית בהודעה הראשונה.מירי ט.
אחרת אלו שלא דוברים שתי שפות סתם מתלהבים ואז מתבאסים.
אז עכשיו אני מציינת.. האפליקציה באנגלית.נשגבת מבינתך


בינתיים כבר עלו על זהמירי ט.אחרונה
לפעם הבאה..
יש למישהו מתכון לחזה עוף בתנור שלא יוצא יבש? תודה!ג'וני63


מה שגורם להתיישבות זה זמן רב מידי בתנור.מירי ט.
תשתדלי לא לעבור את ה17 דקות בתנור..אחרת זה מתייבש,
מתכון? לא ממש משנה,
מרינדה כלשהי עם תבלינים, עשבי תיבול, מה שבא לך.
אני אישית מערבבת סילאן, רוטב סויה, שום, שמן, פטרוזיליה קצוצה ותבלינים,
שופכת הכל על החזה עוף ושולחת לתנור בתבנית פיירקס.
בהצלחה
^^^^ אפשר לכסות בניר אפיה כדי למנוע התייבשותבת 30אחרונה


מתכון מעולה לחזות שלמיםבנימינה

 מקלפים שיני שום ותוקעים בתוך חזה עוף, עוטפים בנייר כסף ושמים בתנור חם למשך חצי שעה.

איך מכינים פסטו אדום?פלפלתי


אצלנו זה ככה-מירי ט.אחרונה
לקלות בתנור גמבה אדומה חתוכה(או יותר) ועגבניות חתוכות, עדיף עגבניות שרי,
כותשת ב-'בזזזז' את הגמבה והעגבניות עם שתי שיני שום, חופן שקדים קלופים (או צנוברים, קשיו, מה שבא..), שמן זית, מלח, פלפל, ואפשר לשדרג גם עם גבינה צהובה, אבל אז זה חלבי.
אני אישית אוהבת להוסיף גם קצת אורגנו אבל זה הורס את האדום..
הי לכולם, בוקר טוב?דניאל55

אז זהו, שאמנם עכשיו לא בוקר... אבל אני מחפשת שהוא יהיה טוב.

 

אז אחרי שנענתם לאתגרים פה של נועה וכו.

 

אני רוצה רעיונות לארוחת בוקר שכוללת חלבון.

אנחנו אוכלים כל יום סלט, עם טחינה, ביצה וטונה.

 

אבל דייי רוצים לשנות!

 

אז רעיונות לדברים בריאים ולא חלבי

 

 

תודה רבה רבה!!!

דג? בעיני לערב מתאיםפלספנית

בעזהי"ת

 

סטייק טונה על מחבת/דג אמנון כזה שקונים בשקית של בודדים, שמים עם שמן זית ותבלינים כמה דק' בנייר אפייה בטוסטר [של הטוסטים, לא טוסטר אובן!]

או שקשוקה..

שקשוקה, ביצה על כל גווניה עין, מקושקשת~א.ל

אפשר להוסיף לחביתה טיפה קמח מצה או פירורי לחם רגילים בלי תוספות, כוסברה, פטריות וכל דבר שאתם אוהבים ולעשות את זה כמו חביתיות קטנות

כל פעם לשפוך מעט מהכמות ולהוציא

 

לביבות תפוחי אדמה, בטטה, קישואים.. אפשר לנסות בתנור

 

פיצה ביתית ללא גבינה צהובה

 

מיץ פירות אם יש לכם מכונת מיצים: גזר וכמה תפוחי עץ- מצוין, או לימונה סחוטה עם נענע

 

 

 

 

 

 

בפיצה ביתית, איפה החלבון?דניאל55

החביתיות נשמע טוב. איך עושים בתנור??

יש גבינ"צ, החלבון שם.כוכב לכת


האמת שהיא בקשה בלי חלבי, ולא בדיוק חשבתי על העניין של החלבון~א.ל

כשכתבתי פיצה..

אבל זה מחייב??

 

ובתנור מעולם לא ניסיתי...

אפשר לשים טונה במקוםכוכב לכת

כמדומני שמישהי פה (אולי יהודיה מא"י?) כתבה פעם פעם על שיטה לשים ביצה וזה יוצא דומה לגבינ"צ רק פרווה.

נכון ביקשתי פרווה.דניאל55אחרונה

העניין הוא שגם טונה כבר קשה לאכל כל יום

רעיוןבת 30

חלבון מן הצומח.

גרנולה עם הרבה אגוזים, שקדים, וטחינה למשל.

ואגב- טונה כל יום ממש לא מומלץ!!! יש בטונה אחוז יחסית גבוה של כספית (לא רק בטונה, בדגי ים גדולים באופן כללי) וההמלצה היא לא לאכול הרבה בכלל. ונשים בהריון- רצוי לא לאכול בכלל.

דווקא אני שמעתי שטונה הכי פחות גרוע בקטע הזהבצל ידך


למי להאמין??דניאל55


תבדוק המלצות של ארגון הבריאות העולמיבת 30


לחמניות, שוקו, ממרחים וירקות.מירי ט.
בורקסים ומאפים, יוגורט עם גרנולה ודבש, טוסטים, פיצה פיתה, דליפקאן עם חלב, סלט פירות
הי מירי, א. תודה על הרעיונות!דניאל55

ב. נראלי שלא קראת את המשפט האחרון

 

״משהו בריא ולא חלבי״

 

סלט פירות זה נחמד... אך אין חלבון...אולי נוסיף לזה אגוזים ושקדים

חלבון מהצומחאימל'ה
עדשים זה חלבון מצוין וגם קינואה
אני עושה סלט עם עדשים קרים הרבה עלים ועגבניות שרי עם שמן זית ולימון כנל אפשר לעשות סלט טבולה עם קינואה
או יופי, שלום לך!!דניאל55

איך עושים עדשים קרות??

 

איך מבשלים אותן לפני?

איזה תהליך הן צריכות לעבור לפני שאוכלים אותן?

 

עם איזה סוגי עדשים אפשר לעשות את זה?

 

וגם איזה תהליך הקינואה צריכה לעבור לפני שאוכלים אותה?

 

וטבולה זה לא עם בורגול?

צריך לבשל את העדשים והקינואה לפניאמא!!

אני מכינה:

עדשים ירוקים- להרשות לפחות 12 שעות.

לשוף היטב את המים ולבשל עם מים רותחים ותבלינים עד שמוכן.

 

קינואה- על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים ומבשלים כמו אורז.

 

אני מבשלת בכמויות גדולות ומקפיאה בקופסאות קטנות או בשקיות אוכל.

כל פעם מפשירה שקית ומוסיפה לסלט.

 

וכן- טבולה זה בורגול... אז היא הציעה לך לעשות אותו דבר רק לשים קינואה במקום הבורגול.

אפשר גם להנביט עדשיםבת 30


אז עשיתי חלק מימה שאמרתדניאל55

את העדשים השרתי במים רוטחים איזה שעה ואז בישלתי

 

שמתי הבוקר בסלט והיה ממש ממה טעיים

 

את השאר הקפאתי בשקיות וכל פעם אוצי שקית ואשתמש.

 

תודה רבה על הרעיון!!

עונהאימל'ה
אני מבשלת עדשים לצהריים או לערב ובבוקר ממה שנשאר במקרר עושה סלט, אפשר עם כל סוגי העדשים ירוקות חומות שחורות
מומלץ להנביט ואז לא צריך לבשל..
מכינים את הקינואה ואז כמו מתכון של טבולה רק לא עם בורגול יותר בריא וטעים
עוגת גזר שהתקלקלהאני והוא

עשיתי את העוגת גזר של ניקי, שהיא פרווה לגמרי, ביום שישי

ואכלנו מהעוגה בשבת והיה מאוד טעים והכל

באתי לאכול מזה אתמול והיה לזה ממש טעם של מקולקל!!!!

זה היה בחוץ סגור בנילון נצמד (וזה פרווה לגמרי)

 

יש לכם רעיון למה זה התקלקל ככה?

לפחות אצלי,בת מלך
עוגות עם פירות (לצורך העניין גם גזר) נשמרות רק במקרר. לפחות נהניתם מזה בשבת
אוישמשיח נאו בפומ!
חם מאוד.. אולי זה החמיץ?
אסור להשאיר עוגות עם פרי\ עוגות לחות בחוץשנזכהאחרונה

מישהו ניסה פעם להקפיא ג'לי?הרש
זה נראה אותו דבר כמו במקרר או שההקפאה הורסת?
וכמן כן- יש ג'לי בצבע כחול?
כן ליום וחצי בערך הקפאתי לא קרה שום דבר...770מ

לא יודעת מעבר לזה (תרתי משמע).

2-משיח נאו בפומ!
יש ג'לי שקוף. אפשר להוסיף לו טיפה צבע מאכל כחול.
שקוף? מגניב! איזה טעם יש לו?הרהור


מה שאני מכירהמשיח נאו בפומ!אחרונה
בחנות מתמחה, הוא ללא טעם.
אבל נראה לי שפעם ראיתי בסופר רגיל, ג'לי שקוף של אוסם בטעם פירות..
עזרה דחופההעין כחולה

אני צריכה להכיון עוגת יומולדת דיי מושקעת אבל לא מחומרים ממש יקרים..

בבקשה אם למישו רעיון..

אשמח

רולדה/ עוגת קצפתיעל מהדרום
בעיקרון-תשקיעי בעיצוב..נדנדה כתומה.אחרונה
ריצ' לא אמור לעלות המון..

רעיונות:
עוגת שכבות/קומות
עוגת רולדה
עוגת שיש שמעוצבת בצורה מיוחדת(שעושים ספירלה/פסים וכו')
צורות לעוגה(לב וכו')


לחלק מהעוגות עדיף קצפת-ריץ' עם קצת פודינג וניל(אפשר לחלק לערבב פודינג אחר לקצפת בצבע אחר/טיפת צבע מאכל) ולחלק כדאי קרם שוקולד.

למראה מושקע ממש אפשר גם להשקיע בצורת הזילוף..תשיגי צנתר פרח,עוגה עגולה, וזה יוצא ממש מרשים!

בהצלחה
רעיונות לממרחים טבעוניים?חסויה55
מה מעניין אותך?חיה רוז
ממרח עגבניות מיובשות
ממרח קשיו
ממרח קישואים
ממרח גזר
ממרח פילפלים
ממרח פסטו או כל סוג ירוק
טפנד זיתים
מטבוחה
איזה מבחר ממש תודה לךחסויה55
טפנד זיתים ממרח פלפלים ועגבניות מיובשות יהיה נחמד
ושוב תודה
בכיףחיה רוזאחרונה

ממרח עגבניות-

 

יש כל מיני מתכונים באינטרנט. אני חותכת עגבניות לרבעים וסוחטת (בקליל, שתישאר קצת רטיבות..).

מסדרת בתבנית, מוזגת מעל שמן זית ומפזרת שיני שום.

מכניסה לתנור.

כשזה יבש יחסית ומתכווץ ובצדדים מתחיל טיפ טיפונת להשרף אני מוציאה.

 

קודם כל זה כבר טעים ומשדרג הרבה צלחות..כדאי להשאיר קצת לממרח.. כאילו מוציא לשון

 

כשזה מתקרר אני מכניסה לבלנדר ומוסיפה מה שבא לי. לפעמים פפריקה. קצת מלח. עוד קצת שמן זית. עוד שום. זעתר. כמון. תלוי מה הטעם שבא לי. יש מתכונים שמציעים להוסיף סוכר חום. לא ניסיתי.

 

ממרח פלפלים וזיתים:

 

מצאתי קישור שזכרתי שקיים. מלא ממרחים טבעוניים. יש ביניהם גם ממרח פלפלים וזיתים.

 

http://veg.anonymous.org.il/cat32.html

 

http://my-little-kitchen.com/2013/07/27/green-olives-spread/

 

תהני

 

 

 

 

בד"ץ אורות אליהו-משה ר-
תודה. אכן תהינו.בת 30אחרונה


מה אפשר להכין מעדשים ירוקות?ח ת ו נ ה
(ושילדים יאהבו)
אולי מרק?מנו
מגדרהיראת גאולה
כוס עדשים + 5 כוסות מים רותחים לבשל שעה. מוסיפים 2 כוסות אורז ו2-3 כפות מלח. מבשלים עוד חצי שעה.
אצלי זו ארוחה שלימה, והילדים אוהבים
קציצות עדשיםרחלקה
הבת שלי ממש אוהבץ מג'דרה...ת.מ.
אפשר גם מרקים,קציצות,תבשילים עם ירקות לבשל ולהוסיף לסלט...
אולי לנסות להנביט?בת 30אחרונה

אצלנו קוראים לזה "עדשים עם זנב"  והן אוהבות לנשנש אותם...

אפשר גם להכניס למרק ירקות ולטחון מעט עם בלנדר.

רעיונות לאוכל בסעודה שלישית שלפני צום תשעה באבח ת ו נ ה
ענבים, אבטיח, מלון, מיץ ענבים... זה בקטע של ריבוי נוזלים...בצל ידך

בקטע המשביע- פסטה, פחמימות מלאות...

מג'דרההאני אניאחרונה


אשמח למתכוןדורשת קרבתך

להכנת קורנפלס בשוקולד (הזה שמקפיאים) פרווה וללא חמאה או מחמאה מרגרינה וכו'

יש חיה כזאת?

תודה

אני מעמיסה במיקרוגלנועה26
שתי חבילות שוקולד, חצי כוס חמאת בוטנים ורבע כוס שמן מערבבת עם הקורנפלקס בערך 4-5 כוסות ואז אפשר או להקפיא בתבנית ולחתוך או לחלק למנג'טים
*ממיסהנועה26
יופי תודה רבה!!דורשת קרבתך
בשמחה!! איך יצא?נועה26
עוד לא הוכן. בעה מחר ונקוה שיצא טעיםדורשת קרבתךאחרונה
אתגר-נועה26
אני צריכה רעיונות לאוכל מזין ומשמין.. בעלי ממש רזה בצורה מפחידה..
ולמה זה אתגר? כי אסור לו-
חלבי.
קמן ח מלא, שיבולת שועל וכל הדברים שמלאים בסיבים..
שמן ודברים מטוגנים..
נראה אותכם..
תודה!!!
הוו, יש מלאנקודה טובה
שניצלים, ציפס, פסטות, בשרים, בורקסים, וכו'
תודה, אבל דברים בלי כמויות של שמן..נועה26
סלט עם שמן זית שוווארמה וטחינהzmil


בורקס ==בן-גרא

בורקס זה כבר ברבים

אן אומרים "בורקסים"

היחידה זה "בורקה" ....

 

שלום על כל ישראל!

בריא ומשמין?מרב.
כל דבר שאוכלים ממנו הרבה משמין גם בעלי רזה מידיי. אבל מותר לו הכל אז הוא בכיף אוכל פסטה מוקרמת (תנסי עם ריצ' ואז זה לא חלבי), תפו"א מוקרמים (כנל)..
טוסטים (לא חייב גבינצ בפנים... אפשר לשחק עם זה...)
בורקסים
מוקפץ עם אטריות
פיתות אפויות עם שמן זית וזעתר
דגני בוקר (כריות, ציריוס... דברים משמינים )
עוגיות למינהן (שוקולד ציפס, מושלגות, תמרים/שוקולד/ריבת חלב, אלפחורס (אפשר פרווה.. או עם ממרח תמרים או עם ריבת חלב פרווה... עם תמרים יוצא ממש טעים!!) וכו'...)
בטטות , תפוא
אגוזים, שקדים...
טחינה, אגוזים ושקדים, זיתיםשוקולד לבן


אגוזים,טחינה,פירות(או שזה נכלל בסיבים?),אבוקדו וכו'ת.מ.
ובעלי רזה ואין לו מגבלות על האוכל וכמה שאני 'מאכילה' אותו הוא לא משמין...
כמעט כל דבר חלבי אפשר למצוא תחליפים יש ממרח סויה שהוא כמו גבינה ויש כמו שמנת יש ריצ להקרמה וריצ רגיל במקום שמנת מתוקה וכו'...
עוגיות שוקולד וחמאת בוטנים אביגיל.
חלבהארלט


קטניות!!!ג'נדס
והרבה!!! אורז עדשים ירוקות, כתומות, שחורות, שעועית לבנה אדומה שחורה מנומרת אזוקי -תלמדו מה טעים לכם אזוקי מממממש בריאה. למצוא תבשילים טעימים באינט'.
אגוזים (כל הסוגים), שקדים, צנוברים- אפשר להכין ממרח פסטו טעים ממש!
פריכיות אורז. אפ' שהוא צריך להשמין, כמו שמרב אמרה- אם אוכלים הרבה זה- משמין.
אבוקדו
טחינה
לחם שיפון (יש ללא סובין בניית הדובדבן ממש טעים)
זיתים
מרקים
ממש תודה לכולן.. אני רואה שאני לא היחידה בבעיה הזו..נועה26
הבעיה אתו שאין לו הרבה מקום.. ברמה שהוא ישאיר חצי זית בצלחת כי אין לו עוד מקום...
אז אולי צריך גם דברים שפותחים את התאבון.. יש רעיונות?
איזה שרשור מעורר קנאה... יש לי הרבה ק"ג מיותרים. רוצים?+mp8


ללכת לדיאטן!יד_האלמונית

הוא בודק מאיפה נובעת הבעיה- מה החוסרים בגוף- ולפי זה אומר מה כדאי לאכול.

לנו אמרו גם לעשות פעילות גופנית לפני האוכל- כי זה גורם לתחושת רעב

הרבה בריאות והצלחה!

תודה על הרעיוןנועה26
העקר להיות בריא =בן-גרא

האם ההחלטה להשמין היא שלך? או יש הצעה מרופא?

ברור שעדיף להיות רזה - אל אם את חושבת שהוא "מגזים", זה ספור אחר..

 

שתהיו בריאים

מוכר מאודמוריה בשמחה
ראשית אני מציעה לבדוק האם יש לבעלך תחושת רעב (כי לבעלי לקח 8 חודשים להחזיר אותה) ואם לא במה הוא ממיר אותה (שתיה,מסטיק וכו׳).
ההצעה שלי היא ארוחות מאוזנות(חלבונים,פחממות וירקות) בשעות קבועות ככה הגוף מתרגל לאוכל. ובין לבין להרבות בפירות אגוזים,שקדים.
חשוב שהוא שהאוכל יהי דברים שהוא אוהב וכל פעם לנסות משהוא חדש נוסף.
רשימת המשמינים זה פחממות מכל הסוגים, עוף,בשר, תירס אבוקדו, טחינה, אגוזים,שקדים,תמרים.
הוא חולה מזה?אמא, ברוך ה'

אם הוא בריא ומרגיש טוב ובדיקות הדם תקינות תעזבי אותו בשקט...

בעלי גובה 1.72 במשך שנים שקל 47-48 קילו עם נעליים.

אמא שלו ציפתה שאני אגרום לו להשמין, אני מעולם לא לקחתי את האחריות הזו על עצמי, אמרתי לה שמה שהיא לא הצליחה במשך שנים זה לא התפקיד שלי.

הוא בריא, הוא בוגר, אם זה מפריע לו שידאג לעצמו, מבחינתי זה סבבה (טוב כי אני באה מבית של שמנים שכל היום עושים דיאטה).

היום, אחרי 11 שנות נישואין הוא שוקל קצת יותר (53-54 בלי נעליים...)

הוא עלה 6 קילו, כי נפתח לו התיאבון... אני בזמן הזה עליתי 15 קילו לצערי...

לפחות הממוצע שלנו יחסית בסדר...

על הסיפאג'נדס

ולגבי הרישא, בעלי בערך אותו דבר. רק שהגובה שלו 1.85 ושוקל כך עם נעלים

 

כן שינינו ביחד את התזונה לבריאה יותר. הפסקנו עם קמח לבן וכו'... אבל לא השמין (נשואים כמעט שנתיים)

הוא לא חולה מזה, אבל מלחיץ אותי ..נועה26
אבל את צודקת.
העיקר לאכול בריא ולהרגיש טוב.
ואימצתי את מה שאמרת לאמא שלו..
פשוט הוא ממשפחה ספרדית רצינית שעד היום סבתא שלו מסתכלת לו בצלחת ומתלוננת שהילד לא אוכל.
x
גם אצלי הוא ממשפחה ספרדיתאמא, ברוך ה'

בגלל זה אני מבינה אותך...

אני ממשפחה אשכנזית, שאמא רק אמרה לנו: תפסיקו לאכול, תשאירו לאבא, וכולנו כמעט שמנים...

בעלי ממשפחה ספרדית שרק מאביסים כל היום, וכולם רזים (ממוצע 50 קילו). (בעלי היה בטוח שפירות זה לא משמין ואפשר לאכול ללא הגבלה.. כי מה שבריא לא משמין...)

 

בעלי הוא הכי רזה, וכל פעם שהוא הסתפר זה היה עוד יותר סיוט כי הוא באמת נראה די מפחיד, הזקן והשיער קצת ממלא אותו, אבל כשהוא יותר קצוץ הרזון ממש בולט.

 

אבל תקשיבי, יש לזה מלא יתרונות. גם אבא שלו היה ממש רזה בחתונה, והיום בגיל 68 יש לו רק כרס קטנה וזהו. ואני ממש מקוה שגם הילדים שלנו יקחו את הגנים שלו או לפחות משהו באמצע של שנינו.

 

אני פשוט סרבתי לקחת על זה אחריות, גם מול הדודות הרווקות של בעלי עם ההערות...

תודה.. עזרת!!נועה26
פעילות גופנית סדירה, רצוי במכון כושר+מאמן אישי,משמינה.כן!כן!לימורשרה

וחוצמזה, ארוחות סידרות, שומנים בריאים (לא בורקס...) ודיאטנית.

 

מעבר לכך- זה עניין של גנטיקה. אין הרבה מה לעשות.

מכירה מקרוב...אמא!!

באמת ממליצה על אוכל בריא ומאד חשוב גם ארוחות מסודרות על פני כל היום.

פעילות גופנית ולבדוק אם אין חוסר בויטמינים- זה גורם הרבה פעמים לחוסר תאבון.

אם הכל בסדר בתחומים האלה- שיהנה מהמשקל....

אני כל פעם צוחקת על בעלי שהלוואי שהייתי יכולה להעניק לו כמה קילוגרמים...

בשריא.א.אחרונה
חזה עוף על מחבת פסים בלי שמן.אפשר קצת שמן זית.ירקות מאודים
מחפשת בדחיפות מתכון לעוגיות רעידת אדמהשלומית2
אבל מתכון פשוט בלי שוקולד.
פעם קראתי כאן באתר ולא זוכרת איפה... תודה רבה
מתכון חביב:הרהור

http://bishulbezol.blogspot.cz/2010/08/blog-post_24.html

 

אפשר גם לגגל: "עוגיות רעידות אדמה/מושלגות/מתפוצצות עם קקאו"

ל mami יש מתכון מעולה.פנסאי
@mami יש מצב את מעלה לפה?
בכייף mami
 
 
כמה אבקת אפיה ? כפית ?עיניים תכולות

ואחרי שזה במקפיא הבצק כבר לא דביק ונוח לגלגול?

 

תודה(:

שקית שלמה אבקת אפיה ואחרי המקפיא העיסה לא יוצאת לי דביקהmami


לכמה כדורים זה מספיק?מעפר אני באה


הכנתי ויצא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממשחמדמדה

טעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ליקוקחיבוקליקוק

תודה רבה על המתכון...נשיקה

חמודה mamiאחרונה


יש בעיה עם לאכול הרבה עדשים אדומות?נעים עכשיו
מבחינה בריאותית
בעיקרון עדשים זה בריא מאדכוכב לכת
אבל כמו בכל דבר לא כדאי להגזים.
מה זה הרבה?ג'נדס
זה בריא מאוד מאוד אז אפילו כל יום זה בסדר השאלה כמה...
כל יום זה בסדר?נעים עכשיו


תלוי כמהג'נדסאחרונה
נראה לי שמנה יומית זה סביר בהחלט

דוג' למנות: כמה קציצות עדשים, שתי קערות מרק עדשים וכן על זה הדרך...
התלהבתי על המתכון מהטור של איה קרמרמן, מוזמנים לנסות תוכו רצוף אהבה

20150714235233.png

(מומלץ להוסיף מעט קינמון ולאכול עם דבש ליקוק)

 

אוהו נראה מעולה!!amaliabarbanelאחרונה

תודה רבה. אני כבר רעבה ועוד לא סיימתי לקרוא עד הסוף...

איך אפשר לרכך בצק סוכר?גויבה

ישלי גוש גדול של בצק סוכר.. והוא קשה רצח!

מה עושים??

זה דחופפפ!!!

שימי אותו ליד חום.נסיכים שלי


כמה שניות במיקרוגל או ללוש הרבה בין הידייםט'


ללוש הרבהכוכב לכתאחרונה
בצק סוכר מתנהג כמו פלסטלינה. ככל שלשים הוא נהיה יותר רך, יותר קל לעיצוב ויותר דביקי ונמרח.
עוגת פרפרמיסטר דום

יאא איזה יופי חנניו


יצא יפהפה!כוכב לכתאחרונה
עבר עריכה על ידי כוכב לכת בתאריך כ"ח בתמוז תשע"ה 19:44
איזו עוגה יש מתחת?