|
רבים חושבים שהם יודעים הכל על הכנת אוכל ושקשה מאוד לחדש להם. אך אפילו המוחות היצירתיים ביותר יודו שהטריקים הבאים הצליחו להפתיע אותם! הפכו את החיים שלכם לקצת יותר קלים עם הטיפים הבאים. |
|
הניחו פרוסת לחם על עוגה כדי למנוע ממנה להתקשות. |
![]() |
עטפו את קצה הבננות בניילון נצמד כדי להאריך את חייהן. |
![]() |
הכינו חביתת פיצה - הכינו קוביות משאריות פיצה, הוסיפו לה ביצה וגבינה ויש לכם חביתת פיצה נהדרת! |
![]() |
רוצים להכין קסטה? הנה דרך מיוחדת ומדליקה! |
![]() |
שמרו את הסלט במקרר יחד עם מפית או נייר סופג כדי לשמור על טריותו. |
|
חלקו את הבשר לחתיכות לפני שאתם מכניסים אותו להקפאה, כך לא תצטרכו להפשיר את כולו אלא רק את הכמות לה אתם זקוקים. |
![]() |
חור קטן לפני שאתם מכינים ביצה קשה, עושה את כל ההבדל! הסוד שלכם לביצים קשות מושלמות שמתקלפות בקלות. |
![]() |
נשאר יין מארוחת הערב? הקפיאו בתבנית קרח והכינו "תיבוליות יין". |
![]() |
הקפיאו מים עם לימון בתבנית קאפקייקס, ויהיו לכם קרחונים לקנקנים - לאירוח קיצי מושלם. |
![]() |
אפו עוגיות בתבנית קאפקייקס הפוכה - ויהיו לכם קעריות אכילות! |
![]() |
הרחיקו את הזבובים מהמשקה שלכם עם מנז'ט או פילטר קפה. |
![]() |
שמרו חצי אבוקדו במקרר עם חתיכת לימון - והוא לא ישחיר. |
![]() |
מתחלקים חצי-חצי בגלידה? כך עושים את זה נכון. |
![]() |
אם אתם צריכים לחמם שתי קערות במיקרו אבל חושבים שאין מקום, כנראה שאתם צריכים לחשוב מחוץ לקופסא... |
![]() |
צריכים לחתוך עגבניות שרי או ענבים? הניחו בין שני מכסים וחצו עם סכין ביניהם. כל כך פשוט! |
![]() |
הקפיאו חתיכות של עוגיות וחלב בתבנית קרח ויהיו לכם קוביות בטעם חלב עוגיות לאייס-קפה שלכם! |
![]() |
צריכים לקרר בירה מהר? עטפו במגבת רטובה והכניסו למקפיא. תוך חצי שעה הבירה מוכנה לשתייה! |
![]() |
ענבים קפואים יצננו יין לבן ולא ידללו אותו. הקפיאו ענבים! |
![]() |
לא מצליחים לפתוח פיסטוק? השתמשו בקליפת פיסטוק אחר. מקגייוור היה גאה! |
![]() |
השתמשו בחוט דנטלי (לא מבושם) כדי לחתוך עוגות רכות או גבינות קשות. |
![]() |
|
























ואני עושה