220 גר' סוכר
70 גר' מים
160 גר' חלבון
220 גר' אבקת סוכר
220 גר' שקדים לבנים טחונים דק
צבע מאכל חום, ו-2 כפות אבקת קקאו...
חומרים למילוי(גנאש)
220 גר' שמנת מתוקה
110 גר' חמאה
580 גר' שוקולד(אפשר לשלב מריר+חלב)
ואפשר לשלב גם ליקר שוקולד או משהו אחר..
הכנה:
מכינים את הגנאש, שמים בשקית זילוף ומניחים בצד..
להכנת העוגיות
מנפים את כל היבשים(חובה)
ומקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצפת יציבה, ומקפלים לתוך היבשים עד שמתקבלת תערובת חלקה..
מעבירים לשקית זילוף, שמים נייר אפייה בתבנית ומתחילים לזלף.. (חשוב מאד לשמור על גודל אחיד)
לאחר מכן, מניחים את התבניות בצד כחצי שעה ולאחר מכן מכנסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ל-9 דקות..
אחרי 9 דקות מורידים ל-140 מעלות ואופים עוד כ-4 דקות, מוציאים ומניחים בצד עד לקירור מוחלט של העוגיות, כדי שאפשר יהיה לנתק בקלות מהנייר אפייה, לאחר מכן מתחילים להתאים את העוגיות, מתיזים מעט מים על תחתית כל עוגייה, מזלפים את הקרם, ומחברים...