שרשור חדש
פנקייקים משיבולת שועל דקה, בלי לטחוןבוקר אור
יש?
יעל מהדרוםבוקר אור
@יעל מהדרום
אני לא מוצאת את המתכון שלך לעוגה בחושה
יש לך אותו בשלוף?
כןיעל מהדרום
לק"י

מערבבים כוס שמן וכוס סוכר.
מוסיפים 2 ביצים.
1 א. אפיה, 1 סוכר וניל ו-2 כוסות קמח לסירוגין (אני שמה הכל יחד).
כוס נוזלים (מים/ מיץ)
בדיוק מצאתי הרגע משהו יותר מפורטלחם מלא
בכיף - בישול ומתכונים
כתבתי במנוע חיפוש 'מתכון עוגה בחושה לק"י'
תודה! נראות טוב בתנורבוקר אור


איך יצאו?יעל מהדרום
לק"י

אני גם הכנתי לשבת- אחת עם חלוה, ואחת עם תפוחים וקינמון.
יצאו טעימות וחוסלו...
וואי מעולה!בוקר אוראחרונה

עשיתי אחת עם צימוקים לשבת הזאת ועוד אחת סוג של שיש והקפאתי

מזל שנשאר קצת להמשך השבועחיוך

למה אתם מוסיפים חומץ בן יין אדום?הנורמלית האחרונה
לכלום. אין לי בכלל בבית דברים כאלה (הקפצתי)יעל מהדרום
גם לי לא היו, אבל פתאום הביאו בד"ץ והייתי חייבת לנסותהנורמלית האחרונהאחרונה
כרגע הוספתי לרוטב של סלט חסה.. נחמד.
קוסקוס במיקרו שיוצא כמו האמיתי... זה אפשרי?מבקש אמונה

חבר שמבין בקוסקוס אמיתי סיפר לי שהוא אכל קוסקוס שעשו במיקרו,

והוא אומר שזה טעים ממש באותה רמה.

 

מה אתם אומרים? זה אפשרי? מישהו פה ניסה? 

אני שוקל לעשות את זה (מקווה שזה לא נחשב בגידה במולדת חח)

אני עושה, אבל לא ניסיתי משהו אחר, יוצא מושלםאמת ואמונה
תודה. יצא לך לאכול קוסקוס בהכנה המסורתית? יכולה להשוות?מבקש אמונה


אנחנו אכן עושים והעלתינחשון מהרחברון
כאן מתכון כמה פעמים.
יוצא מהמם ממש אותו דבר. הרבה מרוקאים לא מרגישים הבדל.אני מרגיש הבדל פצפון ביכולת שלו לספוג יותר נוזלים
תודה רבה!! וואי אני חייב לנסות..מבקש אמונה

חיפשתי ומצאתי אחד הפעמים שהעלית מתכון

 

העליתי לפה שיהיה לי יותר קל למצוא אותו כשארצה להכין

 לגבי הקוסקוס חשוב מאד! 

כן אין צורך במיקרו אנחנו עושים ככה כבר המון שנים ויוצאקראנץ שוקולד
מצויין...פעם שהיה יותר זמן ויותר כוחות היו מכינים בבית מאפס..
בכ"א אם זה קוסקוס לבשרי שמים מעט פלפל שחור ומלח,אפשר להוסיך גם מכט כורכום אם רוצים קוסקוס צהוב.. שמן ומכסים עם מים רותחים בערך כ2 סמ מעל הקוסקוס ומכסים עם ניילון נצמד כעשר דקות ומוכן.
ניילון נצמד במיקרו?בוקר אור
מים רותחים לא מיקרוקראנץ שוקולד
ועקרונית אין בעייה להכניס ניילון נצמד לתנור.. הוא עמיד עד טמפ מסויימת
הכוונה מסולת ולא משקית...נחשון מהרחברון
לא קראתי שהוא כתב מסולתקראנץ שוקולד
שיערתי שהוא התכוון להכנה מהירה משקית..
שקית לא קרוב לאמיתחנחשון מהרחברון
לפחות ככה אני הבנתי את השאלה
כאחד שאכל גם וגם וגדל בבית מרוקאי ואכלתיקראנץ שוקולד
המון קסקוס תוצרת בית? השקיות מאד איכותיות,תלוי מאד איך מכינים את הקוסקוס.
אנחנו מכינים, יוצא מעולה!עיגול קטן
ממליצה מאוד..

יצא לי לאכול קוסקוס אמיתי של מרוקאים, לא מרגישה יותר מידי הבדל.

שווה לנסות, מה תפסידי?
תודה רבה! אגב, אני בן מבקש אמונה


היתה פה המלצה למתכון של תום משהויעל מהדרוםאחרונה
מחפשת מתכון לפשטידה כלשהי.הריון ולידה_פצ
לא פשטידת פטריות, וגם לא קוגל תפא/ פשטידת קישואים.
כל רעיון אחר יתקבל בברכה!
בטטה, בצל, ברוקולי וכרובית..מקום בעולםאחרונה
יום רביעי היום.. מה מבשלים לשבת?ברוקולי
אין לי כח להכין שבת. רציתי ללכת להורים וסגר אנונימיות
בתכנון-
חומוס
טחינה
מטבוחה מהמקפיא
חצילים
סלק

חלות

ערב-
גולש
אורז
שעועית(?)

בוקר-
עוף עם תפו"א / שניצלים

סד"ש-
פוקאצ'ות
באלי עוד משהו

עוגה כל שהיא
כמה רעיונותחיננית 123
דג מרוקאי או חריימה
עלי פילו/ טורטיה ממולאת פרגית קצוצה עם לוף ובצל
עוף ממולא באורז
כרעיים עם קישואים( יונית צוקרמן)
נתחי פרגית עם רוטב צ'ילי וטריאקי(יונית..)
קנלוני ממולא בשר ברוטב אדום(ניקי ב)
תפוחי אדמה בתנור עם רוזמרין טימין מלח גס, אפשר לשים גם קישואים,גזר, סלק,עגבניה
עוף בתנור עם זעתר זה גם טעים.
עוף מבושל עם קינמון ותפוחי אדמה./>קובה
חוצמזה לקינוחים:
מלבי ע"ב קרם קוקוס
בקלוואה( יש לי מתכוןפצצה)
עוגת תפוזים/פרג/שוקולד
הכי קל- רולדת ריבת חלב
כדורי שוקולד מ3 מצרכים( בסקוויטים,שמן קוקוס,שוקולד מריר)
מממ כמה רעיונות מגניביםאם_שמחה_הללויה
בא לי בשר טחוןנחשון מהרחברון
אז בערב פאי רועים כנראה
בבוקר לזניה בשרית (עבודת יד)
סד''ש אולי רביולי בטטה? אולי סתם פסטה ברוטב? (עבודת יד)

מרק מסתמא בערב אולי עם קציצות או קניידלך.
תפו''א ועוף לבוקר אולי יהיה בנוסף ללזניה איזה שעועית מוקפצת ואולי סירות בטטות בתנור.

סד''ש לאחרונה יוצא לנו לאכול בפועל סלטים ווחלות.
יש כבר עוגיות אולי נכין עוגת שמרים.
סלטים יהיה מגוון מעניין נראה מה נעשה
מה? יום רביעי??בוקר אור
🙄
בתכנון
לערב מרק ירקות עם אטריות
פאי רועים
בוקר
לזניה עם בשר טחון ( אפשר לעשות מאותו בשר של הפרי רועים?)
אנטיפסטי

סדש
נראה לי חלות וסלטים.. אם יהיה זמן בצק ספידי ממולא בפטריות

יש כמה לחמניות במקפיא ופיתוח
עוגה כלשהו ( אולי של יעל מהדרום עם תפוחים וקינמון)
פטריות ובצל בסילאן
מקלות גזר
כדורי תמרים מהמקפיא
סופינחשון מהרחברון
ערב:
מרק עוף עם איטריות ביתיות (פסטה דקה חתוכה קצר)

בוקר:
לזניה עבודת יד
ממולאים כלשהם (פלפל/קישוא/בצל/תפו''א הכל ביחד)

סד''ש:
פסטה ברוטב נטורינה עגבניות.

אפיה:
עוגיות קוואקר
פצפוצי אורז בשוקולד
שמרים קינמון מהבצק של החלות
חלות.

סלטים:
חומוס
טחינה
ממרח עגבניות צלויות
פלפל חריף
טפנד
משייר
סלק מבושל.
אז כרגע מוכןנחשון מהרחברון
פסטה ברוטב נטורינת עגבניות ועשבי תיבול
לזניה.
איטריות למרק
עוגיות
חומוס
אוף, נגמרו הרעיונות לתוספות ללא גלוטןברוקולי

 

אין תפריט

אין בישולים

 

זה התכנון הראשוני לבנתיים : עוף בסיר צלייה, פרגיות, דג (לא החלטתי אם אמנון או סלמון ) 

חצילים

מה עם קינואה? כתחליף לאורז?אמא12

תפו"א- אפויים, מבושלים, פירה, צ'יפס

אנטיפסטי

בטטה בתנור

סנפורסט למינהם- שעועית, אפונה, ברוקולי...

טוב, יש לי רצונות טובים, נראה מה יצא בפועליעל מהדרום
לק"י

חלות ללא לישה
משייר
טחינה
חצילים עם בצל/ ברוטב
סלק
קוביות חצילים בפרורי לחם (תודה ל@טארקו)
סלט תפו"א במיונז

עוגות שמרים מההקפאה
עוגיות מייפל
עוגיות שוקולד צ'יפס
עוגה בחושה כלשהי

ליל שבת:
חצילים וקוביות חזה עוף ברוטב עגבניות
קוסקוס
עוף, תפו"א וחומוס

יום שבת:
חמין חיטה
חזה עוף ובצל
תפו"א בתנור/ בסיר

סד"ש- אולי:
בצק כלשהו במילוי פיצה
פשטידה
העוגות היפות שלייעל מהדרום

יפה מאודרויטל.


טוב בקטנה ממשברוקולי

ערב שבת
מרק כתום נג
כדורי בשר ברוטב אדום נג
קובה סלק
קינואה עם פטריות נג

בוקר שבת
סלמון עם שמיר ולימון כבוש נג
עוף שלם עם אורז בגריל נג
פרגיות
פשטידת קישואים נג
כרובית נג

טחינה, מטבוחה , חצילים, סלטים חיים
משהו עם שוקולד

איך מכינים כדורי בשר עסיסיים?ט'
הכנתי היום מבקר טחון ברוטב מושקע ויצאו יבשים ..
באסה לגמרי

צריך להזהר לא ללוש את זה יותר מדיאם לשתיים
כי זה מקשה אותם.
מעבר לזה חשוב להוסיף גלוטן כלשהו (פירורי לחם/קמח וכו') ואפשר להוסיף מעט סודה לשתיה וטיפונת שמן זית.
והכי טעים בעיני זה לערבב בשר טחון עם הודו טחון
אני מוסיפה לעיסה*אשתו של בעלי*
מי סודה.
מה שדותיהם,כן??
כמות של כוס לחצי ק''ג בשר טחון
כנל. אפילו חצי כוס מים עושה את העבודה..מקום בעולםאחרונה
כנראהאבןישראל
שזה התפריט:
ערב שבת:
דג סלמון בתנור
מרק עוף + אטריות
בוקר שבת:
בורקס בשר
מוקפצים
תפוא ובטטות בתנור
סעודה שלישית:
סלטים
חלות
פנקייקים

סלטים:
סלק
מטבוחה
טחינה
ביצים
חציל בתנור
חציל במיונז
כרוב

חלות
עוגת תפוזים
שמרים
פס בוטנים ושוקולד
סובין שיבולת שועלאימוש+2
הי ,
בגלל בעיה בריאותית צריכה לאכול הרבה סובין שיבולת שועל.
חיפשתי מתכונים עם זה וכמעט לא מצאתי.
יש רעיונות מה אפשר להכין עם זה? פחות בכיוון של דייסה יותר בכיוון של עוגיות/מאפים.
תודה
גרנולה?תפוחית 1
אפשרי משיבולת משועל. לא בטוחה מה זה סובין
לא זה יותר גרגיריאימוש+2
אז באמת פחות רלוונטי גרנולה. אבל שווה לגגלתפוחית 1
אולי אפשר בעוגיות מסוימות להמיר חלק מהקמח בזה
ראית כמה מתכונים, רק תכתבי בגוגל מתכונים 10 דקותרויטל.

ויש שם כמה מתכונים.

יותר עדין מקווקאר. אפשר לאכול 1-2 כפות, כתוספת ליוגורטכלנית1אחרונה


רעיונות מה לעשות עם בצק של עוגת פירורים שנשאר לי?קיבוצניקית
תודה
כוסיות שיש בהן פירורים עם קצפת חלביתנועה גבריאל
מגניבקיבוצניקית
צריך לאפות את זה?
כןנועה גבריאל
משטחים בתבנית
אופים
מגרדים
ואז שמים בכוסיות וכו'
תודה ממשקיבוצניקית
בצק פריך?משיח נאו בפומ!
עוגיות חמאה, אלפחורס, מגולגלות תמרים
לא נראלי😬קיבוצניקית
זה מתפורר כזה...
את יכולה להוסיף חלמוןעלה למעלהאחרונה
ואז זה בצק פריך
יום רביעי היום.. מה מבשלים לשבת ?ברוקולי
אפשר מתכון לפשטידת בצל?הריון ולידה_פצ
דג לשבת1234אנונימי
רוצים לגוון קצת את הדג הרגיל.

יש לכם המלצה לדג טרי מומלץ? (חוץ מסלמון)
תודה!!
אומרים שבורי מעולה כדג מרוקאיהנורמלית האחרונה
ואבא שלי מאוד אוהב קרפיון, אז מכינים עם ירקות שמן ופלפל שחור... אשכנזי למדי
גם אמנון טרי יכול לצאת מעולה כמרוקאי או כל תיבול אחר שמתאים לו.
תודה!1234אנונימי
מחפשים גיוון לדג המרוקאי הרגיל

גם הדג וגם ברוטב
עם רוטב אדום או סגנון דג אחר?נפשי חמדה
אני מאד אוהבת להכין דניס שלם בתנור
יש לי כמה מתכונים מוצלחים אם זה הכיוון
ואם הכוונה לרגיל המרוקאי, אני אוהבת במקום סלומון או מושט, דג טונה אדומה ..
סגנון דג אחר1234אנונימי
אני אשמח למתכונים לדניס
אני מכינה דניס בסגנון מרוקאי...בימבה אדומה
אחד-נפשי חמדהאחרונה
הרבה זעתר (זה לא משתלט מידי, ויוצא ממש טעים) הרבה שמן זית, שיני שום פרוסות, כוסברה קצוצה, מלח ופלפל שחור. אני מערבבת הכל ואז מורחת על הדג בחוץ ובפנים, כשהדג מונח על נייר אפייה, ואז עוטפת אותו כמו סוכרייה, הוא יוצא ככה עסיסי וטעים בטירוף.

יש לי עוד אחד שאני לא זוכרת בע'פ הכל וכבר במיטה.. חח אז אבדוק מחר
בורי, מושט, נסיכה..מקום בעולם
שלום אפשר שאלה על ירקות חתוכים?מוריהלי
אני רוצה לשים במקרר כל מיני סוגי ירקות חתוכים ואז כשאני ארצה להכין סלט פשוט אקח מכל ירק ואשים בקערה.
איזה ירקות אפשרי ישארו נורמאליים למשך כמה ימים?
לבנתיים חתכתי רק חסה... חשבתי על גזר ולא הצלחתי לחשוב על עוד.. פטריות שמפיניון אפשרי? (הלבנות) ובטטות אפויות?? (אם כן אז לתבל או רק ככה?) גמבה יהיה מושי? תודה לכם
סלק, כרוב, אבל אולי יומיים. אחכ זה מושי.מודדת כובעים


אני אישית לא אוהבת ירקות שעומדים חתוכים במקרר כי הם נהייםבטעות נכנסתי

מושים ומגעילים כאלה ומאבדים את הטעם הטעים שלהם.

אלו שנראה לי יותר יעמדו בזה זה אולי גזר, סלק-ירקות קשים

ירקות אפויים הרבה פחות בעייתי אז לא נראה לי שתהיה בעיה עם בטטות אפויות, גמבה אפויה וכאלה,

אני אישית אופה עם מלח (אפשר גס), פלפל(אפשר גרוס) ושמן זית- אנטיפסטי כזה

לגבי פטריות אני לא בטוחה אם ישארו טובות ולא ישחירו

גם גמבה חיה אני ממש לא אוהבת שעומדת חתוכה.

אמא שלי הייתה מתחזקת קופסא כזאת תקופה ארוכה....אמרלד
ובאמת חסך זמן להכין סלטים
ואכלנו יותר בריא... כל כמה ימים רעננו אותה
מה שהיה שם-
גזר/ מלפפון/ופילפל חתוכים כל ירק בתא/ קופסא נפרדת
מעל ריבוע נייר מגבת ... זה היה אסטטי ממש ושמר על הטריות
חסה ועגבניות שרי - שטופים
עלי בייבי אולי?
וחתכנו קרוב להגשה
פטריות גם אפשר לשטוף לפני
וכיף שיש קופסת נבטים /אלפלפא
בנוסף היה במקרר ביצים קשות,
לפעמים קינואה ועדשים שחורות מבושלות
ומוסיפים מה שמתחשק
אם יש איזשהו רוטב ביתי אהוב- להכין כמות מראש.
ואפשר גם לקנות מלאי של טונה , קוביות בולגרית , חמוציות
( במקפיא שמשום וגרעיני חמניה קלויים אבל זה למתקדמים..)
וכל תוספת לשדרוג🙂

כרוב בסדר גמור ליומיים שלושחמדת66

ואם מוסיפים לימון אפילו יותר. (רק לא לשים מלח)

תודה לכולכם!כרוב וחסה הולכים יחד?מוריהלי
ו@אמרלד מלפפון לא נהיה רכרוכי כזה?? תודה רבה!!
הולכים מצויין יחדיעל מהדרוםאחרונה
אפשר לאכול קראמבל תפוחים שהיה שבוע במקרר? לאבעוז וענווה!
פתחנו את התבנית, היא סגורה טוב
כן. לא רואה סיבה שלאיעל מהדרוםאחרונה
אשמח לעזרה עם בשר..ה' אלוקינו

מישהו יכול להסביר לאיזה בישול מתאים כל מספר ? 
נגיד מספר 5 ל..? 
מספר 6? 
וכו וכו ... תודה

..גיימס פוטר

אם את קונה טרי את יכולה פשוט לשאול את הקצב, ואם קפוא אז בד"כ כתוב על האריזה.
בכל מקרה-
 

תודה, אז לא הבנתי בשר 10 טרי מה לעשות איתו ? מה זה נזיד?ה' אלוקינו

תבשיל רגיל פשוט ? 

אני חושב תבשיל סמיך כזה עם שעועית גיימס פוטר


5 הכי משובחאורית1981אחרונה

מאז שלמדתי לבשל בשר בתנור אני משבלת אותו רק בתנור ויוצר מושלם!

דחוף(יחסית)גיימס פוטר

למישהו יש רעיון מה אפשר לאכול עם שקשוקה חוץ מחומוס לחם וירקות? משהו שיהיה משביע...

פירה?אקונהמטטה
אורז מלא עגול
בורגול
לאפות כוסמין
סלט ענק
לדעתי סלט חסה ענק עם בטטה ופינוקיםתפוחית 1אחרונה
חתיכות חלומי למשל,
יכול להיות ממש משביע
(כן אני יודעת שחסה זה ירקות)
לחם שום או פוקצות גם ילך נהדר
אפשר להקפיא שום, הכוונה ראש שום שלם עם הקליפה? תודה לעונים.רויטל.


תקלפיברוקולי


אבל צריך לכסות אותו בשמן אסור שלילה יעבור עליו בלי קליפהה' אלוקינו


את לא מכניסה שום מקולף גם ככה בלי מכסהברוקולי


אבל גם עם מכסה זה בעיה לא ?ה' אלוקינו


צריך לערב בו שמן ומלח וכ,, אסור שום קלוף.רויטל.


נכון.פה לקצת
צריך לשים בו משהו
אני בדכ שמה שמן בבצל שנשאר לי מקולף
תודה,שמן מספיק?רויטל.


עד כמה שאני יודעת, כןפה לקצת
לפי הרבה דעות לא.אפילו מקרר מספיק...מיקי מאוס
אבל אם אתם נוהגים דווקא לערבב משהו אז אפשר קצת שמן זית
עם קליפה לא שמעתי שיש בעיה בכלליעל מהדרום
תודה,אני יודעת שאין בעיה עם קליפה, השאלה הייתהרויטל.

אם אפשר להקפיא הכוונה זה נשמר טרי,או מתקלקל.

תודהרויטל.אחרונה


בשר מספר 10 ! איך מבשלים אותו ?? תודהה' אלוקינו


אני אוהבת אותו בבישול ארוך כמובןאהבתחינםאחרונה
מלא מלא מלא מלאאאא בצל מקורמל.
ברוטב סמיך.

אכין בע"ה השבת עשית לי חשק..😘
אשמח לעצה-אמא 10

אני רוצה להכין עוגת שכבות ליום הולדת, שבין השכבות תהיה קצפת חומה..

מה הדרך להפוך קצפת לחומה ושהיא תישאר יציבה וטובה?

מעט שוקולד מומס? אין לי מושגגיימס פוטר


הכי פשוט פודינג שוקולדאם לשתיים
ולמתקדמים ואניני טעם גנאש שוקולד
להוסיף שוקולית/ קקאו וסוכריעל מהדרום
להקציף שמנת מתוקה*אשתו של בעלי*
אינסטנט פודינג שוקולד
וחלב
אבקת חרוביםרויטל.


גנאש מוקצף הוא קל להכנה ויציב מאד, אישית אני לא אוהבתירושלמית טרייהאחרונה
חפשי מתכוונים אונליין, הכל אותו דבר.
זה יוצא חום בהיר, פחות כהה משוקולד.
צריך זמן מראש להמסה ואז קירור.
עוגת אלפחורסבוריס
מישהו מכיר מתכון לעוגת אלפחורס?
פעם קנינו ממאפיה והיא היתה סוף הדרך ואני רוצה להכין בבית.
מתכון מומלץ ממש-אמרלד

עוגה לא עוגיותבוריס
יש לי מתכון של עוגיות של מישהו תותח בשם שלומי כהן-גיימס פוטר
מתכון שהכנתי:חיים של
את הבסיס לקחתי מכאן:
עוגת אלפחורס‼

מעליו מרחתי קצת ריבת חלב וקוקוס

מעל זה קצפת:
1. מקציפים בקערה מיכל שמנת מתוקה וכשהשמנת עומדת, מוסיפים 2 כפות סוכר ומקציפים עד שהסוכר נטמע בקצפת
2. בכלי נפרד מקציפים 500 גרם גבינה לבנה 9%, עם שקית סוכר וניל ו3/4 כוס סוכר
3. מעבירים לקצפת הראשונה בעזרת כף/ מצקת את הקצפת הגבינתית, מעבירים מצקת ומקציפים אחר כך מוסיפים ומקציפים עד ששתי הקצפות מעורבבות והופכות לקצפת אחת.

ומעל זה ריבת חלב

יצא אשששש
תודהבוריס
לקרין גורן יש מתכון מעולהסתם אחת
המתכונים של קרין מעוליםחיים שלאחרונה
אבל גם יקרים.
עוגיות קינמוןאבןישראל
יש למישהי מתכון מוצלח לעוגיות קינמון ?
תודה מראש
איזה סגנון עוגיות?*אשתו של בעלי*
יבשות?
שמרים?
עוגיות בחושות?
אז אפשר לקחת כל מתכון של עוגיות חמאה נניח*אשתו של בעלי*
ולתבל את הבצק בקינמון וזהו!
רעיוןאבןישראלאחרונה
אבל רוצה משהו מניסיון ולא בא לי לזרוק אם לא יצא טעים..
תודה!אבןישראל
אנסה אותן
אוכללכתום עולה????
סליחה עם כבר פתחו שרשור על זה, אני לא מצאתי🙈
אשמח למתכונים שמתאימים לארחות צהריים או ערב, משו קליל, שגם ילדים יאהבו, אה ושלא יהיה בשרי..
לדוגמא תפוחי אדמה עם טוויסט כלשהוא או פסטה מוקרמת
אשמח ממש!!
טוסטים חביתות ביצים קשות/ חביתות,פנקייקיםתפוחית 1
מאפינס כל מיני
מרקים אם הם אוהבים (אפשר עם קוסקוס או איטריות)
פיצה
אורז קוסקוס פתיתים בורגול
פשטידות
תודהה❤🙈כתום עולה????
מלא סוגי תפוא-פשטות..אחרונה
צ׳יפס (אפשר לאפות עם טיפונת שמן)
תפוא מוקרמים, ברוטב אדום, עם עשבי תיבול, עם שמן זית ועם מלא תיבולים שונים, מה שיש.
בולונז טונה
קציצות טונה
פנקייקים
להוסיף למרקים אורז או כל מיני קטניות
בצק פריך*שלי*
למה יצא לי בצק מאוד מתפורר כמעט ואי אפשר לעשות איתו כלום...
מה הסיבה??
כנראה חסר מעט נוזליםמשיח נאו בפומ!
לפעמים בגלל הכמות, כדאי לשים לב למה שכתוב במתכון.רויטל.


אולי בגלל המרה של חמאה בשמן?בת מלך!!!!
מרגרינה במקום חמאה*שלי*
מה המתכון שעשית?*אשתו של בעלי*
נא לרשום חחח*שלי*
200 גרם חמאה
1/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1/2 כפית מלח
1 ביצה
3 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
על פניו נראה מתכון סבבה*אשתו של בעלי*
עם יחסים טובים בין יבשים לרטובים.
בפעם הבאה אפשר להוסיף מעט מים...ממש כפית..כפית..
רוצה לציין שלא ערבבתי בבלנדר*שלי*
מה גם שאין למתכון המים*שלי*
אפילו...*אשתו של בעלי*
זה מה שתמיד ממליצים המתכונים בצק שונים.(גם אם אין מים).
תודה!*שלי*
איך1234אנונימי
את שמה את החמאה?

את ממיסה אותה או חותכת לקוביות?
בעיקרון בבצק פריך*אשתו של בעלי*
לא ממיסים חמאה
אלא שמים חמאה קרה
אני יודעת1234אנונימיאחרונה
אני מנסה להעלות השערה למה לא עובד לה הבצק
אולי היא ממיסה