יצאתי מהארון לפני שלושה חודשים (רשמית)
אמא שלי כמובן שלא תומכת ברעיון הזה כמו כל דוסית,
כשיצאתי מהארון שאלתי אם טוב לה שאני מאושרת, שאני סוף סוף מרגישה טוב עם עצמי, היא אמרה לי
"אני יודעת שזה לא טוב לך, זה כמו 0מים בשבילך, את לא רואה שזה מזיק לך, ואני יודעת שזה עושה לך רע"
הייתי חייבת ללכת אז לא הגבתי לה על זה באותו רגע אבל ויצא לי לחשוב על זה...
בדרך כלל כל מי שעושה 0מים עושה כי הוא קורא לעזרה או שהוא מחפש ריגוש,
ומי שיוצא מהארון עושה את זה כדי להרגיש טוב עם עצמו ולהיות שלם עם עצמו, או כדי להפסיק לשחק דמויות בחיים של עצמו.
אז זה לא במת מדוייק לקרא לזה "את עושה 0מים"
נכון, התורה לא רואה את זה בעין יפה, ולי בתור מאמינה (לא יכולה להגיד דתייה הארדקורד)
לא בא לבזות את התורה ואת כל מה שהיא אומרת לכן אני לא רוצה להתחתן ולעשות טקס חופה עם אישתי לעתיד..
(אני אתחתן בח"ול כדי שיהיה כתוב לי בת"ז נשואה וכל הפרוצדורה של בית הדין הרבני)
עכשיו שאמרתי את זה לאמא שלי היא התרגשה ממש, תוהה לעצמי אם איי פעם היא תרצה להכיר את אישתי...
אני מרגישה שבמגזר הדתי לאומי הכי קשה לצאת מהארון
אצל חילונים זה הכי קל לרוב הם ממש תומכים ואם לא יש קהילה שתומכת
אצל חרדים לרוב המשפחה לא תומכת בכלל ומוציאה את הילד מהבית לגמרי (שזה נוראי בעניי)
אבל אצל הדתיים לאומיים וגם אצל חלק מהחרדים זה מצב שנשאר בין לבין, ואני אסביר כי אצלי נגיד לא גירשו אותי מהבית, אבל גם לא באמת מכניסים אותי לבית, זה מצב כזה מורכב כלכך שלפעמים הייתי מתחננת שהורים שלי יהיה נמאס ממני ושיגרשו אותי מהבית, הם מצד אחד מתגעגעים (ואם נספור את הפעמים שאמא שלי עושה לי פאסיב אגרסיב לחזור הביתה זה לא ייגמר בטוב, אבל מצד שני היא גם לא רוצה שאני יהווה השפעה רעה לאחיות שלי ופה זה ממש מתסכל, אוף אם מישהו הצליח להבין מה אמרתי אשמח שתגידו ואם לא אז גם תגידו...
#הרהורים #מחשבות #משפחה

)