…הליכוד הוא נכס לחמס בפרט ולערבים בכלל.
חבל שהאופוזיציה לא מעלה את זה בקמפיין שלה
…הליכוד הוא נכס לחמס בפרט ולערבים בכלל.
חבל שהאופוזיציה לא מעלה את זה בקמפיין שלה
בס"ד
שאלה ראשונה:
מה הסיבה שלא פורסם שום תיעוד (אות חיים) של איתן מור או איבנתן אור מהשבי?
שאלה שניה:
מדוע כל אותות החיים פורסמו בשבת, שעות לפני העצרת המרכזית בכיכר החטופים?
התשובה היא שההפגנות היו הנכס הגדול של החמאס, שרצה בהפלת הממשלה. משפחת מור לא לקחה בזה חלק, אז איתן היה "מיותר" עבורן.
כנראה זה היתה פליטת פה לא חכמה של השובה שלו.
לחמאס יש אינטרס להעצים את ההפגנות, כי מה שהוא רוצה זה עסקאות חטופים.
החמאס לא חטף את החטופים (ולא מתכנן לחטוף עוד) כדי שיכינו לסינוואר שקשוקה, אחא בתור קלף מיקוח. לחא עיסקה החטופים הם רק נטל על החמאס. לכן ברור שלחמאס יש אינטרס שיהיו הפגנות שיובילו לעסקה.
הוא טוען שזה שהחמאס טרח להדגיש לאיתן מור שהוא משתחרר ראשון - זה הוכחה שהאינטרס של החמאס זה שלא יפגינו, אחרת לא היה טורח לומר זאת לאיתן. ואז הוא טוען טענה הזויה שבעצם החמאס תומך באי-המפגינים כי זה עוזר לליכוד.
זו טענה מטופשת כי אם לחמאס זה באמת היה חשוב אז הוא היה מפרסם זאת בהקלטה במקום לומר אישית לאיתן. ובטח לא היה מפרסם הקלטות של הרבה חטופים במטרה לעודד הפגנות.
נראה שפשוט זו היתה פליטת פה לא חכמה של ראש הזרוע הצבאית לאיתן. היא לא חכמה כי החמאס בטפשותו גרם שככה יהיה קמפיין נגד הפגנות. כנראה פליטת פה שנוצרה מהאופוריה של חמאס שסוף סוף אחרי שנתיים צהל נסוג ואז אפדר לברבר חפשי
גוטה, הפוך.
העדיפו להשאיר שם את מי שהמשפחות שלהם עושות בלאגן
תורמות לפילוג, קוראות להפלת הממשלה וכו'
לעומת זאת משפחות שלא מפגינות לא תורמות לרצון ולמעשים של הערבים
לכן מעדיפים לשחרר אותם(מי שהמשפחות שלהם לא מפגינות) מאשר מי שלא מהליכוד או מי שמפגין.
מה שהשמאל עשה ועושה זה בדיוק מה שהערבים רוצים
לקרוע את העם מבפנים, זה חוסך מהם את מרבית העבודה
מה שנקרא 2 רבים והשלישי לוקח
…. הם מעדיפים לחזק את הטיעון הליכודי שאומר הקפלינסקים בוגדים כדי שהליכוד ישאר בשלטון.
זה לא חדש. הם טרפדו את הבחירות של פרס לטובת שמיר בזמנו.
וכמובן להביא סימוכין לדבריך
שימו את זה בכל הקמפיינים של האופוזיציה כדי שכולם יראו איך חמאס אהב את ההפגנות וההתפרעויות של קפלן וצנגאוקר. למה שלמאס יתאמת להשמיד את המדינה כאשר קפלן עושים את זה בעצמם. ועוד בצוספת של טבח נחמד, אונס ופריקת יצרים אכזריים בעוטף? מעולה.
שימו את זה בקמפיין. האופוזיציה תישאר במדבר הפוליטי לנצח נצחים. אנא, תציע להם את ההצעה שלך.
…. ישלוט לנצח . הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. שלום מלחמה. ללכת עם השמאל ללכת עם הימין. העם יסלח לו. זה המציאות. זה כמו אוהדי קבוצת כדורגל.
זוהי המציאות העגומה וזה לאו דווקא טוב למגזר. אל תשכחו שמי שגרש יהודים, מי שפינה ישובים ,מי שעשה שלום ומי שחיזק את הסכמי אוסלו במקום לבטל אותם זה הליכוד. המדינה זה הליכוד.
התגוררתי בעיר ש95 אחוז מתושביה הם ליכודניקים. עיר עם פוטנציאל אדיר. רק מה כלבים מסתובבים ברחוב חופשי, מחרבנים על כל מדרכה, תושבים חונים איך שבא להם, משולטים על שטח משותף בבנין דירות, מחלקים דירות לשלוש יחידות דיור בלי חשבון בקיצור הפקרות. אגב רוב התושבים דתיים. זה הפרצוף של המדינה וזה הפרצוף של בוחרי הליכוד.
לתפארת מדינת ישראל.
… המציאות היא בדיוק מה שתארתי.
אני אומר את הדברים בעצב רב.
את הציונות הדתית אני נושא על כפיים כרעיון. את המנהיגים שלה לא כל כך אבל הליכוד ובוחריו הם אלה שמוציאים את דיבתה של הארץ.
עוד תראה הרבה אכזבות מההנהגה הזאת
אכזבות שיגמרו את הגירוש מגוש קטיף ופינו סיני.
… בפרט שהוא ירא שמיים. אפשר להגיד שזה סוג של יסורים. לא קל לחיות ביושר במדינת היהודים.
אתה יודע את זה כמוני.
למה שלא תפטר מהייסורים ותעלה?
"נחמו נחמו עמי. דברו אל לב ירושלים כי נרצה עוונה כי מחאה צבאה כי לקחה מיד ה כפליים בכל חטאתיה"
תגיד אירן משלמת לך ריאל על כל הודעה, או שזה הולך בלירה אוסטרלית?
פשוט האמת. הגלות הסתיימה וכלל ישראל טהור (סוציולוגית בעומק, לא רק באופן מיסטי-סגולי), יש מלא ראיות אבל זה ארוך (רמז כללי: איך מציירים יהודי כולל ישראלי בקריקטורות בעולם כיום)
אני מניח שאתה מכיר את הסיפור על הרצי"ה שאמר בהספד "האומר עד קן הציפור יגיעו רחמיך טועה מפני שעושה מידותיו רחמים ואינן אלא גזרות"? הנסגור על כלל ישראל הוא לא ברדיצ'בי, אלא פשוט מראיה נכוחה של המציאות. למשל אני מקטרג הרגע על כלל ישראל וטוען שהוא לא מוכן מספיק לבית מקדש והר הבית. הנה קיטרגתי
…ואז נראה איך תדבר.
תראה דגלי ישראל קרועים מתנופפים בכל חלקי העיר ונראה איך תרגיש.
תעבור בכפרים ערבים כמו שאני עברתי ותראה איך שמסירים דגלי מדינה ונראה איך תרגיש.
יש עוד עשרות דוגמאות.
אם אתה מתיחס בשוויון נפש לכל זה אז השם יעזור.
זה קרה לאחרונה? כי פעם לא היה חוק והיום יש והמדרכות הרבה יותר נקיות מפעם
סוג התגובות האלה שלך הכי משמחות אותי, כי הן העדות החזקה ביותר לאמת שבדברים שלי. אין לך יכולת לענות אז אתה בורח לדיבה אחרת. יפה מאוד.
מזל שהיה לנו את נתניהו בזמן שקרה הטבח שהשמאל ארגן. אף סמרטוט מהאופוזיציה לא היה מחסל את נסראללה, תוקף את החותים, מבצע ביפרים, ומחזיר את כל החטופים החיים (ואת רוב הנרצחים) לא יציאה מעזה.
ברוך השם שלא נתננו טרף לשיניכם.
אבל השמאל הוא אלטרנטיבה מסוכנת. אוסלו אחד כבר ראינו. אין להם שום בעיה להביא עוד אחד. אסור שהשמאל יהיה בשלטון אפילו ליום אחד, ואפילו בצחוק. אף פעם לעולם לא.
הוא פירסם את זה? גם אם כן מה זה שווה כשאין אישור מאחד הניקים המרכזיים? במיוחד כשהם לא פעילים...
או שהIP שלנו חשוף לכולם ושכחו לספר לי?
אני פשוט חושד מדובר (בעוד) טרול שמנסה לשגע את כולם.
ניסה להסתיר שהוא אותו ניק. לא עקבת אז לא שמת לב.
הוא לא טרול. זה דעותיו האוטתנטיות אם תעבור על הפורומים מהחצי שנה הקרובה.
אתה יכול גם לשאול אותו והוא יאשר לך את זה שהוא אותו אחד
אני לא בטוח שזה היה מטוב ליבם
אלא להיפך הם רצו לשדר לו שלא אכפת להורים שלו ממנו ולכן הם לא נלחמים עליו
בסוף הוא ענה לכולם ואמר שהוא מודה להורים שלו על החינוך שהוא קיבל
כל רשויות המדינה הן נכס לאויב.
מחמשים אותם
מאכילים אותם
מממנים אותם
בונים להם את הנהגת הטבח הבא
לתפארת מדינת ישראל!
אתה לא יודע כמה חיי חיילים נצלו בזכות זה
א זאני אומר לך שהמון....
….עד מתי עלינו לעודד טרור פיזי כדי למנוע
הקמת עוד מדינה בארץ ישראל?
כרגע זה הרע במיעוטו
אני אומר לך מידיעה זה הציל חיי הרבה חיילים
דיברתי על מחבלים בפוטנציה מסוגים שונים
עליהם הוא כתב שמחמשים אותם וכו
צבא ההגנה לישראל לוחם עם ידיים קשורות
שמערכת המשפט לא מאפשרת לו לזוז
יש פה מוסר יותר נעלה מהמוסר הנוצרי ורק בגלל זה חיילים נרצחים לחינם.
יש דרכי לחימה שאפשר להפעיל בלי ששערה אחת של חייל תיפול
אבל מינת ישראל והעומדים בראשה בכלל לא רוצים לנצח!
לא רוצה לנצח.
וזו הסיבה שחיילים נלחמים עם ידיים קשורות
לא יישאר להם בסיס לאידאולוגיה
ואז הם יצטרכו להמציא אחת כזו חדשה
או פשוט לומר טעינו וזה ממש קשה
וסמוטריץ ובנגביר שיושבים שם עדיין ורק מצייצים מחאה על מה שלא מוצא חן בעיניהם?
המדינה, כמדינה, על כל זרועותיה
לא מגינה ושומרת על חיי היהודים
מפקירה אותנו למות ובונה את הנהגת הטבח הבא.
מתי תפנימו שמדינת ישראל זו הגלות שהארץ ישראל?
האחרונה לא ברורה.
המדינה כמדינה מפקירה אותך למות ובכל את כותבת כאן
למרות שאיראן ירו עלייך טילים שבאורח פלא נעלמו באוויר בלי שאף מדינה תיירט אותם
והסיבה שהם ירו עלייך טילים בליסטים ולא גרעין זה כי המדינה ישבה רגל על רגל ולא עשתה כלום
בעיקר ביבי כי הוא היה עסוק מאז ומתמיד לקבל בובות ושמפניות ולא התריע פעם אחת על האיום הגרעיני.
את צודקת, זו מדינה פח שלא שומרת עלייך בזמן שאת מוקפת באויבים שרוצים להשמיד אותך בכל רגע נתון ואת משום מה ב"ה
עדיין כאן וכותבת שמפקירים אותך, המדינה עשתה טעות בשמחת תורה ובכל מה שקשור לזה בזה אף אחד לא יחלוק עלייך
אך יש לך טעות ענקית לומר שלא שומרים עלייך ואם השורה האחרונה שלך היא לומר שהמדינה הזו היא בעצם גלות זה יסביר הכל
אני דיברתי על ההודעה שנכתבה כאן למעלה למה ישראל מחמשת ערבים בעזה
אז זה ספציפית הציל המון חיי חיילים
כל השאר אני מסכים
הגישה שלנו לצערי עקומה...
אף סמרטוט מהאופוזיציה לא היה עושה חצי ממה שנתניהו עשה במלחמה הזו. הוא הצליח לקחת את מצב הביש שהאופוזיציה השאירה לו ולהפוך את הקערה. אם הוא ימשיך בכיוון הזה, בעזרת ה', הוא יסיים כמו אחד מגדולי השופטים התנכיים. אהוד בן גרא של דורנו.
אהוד בן גרא נלחם באויב ולא חימש אותו והאכיל אותו ונתן לו עוד מנהיגים שיעשו את המלחמה הבאה.
ביבי הוא אלוף ההפקרות ושחרור רוצחים.
ביבי רע ליהודים ויש לו הרבה דם יהודי על הידיים.
הוא לא מושלם, ולא טענתי את זה.
אבל הוא השמיד צמרת חותים, חיסל את נסראללה והמחליף שלו, מבצע ביפרים, מבצע מכשירי הקשר, תקף בטיראן, נכנס לרפיח והביא לחיסול סינוואר, תקף בקטאר, הביא לשיחרור כל החטופים החיים, הביא לעיסקאות בלי להביא לסיום המלחמה (וגם כעת אנחנו עדיין בתוך עזה), שינה מדיניות תקיפה בערי הטרור ביו"ש, הצליח לשמר את הכלכלה, והצליח להפוך את הקשר עם טראמפ לברכה אדירה לעם ישראל וכבר הספיק להיות 3-4 פעמים בבית הלבן ב10 חודשים האחרונים.
נתניהו עשה פחות נזק ממה שמקביליו השמאלנים עשו, והיו עושים עוד לו היו במקומו. אני רק מדמיין את המלחמה הזו תחת לפיד, גולן או אייזנקוט - ועוברת בי חלחלה.
ביבי טוב ליהודים ולמדינת ישראל.
הוא עשה מדינאות מדהימה וניהול צבאי משובח למרות הרדיפות המשפטיות, ימי האנרכיה של קפלן, ותקשורת שמפיצה פייק ושנאה. הוא עמד בלחצים האדירים של משפחות החטופים השמאלניים והביא פיצוי גדול וכפרה גדולה לעם ישראל על כך שלא טיפל בזמן בכל הפקידים שהסתירו ממנו מידע ונתנו לו המלצות מודיעין חסרות.
לאיש יש מלאך שומר שאומר לו "גדל". המזרח התיכון השתנה. לטובה. תעקוב אחרי כל מזרחן בישראל ותראה את העדויות, הציטוטים והפרשנויות מרחבי המזרח התיכון. אם נשכיל לשמור על זה ולהביא שנים של שקט. אשרינו.
רק אחרי שכל זה נאמר, אפשר להתחיל להעביר ביקורת על מהלכים כאלה ואחרים שהוא עשה.
העולם הרבה יותר מורכב מבואו נהרוג את כל הערבים ונגרש אותם
בלי כל ההכנות מסביב לא יכולנו לעשות כלום
וחלילה לנו מלנהל מלחמה כזו בלי תיאום עם המעצמות הגדולות בעולם לבד כי אחרת מי יודע מה היה נשאר מאיתנו
וכמובן שככל שנהיה מאמינים בני מאמינים בניתחון ובאמת אסור לנו לסמוך על הנס אנחנו לא בצבא לש חזקיהו עדין לצערי
ברור שביבי עשה טעויות אבל כל אחד אחר כנראה היה עושה הרבה יותר טעויות ממנו
לא בטוח שאני בוחר בו אישית אבל עדין טוב לי שהוא נמצא בראש
לגבי חימוש אוייב - האוייב של האוייב שלך הוא ידיד ואני יודע שהשיטה הזו הצילה חיי חיילים רבים
אז הכל משחקים ומלחמה זו לא מציאות פשוטה ובעיקר מלחמות של היום זה לא לשלוח 2 גדוד לש לוחמים עם חרבות יש אסטרטגיות מטורפות מאחורי הקלעים שפספוס קטן עלול לסכן את חיי כולנו ולכן הכל מתנהל בצורה הזו וביבי אלוף בזה
שהייתי בגן בערך.
לך תשאל את שמיר ז"ל מה דעתו על ביבי עכשיו
בטוח שיש לו ידע רחב יותר עכשיו על מלאכים...
….שהוא (המגזר)תאב שלטון ושהמדינה תלך לעזאזל.
שבת שלום לכולם . די!!!! מרבה המילים מרבה חטא.
אתה לא יכול לטעון שהם תאבי שליטה.
איך תרכיש אם אומר עליך שאתה תאב שליטה? (רק מביא דוגמא תיארטית)
הבנת שהמגזר צמא לשלטון בדיוק?
המגזר רוצה שהמדינה תלך לעזאזל
ולכן המגזר נמצא בחוד החנית בכל דבר שקשור למדינה
בטחון, התישבות, חקלאות, הייטק ועוד ועוד ועוד
המגזר מוכרח להיות בשלטון אחרת המדינה תלך לעזאזל
מה האלטרנטיבה שלך? אחד חסר ערכים ולאומיות שצועק
ציונות ציונות ואין לו שום בעיה לחלק את המדינה למילוני חלקים ובקלות לוותר על ירושלים כולה
או אחד שכל כולו דבק בתורה ובהלכה שאין לו שמץ של מושג מה התורה רוצה
חוץ מלומר נמות ולא נתגייס ושהמדינה תפרנס ותכלכל אותי?
או שבכלל ניתן את השלטון לאותם קדושי עליון שאומרים את דעתם
על מדינת ישראל ואזרחיה כשהם בכלל יושבים בחו"ל עמוק בתוך הקליפה
זוהמת וצחנת הגויים יוצאת מגרונם והם בכלל לא מודעים לכך?
להיות ציוני דתי זה לאו דווקא להיות איש ימין או ליכוד או עוצמה יהודית. יש אנשים שרואים את עצמם ציונים דתיים והם גם יכולים להיות מתונים בדעותיהם הפוליטיות.
"המגזר" שאני מכוון אליו הוא ציונים דתיים שבראש מעייניהם הוא ארץ ישראל השלמה והדרך לזה לדידם הוא הקצנה פוליטית, דרך שלדעתי רק תשיג את ההפך.מכוון שרוב העם לא כזה (לא כל מי שלא ימין הוא בהכרח שמאל) ממגזר מצמיד את עצמו למפלגת שלטון שלא בהכרח תואמת לדרכו.
הציונות הדתית בכלל ידעה ימים הרבה יותר טובים מבחינת אחדות והשגים פוליטיים וכלכליים דווקא בזמן שהיא שיתפה פעולה עם מפלגה סוציאליסטית בימי המפד"ל.
כיום ההצמדות לליכוד נותנת גובים ותקציבים ותו לא וזה דבר זמני.
… אחדות בקרב האופוזיציה. שוב יש הבדל בין ציוני דתי שגם אני מגדיר את עצמי כזה לבין מה שהגדרתי כמגזר.
אברום בורג ועוד הרבה אנשים יקרים שלא שייכים למגזר ולא אנשי ליכוד הם ציונים דתיים לא פחות ממי שחושב שיש לו את המונופול על אהבת ארץ ישראל ועם ישראל.
לא טועה אברום בורג
כתב לאחרונה שהוא מזדהה עם עודה מסעודה
ומעדיף להכנס לשותפות איתו ולא עם בן גביר
לא יודע מה איתך אבל מי שמעדיף להכנס למיטה עם ערבי שאומר
בריש גלי שמדינת היהודים למעשה שייכת לו והוא עצמו מזדהה עם המחבלים
וקורא להם לוחמי חירות וליד המאכילה אותו קורא כיבוש, מי שנכנס למיטה עם אחד
כזה הוא בחלט לא ציוני ולא דתי ויותר מכך צריך לבדוק אם הוא בקו הבריאות
ולגבי דעותיו על מחבלים גם.
כזה ממש לא ירא שמיים
וברור וגלוי שהוא לא אוהב את הארץ
אם הוא מחבק ומנשק את מי שרוצה לקחת לך את הארץ
כפי שכתבתי למעלה ואכתוב כאן שוב
מי שנכנס למיטה עם אחד כזה הוא לא ציוני ולא דתי ויותר מכך צריך לבדוק שהוא בקו הבריאות
שבראש מעייניו היא ארץ ישראל השלמה הוא פטריוט אוהב הארץ ובעל הבנה בריאה
וזה לא חייב להיות ציוני דתי אם כי הרבה מהציונות הדתית הם כאלו וגם "מהמגזר" כפי שחילקת בין השניים
דעתך היא דעתך אך אל תשכח שגם הקומוניזם דגלו בסוציאליזם.
התורה היא שמכתיבה מהיכן עד היכן המדינה שלך ושם תהיה הפוליטיקה, קיצוני או לא קיצוני את זה תשאיר לבורא עולם
אם לא מתאים לך הרעיון של ארץ ישראל השלמה תבקש מבורא עולם לשרוף את התנ"ך הישן ולכתוב אחד חדש.
.. למה לקפוץ בראש ולהיות קיצוני כאשר הצד השני ממילא הוא הסרבן? זה לא לסמוך על הנס זהההאות שקיבלנו מרגע שהערבים סרבו לגבולות החלוקה מארבעים ושבע וזה נמשך עד היום.
לא בכדי הדבר קורה. זה השגחה אלוהית.
לא צריך אסטרטגיה של "החמס הוא נכס" כל הערבים הם נכס . הפוליטיקאים יודעים את זה אבל מעדיפים את ההקצנה כי זה מביא מנדטים.
הימין מיישב בחוות והתיישבויות את כח יו"ש בזמן שאבו מאזן מנסה לבנות כמה שיותר ולהשתלט על יו"ש בשקט.
מי יעשה את זה במקום הציונות הדתית? מי?
רק המגזר עמל להשיג את ארץ ישראל השלמה
השאר רוצים להשיג שיהיה להם טוב
והדגש הוא להם.
רואה טענה שלמגזר מסויים יש מונופול
תראה לי קבוצה או אדם יחיד שרוצים ופועלים
להשגת ארץ ישראל השלמה
שיש דבר כזה שלום
כל זמן שהערבים חיים בארץ
טועה מטעה וחי בחלום
… לא מפריע לי שיש יהודים שחושבים ככה כי ממילא הצד השני לא רוצה שלום. נהפוך הוא מפריע לי שיש יהודים שקופצים בראש ומקצינים וגורמים לכל העולם לרחם על הערבים השפלים. הקיצוניות הישראלית תשיג את ההפך משלמות הארץ.
המרד הגדול נגד הרומאים החל מסיכסוכים פנימיים בין יהודים לגויים בארץ ישראל סכסוכים שהחלו עם מות הורדוס ונגמרו עם כשלון מרד בר כוכבא שהוליד את השם המקולל פלסטין.
"שקופצים בראש" זה העם כלביא
זה עם גאולה, אני לא מדבר עכשיו על מגזר או ציוני דתי
היהודים האלו שנותנים פייט בין אם זה כהתיישבות במקום נידח
בין אם זה אותו חילוני שבא מרחוק ונלחם עם הידיים בשמחת תורה
כי הוא שמע שערבי תוקף יהודי
בין אם זה כל אחד שקופץ בשביל להראות שהוא כאן בעל הבית ולא אף ערבי
זה היהדות במלוא הדרה, זה הישראלי הגאה וזה מה שאתה צריך להיות
אז העולם מרחם על ערבי חלאה, תהיה גאה בזה שאתה יהודי ותקדם את העם שלך
לפי רצון ה' ורצון העם שלך, לא לפי תכתיבים של העולם.
אתה חלק מעם שתפקידו להוביל את העולם ולא להכנע לו.
שמעון בר גיורא, אלעזר הכהן בר כוכבא ושאר הקנאים והביאו עלינו את החורבן והגלות.
ידידי כאן אני חייב להפסיק סליחה.
בכל מקרה שבוע טוב והרבה בריאות
יהודי צריך לחיות כמו כלב טוב
במדינות גויים ונתון לחסדיהם שלא יהרגו אותו
להיות פודל טוב שעושה רצונם גם בביתו שלו
כי הרי הגויים הם אדוני העולם וההיסטוריה היהודית
לימדה אותנו שאנו לא צריכים לחפש ולדרוש את ה'
ולחיות בארץ שנתן לנו אלא להתכופף לחסדיהם של הגויים
כי אם לא נקשיב להם נביא על עצמינו חורבן וגלות...
… מה הטעם במסירות הנפש כשאפשר לקדם את שלמות ארץ ישראל ללא סכנת חיים בגליל ובנגב.
בכל מקרה אני חייב לסיים.
שמחתי לקיים דיון ללא השמצות למרות חילוקי דיעות
מחילה שבוע טוב והרבה בריאות.
לא לשכוח את תחילת הפסוק!
הפסוק משתמש בנימוק הזה כדי להצדיק עונש מוות לרוצח.
נ.ב. ע"פ תורה - לגויים (רוצחים וכדו') יש עונש מוות גם בזמן הזה שבטלו דיני נפשות מישראל.
יש חובה!
בן-נוח שרוצח - אחת דתו להמית, בלי משוא פנים!
סתם גוי רוצח רגיל לא נראה, שהרי גויים היו תמיד בארץ ישראל תחת רשות סנהדרין ועדיין סנהדרין שהורגת אחת ל70 שנה היא סנהדרין קטלנית, ורבי עקיבא אומר שאילו היתה סמכות לסנהדרין בימיו אז לא היה נהרג אדם מעולם בה.
כמובן שמלכי בית ראשון ושני תמיד הרגו את אויבי ישראל
להלן בדקה 14:00 מספר נצ"מ וייס שהפצ"ר המיועד איתי אופיר הוא שותף לפרשייה החמורה של המימד החמישי, שהיא מסירת מאגרי המידע המשטרתיים על תושבי ישראל , וגם תורת הלחימה המסווגת של המשטרה, לידי ידידתנו הגדולה קטר:
קודם כל לעכל את משמעות ההדלפה.
אחר כך שורת הדרמות:
הטלפון שלא נתפס בזמן
ההישרדות המופלאה במי מלח
ההתאבדויות
האשפוז באיכילוב
וזה
מה טיבו של המשא ומתן הזה?
הם מחבלים, הם חמאס, הם במקום שהם לא אמורים להיות, למה כולם מתערבים ולא שולחים אותם לגהינום?
הלוא כן?
הרי זאת מטרת הימצאותם כאן, לשמור שלא יקרו "חלילה" דברים כאלו, ואפילו יותר מינוריים.
קמפיין ההרעבה יצא מאצלנו, מקפלן, והופץ בכל העולם למרות עשרות אלפי משאיות שנכנסו לשם במצטבר.
לעצם העניין, עזה ורפיח וכל הרצועה, עדיין מרושתות במנהרות. דרך המנהרות עובר הכל, כולל כביסה קפה וסיגריות.
להערכת גורמים בצהל, כ- 40 אחוז מהמנהרות הושמדו, זה הכל.
אם הם היו רעבים באמת, המשא ומתן על כניעה היה מסתיים בתוך שעות אחדות.
כל חמשת המנהיגים הערבים המגה רוצחים הכי גדולים היו שמאל כלכלי:
נאצר- ניסה לעשות לנו ג'נוסייד ב1967, והשתמש בגז רעיל נגד מתנגדיו בתימן, והלאים את הכלכלה.
סאדם חוסיין- איש הבעת', מפלגה סוציאליסטית, רוצח המונים מוכר וידוע.
אסד- גם איש בעת' שטבח במתנגדיו, לפעמים גם בשימוש בגז רעיל.
קדאפי- כתב ספר כלכלי סוציאליסטי, טבח במתנגדיו ותמך בטרור בכל העולם.
ומי שתוהה איך כתבתי חמשה מנהיגים והזכרתי ארבעה, אז היו שני אסד, אבא ובן.
חוץ מדרום תימן הקומוניסטית ותוניס לתקופה קצרה מאוד, כל שלטון ערבי שמאל כלכלי היה בן ברית שלהם, כולל אלג'יר.
תן לי שם של מנהיג ערבי שאינו רוצח.
יורש העצר הסעודי בן סלמאן, עוד לא מנהיג רשמי, וכבר רצח עיתונאי בטורקיה
ושמעתי את האמירה הזאת מהרב אבינר.
חוץ מזה שאף מנהיג של מרוקו, טוניס, רוב מנהיגי לבנון, כווית, עומאן ואיחוד האמירויות לא רצח אף אחד. אותו דבר לגבי מובראק, ועבדאללה השני.
זה יותר איסלאמיזם שבעיקר נוכח בשנאה לעם ישראל, למרות שעדיין קיים הטרור החילוני הערבי הלאומני בתור אשף וגם הוא אנטישמי. זה נבחה וזה טרפה
כמו שעשו בארה"ב על אירועי 11/9.
הטענה שלי שקיים הבדל עצום בין 11/9 ל-7/10:
ב-11/9 בארה"ב לא היה בדל של ספק שלא הייתה שום קבוצה פוליטית בארה"ב ששאפה שזה יקרה, חס וחלילה.
ואילו אצלנו, הייתה קבוצה פוליטית מסוימת שעשתה מאמצי-על להשבית את הצבא – זה תועד. בנוסף לכך, יש סימני שאלה קשים שבעת מעשה נתנו למחבלים להיכנס בהעלמת עין.
אבל איזו ברירה יש לו?
הם רוצים ממלכתית כדי ששופט משלהם יפיל הכל על נתניהו
ממשלתית הוא משום מה לא מקים
מנסה לחתור לפשרה איתם
עכשו הוא הולך על הראש של ישראל כ"ץ, כאשר מאחורי הקלעים מתחמם על הקוים שחקן חדש ישן, גדעון סער שמו.
ברדוגו וסער חברים מזה כ- 25 שנים.
ברדוגו הוא השושבין שהחזיר לכאורה את סער לליכוד.
קרבות בוץ צפויים לנו במהלך החודשים הקרובים עד שתגובש צמרת הליכוד, ועד בכלל.
ברדוגו מושך בחוטים. לכאורה, לכאורה, לכאורה.
לא טעיתי לגביו