הבת שלי כמעט בת שלוש, התחילה גן עירייה בספטמבר. היא נגמלה בתחילת החופש ביוזמתה, היא ביקשה ללכת לשירותים והסתדרה מצוין. תוך 3 ימים היא היתה גמולה לגמרי!! במשך כל החופש היא תפקדה מצוין (4-5 פספוסים במשך 6 שבועות) ומאז שהתחילה גן- התחילו הבעיות. היא לא היתה מוכנה לעשות קקי בגן והתאפק כל יום עד 4. כמובן שמהר מאוד התחילה לסבול מעצירות, כשסוף סוף הצלחנו לגרום להתפנות זה היה מאוד בקושי ואפילו מלווה בדימום וטחורים. בהתייעצות עם רופא התחלנו לתת לה נורמלקס שגורם לצואה רכה. אבל אז התחילה לפספס בתחתונים עד שהחליטה גם במודע לעשות קקי בתחתונים, זה לא קשה לה לעשות והיה לה יותר נוח להתפנות ככה. פיפי היא עושה רק בשירותים כל הזמן. דיברנו איתה הרבה על כך שהיא גדולה וצריכה לעשות רק בשירותים וכל פעם שעשתה בשירותים קיבלה פרס, זה היה לפני ר"ה ובמשך החגים היה נראה שהיא חוזרת לתלם.
מאז שחזרה לגן אחרי סוכות כל יום חוזרת מלוכלכת. אני שולחת 4 תחתונים נקיים בתיק, אבל כל יום חוזרת ים לפחות 2 מלוכלכים. אתמול הגננת התקשרה אלי ואמרה שהמפקחת אמרה שזה לא יכול להימשך ככה- אא שיהיה יותר מפספס אחד ליום, שגם צריך להיפסק עד ינואר. אח"כ היא תצטרך להישאר בבית עד שהיא תהיה גמולה. העניין הוא שבבית היא מצוינת וזה קורה רק בגן.
למרות שהיא מהקטנות- היא מאוד חכמה ומפותחת לגילה, היא חברותית מאוד ומבינה הרבה יותר מבנות אחרות שגדולות ממנה (לדברי הגננת)
ילדתי לפני שבוע אחרי שהייתי בשמירה 3 חודשים- נראה לי שגם השפיע עליה.
מה אפשר לעשות? להבטיח לה פרסים? לתת עונשים? אני יודעת שהיא מסוגלת לזה והבעיה היא פסיכולוגית ולא פיזיולוגית.
מסכימה איתך
אישפוז זה קשוח מאד