מזה מס שנים אני סובל מגניבות השגת גבול וגרימת נזק חמור בשטח החווה מצד בדואים היושבים בצורה בלתי חוקית בסמוך אלי ושנגדם ישנו הליך משפטי לפנוי שטרם יצא לפועל.
ביום 09\05\10 הותקפתי ע"י שני הבדואים הנ"ל ששמם מוחמד יחיא אבו עבייד והרועה שלו מאהר אלחמידי עם מוטות ברזל בתוך השטח שלי כשהרועה שלו נכנס עם הכבשים לשטח המרעה שלי. הותקפתי עם מוטות ברזל בכל חלקי גופי עם חבלות חמורות בראש הכולל תפרים עם חור ברגל שמאל שנוצר ממכה ממוט ברזל עם דוקרן חבלות במרפקים בכפות הרגליים על מנת שלא אוכל לברוח ובגב התעלפתי למס שניות ושהם ממשיכים להכות אותי ולקחו לי את מפתחות הרכב על מנת שלא אוכל לברוח וכן בשארית כוחותי הצלחתי לחמוק מהם למס מטרים בלבד ולהזעיק את המשטרה בפלא שהיה ברשותי לפני שהם הספיקו לקחת אותו ממני פוניתי מהמקום על ידי ניידת טיפול נמרץ כשהפרמדיק החדיר לי מורפיום לגוף עקב הכאבים העזים שהיו לי וניצלתי בדרך נס למחרת היום משטרת ישראל הצליחה לעצור את שני התוקפים הנ"ל ואף להכין כנגדם כתב אישום אך אחרי ארבעה ימים לצערי הוברר לי כי בימ"ש שחרר אותם בערבות
אין לי לאן לזעוק ומבקש אני מכל הגורמים לפעול על מנת שאת המכתב הבא לא תצטרך לכתוב לכם ביתי בת השנתיים אני מאווים כי יהרגו אותי וכי יגנבו ויגרמו לי לנזקים קשים פה עד שאעזוב את המקום ואשאיר או לפושעים המרצחים הנ"ל דבר שאין בכוונתי לעשות בשלב זה של חיי אבקש את עזרתכם
תודה
עוז דוידיאן "חוות אברהם"
נייד-0547940100