כתבתי את זה כי אתמול ראיתי עם ילדה שעשיתי לה בייביסיטינג פרק באיזה סדרת ילדים אנימציה
של ילדה שמאוהבת בילד והילד גם מאוהב בה ולפי מה שהבנתי זה המפתח לכל האקשן בסדרה אבל שניהם לא יודעים שהשני גם בעניין.. ואז הם הולכים לאיזה מוכר גלידה שמחלק גלידה בצבעים של המיועד/ת (עיניים שיער וזה) וככה הוא מחבר לבבות וזוגות ומפשיר אהבות וככה אנשים מוצאים אחד את השניה והולכים לגור בללה לנד
ואז בעצם הילדה מקבלת צבעים כמו של האהוב שלה והילד כמו של אהובתו וככה הם המלים שהם מתאימים ונועדו אחד לשניה מאז בריאת העולם
כאילו מה זה הדבר הצרפתי המפגר הזה ואוף זה כל כך הקצין לי מה שקורה בעולם שלנו מאחורי הקלעים (מאוהבת כבר שנה אבל הוא לא בעניין אז ממשיכה הלאה- מה רק אם אתם מאוהבים מותר לכם להתחתן או אפילו להיפגש? אולי זה בגלל שרובינו רודפים אחרי אהבות בלתי מושגות שגרומות לנו לאקשן?)
פעם חשבתי ככה וזה עשה לי רעעעע מבחינה מעשית ודפק לי את עצמי באיזשהו מובן באיך חשבתי לעצמי ואיך חשבתי על עצמי אז כאילו לא יודעת
נגיד ההורים שלי- היו הראשונים אחד לשניה. התחתנו. יש להם מריבות לפעמים? ברור. הם אוהבים? ברור
הם מתאימים? כן ולא כמו שכל זוגיות מציאותית מורכבת
סה לה וי
נראה לי שהם באותה מידה יכלו להתחתן עם בני זוג אחרים ויהיה להם בממוצע אותה רמה של אהבה+מריבות כי אלה החיים ומסתבר שהם נישאו כי ה' רצה את העבודת ה' שלהם ככה כשהם ביחד
אבל מי שירדוף רק אחרי האחד המיוחד והמושלם,
או שיתחתן עם עצמו ודי
או שימשיך וימשיך לחפש וישאר רווק הרבה אחרי האנשים הפשוטים
או שהוא אחד מיחידי הסגולה שברגע שהוא יפגוש את אהבת חייו יעופו זיקוקי אהבה באוויר והם ישר ידעו שזה זה וכל מחשבוני האהבה ההזויים יראו התאמה של מאה אחוזים.