לפני שהתחתנתי חיפשתי בחורה שאהיה הראשון שלה כמו ששמרתי על עצמי. הייתי מאוד מבוקש, גם בגלל המראה שלי וגם בגלל שהייתי מאוד תורני, לוחם וכו', כל מה שבחורה מבקשת. נקודה אחת זו הרגישות. שיש בה יתרון גדול אם יודעים להשתמש בה. בסוף הגיעה בחורה שונה ממני רק זמן קצר אחרי זה פשוט לא הסתדרנו והתגרשנו.
ועכשיו אני רוצה לשאול. כמה מכם מכירים בחור ובחורה שנפגשו בפעם הראשונה עם הבת זוג שלהם והתחתנו? אני מכיר זוג אחד.
כמה שמרו נגיעה לגמרי עד החתונה? יש כמה בודדים צדיקים..
כמה זוגות לא רבים? אין דבר כזה.
כמה זוגות מאושרים? אף אחד לא באמת מאושר בעולם הזה.
אם לבחור הייתה לו חברה ונפרד ממנה, רק בגלל שלא הייתה לו הפקה וכו' עושה אותו רגיל?
היום, בעולם שכזה, בדור שכזה, עם נשמות של דור המבול. אם שמרת על העיניים-צדיק גדול, ואם את לבושה בצניעות-צדיקה גדולה, ואם שמרתם נגיעה-צדיקים גמורים.
וכל זה כל עוד לא דיברתם לשון הרע..
אנא מכם, נכון אני גרוש, נכון אף אחת לא מסתכלת עלי היום, אבל למה צריכים להעליל עלי עלילות? כן ה' ברא אותי מושלם עם כל התכונות שאני צריך לעשות רצונו.
אז אם התגרשתי זה אומר שאת לא תיהיי היחידה בליבי?
ומי שלא התגרש, ואת האישה הראשונה שלו, מי אמר שהוא לא פוזל לצדדים? דור מלא בניסיונות, והעיקר לא לפחד כלל. לראות בעין טובה. אפילו שאני גרוש. ואולי בעיניכם לא שווה גרוש. אבל בעיני ה' שווה המון וזה מה שהכי חשוב.
תודה שאני עובד ה', תודה שזכיתי ללמוד תורה, תודה שזכיתי להיות בדור של משיח, תודה שאני חי. ותודה שאני יהודי.