מה עם חשבון נפש והתפטרות של מר סמוטריץ ?תלאביבי

חשבתם על זה שלמר בצלאל סמוטריץ יש חלק נכבד בהפסד הזה?

מאז שהחליף את אורי אריאל 

הבחור דאג להזין את השנאה הקיימת נגד הדתיים ולחשק לקמפיין המתוזמן של השמאל.

נאומי מדינת הלכה, מדינת משפט יהודי, הגברת היהדות בבתי הספר, 

ואיומי סרק לחילונים, 

יציאות נגד נשים בצבא, נגד גייז וכד. 

כל זה בתקופת בחירות כשיש כוחות גדולים שכל מטרתם (ליברמן ולפיד וארגונים) ליזרוע פחד בהלה בחילונים שיראו בימין משיחיים פנאטים. 

בצלאל האידיוט שיחק שוב ושוב לידיים שלהם. 

במו ידיו משך אנשים לליברמן וגנץ 

הבריח דתיים ליבראלים מימינה לכחול לבן כי איך יציבעו לשקד עם סמוטריץ 1 משוגע גזען ?

הוא יודע שאת רוב דבריו הוא יכל לא להגיד. לא היה לזה באמת צורך, אבל הוא חייב להתרברב , לעשות דאאווינים על החילונים, כי הוא וירטואוז בדיבור, הוא ורבאלי מאוד. 

אבל האידיוט מתנהל בכוחנות וגועל ולכן אני מאשים אותו (וגם את רפי פרץ עלהיציאות האחרות ) אבל כל אלו גרמו לכל שהימין נפל

מה דעתכם ? הוא יעשה חשבון נפש איש השחץ הזה .

הוא מסוגל להתפרנס מהמקצוע שרכש במקום ללמוד תורה?סודית
בן גביר מאיים עליו גם מהצד המקצועי, גם מהמשבצת של הימין האידאולוגי, וגם מהתמיכה החוץ מגזרית שהוא זוכה לה.
לא פשוט מבחינתו להתפטר, יש לו 7 ילדים.
מוטב שידאג לתקן את הטעות החמורה שעשה כשמנע מאופיר סופר להחלף עם בן גביר.
אם יעוף איך יתקן?
לא שווה להיות איש ציבור בציונות הדתית. עד שמגיע אדם מוכשר שמעם הארץ
שמשקיע כמו סמוטריץ כל ״טובי הלב״ שהקנאה אוכלת אותם מדברים עליו לשון הרע רגע לפני ראש השנה בלי הפסקה. עצוב! ( מבקש שלא תעני על ההודאה הזו, אין בזה תועלת).
משתלם להיות פוליטיקאי ישר.סודית
אף אחד לא מקנא בסמוטריץ.
לכן את מכתירה את נתניהו, הנודע ביושרו...הסטורי
נדמה לי שלפני 4 שנים הוא הבטיח שהבית היהודי תהיה השותפה הבכירה בממשלתו ואחרי הבחירות הוא נזכר בהם רק כשלא הייתה לו שום ברירה.
משום מה אני זוכר הבטחות שלו לבנות בE1 ולפנות את חאן-אל-אחמר.

להמשיך?
יש תח"י אסופת הבטחות שלו שלא מומשו...אריאל יוסף

אף פוליטיקאי לא מקיים הכלסודית
אבל לייצג את הציונות הדתית כתלמיד ישיבה גבוהה ש.... זה מאד מכובד.
תמשיכו ללכלך על בן גביר, תמשיכו לחגוג את 'נצחונכם'.
לפחות בצלאל למד קצת. ספרי לנו היכן למד איתמר בן גביר?אריאל יוסף

הוא גדל בבית תורני?

קיבל קצת יר"ש מאבא שלו?

יש הבדל בין 'לא מקיים הכל' לבין מצג שווא באופן קבועהסטורי
נתניהו, באופן קבוע לפני הבחירות נהיה נורא ימני ונורא דואג לצרכי הציונות הדתית, מפזר הבטחות לכל עבר ומציג את עצמו כאיש שלנו.

אחרי שכל האידיוטים השימושיים מצביעים לו, ומשאירים את המפלגות שבאמת דואגות להם קטנות - הוא שוכח מכל ההבטחות ומקיים מתוכן רק את מה שהשותפות מימין מצליחות לגרד בכחן הדל.
שניכם צודקים...ספק

מה? סמוטריץ למד משפטים בעבריתעוד סתם אחד
אני יודע את זה כי חבר קרוב שלי למד איתו בתקופה שהוא הפך לחבר כנסת. בויקיפדיה כתוב שהוא עו"ד בהכשרתו. יכול להתפרנס יופי בדיוק כמו בן גביר. לא יודע מאיפה את מביאה את השטויות האלה.
טוב מאדסודית
אז שסמוטריץ יסיק מסקנות. מנדט מאחוריוסודית
זה מעט מאד.
האם גם בפעם הבאה ירוץ אחרי בנט ושקד ?
חוץ מלהאשים את בן גביר, יש לו בשורה לציבור?
אתה מכתיר את גנץ, בתמיכת הערביות?צדק משמים נשקף
שיבוטל חוק הלאום, שתהיה זכות השיבה, הכל כי חאן אחמר לא פונה?

למה שהבית היהודי המפוצל והמרוסק, שקולותיו התפזרו בין נעם הבלתי מתפשרת, עוצמה ראש בקיר, שקד ובנט הנוכלים, סמוטריץ ששיתף פעולה איתם, יהיו שותפים בכירים?

אשמח להסבר.

הציונות הדתית חתרה תחת ממשלת נתניהו בחוצפה הן במועד א' הן במועד ב'. סמוטריץ ניהל משא ומתן סחטני וחצוף, ובסופו גם "התפשר" על תיק התחבורה. תיק שהיות היה חולם להחזיק בו.
בעוד שהחרדים הפגינו נאמנות מרשימה.
גנץ עדיף לך?
מה אתה רוצה?!הסטורי
אני הצבעתי ולרשימה שעוברת את אחוז החסימה וגם עודדתי כאן כל מערכת הבחירות להצביע ורק לרשימות שעוברות. בשום צורה איני מכתיר את גנץ.

אני כן חושב, שיש צביעות רבה, בדקדוק של @סודית בישרותו של סמוטריץ' בגלל כל מיני קטעי דברים, מתוך קטעי רכילויות של כל מיני דורשי רעתו. כשבנלהבות היא מצביעה לנתניהו שבאופן קבוע יושר (ומיוחד בדברים החשובים לנו) אינה אחת מתכונותיו הבולטות.
אם נתניהו היה בראש הגוש הגדולסודית
הוא היה לוקח איתו את ימינה לאחדות.
לגבי סמוטריץ מה שהוטעתי מהפרסום בכיפה חזרתי בי והתנצלתי עליו.

אני לא קבלתי תשובה ממך איך הפיצולים והכתרת החילונית היו החלטה נכונה.
תסביר בבקשה
עוד הוצאת שם רע.אריאל יוסף

הוא למד לתואר אחרי שהודיע למשרד הביטחון שהוא עוזה את הישיבה,

אך משרד הביטחון התמהמה מלגייס אותו (בגלל שישב בכלא כמה חודשים בזמן הגירוש).

התפרנס יופי כעורך דין בעמותת רגבים עד שרבים לחצו עליו להיכנס לפוליטיקה.

הוא לא מנע מאופיר סופר להתחלף. צאו מהסרט הזה.

איתמר סרב לתנאים שהוצבו להצעה הזו.

אפשר שטעיתי, זה מה שמפרסמים עליו בסרוגיםסודית
והוא לא טרח להסביר
.מסכימה עם הביקורת שכתב הפותח.
לא סרוגים אלא אליעזר שטרןסודית
וסמוטריץ לא הכחיש.
טוב, נניח לזה.
בקיצור, הצטרפת לשונאי החרד"לים מיש עתיד. הבנתי.אריאל יוסף

לא, מצאתי גם הראיון של סמוטריץ עצמו. ובן אני מתנצלתסודית
ולוקחת את דברי בחזרה.
הוא למד במסלול אברכים דהיינו יום בשבוע משפטים בעת שלמד בישיבה הגבוהה של אביו.
לא רימה את הצבא. רק שירת מעט מאד- 4 חודשים.
אוקיי, הנושא נבדק ולוקחת את דברי בחזרה.
לא בישיבה של אביו.אריאל יוסף

אבא שלו ר"מ בקרית ארבע. הוא למד בקדומים.

הוא שירת שנה וחצי - כמו כל תלמיד מממוצע בישיבת הסדר.

הוא סיפר בעצמו בראיון:

בגיל 18 לא התגייס, אלא המשיך ללמוד כאברך בישיבה גבוהה. למד ולמד.

לא הוסמך לרבנות אבל כן למד, במהלך היותו אברך ישיבה, משפטים בקריה האקדמית אונו, במסלול לאברכים, ורק אחרי שסיים את הלימודים, בהצטיינות, התגייס והוא בן 28 ואב לשלושה ילדים.

בחצי פה הוא אומר שחבל לו שהחמיץ שירות צבאי קרבי.

"לצערי, לא זכיתי להיות קרבי. חשבתי שזה יותר נכון ללמוד תורה.

כשהתגייסתי הייתי עוזר של ראש חטיבת המבצעים. שֵירַתי שנה וחצי".

מקור:

https://theliberal.co.il/50/

אני מציע לקבל קצת פחות לשון הרע בכלל ועל בצלאל בפרט.

ובהחלט חשוב לי לדעת מיהו ומה קורות חייוסודית
הוא לא יכול להבין את התמונה אם לא שירת בעצמו בצבא מסלול רגיל של הסדרניק.
ובכן אתה כותב ששירת. בסדר.
הורדת לכלוך מעל בצלאל. תודהסודית
שאלת אם לסמוטריץ יש בשורה?ברור שכן: שבת, ריבונות, בניה ביו״שעם הארץ
חיזוק הרבנות הראשית, שיהיו שם משגיחים טובים שרוב הציבור יסמוך עליהם, פסקת ההתגברות, שינוי בחירת השופטים. דרך אגב לרוב אלה ביבי מתנגד.. למה קשה לך להבין את זה, זה משגע אותי..
^^^^הסטורי
אחד הח"כים גם עם חזון ומשנה סדורה בנושאים שעד כה לא מספיק דוברו וגם עם יכולות ביצוע - כמו שהוכיח מצטיין החקיקה בכנסת, כשהוא קדנציה ראשונה (ועוד לפני כן ב'רגבים', כשהצליח להניע מהלכים ששנים היו במעמד צד שמאל בלבד).
אני מתנגדת לרעיון ההזוי ששני חרדליםסודית
ימשכו מחנה שלם ימינה.
הבנת?
כששני החרדלים יבינו שאין קולות לשרוף - יש תקווה
"שני החרד"לים" הללו, שווים לא פחות מהלייט והחילוניתאריאל יוסף

שמשכו לכיוון ההפוך.

למה עם פרופיל 97 לא שירת בקרבי? בגלל הגיל?דור רביעי
הגיל, המצב המשפחתי. אבל מי אמר לך שהפרופיל שלו 97?אריאל יוסף

כך כתובדור רביעי
אכן, הוא אחת הסיבות שלא הצבעתי לימינה.אריך וייס
הבנאדם פשוט לא טוב לסגור את הפה, עושה לדתיים רק רע.
בן גביר הוא הפושעיהודי קטןן

בן גביר פושע..

עוצמה יהודית חבורה של מפגינים בשקל...

סמוטריץ אשם, בן גביר הסכים למקום 6צדק משמים נשקף
בגלל האגו של סמוטריץ!!! הפסדנו את הבחירות.
אופיר סופר ראה את האסון והיה מוכן להתחלף עם בן גביר למקום 8! סמוטריץ מנע את זה. סמוטריץ אשם אשם אשם
בן גביר מרח חודשיים ולא הסכים ל4/5 וגם 8, שהסכימו לתת לוהסטורי
בשלב ששקד ובנט עוד חיפשו את עצמם.

אחרי אין ספור מניפולציות ומריחות, נאלצו לחתום עם בנט ואז הוא נזכר להסכים לכל מיני דברים.

חוץ מזה, שלא כל מצביעיו היו באים איתו לאיחוד. קודם כל, כמו שגם העידו כאן, רבים מנאמניו לא הצביעו לאיחוד גם בשלב הקודם. וגם מהאחרים בנט ושקד (בוודאי בראש) היו מבריחים עוד. כך ש'הנדוניא שלו' לאיחוד, קטנה בהרבה מכמות המצביעים שהצביעו לו לבד.

אגב, הרב ליאור עצמו, פרש מוועד רבני תקומה, בגלל שהרוב העדיפו את המשך החיבור עם בנט ושקד. כך שבכלל לא בטוח, שהרב המשמעותי היחיד שתמך ב'עוצמה' - היה חלק מהנדוניא, במקרה של איחוד כזה.

ועדיין חבל, אם בן גביר, אחרי שפיספס את ההזדמנות לתנאים הרבה יותר טובים, היה מסכים אפילו למקום 8 והיה מביא איתו רק חלק ממצביעיו, הוא היה נכנס לכנסת...
שטויות. איתמר לא היה מוכן לתנאים שהוצבו לעסקה על מקום 6.אריאל יוסף

אין סיכוי שסמוטריץ יתפטרצדק משמים נשקף
כמה קללות בהודעה אחת...מבקש אמונה

מאחלת לך להגיע לקרסוליים שלו..מחליטים!!

אתה מעורר רחמים.

נו נו, עם אחוזי ההצבעה המפוארים אצלךסודית
כדאי שתקשיבי לתל אביבי
סליחה אבל זאת פרשנות מקושקשתהסטורי
נתחיל מהסוף. האיחוד הלאומי של כצ'לה, כלל את עוצמה (מיכאל בן ארי) וגם את הימין החילוני האידיאולוגי (אלדד) - אלו ששקד הייתה אמורה להביא. מה שאומר שהכותב והאמת לא הולכים ביחד.

גם הטענה כאילו כל מצביעי עוצמה הפעם, הצביעו לאיחוד פעם קודמת - היא מגוכחת. יש כאן בפורום, כאלו שהעידו שלא הצביעו כי למרות תמיכתם בעוצמה - לא הסכימו לתמוך ברב פרץ. זהות פרשה ולכה"פ חלק ממצביעיה עברו לעוצמה. הקסם של הליכוד פג וחלק מהמצביעים עברו לעוצמה. אנשי עוצמה כאן, הבטיחו 'קהלים חדשים' שיעבירו אותם את אחוז החסימה - אדווה ביטון, האבות הגרושים ושאאר קהלים, שלשיטתם היו אמורים להוסיף להם את המספר שהצביע להם.

אז ברור שהם הגזימו. - הם הביאו לאיחוד בערך חצי ממה שהם שווים עכשיו והחצי השני זה קהלים חדשים. ממילא לשאר השותפים נשארים יותר ממנדט לכל אחד.
לפי החשבון שלי גם יוצא שסמוטריץ שווה מנדט בערךסודית
תוריד מה-7 הנוכחיים 4 לייט בנט ושקד.
נשארו 3
מחציתם לפחות הבית היהודי שנשמעים לרב דרוקמן. והשאר סמוט. הוא שווה מנדט וקצת, בעוד שבן גביר קיבל 80,000 קולות כשהיה ברור שהוא לא יעבור את אחוז החסימה.
אבל חבל על הויכוח, עדיף להשקיע את האנרגיה בתפילה שבנט לא יפיל את גוש הימין פעם נוספת.
תקומה בד"כ שווה 2 מנדטיםאקאי נצחוני

הבית היהודי שווה בד"כ 2-1.5 אבל הפעם נמוך משמעותית בשל הזליגה של כל הר המור החוצה. אז אולי מנדט 1 הפעם.

מסכים איתך (פעם ראשונה!)הסטורי
אני גם קצת חושב שתלוי מי זה הבית היהודי. בבחירות תשס"ט, למרות תמיכת חלק מהרבנים, היה ברור שה'דוסים' נדחקו מהבית היהודי וממילא הם בתקומה.

היום, מוטי יוגב, בקלות יכל למצוא את עצמו בתקומה, עוד לא דיברנו על הרב בן דהן שהתחיל שם ואפילו הרב פרץ, לא יודע עד כמה הפערים בינו לבין תקומה, בשאלה איך מפגינים נגד כל מיני דברים, קריטיים בכנסת.
מוטי יוגב הוא המועמד היחיד שם שהייתי מצביעה לוסודית
נזרום איתך ונגיד שעוצמה לא הביאה לאיחוד אפילו קול אחדה-מיוחד

מה המסקנה? הבית היהודי ותקומה שווים במקסימום ביום טוב 2 מנדטים לבד. 

הם קיבלו 160000 קולות פעם שעברה אז כל אחת מהם שווה לבד 80000. בדיוק כמו עוצמה יהודית.

וזה בתסריט הכי אופטימי שלך. 

חוזר שוב הבית היהודי ותקומה שווים לעוצמה. בתסריט הכי אופטימי 80000 קולות. 

השאלה היא לא כמה היא שווה לבד, אלא כמה היא מביאה לאיחוד.אריאל יוסף

מחצית מהקולות שקיבלה עוצמה היא לא הביאה לאיחוד הימין.

כשהיא מביאה 40 אלף קולות מתוך 160 אלף, מגיע לה מקום בכל רביעייה.

זה בדיוק מה שבצלאל הציע לה לפני שחתם עם הבית היהודי: 4,8.

לא הוגן? מזלזל? שטויות. מניפולציות של איתמר.

יש 2 שאלות. כמה הם שווים וכמה הם מביאים לאיחודה-מיוחד

אני מתכוון לבית היהודי ותקומה....

הם מביאים בין 40000 ל 80000. לא יותר מעוצמה יהודית. 

מה שבטוח כמו שאתה מעיד שהם לא מביאים את כל הקולות שהם שווים. 

אתה (והחבר שלך הסטורי) בנית לעצמך תסריט בראש שממנו אתה מסרב לצאת אפילו מילימטר וחושב שהאמת נמצאת אצלך בכיס ורק אתה יודע מי מביא וכמה. זה מביך עלוב ומעורר רחמים, די כבר. שחרר. 

אם עוצמה הביאה 40 אלף -אריאל יוסף

ז.א. שכל אחת מהן (המפד"ל ותקומה) הביאה 60 אלף בממוצע לאיחוד הימין,

בלי שום קשר לכמות שהיו מביאות כ"א לבד. יכול להיות שהן שוות יותר.

בכל מקרה, זה לא עניין עוצמה איך הן מסתדרות ביניהן.

הן הביאו 120 אלף סה"כ.

עוצמה הביאה רבע מהקולות?

מגיע לה רבע מהמקומות.

4 ו-8 זה בדיוק מה שהיא הביאה.

אתה (והחבר שלך @חיובי) בנית לעצמך תסריט בראש שממנו אתה מסרב לצאת אפילו מילימטר וחושב שהאמת נמצאת אצלך בכיס ורק אתה יודע מי מביא וכמה. זה מביך עלוב ומעורר רחמים, די כבר. שחרר.

אגב - אין לי מושג מי עומד מאחורי הניק @הסטורי

סוף סוף אני רואה איזה שינוי כיווןה-מיוחד

כתבת אם וכתבת יכול להיות. בניגוד לקביעות החד משמעיות שלך עד עכשיו.

אז כולנו יכולים להעריך כמה כל מפלגה מביאה איתה לאיחוד ולנסות לשער לפי המספרים של שתי הבחירות האחרונות לאן הרוח נושבת. אתה באת עם אנג'דה מסוימת שעוצמה לא מביאה מספר מצביעים מספיק והופך את כל העולם כדי להוכיח את זה, עד עכשיו לא הוכחת כלום. למה לא החלטת שהבית היהודי לא מביא מספיק מצביעים זה אמרת בפה מלא. אתה רק קראת לזה "עוצמה מרחיקים מצביעים פוטנציאלים" אני קורא לזה "הבית היהודי לא מביא מספיק מצביעים ומרחיקים מצביעים פוטנציאלים של עוצמה בגלל שדוחקים את הנציגים שלה למקומות ספק ריאלים"

לא רק זה גם שקד ובנט מרחיקים מצביעים פוטנציאלים של תקומה, כלום לא מספיק טוב. זה קיצוני מידי וזה פשרן מידי. 

אני תמיד חשבתי ועדיין חושב. אם רוצים להצליח ולמקסם את הקולות אז חייבים להתאחד, לרוץ ביחד לשכנע את המצביעים הפוטנציאלים שלך להצביע לאיחוד למרות חילוקי דעות מסוימים רק ככה יהיה אפשר להצליח ולהביא כמה שיותר מנדטים.   אני יודע שלא ישמעו לי אבל אני חייב להוציא את זה.

אז אני סיימתי כאן את כל הדיונים הדבילים האלו אז במחילה ממך אל תטרח להגיב לי בחזרה

התסריט ש'בנינו' עבדהסטוריאחרונה
עוצמה הורידה לטמיון עשרות אלפי קולות ונשארה הרחק, הרחק מאחוז החסימה.

אין לי מושג איך אחרי שחסרים לעוצמה קולות כדי לעבור, כמעט כמו הקולות שהם הביאו - עדיין אלו שהתעקשו שיש סיכוי וכל קול משנה, בכלל מעיזים להתווכח כאן.
סמוטריץ' לא צריך להתנצל, זאת מדינת ישראל שהשתנתה לרעהshaulreznik

אז כן, יהודי דתית מאמין בביאת המשיח ומייחל לחידוש המלוכה. לפני 20 שנה זה היה מובן מאליו, היום על כל פיפס צועקים "הדתה" ומחרתיים יפסלו גם את האגף המתון של הציונות הדתית כי... כי הם מברכים כל יום "שלא עשני גוי" (גזענות!) ו"שלא עשני אישה" (שוביניזם!)

סמוטריץ' הוא היחיד שיש לו כישורי מנהיגות בין המנהיגים הנוכחיים של "ימינה". מקווה שחושיו הפוליטיים ינווטו אותו רחוק.

מנהיגות? לא מסכימה.סודית
מנהיג זה מי שהולכים אחריו.
לא מי שצריך 2 רסיסי מפלגות כדי לצלוח את אחוז החסימה
ישראל פותחת בשיחות ישירות עם לבנוןאיתן גיל

על פירוק חיזבאללה.

ומה עם חמאס לבנון?

ומה עם ארגוני טרור נוספים?

שלוש הנחיות צריכות לקבל המשלחת הישראלית לשיחות:

1. פירוק כל ארגוני הטרור והוצאתם אל מחוץ לחוק.

2. הסוגיה "הפלשתינית" לא תעלה כלל ואם תעלה- המשלחת הישראלית תנטוש את השיחות.

3. תיקוני גבול עם לבנון, וקביעת הגבול הבינלאומי על נהר הליטני.

גם ככה לא יצא מזה כלוםברגוע
גם הנוכל חושב כמוךאיתן גיל
אולי אם הוא יתווך, לאור נסיונו בהשכנת שלום בין רוסהסטורי
רוסיה לאוקרינה...

סתם, אפשר לסכם עם ממשלת לבנון כל דבר, היא ממשלה חסרת משמעות ולכן כל סיכום איתה הוא חסר משמעות. אני מבין לגמרי, שכדי לטשטש את הביקורת הבין לאומית, רה"מ צריך להסכים לשיחות סרק הללו. כל עוד שבמקביל צה"ל ממשיך לכתוש אותם - זה בסדר 

עצם ההצעה הלבנונית לשיחות ישירות עם ישראלאיתן גיל

מהווה הכרה דה פאקטו במדינת ישראל, וזה הישג בפני עצמו.

יתכן שהצרפתים דחפו אותם למהלך זה בגלל מעמדם הבינלאומי שהולך ונשחק.

היה לנו פעם הסכם שלום עם הלבנונים שהופר בטרם יבשה בו הדיו. אולי יוציאו אותו מהגניזה כבסיס להסכם חדש ורציני יותר.

כך או כך, בניגוד לטראמפ החדש שיש לי עליו ביקורת עקבית, על הנוצרי הלבנוני אני סומך יותר.

וכמובן- משא ומתן תחת אשאיתן גיל
אבסורדהסטורי
עבר עריכה על ידי הסטורי בתאריך כ"ג בניסן תשפ"ו 15:46

הלבנוני יכול מאוד לרצות - הרצונות שלו חסרי משמעות. הוא לא באמת שולט במדינה שלו. מקסימום התועלת שהוא יכול להביא, זה אם הוא לא יפריע לנו במנגנונים הבין לאומיים.

לא מסוגל להבין את כפיות הטובה שלך (כמו כל תשקורת השמאל) לטראמפ. אני אומנם כופר בהתרברבות שלו שבלעדיו מדינת ישראל לא היתה קיימת, כי נצח ישראל לא ישקר - אבל בדרך הטבע, לולי העזרה חסרת התקדים שלו, היינו ח"ו עומדים היום מול אירן  עם רצון, החלטה ויכולת להשמיד אותנו.

אין יותר אבסורד, מלהתלהב מהלבנוני המגוחך ולרדת על טראמפ.

האירנים מבינים טראמפיתאיתן גיל

מי שאמר שערי גהינום בעזה והתקפל, ורילוקיישן ושוב התקפל, יתקפל גם באיום שלו על מיצרי הורמוז, וכך היה.

במקום הספינות האירניות הטבועות אפשר לבנות או לרכוש חדשות.

כאן המקום לקרדיט לנתניהו שחיסל את הרוצח האירני, ואת סביבתו הקרובה. הם כבר לא יתכננו פעולות נגד ישראל, וגם המחליף שלו לכאורה לא נראה בציבור כי חושש לחיו. כן יאבדו כל אויבך השם.

הם ממש לא מביניםהסטורי

פעם אחר פעם הוא מרדים אותם עם 'משא ומתן', ובדיוק כשהם משוכנעים שסיבבו אותו, הם חוטפים את המכה. אין לי מושג איך הם קנו את ההצגה פעם שניה, עד שחמינאי וכל צוותו היו מספיק מטומטמים להתכנס באותו חדר.

אני מאוד מעריך את נתניהו על ההנהגה של הפעולה נגד אירן, אבל מי שחושב שהוא וטראמפ לא מתואמים עד הכדור האחרון, כולל כשהם מציגים לתקשורת 'חילוקי דעות' ו'פערים' - עיוור לחלוטין ולא רואה מה הולך כאן בשנה וחצי מאז טראמפ נבחר.

המשחק הכי ענק של טראמפמשהאחרונה

היה להדליף לברק רביד שהוא מסוכסך עם ביבי.

האידיוט פרסם את זה כמובן וזה שימש להרדמת האוייב.

חסר ערךזיויק
סיבוב שעריםאשר ברא

איך זה עובד? ומאיפה זה יוצא?

ראיתי שיש שבוע הבא בחמישי מהכותל.. אבל לא ברור אם צריך להירשם ומיקום מדוייק.. והאם מתאים לנשים.

קיצור אשמח אם מישהו יוכל לפרט על זה קצת )

לא צריך להרשםברגוע

יוצא מהכותל, את תראי כבר מאיפה

יש שם גברים ונשים בהפרדה

והמסלול הוא אותו מסלול?אשר ברא
אני חושב שיש הבדלים קטניםברגוע
סיבו"שפצל"פ
היו זמנים😅
לא צריך להירשם, יש כל ערב ר"חל המשוגע היחידי

מתחילים מהמערה ליד הכותל (ליד השירותים)

יש הרבה אנשים.

מחיצה ניידת בין הגברים לנשים.

מומלץ באהבה להגיע לכל מי שרוצה להכיר קצת ולהיפתח לרצון למקדש.

חצי לפחות נשיםזיויק
ברור שמתאים
תודה רבה לכולם! עזר לי מאודאשר ברא
שתפי אח"כ בחוויהזיויק
מלא זמן לא הייתי
סיבוב שערים!משהאחרונה
פעם קודמת הייתי שם ב2004 בערך. אולי 2005. קטע שזה עדיין קיים.
קחו שבועיים קדימה, מה המצב במלחמה מול איראן?זיויק
סקרן לדעת
מי שעונה לך תשובה נחרצתהסטורי

מדמיין -

מה שחשוב כרגע לדעת ולהחזיק איתו, זה שהכנו את האירנים שוק על ירח. צה"ל (וגם צבא ארה"ב) פעל בשמי אירן, כבמגרש הבית. הגענו למרחקים הרבה יותר גדולים ממה שהגענו ב'עם כלביא' מהים הכספי ועד האוקינוס ההודי. אירן איבדה את כמעט כל ההנהגה הרוחנית, הפוליטית והצבאית ואלפים מכוחותיה. חטפה מכות קריטיות לתשתיות, לתעשיה שמיועדת ליצור טילים ובכלל - לכלכלה שלה.

את כל זה עשינו בלי אף נפגע מכחות האוויר והקרקע שפעלו באירן ו(כל אחד עולם מלא ובכל זאת )מעט מאוד נפגעים בעורף.

לגבי ההמשך יש כמה אפשריות, מיידית -

*קריסה של הפסקת האש, מה שאומר שנמשיך לכתוש אותם

*האירנים מבינים כמה הם איבדו ושומרים על הפסקת האש באדיקות ואנחנו פנויים לטפל בלבנון ועזה.

לטווח יותר ארוך, האפשרויות -

*שרידי השלטון הנוכחי (אלו שטראמפ הכריז עליהם כ'מתונים שהשארנו בכוונה') מחזיקים מעמד וכדי לשמור על ראשם מחובר לגופם, מתחילים לשתף פעולה במידה זו או אחרת. (בדומה לוונצואלה כיום)

*הם מנסים להשתקם צבאית ואז בעוד שעתיים/יומיים/שנתיים נעשה עוד סבב כמו שהיה.

*החלשנו את השלטון כל כך, שהתהליך הפנימי יביא להחלפתו. כמעט קרה לפני שלושה חודשים, רק שעדיין היה להם כח לטבוח באזרחים.

נ.ב.

למי שכבר מתכנן ליום העצמאות להשלים את כל מה שלא עשה בפורים/פסח, רק מציין שזה בדיוק המועד הרשמי של סיום הפסקת האש...

לאו דווקא עוד שבועייםoo

איראן פשוט נכנסה לסבבים

ותכלס

חיזבאללה חי ובועט

כנ"ל איראן

(כן פגעו בהם

מסתבר שהם עדיין חיים כרגיל)

מקווה ששומרים טוב שחמאס לא יחזרו לחיים

ואנחנו נמשיך לחיות על החרב

כי לעצום עיניים זו כבר לא אופציה

לא, הם ממש לא חיים כרגילהסטורי

הם אמנם עדיין מצליחים לבעוט, אבל חלשים מאי-פעם.

כמה הפחידו שנים מאיך תראה המלחמה עם חיזבאלה (זוכרים את הבהלה לגנרטורים?) ושלא לדבר על כמה שבועות מתחת לאדמה. אז פעלנו חופשי בשמי אירן מצפון לדרום וממזרח למערב וכל כחותינו שבו בשלום מהאוויר וכן, גם מהקרקע. הישג עצום שאיש לא חזה.

אז כן, הדרך לגאולה השלמה מורכבת וארוכה. בניגוד לאיך שהדברים מצטיירים ממרחק של שנים - אף מלחמה לא הסתיימה בניצחון מוחלט. יתכן שכעת כשההנהגה האירנית חלשה מאוד - השלטון שם ישתנה בתהליך פנימי ויתכן שאכן נצטרך עוד סבב. עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה. מסבב לסבב אנחנו חזקים יותר והם מצליחים פחות ופחות. אם לפני ארבע שנים חיסול של בכיר אחד בעזה, הריץ את גוש דן לשבוע במקלטים, היום חיסלנו את כמעט כל ההנהגה הדתית, הפוליטית והצבאית של אירן והחיים המשיכו קרוב לכרגיל.

צה"ל יושב היום על כל קו הנ.ט. בלבנון, והולך ומחליש את חיזבאלה. גם מול חמאס, עדיין הנצחון לא מוחלט - אבל צה"ל חוצץ בין הישובים לבינם ממשיך לחסל בהם והם לא מגיבים.

בעז"ה עוד לא נאמרה המילה האחרונה.

חיים מספיק כרגילoo

כדי לתקוע את תושבי הצפון מעל חודש בממד/ כדי לשתק מדינה שלמה כנ"ל

מנטרות של גאולה שלמה לא יעזרו לתושבי הצפון במערכה הבאה כפי שלא עזרו להם במערכה הזו או בקודמות

זה לא מנטרות, זה הבנה של בתוך איזו מציאות אנחנוהסטורי
עבר עריכה על ידי הסטורי בתאריך כ"ב בניסן תשפ"ו 9:55

חיים.

תושבי מטולה, נאחזו בקרקע במציאויות קשות מאלו ובזכותם יש לנו מדינה וצבא ואנחנו יכולים לשבת כאן ולדון בזה...

(רק נזכיר, הריצה לקנות גנרטורים מחשש מחיזבאלה, היתה בתל אביב, לא במעלות).

אני קניתי סוללה תחליף גנרטור. ואני לא 'משוגע'משהאחרונה

כולל תוכנית ב' להטעין אותה מהרכב (ז''ל)

אגב. היה בה שימוש נרחב. לא בגלל נסראללה. בגלל חברת חשמל.

כל פעם שיש בניין חדש פה בשכונה הם מנתקים אותנו ליום כדי לחבר אותו.

תגובה כללית, על החיפוש שלך בשרשור הזה ובשרשוריםהסטורי
דומים שפתחת:

מוכרי הוודאות: הפרשנים לא מספקים מידע אלא ממלאים צורך פסיכולוגי

אני ממש ממליץ להשתחרר מחיפוש הוודאות. זה מובן, זה צורך אנושי, אבל זה רק משבש אותנו.

מציע, כמו שפעם שרו בשמאל: "אל תגידו יום יבוא - הביאו את היום!", במקום להתבחבש בתחזיות מתבדות, שכל אחד ישאל את עצמו, מה הוא עושה כדי להביא את עם ישראל למקום יותר טוב מעשית, תודעתית ורוחנית.

סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם שרצח חמישה אנשים בסכין נרצח על ידי המשטרה בסידני.

אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.

@סיעתא דשמייא1

אדם שמטיף מוסר לכל בר בי רבאיתן גיל

ומציג את עצמו כאן כשומר מצוות...

מן המעט שנדרש ממנו הוא שיתאפק מתגובותיו "המחכימות" עד מוצאי יום טוב שני של גלויות.

הוא תקע יתד אי שם בין סידני למלבורן ומפיץ רעל קפלניסטי בתפזורת כמו פצצות מצרר.

נזק מדיני זה החומרים שהוא מקושש מן הגורן הקיצון שמאלני ומן היקב הקפלניסטי כדי לעשות מהם צימעס בטמפל שהוא חבר בו, לאחר תרגום כמובן לשפת המקום. לא מפיו אנו חיים  

אני לא מבין איך אפשר לחגוג את חג האביב בסתיו,קעלעברימבאר

ליהודי אוסטרליה

זאת סוגיא נוספת. אני כאן עסוק בסוגיה המוסריתהסטורי
שהמרגל הזה עסוק בלהטיף לנו וכדי להפוך את כל מי שלא מתרגש מאירועי שולים שבשוליים לפושע, הוא גם מהדהד עלילות דם.

העובדה שהוא בחר לחיות באדמה טמאה, שלא מתאימה למצוות התורה בשום צורה, היא כמובן היסוד שמביא אותו לעבירה גוררת עבירה, אבל לא בזה עסקתי כאן.

האמת שאוסטרליה בדיוק כמו הארץ. רק הפוך.קעלעברימבאר

אקלים ים תיכוני, אבל עונות הפוכות

מה עם מלבורן?קעלעברימבאר
באמת אני חושב שכל מי שלא פותח שרשור זעזוע הוא שותףהסטורי
מקור: TikTok TikTok · mako
מסכים איתךקעלעברימבאר
עדיין לא הבעת זעזועהסטורי
@סיעתא דשמייא1, @אעלה בתמר, @אוהב העם והארץ 1, @אוהב העם והארץ 2, @אוהב העם והארץ 3 @וכל שום וחניכא דאית ליה...

איך אתה יכול לא להזדעזע מאירועים אלימים ביבשת שלך?!

להלן הסיבה:שלג דאשתקד

קטע מהספר "בעל שם טוב", פרשת ראה אות ו:

אמרו חכמינו ז"ל: "ולמה נקרא שמה ראה? שרואה ביותר כו' תנא עומדת בבבל ורואה נבלה בארץ ישראל". שמעתי [בשם ר"י בעש"ט ע"ה זצוק"ל] ... פירוש, אדם שאינו הגון נקרא בבל - כי עומדים בשטותים והבלי עולם, ואדם הצדיק נקרא ארץ ישראל. וזהו פירוש הגמרא: עומדת בבבל, פירוש בשטותים, ורואה על אדם כשר נבלה, והיינו נבלה בארץ ישראל באדם כשר.

עכשיו גמרתי לשתות יין ומצות בסעודת משיח….סיעתא דשמייא1
…בבוקר כבדו אותי לקרא את ההפטרה "עוד היום בנוב" למדתי אותה העם תרגום חגגתי יום הולדת עברי ולדעתי קרבתי את הגאולה עוד קצת אז בבקשה קצת יותר רוחניות ופחות גשמיות "וארציות" יעשו את זה.
מוזר לכבד בהפטרההסטורי

מעליל עלילות דם.

בלנ"ד, עד שלא תתנצל על הדהוד העלילה כאן, לא נניח לך:

חילול השם לשמו!!!! - אקטואליה וחדשות

אתה רואה….סיעתא דשמייא1

… כנראה שבגלות יש יותר אהבת ישראל.

אתם בארץ ישראל משחזרים את ימי סוף תקופת בית שני. גם שם היתה שנאת חינם לא רק בין יהודים ליהודים גם בין יהודים לגויים בארץ ישראל. רבי יוחנן בין זכאי ראה את הנולד.

מה?!?!?שלג דאשתקד
אתה דורש לפרסם עלילת דם על יהודים, ואחר כך טוען שיש לך אהבת ישראל.

באיזה מצב אתה עכשיו, מיסטר הייד או ד"ר ג'קיל?

עם אוהבים כמוך, שמהדהדים עלילות, מי צריך שונאים...הסטורי
אני תמיד נעלב כשמעלים אותי למפטיר. כיקעלעברימבאר

רק לישו נתנו מפטיר (אפילו הנוצרים הקימו כנסיה במקום שלטענתם היה בית הכנסת שהוא קרא שם מפטיר בגליל, והם קוראים לה "כנסיית בית הכנסת")

והאמת שבגלל שנתנו לוקעלעברימבאר
מפטיר ולא שלישי הוא נעלב והחליט להקים דת חדשה.

מסקנה - לתת לאנשים עליה שהם רוצים

למה לשון הרע? הסיבה היחידה...סיעתא דשמייא1

.... שאני רוצה לקרא בסגנון תימני בבית כנסת ספרדי .

חוץ מזה זה הפטרה שאני אוהב לקרא.

אגב את ההפטרה הזאת אנו קוראים ביום העצמאות.

אתה מתפלא על לשון הרע, אתה אלוף הלשון הרעהסטורי
והוצאת השם רע:

חילול השם לשמו!!!! - אקטואליה וחדשות

כאן הוצאת שם רע, בפרסום שקרי ומזיק, של שקר שערבים המציאו. הוספת חטא על פשע כשהשפרצת האשמות על הערוץ שלא פרסם ועל כל מי שהעז להטיל ספק.

תתנצל לפני כל דבר. קשוט עצמך תחילה!

חחח דיברתי על ישו לא עליךקעלעברימבאר
מנסה לתקן את ההודעה כך שלא ישתמע שדיברתיקעלעברימבאר

עליך. זה לא נותן לי כרגע.

והאמת שבגלל שנתנו לישוקעלעברימבאראחרונה

מפטיר ולא שלישי הוא נעלב והחליט להקים דת חדשה.

מסקנה - לתת לאנשים את העליה שהם רוצים

אני מניח שרק בגלל יו"ט שני של גלויותהסטורי
אביר המוסר והצדק, עדיין לא הביע זעזוע מוחלט מגילויי האלימות בסידני ומלברון.

אין שום ספק, שכאחד שרואה פשע בכל חוסר יחס למקרה אלימות יחיד של נער שוליים באיזשהו מקום - הוא יזדרז לגנות את האלימות ביבשת שלו...

דיון חשוב בחסות הפוליטיקה - תפקידה המכבד של האישהשלג דאשתקד
עבר עריכה על ידי שלג דאשתקד בתאריך כ"ג בניסן תשפ"ו 8:57

כפתיחה, אני מציע לעיין בכתבה המצורפת:

איגרת תמימה - והסערה מתפוצצת

לא אכנס לפרטי האירוע והפולמוס. ניתן כמובן לקרוא ולהביע דעה (ויש הרבה מה לומר בנושא). לי חשוב פרט אחד וקצת שולי, אבל מאוד חשוב:

לפני הרבה שנים, הייתה תפיסה פמיניסטית כזו שנקראת כיום "הפמיניזם המרקסיסטי". תפיסה זו, טוענת שאין סיבה שנשים לא תעשינה מה שגבר יכול לעשות. העניין הוא שהזרם הזה אמנם דיבר על ליברליות וחופש בחירה ופעולה, אך עודד בפועל שנשים תעשינה דווקא דברים שמיוחסים תרבותית לגבר.

עם השנים, מהרבה סיבות (שבטח קשורות גם לגברים וגם לתרבות), הגישה הזו פחות מדובר בשיח הפמיניסטי. גישה אחרת לעומת זאת, שקיימת כיום בשיח, נקראת "פמיניזם תרבותי". כלומר התייחסות להבדל מהותני בין המינים, תוך הכרה בחשיבותו של על מין והערכה לתפקידו המכריע בניהול המשפחה, החברה והקהילה.

קיימות כמובן עוד גישות פמיניסטיות, אבל לצורך הדיון הזה כדאי לשים לב לדיאלקטיקה בין שתי הגישות האלה.

מבחינתי, האירוע הזה שקרה עכשיו בשב"כ, הוא אירוע משמעותי מאוד לדיון אוגות הייחוס והשימוש של החברה במונחים פמיניסטים. כי גם אחרי הרבה מאוד שנים ולמידה, כשניתן למצוא תפיסות שונות ואף מנוגדות ביחס לפמיניזם, איש/ה לא חלם/ה שייצא העגל הזה: תפיסות פמיניסטיות יזלזלו באישה, יפחיתו את חירותה וידרשו ממנה להשתעבד לתכתיבים שנוחים למגדר אחד (במקרה הזה: המין הנשי).

אז איך למען השם, הפמיניזם הוליד תנועה כל כך מיזוגנית?!

כל השמאל בפאניקה שביבי ינצחקעלעברימבאר

בבחירות בגלל המבצע. אז הם מתחילים ללכלך עליו שהביא הפסד מביש.

אפשר לחלוק על ההחלטה להפסקת אש. אבל:

א. מה הם היו עושים במקום?

ב.הם יודעים עוד מה התכנון בעתיד?

ג. איך הם היו המתמודדים עם טראמפ?

ד. אין ספק שזה הישג מרשים שהחליש מאוד את איראן במחיר מינימלי מאיתנו. גם אם לא מה שציפינו לו

סיכון מיותרבלבנון כמו בעזהסביר11

עפרה רם

בנוסף לכך הורים מסיירת הנח"ל כתבו מכתב מחאה לרשויות על כך ששולחים חיילים לפעולות קרקעיות,

והם משלמים בדמם ,

במקום להפציץ.

וגם במקום לבצע מצור ממושך כמו בתכנית האלופים

ובתגובה הורים אחרים התנערו מההורים המופקרים הללוהסטוריאחרונה
כמובן, צריך להשתדל לכתוש כמה שיותר, כמו שעושים היום בשיטת הרב זרביב, גם בעזה וגם בלבנון, בשונה מתחילת המלחמה. אבל, בניגוד לקונספציה ששלטה עד שמחת תורה, של מב"מ של הרתעות, הפצצות ואש מנגד - אין תחליף לרגליים על הקרקע, וכן - לפעמים יש מחיר כואב לחיינו כאן.

עם ישראל משחרר את צפון הגליל ומי שירא ורך הלבב - ישוב לביתו ולא ימס את לבב אחיו, בשטח או בפורום, כלבבו.

למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
היה ידוע כבר מתחילת הערב שעידו נורדן יחליף את זיו אגמון. מינוי מצויין.

למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?

אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
כידוע לנתניהו יש הרבה מעלות, אבל קושי גדול בבחירת האנשים שהוא עובד איתם...
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
שהוא לא מחליף אותו בבהלה בגלל יללות השמאל, אלא כי זה לא ראוי אדם כזה לתפקיד ציבורי אבל לא ברמה שצריך לזרוק אותו בבושת פנים. ובטח לא להישאר בלי מחליף זמני לחפיפה בגלל יללות השמאל האלה

אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'

אולי יעניין אותך