ו - אתה ש -אח..
אגב..הוד':)
לא מקנא בך!אח..
בגלל שמדובר כאן בזלזול ת"ח.
אפשר לדעת איפה זה כתוב?!?הוד':)
פרק 7 בסנהדרין אני חושב...יהודי מרמ"ג
טעות! פרק תשיעי דף פ"ביהודי מרמ"ג
במקום לצטט -אח..
במיקרה דפקא למדתי.'ערבות הדדית'
ויש לך הוחכה שהם חיללו שם ה'??הוד':)
חילול ה'...יהודי מרמ"ג
ודאי שבפינוי ההוא היה חילול ה'shapira
ו -אתה מעיז עוד לצחוק...אח..
כשתראה שאני חושב כך -אח..
זה. אלא , על העניין של זלזול ת"ח.
תענה לעניין.אוסנת
אתה מקצין את דברי.אוסנת
ודאי שהוא מקצין את דברייך.shapira
מענייןshapira
כל אדם צריך תמיכה נפשית.אוסנת
ודאי שכל אדם זקוק לזהshapira
שמעת על-"הווא דן את כל אדם לכף זכות"?הוד':)
אף אחד לא אמר דבר כזה...הוד':)
הרב קוק אמר את זה.יהודי מרמ"ג
במספד בירושלים...יהודי מרמ"ג
אתה לא עונה לענייו בשם מקוםshapira
עדיין לא הסתמכת על אף עובדהshapira
אויי.. אני כ"כ מרחם עליך.tomerittal
אתה רוצה תשובות על העובדות שהבאת?shapira
ענה לי לגופו של עניין, ואענה לך חזרה כך.shapira
הי, הי. תשמור על הפה.אוסנת
.זו הטענה שלך? זה ההסבר למה אתה מזלזל בכבוד תורה?shapira
בלי החלום שלו...יהודי מרמ"ג
סלח לי, אבל הרעיונות של אותם אנשים צדיקיםshapira
לא ניתן לדעת.
העיר ירושלים...יהודי מרמ"ג
וחוצמזה...יהודי מרמ"ג
נכון, יש רע.אוסנת
כמו שכתבתי...יהודי מרמ"ג
אשמח לדעת איפה ראית כזה דברshapira
האם הארץ אצלך מצוצמת לצד אחד של "הקו הירוק", פשוט לצד ההפוך מזה של עיתון הארץ?
מה זה קשור?יהודי מרמ"ג
ניכר כי קראת המון עיתונים.אוסנת
סבא שלי עלה לארץ אחרי השואה...יהודי מרמ"ג
הסקת המסקנות שלך לוקה מאד.shapira
שהאידיאולוגיה שלך מושלמת?
שפירא, אבל לא צריך להשתמש בכלים כאלה.אוסנת
ניראה לי שאתה לוקה בהבנת הנקרא...יהודי מרמ"ג
האפשרות לעלות לי-םshapira
כולם עשו את זה?
אני מבין שהזילזול באחר הוא אצל דרך חיים.shapira
ושוב, אינך מגיב לטענות ענייניות אלא בוחר להיתפסshapira
אם משהו לא מיועד לי, אזי מוכרח מכך שלא אבין אותו?shapira
אדם הגיוני מן המנייןshapira
מעניין, מצטט את רבי עקיבא שהיה נושך ת"ח כחמוראנונימי (פותח)
----- אני לא מתיחס לטענות שלך -----אח..
אני עדיין מנסה להבין מאיפה הבאת את הלופ הזהshapira
אפ אחד לא זילזל בתורתו...יהודי מרמ"ג
סליחה?shapira
הכוונה היא...יהודי מרמ"ג
זה אפילו לא שווה תגובהshapira
מה הקשר לגיורים?משה
יש לי שאלה:tomerittal
די. חלאס.פעימה
א-ס-ו-ר.
ועד שלא רב גדול[לידיעתך, אתה, אישית- לא רב גדול] יגיד שרבנותו נשללה או משו כזה- אין לך שום זכות להשמיץ ולבזות אותו.
לך ולחבריך.
וחוצמזה- מה יוצא לכם מזה שאתם כל היום מבזים ת"ח?! פעם זה ופעם אחר.. תמיד יש איזה תירוץ.. 'הוא דיבר עם איש בלי כיפה על הראש' 'הוא לא שטף ידיים מספיק טוב' ושאר שטויות שמצאתם לכם ש'מתירות' לדבר בצורה מחפירה שכזאת על ת"ח..
מה יוצא מזה? שטר חוב גדול בשמיים. גדול-גדול.
חבל. פשוט חבל.
התנהגות דבילית לחלוטין.
לפחות שישקיעו בעיצוב הגרפי..רחלקה
סליחה הויזן פאר יתום..הוד':)
סתם לעדכון הרב אליהו סרב לפסוק ולכן המשפחות נשארותאנונימי (פותח)
בס"ד כ"ו אב תשס"ט
סיכום אירועי הימים האחרונים
תושבים יקרים
ערב טוב ושבוע טוב
א.
כידוע לכם, ביום שני האחרון הגיעו כוחות ההרס של היס"מ והמשטרה לישוב "בני אדם".
"בני אדם" נמצא כ-3 ק"מ מזרחית לישוב אדם והוקם לפני כ-6 שנים. במקום נמצאות 8 משפחות. לפני כשלושה חודשים הובאו למקום שלושה קרוואנים.
אלוף פיקוד המרכז, גדי שמני, קיבל על עצמו את ההחלטה הרשעה שנקטו בה שונאי ישראל, שבזמן היותו אחראי על השטח לא יִבָּנֶה שום דבר חדש. לכן הגיעו הכוחות ל"בני אדם", על מנת להרוס את המבנים. בסייעתא דשמיא, אבי רואה הצליח להגיע למקום ולעצור את הטרקטור.
באותו יום הוגש בג"ץ בעניין וניתנו חמישה ימים ל"פינוי מרצון" ובמקביל שלחו שאלה לרב מרדכי אליהו. בניגוש לחלק מהשמועות, הרב אליהו סרב לפסוק בעניין, הלכך המשפחות החליטו לא לצאת מהקרוואנים אלא להלחם על שהותם במקומם.
ב.
בכוכב יעקב קלטו משפחות עולות חדשות ועל מנת לאכלסם בנו קרוואנים בשטחי הישוב ובצמוד לבתי הקבע הקיימים. גם פה שמני לא רווה נחת ומנסה לפגוע במבנים אלו וברצונו להוציא צו של שטח צבאי סגור (כי אנחנו במדינה מתוקנת השומרת חוק).
הישוב זרז את ההליכים לגמירת בניית הקרוואנים והם כבר אוכלסו היום.
אנו מביאים זאת לידיעתכם ומבקשים את ערנותכם ומוכנותכם לכל אירוע שלא יבוא, להגיע במהירות האפשרית למקום שיצטרכו. מנסיונות העבר, הגעת כמות אנשים גדולה למקום מנעה הרס.
כמו כן אנו מבקשים ומזכירים לדווח לחמ"ל מאחזים על כל תזוזה חשודה של כוחות הרס למספר: 052-6302222
בברכה
ועד מתיישבי בנימין
איציק שדמי , ישי קרוב
חבר'ה מצטער להפריע בוויכוח הסוער..גדי .
לא רשום בו שהרב דרוקמן לא רב,רק רשום בו שהוא לא שייך לפסוק בעניינים שקשורים לא"י,כי כנראה שהוא פחות מקושר לעניין ורואים את זה מזה שהוא לא נתן לתלמידים שלו לצאת לעמונה,לא נלחם בגוש קטיף,ושהוא הלך עם כולם בשקר בכפר מימון,זה נשמע לי לגיטימי ביותר..
רב שלא מקושר למאבק ולכל מה שהולך בא"י לא יכול פתאום לפסוק בקשר לפינוי של ה3 קראוונים גם אם הוא למד תורה 80 שנה,זה פשוט לא העניין..
הפינוי הזה זה לא רק 3 קראוונים,זה תקדים של כל המאחזים ברשימה,ולכן זה בכלל לא קשור שרב שלא מבין את העניין יפסוק בזה,בלי לזלזל בתלמדי חכמים ובלי לפגוע.(סתם לתזכורת,הוא היה גם נגד סירוב פקודה בגירוש.)
ד"א,מישו יודע בוודאות מי שאל אותו?אני שמעתי בבני אדם שהוא התקשר לרב אליהו וביקש לפסוק בעניין..
ומי שמך להחליט במה הוא רשאי לפסוק ובמה הוא לא?shapira
מי שמי?אף אחד,זאת הבעה דעה.גדי .
היו רבנים שלמרות גילם עזרו במאבק על הגוש,ועשו את מה שיכלו,אני לא מבקש מבן אדם בן 70 שיחסום את הכביש,אני מצפה שהוא יקרא לסירוב פקודה,שיקרא להאבק בגירוש,ושיעשה באמת את כל מה שהוא יכול וד"א,מה הוא עשה בכוחותיו ובדרכים שלו?. מה נעשה שהוא קרא נגד סירוב פקודה,לעמונה הוא לא שיחרר את התלמידים שלו (לפני שידעו שזה יהיה קיצוני,החבר'ה מיצהר עזבו בגלל שכביכול מועצת ישע שלטה שם במאבק) ובזה זה מתבטא,אין לי בעיה שיתעסק עם מה שהוא רוצה,אבל הוא לא זה שקשור למאבק בגבעות ובמאחזים במיוחד בפסק ככ תקדימי,אין מה לעשות.
וזה בדיוק מה שאמרתי.shapira
איפה הביזוי תלמידי חכמים????גדי .
הרב דרוקמן התקשר לרב אליהו וביקש לפסוק בעניין,מתי שמעת אותו פעם אחרונה מדבר בקשר לא"י באיזשהו עניין כלשהו? גם לבן אדם בגבעת שמואל יש דעה כלשהי לגבי אופן המאבק,בגלל שהוא לא קשור ולא נמצא באמת בפנים לא ככ אכפת לי מהדעה שלו..
איזה חילול ה' יש פה !!אנונימי (פותח)
ביזוי תלמידי חכמים ! ביזוי קבוצות יקרות מעם ישראל ... מה היה קורה אם גוי היה נכנס לאשכול הזה אה הויזן?!
כל מה שקורה עכשיו במדינת ישראל אלו נבואות שנביאים לפני 2000 שנה ויותר התנבאו....
אפילו האשכול פה!אתה במדינת ישראל ! כותב בשפת הקודש ( רוב המילים כן ... ) עם אנשים יהודים נוספים אשר הם גם בארץ ישראל ...
ואיך כל זה קשור לעניין ? בנבואות אחרית הימים כתוב בפירוש שזה מה שיהיה - אנשים יהיו בלי תורה , בלי דרך ארץ , עושים חילול ה' . - החילונות ! אני לא מתכוון שזה טוב אנו צריכים לעשות את כל המאמצים לתקן את הדור ! אבל עדיין זה חלק מנבואה - אתחלתא דגאולה ! אכן הציונות ברובה עקורה ועגומה! אבל אנא לא לזלזל בצד הטוב שבתוכה! וודאי שעדיף היה שמי שהיה דוחף אותנו לעלות לא"י היה גדול הדור ! ולא יהודי ריק מתורה ! עם הארץ ! אבל מה לעשות שום רב לא עשה צעד כזה מוחץ! הרצל היה נחוץ!
ח.פרומן בבקשה לא לזלזל ולהגיד שרק בזכות סבא שלך אתה פה בארץ ישראל! ! !
מי חיכה לסבא שלך בארץ ישראל ?? הרבנים שלו מהישיבה? מהחידר ?! אילולא הרצל היו מחכים לו רק 600,000 ערבים! ומרצחים בריטים! אולי כמה משפחות יהודיות בכל הארץ!
אז היה לסבא שלך "פרוטקציות" לעלות לארץ אישורים ... מה פתאום נהיינו צדיקים מבקשים אישורים ?!
אילולא הרצל 25000 יהודים שהעפילו לארץ היו מתים! אילולא "תלמידיו עמי הארצות" שהקימו מחתרות ושחררו את עם ישראל! שוב כמה חבל שאלו היו ברובם הגדול מאוד אנשים רייקי תורה ומצוות !
כמה חבל שאלו לא היו 500,000 חיילים יהודים מלאים בתורה !
כתוב בגמרא שבר כוכבא לא היה בו נגיד בשפה יפה גדול הדור! (ועוד רבי עקיבא קרא לו בהתחלה המשיח !) אז יש לך ולי ולכל יהודי ויהודי אשר הוא אשר יש לו מקום לאן לחזור בזכות הרצל! יש לו בית לחזור אליו ! אפ' שהממשל טועה !! אתה צריך להודות לקב"ה שאתה בבית !
ורק בגלל זה אני חוגג את יום העצמאות !
ורק שתדע יש משהו מקסים ששמעתי לפני הרבה שנים מהגמרא איני זוכר אותו במדויק , כל חג נמדד לפי שבעת ימי פסח ומה שמיוחד כל החגים מתחילים בדיוק באותו יום כמו יום אחד מהשביעייה כלומר לדוגמא אם ראשון של פסח חל ביום ראשון גם ר"ה חל ביום ראשון.
החג יהיה בשמו או בצורה זו או אחרת תשרי (ר"ה) שמיני עצרת וכו'... ורק היום השביעי כלומר האות ע' - אין לו כלום שום חג! (איני בטוח בסדר החגים) ומה כתוב בגמרא?! החג האחרון יתגלה באחרית הימים - ע' - עצמאות.
כמובן שהכל בידי הקב"ה וכולם רק שליחים שלו !
תגובה...יהודי מרמ"ג
סבא שלך יכל להגיע לארץ - בגלל שהיו בה יהודיםshapira
החילול ה' נובע מהעובדהshapira
מי אמר שאני מחובר לציונות הדתית...יהודי מרמ"גאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...