לכל מי שלא מבין מה הבעיה במעשיו של זמבישאנונימי (פותח)
צודק!!!שיח השדה..
אולי זה לא בכוונה,יהודי מרמ"ג
זמב יש פועל נכון עם כספי ציבור.צחקן
אני מבין שהיית נוכח בפגישות הללו?shapira
מהdovi2
אם אמנה היא חברה ציבוריתshapira
אז זהו שאמנה כבר לא חברה ציבוריתdovi2
במקרה כזה אין ליישובים שום השפעה על ההחלטותshapira
הדיון הוא לא אם כספי אמנה הם כספי ציבור או לאdovi2
במקרה כזה אחרי שאמרו להם "לכו הביתה" והם לא הלכו ואפילו העיזו להישתמש בכספי הציבור [שהפכו להיות הכספים הפרטיים שלהם בינתים ] כטענה נגד המאבק של הציבור אזי הם צריכים ליבוש ולהיכלם ולעוף הביתה מהר.
אם זהו אינו הוויכוח - אז למה פתחת אותו?shapira
מצטרףמשה
עליהם נאמר: "יותר פאנט משכל"השמרוני
תגובתי הראשונה הייתה מופנית לצחקןdovi2
ולאדון שפירא הניכבד. אני לא למדתי כלכלה ולא למדתי פלילים ולא לשם אני מיתכוון להסיט דיון גדול בהרבה.
אבל כן למדתי בדרך הקשה מה קורה כשהולכים כמו עיוורים אחרי הנהגה ניבזית שתוקעת סכין בגבו של צאן מרעיתה [לדוגמא: בתי כנסת חרבים, מתים שמטולטלים על מנופים מקיבריהם, אלפי אנשים שניזרקים מחיי הקהילה והבית, קרע חמור בעם, והחמור מכל מכירת א"י לידי זרים בעבור נעליים...] או בקיצור- ראינו את "המרגלים" ראינו את "מנהיגות במילכוד" ראינו איך מול המצלמות צביקי בר- חי אומר שהפריצה של הכוחות היא בניגוד לסיכום ומול קהל השבחי"ם הוא אומר שלא עושים סיכומים על מסירת א"י. ראינו את ולרשטיין מיתראיין לטלוויזיה ואומר שישב איתם שוטר בלי מדים בחפ"ק בכפר מימון "האדון שלום...", שמענו את עדותם של הרב יקי סביר, של מושא כהן, של משה איליה ושל עוד רבים אחרים.
ואם זה לא יספיק אני מעיד בעצמי- אני זוכר כיצד באותה הקפת גדרות בכפר מימון בתור נער צעיר ניסיתי לפחות לשיר (אם אפשר ליקרוא לזה כך...) "חייל שוטר סרב פקודה..." אבל גם את זה לא נתנו לעשות וכל זה מהסיבה התדמיתית- על הדתי לאומי להיות ילד כאפות ולהישמע להוראות החרדי או החילוני על אף שאלו נוגדים כליל את עמדתו והשקפתו! אז אם ישנם אנשים שחושבים שדעת קהל חשובה יותר מגרגר חול אחד של א"י אז שיחכו עד שכל העם יהיה איתם ברכבות בדרך לאושוויץ או לשואה גרעינית כזו או אחרת ואולי אז העם יזכר יחד איתם בא"י הנישכחת שנאזבה אי שם בהסכם מאחזים נידח שבסך הכל הזיזו בו קראוון (ואח"כ עוד הסכם ועוד הסכם ועוד סיכומון ועוד סיכום וכו' וכו' וכו')... ואז אחרי שמכולנו ישאר אפר אז נוכל להגיד "ניצחנו העם איתנו..."... אם נמשיך לתת גב למסכמים ולסיכומים שלהם בטרוצי סרק של "הם יודעים מה הם עושים...", "זה בסך הכל להזיז קראוון שני מטר בתוך תחומי המאחז..." אז נימצא את עצמנו איפה שגוש קטיף היום (במקרה הטוב...).
בואו נישאל את עצמנו בפשטות- "אם זה רק להזיז קראוון שני מטר בתוך המאחז אז מה העניין של ברק בזה??? הוא הרי רוצה להרוס את כל המאחז???" ואם ניהיה כנים נענה- "יש פה מלבד הצד המעשי (זה עם הקראוון ההרוס, כספי הציבור, וכו'...) ישנו גם הצד העקרוני- זה שמא"י לא מיתפנים בהסכם "בכל מאודך!!!" הרי הציבור מחוייב "ליהרג ואל יעבור" אם יש שעת שמד על מצוות א"י והעניין העקרוני הזה שכל כך מפריע לאומות העולם ולפרטנרים היהודים שלהם רק מראה עד כמה צריך "ליהרג ואל יעבור" על אותם שני מטרים של הזזת קראוון. כי המרחק הפיזי הקטן הזה של הצעד וחצי הזה הוא מרחק רוחני-עקרוני עצום: אם לעמ"י יש זכות על א"י או שמא לא. (על כל המישתמע מכך).
אז לכל היענים- חלאס עם הראש באדמה וכל ה-"הלוואי שתעשה עשירית ממה שזמביש עשה" הרי לפסוק שהבאתי אף אחד פה לא הגיב...
לי מספיק לישמוע את ולרשטיין מגנה שוב ושוב את התומכים בא"י [בהתנתקות אלו היו החוסמי כבישים עכשיו אלו "נערי הגבעות"...] בכדי להבין שהוא נגד א"י ולא משנה כמה הוא בנה/בונה/יבנה- "מיצוות צריכות כוונה" ואם אדם שעוסק ביישוב א"י מכוון לשם מיצוות "מה יגידו עלי בתיקשורת" אז הרי שהוא מפגל בקדשים. ולרשטיין בנה/בונה/יבנה גם מנופי בן יהודה עוסקים ביישוב הארץ אבל גם את אותם מנופי בן- יהודה ראינו מגרשים בגוש קטיף, הם רצו לגרש- לאו דווקה- הם הוצמדו לקיר עם אקדח ברקה אבל זה לא הופך אותם לצדיקים!- לצדיקים יותר ממועצת יש"ע כן מהסיבה הפשוטה: הם לא לקחו את ההנהגה בכוח לידיים ולא היכו אנשים שחשבו אחרת מהם ביותר מפעם אחת.
אם יש לך תשובות למה שאני ראיתי בכפר מימון ולאחר מכן מר שפירא הניכבד, אז פה זה המקום לענות לי ולעוד אלפים של בני נוער ששואלים את השאלות הפשוטות האלו.
איך המאבק לא הצליח למרות האלפים שהיו בגוש???
איך חיילים עם כיפה לא סרבו פקודה, או ליתר דיוק סירבו לפקודה של רב אברום שפירא זצ"ל???
למה הוציאו צעדה של אלף בני נוער מכפר מימון לכפר דרום ובתוככי כפר מימון עצמו לא קראו לחיילים לסרב פקודה ואף השתיקו את אלו שכן קראו לסרב (כל זאת למרות דעתו של הרב שפירא זצ"ל...)???
למה כל פעם אנשי מועצת יש"ע חזרו על המישפט "אתם חייבים להיות ממושמעים..." כשהם פונים אל הציבור הכי ממושמע שיש???
איך זה שפינחס ולרשטיין לוחץ בחמימות את ידו של אורי בר לב כשהצעדה יואת מכפר מימון???
ואיך, איך לכל הרוחות אותם אנשים שכשלו, אותה הנהגה שכשלה עוד מעיזה לבצע סיכומים על עפרה של א"י ולתת רוח גבית לרחשי ליבם של אומות העולם-להסיר את ישראל מארצו???
לא הסטת דיון לשם - פתחת אותו על זה.shapira
הלו חבר'ה ההתנתקות הייתה לפני 4 שנים, לא נסחפנו?ישמעאל
אתייחס כרגע רק לשורה האחרונה שלך, מפאת קוצר זמןshapira
הינה מויקפדיהישמעאל
אנרכיזם הוא מושג כללי המתאר מגוון פילוסופיות פוליטיות התומכות בביטול כל צורה של שלטון, כפייה והיררכיה חברתית. האנרכיסטים גורסים כי לכל מערכת חברתית היררכית תהיה השפעה שלילית הן על הפרט הנמצא תחת סמכותה והן על בעל הסמכות באותה קבוצה. במסגרת התנגדות זו להיררכיה, האנרכיסטים מתנגדים למוסד המדינה ורובם המוחלט מתנגד גם לקפיטליזם, אותו הם רואים כשיטה כלכלית המבוססת על ניצול.
כנראה לדעתך נוער הגבעות מתנגד לשיטת הקפיטלזם?
למה אתה מתייחס לסוף?shapira
לכל צורה של שלטון? ממש לא, מתנגדים לשלטון אנטישמיהשם הוא המלך!
כשאתם מתנגדים לשלטון המדינה בה אתם נמצאיםshapira
אני מחכה לתגובהישמעאל
לא !משה
ןדאי שכן.shapira
וכי למה? נמק.רחלקה
עצם זה שרב שלא מתיישרshapira
אנרכיזם זה אומר אי קבלת שלטון בכללמשה
מעבר לכך שההגדרה בויקיפדיהshapira
אבל למה להקפיץ?רחלקהאחרונה
אצלינו משתדלים שקבלת מרות תהיה ביחדישמעאל
חשבון פנימי נשמע חרדי?shapira
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7