לפני שניה היינו במצב שלכם. חיפשנו ויצאנו והתרגשנו וציפינו והתאכזבנו.
מכירים את זה כל כך טוב
ועכשיו כשמצאנו את שאהבה נפשנו ואנחנו מנסים לשדך, אנחנו לא מבינים מה קרה פה.
נהיה פה דור שפוסל על כל כך הרבה דברים. שאני לא יכולה להגיד שהם לא חשובים, כי כל אחד ומה שחשוב לו.
עדה
גובה
מראה (מי מהחברות הנשואות שלי בכלל חשבה לבקש תמונה? אולי בשלוש שנים האלו הדור השתנה. פעם היינו יוצאים ורואים אם המכלול של הבן אדם נראה לי מתאים)
מקום מגורים
תפקיד צבאי
והיד עוד נטויה..
עוד דבר- יצא לי מלא מלא להתקל באמירות של "דברי איתי עוד שבועיים" "תציע לי עוד חודש"
וזה מעלה לי תהיות.
עד כמה באמת מי שאומר דברים כאלה רוצה להתחתן?
עד כמה הוא מבין מה זה נישואין ומה דרוש כדי שתהיה זוגיות מאושרת?
ולמה יש אנשים לא מוכנים להתאמץ בשביל זה?
הרי אם היו אומרים לכם שאתם הולכים למצוא היום 100 אלף שקל, הייתם קמים חולים מהמיטה ויוצאים החוצה. אז למה הצעה אפשר לדחות בכזאת קלות כי "אני בתקופת עומס בעבודה" או "יש לי שבוע מפוצץ"
ולמה שהמציע יצטרך לרדוף אחריכם ולחכות ימים ארוכים לתשובות? אולי היה נכון להגיד "כרגע לא מתאים, אדבר איתך אם כן" ולחזור אליו בעצמכם אחרי שבועיים?
בשביל נישואים מאושרים, זה לא משנה מה הוא עשה בצבא (נו באמת, מי זוכר) וזה לא משנה כמה יש לו בעובר ושב או כמה היא רזה ובלונדינית.
מציאת חן היא הרבה מעבר לתמונה
אהבה נאמנות ונתינה הן הרבה מעבר לפרטים יבשים מדליקים
ובשביל נישואין שווה להתאמץ. נשבעת לכם שכן.
יודעת שתקטלו אותי, אני מדברת ממקום מאוד אישי וברור לי שדברים שכתבתי לא מייצגים את כולם. אבל שמעתי מחברים וחברות מתוסכלים שכל כך הרבה הצעות שלהם נופלות בשלב ההצעה על כלום. אז חשבתי ששווה לנסות
וכן, פסלתי על אותם דברים, אבל כשוויתרתי על 2 עקרונות שהיו מאוד חשובים לי (גיל ועדה) הכרתי את בעלי. כנגד כל הסיכויים.

בבקשה לא לרדת לפסים אישיים...אחרת השרשור יינעל וחבל

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם