שלום לכם חברי וחברות הפורום
נתקלתי לפני כמה זמן בטענה שקשה לבחורות חכמות במיוחד למצוא שידוך, כי הרבה פעמים זה לכאורה "מאיים" על הגבר, קצת כמו שהאישה תהיה יותר שרירית ממנו בפן מסויים. עכשיו הנקודה היא כזאת:
אני בחור מאוד שכלתן וחושב בצורה מאוד לוגית, לא איזה רובוט אבל זו הנטייה שלי יותר. מבחינתי אם תהיה לי אישה עם צד שכלי מפותח זה רק בונוס, אני לא מרגיש שזה מאיים עליי אלא רק מוסיף (ככה זה גם אצלנו בבית, אמא עם יותר תארים מאבא וככה אני רגיל), וזה כנראה ייאפשר לנו לדון ברמה גבוהה ולהסתדר. אין לי בעיה אפילו אם היא חכמה ממני משמעותית אז השאלות שלי הן:
1. האם בנות סבבה עם זה מהצד שלהם? האם מישהי תרצה בעל שלא בהכרח חכם כמוה? (יש לי ראש אחלה, אבל לא משהו הזוי לחלוטין) או שזה ירגיש לה מעפן, כמו שאישה לא מרגישה נשית כשבעלה נמוך ממנה.
2. האם זה בא על חשבון הפן הרגשי? שכל זה בונוס, אבל קודם כל אני רוצה אישה שתביא לקשר שלנו חום ואהבה
וזה יותר חשוב בסופו של דבר (בשביל מה יש אישה בכל העסק? אם היה צריך רק שכל הייתי מתחתן עם עצמי). אצל נשים שכלתניות זה פוגע בפן הרגשי וה"נשי" יותר שלהן?
3. כמה כאלה בכלל יש? אצל נשים פחות נפוץ לפתח את הצד הזה של העולם הפנימי. נניח שאני מחפש אישה עם שכל שתופס די הרבה מקום בחיים שלה, יהיו לי הצעות כאלה בכלל?
תודה לעונים ולעונות
)
..

נראה לי הוא יכול להביא את החמור