ניסו שחם  הזכור לשמצה יקודם להיות ניצב במשטרה!דביר ע

תנ"צ ניסו שחם יועלה לדרגת ניצב

תת ניצב ניסו שחם, סגן מפקד מחוז ירושלים, ימונה לתפקיד ראש האגף לתכנון לוגיסטי ויקודם לדרגת ניצב.

פרסום ראשון: 02/10/09, 12:48
עוזי ברוך

השר לבטחון הפנים, יצחק אהרונוביץ', אישר את המלצות מפכ"ל המשטרה, רב ניצב דודי כהן למינויים חדשים בצמרת המשטרה. במשטרה מציינים כי ניצב אינה וולף, ראש האגף לתכנון לוגיסטי וניצב עוזי רוזן ראש האגף לקהילה ומשטרה צפויים לפרוש מהמשטרה במהלך שנת 2010.

ניצב בנצי סאו, ראש אגף המבצעים ימונה לתפקיד מפקד מחוז המרכז.
ניצב ניסים מור, מפקד מחוז המרכז, ימונה לתפקיד ראש אגף המבצעים.
ניצב יורם הלוי, ראש להב 433 , ימונה לתפקיד ראש אגף קהילה ומשטרה.
תת ניצב דוד מנצור, ראש מטה אגף חקירות ומודיעין, ימונה לתפקיד ראש להב 433 ויקודם לדרגת ניצב.
תת ניצב ניסו שחם, סגן מפקד מחוז ירושלים, ימונה לתפקיד ראש האגף לתכנון לוגיסטי ויקודם לדרגת ניצב.  

מפכ"ל המשטרה, רב ניצב דודי כהן, ציין כי סבב המינויים הצפוי יכנס לתוקפו במהלך שנת העבודה 2010 . "סבב זה הינו חלק מתהליך הקידום והשיבוץ המתקיים זו השנה השנייה ובונה את שדרת הפיקוד במשטרת ישראל בראייה עתידית ומושכלת", נמסר מלשכת המפכ"ל.

כזכור, ניסו שחם עורר עליו את זעמו של הציבור הדתי בעקבות התבטאויותיו החמורות נגד אנשי ימין  שהפגינו נגד ההתנתקות. כשנכנס לתפקדיו כסגן מפקד מחוז ירושלים שיגר שחם מכתב התנצלות לרב מרדכי אליהו, "ברצוני להביע חרטה והתנצלות כלפי הציבור בו פגעתי בזמן אירועי כפר-מימון. דרך התבטאותי לא היתה ראויה".

שאמרו שהוא קודם ישר נזכרתי בדברים שלו בכפר מימון..גדי .
"ברצוני להביע חרטה והתנצלות כלפי הציבור בו פגעתי בdovi2
"ברצוני להביע חרטה והתנצלות כלפי הציבור בו פגעתי בזמן אירועי כפר-מימון. דרך התבטאותי לא היתה ראויה"- היא לא היתה ראויה בלי קשר. בייחוד בשביל שוטר במשטרת ישראל...
הינה קישור מי שלא מת על קללות וגסויות אין לו מה לחפש בו: http://www.youtube.com/watch?v=wWrpzyL2-mM
http://www.youtube.com/watch?v=wWrpzyL2-mMdovi2
קישור לסירטון.
אפרופו מנוולים במדים- גם בוקובזה מעמונה עוד בתפקיד וגם הוא ניראה לי קודם לא מזמן.
מתוך כתבה מזמן כפר מימון:השם הוא המלך!
מי שהפתיע בתמיכתו היה הרב שלמה אבינר מוועד רבני יש"ע, שכתב השבוע בגילוי דעת על שחם:

"מעבר להיותו קצין משטרה הוא היה ידידם של התושבים, מעין עובד קהילתי מסור ונאמן המסייע בשיחה לכל אדם ובכל תחום. אין זה מוסרי להיות ידידו של אדם כאשר הוא מועיל לנו, ולהפנות את הגב כאשר המצב משתנה.
קישור לכתבה:

יש לי חדשות!אנונימי (פותח)
הרב אבינר הוא בן אדם, אותו שחם הוא גם כן בן אדם.
בן אדם פירושו: מורכב, בעל כמה פנים, לא מוחלט, משתנה, חושב, משנה את דעתו, לא מושלם ועוד ועוד.
מה זאת אומרת?
שהרב אבינר חשב באותו זמן (ואולי הוא חושב היום אחרת, למרות שאינני בטוחה בכך) שאותו שחם הוא איש חם וטוב ומיטיב מכיוון שראה אותו עושה מעשים טובים כאלה ואחרים ובחר להתמקד בהם.
אז הרב אבינר בחר לראות אותו כך, ואנו בוחרים לראות אותו במעשיו הרעים.
וזה לא אומר שאנחנו רעים או סתם צרי עין, אלא שנתקלנו בצד ה"לא נכון" של שחם הזה וכבני אדם אנו שופטים אותו על מעשיו.
מה שאומר לנו שאפשר להסתכל על בנאדם באלף דרכים שונות, ובכל זאת לחשוב שאני יודע "מי הוא באמת".
ולא כן הדבר, כי אין אובייקטיביות בעולם הנמוך שלנו.
כל זה כנ"ל לגבי הרב אבינר, שהמתנגדים לדרכו רואים בו פן אחד והמאמינים לו רואים בו פן אחר, או שאולי זה בעצם אותו פן, אבל יש המסכימים איתו ויש שלא. (למשל: הארוס של אחותי לומד ב"עטרת כוהנים" ואילו אני נמנעתי לאחרונה מלהיכנס לשיחה של הרב שהזמינו אצלינו. למה? ככה. כי אני בוחרת שלא ללכת על פי דרכו של הרב ואילו גיסי לעתיד מרגיש שהוא רוצה ללמוד מתורתו.)
ועוד "אולי" קטן:
אולי הרב אבינר, בגישתו הממלכתית, רצה להדגיש באותה התבטאות עד כמה הוא מאמין במערכת או עד כמה הוא סומך על המדינה ועל שלוחיה או כל מיני רעיונות אחרים שנשגבים מבינתי...
יהיה בסדר בסוף (איזו הבטחה נחמדה...), אל תדאיגו את עצמכם בכל מיני זוטות שכאלו, כי להרגשתי זה באמת לא מקדם לשום מקום אלא רק תוקע אותנו באותה נקודה קטנטנה ולא ממש חשובה...

אני מצרפת קטע מקסים של אסתר קל שהוא ממש אמיתי...

כל מה שאני / אסתר קל מתוך: "מאוחר בבוקר" הוצאת לוין אפשטיין, מודן

חשבתי כי מן הראוי שתחילה אציג את עצמי, לרגע זה נראה פשוט וקל, מה בעצם יכול להיות יותר טבעי?

לפתע זה נעשה יותר קשה ומסובך, על כל פנים בשבילי, הרי אני נותנת את דעתי שבשום פנים אני לא תמיד אותו דבר שבעצם בכל מקום אני מישהו אחר, ותלוי איך אני בעיני מי? כך שפתאום ראיתי שאני בעצם המון אני.

אני אחות לאחותי ולאחי, בת להורי, לבן זוגי בת זוגתו, בגן אני גננת, לפעמים אני קליינטית ולפעמים פציינטית, בשיעורי ההתעמלות תלמידה והכוונה ברורה...

כבר שמעתי אומרים עלי: "היא אדם שקט, שלו, תמיד נינוחה, אף פעם לא יוצאת מגדרה"- והקשבתי על כך בפליאה. שמעתי אחרים אומרים עלי: "זאת?, לא יושבת רגע בשקט, תמיד זזה לא מוצאת לעצמה מנוחה"- והקשבתי גם לכך בפליאה.

שמעתי אומרים עליי: "עליה אתה יכול לסמוך, אצלה מילה זו מילה. כאשר היא מבטיחה ראה זאת כעשוי"... גם שמעתי אחרים אומרים: "נו תוריד כמה אחוזים, זה לא תמיד כל – כך אצלה".

העניין הוא שאת כל הזמן משתנה ושום דבר גם לא אתם נשארים כשהייתם בראשונה. משנולדתם היית פעוטים, עכשיו אתם הורים. פעם, למשל, כל החברים שלי היו כולם ילדים, עכשיו כולם קצת מבוגרים....

ואפילו החלטתי בכנות לערוך עם עצמי היכרות ולהציע לעצמי חברות – זה בלתי ממשי, כי עד שהסתובבתי כה וכה, הכל גז לעולמים...

פתאום זה נעשה מסובך לעשות הכרות ולהציג לפניכם אותי, כי מה שאני שומעת לעיתים על עצמי בכלל לא דומה לי לדעתי.

אז אני מציעה שכל אחד יבחר לעצמו ממני מה שנראה לו, כי האמת מדהימה, אדם יכול להיות גם כך וגם היפוכו של זה וכל העניין נראה לי עניין של השקפה ובמבט על מה כל אחד רוצה לשים הדגש ולהניח את היד...

יש לי חדשות בשבילך, גם היטלר הוא בן אדם!?אנונימי (פותח)
בן אדם פירושו: מורכב, בעל כמה פנים, לא מוחלט, משתנה, חושב, משנה את דעתו, לא מושלם ועוד ועוד.
הממ... התקלה מעניינת...אנונימי (פותח)
ובכן, הוא נברא בצלם אלוקים, וכנראה שזהו, כי כנראה שהשטן בכבודו ובעצמו לבש את דמותו, אז בזה מסתכמת הגדרתו כבנאדם.
ז"א, היה לו גוף ומערכת עיכול וכל מיני דברים פיזיולוגיים, אבל זהו.

על אותו משקל פרעה ונבוכדנצר וכל השאר, שה' ברא אותם בצלמנו כדמותנו, אולם תכלית בריאתם היתה עונש וניסיון לעמ"י.
אז ה' שלח אותם לרשוע או הם בחרו לרשוע ושניהם כאחד (ולא ניכנס כאן לסוגיית בחירה-ידיעה) אבל הם היו בני אדם, לפחות בלבושם החיצוני.
מה לעשות? ככה ה' ברא אותם.

לדוגמא, תנסו לדמיין לעצמכם את הס"א בכבודו ובעצמו מנסה (מנסה!) להרחיק את עמ"י מאביהם שבשמיים. איך הוא נראה, מישהו יכול להסביר לי?
אף אחד. למה? כי הס"א מתלבש בכל מיני צורות שונות, אפילו בשברי מחשבות, ואחת הצורות היא צורת גרמני אנטישמי שהופך לרוצח הכי גדול שקם לעמ"י מאז ומעולם...
לחנניא בן עקשיאאנונימי (פותח)
תתבייש חצוף אחד איך שאתה מדבר על רבנים אתה בטוח לא בן תורה אם אתה מדבר ככה. בושה!!!!!!
"חנניה בן עקשיא אומר, רצה הקב"ה לזכות את ישראs/m/d/4
...לפיכך הרבה להם תורה ומצוות".
אולי תצדיק את עצמך בקשר למשפט הזה? במקום תורה ומצוות אתה מוציא שם רע על רב צדיק בישראל!
הרב אבינר שטן? אתה בעצמך שטן! הרב אבינר מחזיר כ"כ הרבה אנשים בתשובה, הוא פוסק מוסמך, ובטוח-בטוח-בטוח הרבה יותר חכם ומנומס ממך, שטן!
לחנניא בן עקשיאאנונימי (פותח)

בינתיים חלקך עם יורשי גיהנם (לא באותו מדור של היטלר) - לפרטים ראה במקורות!

אגב, הרב אבינר הרוויח ברגע שכתבת את זה כמה מצוות שיש לך (אם ישנם בכלל)

אמת דיברתי. א-מ-ת.חנניה בן עקשיא
בעולם הזה האמת זוכה ללעג מצד פורקי עול ולמחיקון מצד בני עשרה ריקים מכל
שמונו למנהלים פוחזים.  אם זה היה הפוך כבר הייתי דואג. כי זה אומר שבעולם
הבא ישועתה כלפיד תבער, כי את האמת שהיא יסוד התורה - אי אפשר להשתיק.

לא בדיוק....יהודי מרמ"ג
"חביב כל אדם שנברא בצלם...."
"אתם קרואין אדם ואין הגויים קרויין אדם...."(יבמות ס"א)
"ה' הוא המלך" - זה קצת מבייש אותי...אנונימי (פותח)
כי לא התכוונתי לתקוף אותך ח"ו וכל המלל הזה היה כלוא בתוכי הרבה זמן והנה הוא סוף סוף התפרץ... אז זה ממש לא עליך וסליחה!
ואולי אפילו סטיתי מעט מהנקודה שניסית להעביר, אבל אני מרגישה שהשורש הפורה ראש ולענה הזה צריך להיכרת מתישהו, אז אולי זו ההזדמנות...
השורש הרע הזה הוא כל ההתעסקות הזאת סביב הרב אבינר, כי היא כל כך מיותרת... יש מצב גדול ואמיתי שאין להסכים עם הרב אבינר, (ואפילו למחות על העיוות שלו בדיני טהרה) אולם מכאן ועד התעסקות בלתי נגמרת בכל מילה שיוצאת מפיו - הדרך רחוקה.
וחבל להוציא על כך עוד מילים, כי נגמר הכוח להתדיין על זה.......
אז הנה גמרנו כאן (וזה לא כדי שמילתי תהיה האחרונה, כי היא ממש לא ואני מתיימרת שהיא תהיה... אלא כדי שלא נחזור לזה שוב כי שמעתי את כל המילים שקיימות בנושא).
מי שרואה מקום להרחיב כאן מתוך חידוש, אשמח לשמוע.

כל השמחה!
מיד אחרי האירוע שהוא דיברישמעאל
הוא התקשר לרב מהעיר העתיקה (לא הרב אבינר) ואמר שיגן עליו כי תפסהו והולכים לדפוק אותו
ככה זה עם חילונים קודם כל הם חברים שלך ואחר כך תוקעים לך סכין בגב
אין על מה...לענ"ד זה כן חשוב אבל לומשנה...השם הוא המלך!
ישנו משפט האומר: "אלוקים, שמור אותי מ'ידידי' - מאויביי אשמר בעצמי"...וזה מה שבאתי להגיד, אבל באמת שכבר אין כח לדוש באותו נושא כל הזמן, ובאמת שהנושא הזה נטחן ו'נלעס' עד דק, ולזה אני מסכים בהחלט.
כלומר, מסכים שהעניין מוצה ולא צריך להמשיך בוהשם הוא המלך!
יש בזה משהו...golani
אבל אדם כזה לא ראוי להיות במשטרה. הרי לא מדובר באיזה התבטאות אומללה שנפלטה ברגע של כעס מדובר בתדרך מבצעי ומה היה קורה אם מישהו היה נפצע קשה בגלל ההוראה הזו?!
^ כתגובה לדבריו של הרב אבינרgolaniאחרונה
מעשיו הנפשעים של שחם בהר הביתמנחם בן דב
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך