בגידה של ארגוני הר הבית בארץ ישראלאנונימי (פותח)
הסגידה להר הבית העבירה את הרב ישראל אריאל, הרב אלבוים וכו' על דעתם -
והם מוכנים להתלקק לאנשים כמו עתניאל שנלר (ועוד אנשי דלא מעלי נאו-רפורמים המכונים בטעות בשם "רבנים")
שתמכו בגירוש יהודים וממשיכים לזום מזימות נגד יהודים. מתי כבר תבינו, שאי אפשר להפריד נושא
כלשהו (ארץ ישראל, הר הבית, השבת, הצניעות), להפוך אותו לעגל זהב ולהזניח למענו את יתר הנושאים.

אכן, חבל שבשם הר הבית מוכנים לצרף פושעים.השם הוא המלך!
הר הבית, כמו גם ארץ ישראל, אינם עומדים בפני עצמם - וכשביכול 'למענם' מוכנים לצרף כאלו שאולי 'חזקים' בתוחמים אלו (וגם זה לא) אך פשעו בתחומים אחרים - לא רק שזה לא מועיל לארץ ולהר הבית - זה רק מזיק.

מה שהכי בזוי בכל הסיפוראנונימי (פותח)
שכל ההסכמה הרחבה היא על מתן אישור ליהודים לעלות להר הבית. לא תפילה בהר
הבית ולא חידוש העבודה ולא בניית בית המקדש. בשביל זה היה שווה לכם לעשות כנס
עם פושעי ישראל בגופם? ממש חידוש גדול.

בקצב הזה עוד יזמינו את השייח רעד סלאח לכנס. כי דעותיו לא שונות בהרבה מדעות של רבים מהמשתתפים.
הבעיה היא אצל חרדים ודת"לים כשמתמקדים בדבר אחדהשם הוא המלך!
ומוחקים למענו את השאר.
זה לא רק הר הבית או ארץ ישראל, אלא למשל בזמן המצעד המתועב, כאשר שיתפו פעולה עם מוסלמים ונוצרים אנטישמים , ויש דוגמאות רבות לדרך פעולה פסולה שכזו, בהמון תחומים אחרים, וחבל.
לא מובן מה הבעיה?מנחם בן דב
מי שלא מקיר את ח"כ עתניאל שנלר מקדימה:

הוא עלה להר הבית באותו יום שנבחר לכנסת בפעם הראשונה, וזה צעד חשוב שלא עשו אותו שום ח"כ ואפילו לא מהאיחוד הלאומי לצערנו

2. הוא לא מוזכר בשם "רב" תחת הכותרת "רבנים"

אלא תחת הכותרת "דברי ברכה".

3. נראה שמי שסולד מהמודעה, בוחל לא מעט בכל נושא הקשור להר הבית ולבית המקדש, שאם לא כן לא היה בא בכזה כותרת שמראה אל אישיותו של הכותב
לכולם!!!!!!בן של מלך
ב"ה

תגידו לי השתגעתם?!?!?!?!?

אתם סמים לב איך אתם מדברים על רבנים?!?!?!

אתם הסתוסבכים!!!!!

שאלתם את הרבנים האלו לפני שהתחלתם להשמיץ אותם?????

אני בטוח שלרב אריאל, ולרב דב ליאור , לרב ראם..ועוד...יש סיבות למה הם באו והם יודעים טוב מאוד שמשמו מגיע...

ובכל זאת הם באים!!!!!!!!

אתם זה אלו שגורמים לשנאת עמ"י , במקום לברר ישר ללכלך...ממש בוגר...

נקודה למחשבה...
כמו ששמאלנים להבדיל כשרוצים להשיג משהו משתפים פעולישמעאל
ה עם האויב, כך ראוי שגם אנו נאמץ לעצמינו שיטה זאת, אם היינו יכולים להזמין מישהו מ'בצלם' לאירוע זה היה יכול להיות עוד יותר טוב, הבעיה שאנשים לא יקבלו, וחבל כי רק אנחנו מפסידים מקטנוניות שתופסת מאבקים באופן אישי

לועס גת...בן של מלך
ב"ה

במקום ישר להשמיץ...תקשיב רגע..אם מפריע לך תשאל את הרבנים הנ"ל...

מה לגבי להחזיר בתשובה...לא בלקסיקון שלך???

כמו שאמרתי מקודם הרבנים יודעים מה הם עושים אז במקום ישר להסיק מסקנות וללכלך על אנשים שאתה בכלל לא מכיר תלמד לכף זכות..

קשה לך..תשאל את הרבנים, הם ישמחו לענות לך.
ברור שאסור להתחבר לרשע אבל פה זה סתם כנסישמעאל
זה לא התחברות
וזה לא המצוה זה הפולטיקה שמסביב, ספור כמה פולטיקאים משתתפים בכנס -חצי
הר הבית ובית המקדש זה ענין לכל הציבור!!א"י בנשמה
ציבו"ר= צדיקים בינונים ורשעים.

גם לרשעים יש מקום בבית המקדש, ואם במקדש יש להם מקום ק"ו שגם בהר הבית...
ואולי אתה תתחיל להבין דברים אחרים?עוזיה
קודם כל, עצם העובדה שאתה מתחבר ממשתמש חדש ופותח שרשור כבר מעצבנת אותי. בדרך כלל מי שעושה זאת אלו אנשים מוגי לב. אני מלמד עליך זכות שאתה באמת חדש כאן. אלא שאז לא ברור לי למה אתה לא מחכה יום יומיים כדי לראות לאן הגעת, אלא ישר פותח שרשורים.

ולגופו של עניין. אתה זה שלא מסוגל להבין דברים שהם לא אתה. אתה זה שלא מסוגל להבין, שאנחנו עם אחד. ובעם ישראל, גם בתקופת הסנהדרין והמקדש - היו דעות שונות. כשאנו נאבקים בדעה מסויימת, אנו שוללים אותה. לא את האדם שחושב אותה. בטח לא באופן גורף. אם היינו מתחילים לשלול את כל מי שחושב אחרת, היינו מגיעים רחוק. מדוע לשלול רק את מי שחולק עלינו בנושאי צניעות ושבת? אולי גם נשלול את החולקים עלינו בדיני כשרות? גם איתם לא נדבר, לא נקבל אותם לישיבות, ולא נזמין אותם לכנסים. גם לא את מיכאל בן ארי, כי הוא אוכל קטניות בפסח. גם לא את אריה אלדד, הרי הוא חילוני. ואת אורי אורבך בכלל נזרוק, כי הוא היה בתוכנית עם בנות בגלי צה"ל ימ"ש. לא כך?
אפשר להמשיך עוד הרבה. זה בכלל לא חשוב.העולם התורני הלכתי בנוי על מחלוקות. המחלוקת היא זו שמפרה וגורמת לאנשים לחדד את דעותיהם לפרטי פרטים. ואנחנו - גם אם מישהו לא מסכיםאיתנו, אין זה אומר שאנחנו שוללים אותו. אנו מתנגדים לדעתו, מציגים אותה כפסולה במקרים חריגים, אבל לא מוציאים אותו מתוכנו.

כך מספרת לנו המשנה ביבמות על בית שמאי ובית הלל:
אף על פי שאלו אוסרים ואלו מתירין, אלו פוסלין ואלו מכשירין - לא נמנעו בית שמאי מלישא נשים מבית הלל ולא בית הלל מבית שמאי;
על אותם בית הלל ובית שמאי מסופר שהיו ביניהם מאבקים שכללו אפילו אלימות מצד בית שמאי. אבל העיקרון היה אחד - ואותו לימד אותנו רבי חייא הגדול: "את והב בסופה אל תקרי בסופה אלה בסופה" ללמדך שאפילו תלמידי חכמים שנדמים עליך כאויבים בשעת מחלוקתן, בסופה הן אוהבים זה את זה.

צא ולמד, ידידי. צא ולמד מדרכם של חכמים ורבנים חשובים. איך בזמן מחלוקתן הם נדמים ומצטיירים בתקשורת כאויבים, ואולם מחוץ לעין המצלמה הם אוהבים וידידים.

עוזיה.

גילוי נאות:
הכותב הוא מתנחל בעבר ובעתיד, בוגר ישיבת בני צבי בבית אל, שירת בצה"ל, התנגד פיזית לגירוש ולחורבן עמונה, אברך בישיבת פתח תקווה, תומך בסירוב פקודה, הולך עם ציצית צמר על הבגדים, מתנגד לתג מחיר בערבים, חושב שהגבעות הן קו ההגנה שלנו על ארץ ישראל ואוהב לשמוע חיליק פרנק ושולי רנד.
לאחר כל זה, היית מזמין אותי לנאום בכנס על חשיבות העלייה להר הבית?
רק טוב.

כמה שאתה צודק!!!!!בוב מארלי
חבל לראות אנשים כאלו, מזלזלים בעצמם ובעמ"י.

שניזכה לבנות את ביהמ"ק..

רק טוב
שני דברים:עוזיה
א. התייחסתי לדברים שנאמרו על רבנים בגלל דעותיהם ההלכתיות. אנשי ורבני הר הבית לא 'בוגדים' כי הם החליטו להביא אנשים שלא מוצאים חן בעיניך.
ב. משה פייגלין, שחבר במפלגה שהמיטה עלינו את חורבן ימית, חורבן הגירוש ועוד כמה רעות חולות - במה הוא טוב מעתניאל שנלר? (זו הרמה להנחתה. אז תחשוב טוב לפני שאתה עונה)
סעיף ב' כ"כ טיפשי...השם הוא המלך!
שנלר בעד חלוקת יו"ש, גם אם חבריו למפלגה הם שמאלה ממרץ.
פייגלין בדיוק הפוך: עצם זה שביבי נלחם בו כ"כ - רק מראה עד כמה הוא עוזר.
ניתחת לא רע.עוזיה
חוץ מדבר אחד: אם תנסה להכניס את המחלוקת של היום על פרושים וצדוקים, תמצא שאתה יותר קרוב ממנו לצד של הצדוקים. אבל עזוב, זה באמת ויכוח היסטורי ביסודו.

אמרתי לך שהשאלה על פייגלין היתה הרמה להנחתה... מה שניסיתי להבהיר באמצעות השאלה, היא שלא שופטים אדם על פי מפלגתו. גם עתניאל שנלר מאד מעוניין לשנות את קדימה. לדעתי הוא חי בסרט כמו פייגלין, אבל בכל אופן זו שאיפתו. נמצאנו למדים שהשתייכתו המפלגתית של אדם לא בהכרח תגרום לפסילתו.
(שלא יובן מדברי שאני תומך בשנלר או בפייגלין)
מה נשאר לנו? לשפוט את עתניאל שנלר לפי דעותיו. מה שמחזיר אותנו להודעת הפתיחה שלנו. שאמנם כתבתי אותה על רבנים, אבל יש שיאמרו אותה על כל אדם. זאת מאחר ועולמנו מורכב מדעות שונות, שלא תמיד בהכרח קשורות דווקא להלכה. אי לכך, גם אדם שמתנגד להפגנות השבת בירושלים, אך תומך ופועל לעלייה להר הבית, יהיה מוזמן לאירוע שכזה.

ועכשיו לסיום: אני מודה, שאני לא הייתי מזמין את עתניאל שנלר לאירוע כזה. סתם לא נראה לי מתאים. ברם, עלינו לזכור כי יש לדבר גם ערך מוסף - ישנם אנשים שישמחו לראותו שם: במקום לראות ברשימה רק חבורת חכ"ים של מפלגת אופוזיציה, יחד עם רב מתנחל מחברון ועוד אחד ששותף לגוף פיקטיבי בשם סנהדרין, הם יוכלו לראות אדם שקרוב לליבם. יש לי חבר שמגדיר את עצמו כ'פתוח'. הוא באמת פתוח, לא כמו האלה שאומרים על עצמם שהם פתוחים. הוא כמעט שמאלני בהשקפת עולמו, אבל בנושאי המקדש - הוא פנאט לגמרי. מפגין ופעיל ומעודד עלייה להר הבית. האם בשל דעותיו השמאליות תאמר לו "אתה לא שייך למקדש"? כי ביתי בית תפילה יקרא לכל העמים - אז אתה רוצה להדיר יהודים מפעילות למען המקדש?

עכשיו יבוא הרגע שתאמר לי: רגע, אבל עדיין לא הסברת לי למה לכבד אותם.
אז נכון, לא הסברתי למה כן (חוץ מהטיעון הפרקטי), אבל גם לא רציתי להסביר למה כן. אני לא דובר של יהודה גליק או משהו. אבל נפתח כאן שרשור תחת שם משתמש 'שומו שמים' והאשמת רבנים חשובים בבגידה (לא פחות!) וטענה שהם עברו מדעתם. זו האשמה חריפה, ומאד מאד לא מוצדקת. לכן אני באתי לנמק למה זה לא נורא שמכבדים אותם, לא למה לעשות את זה.
(ובכלל, תפקידנו הוא להוסיף אור. לא לנסות להמציא שדים ולהלחם בהם)

עוזיה.

מזל שאנחנו לא בבני ברק. כבר היו יוצאים בשלטים 'יהודה גליק=סרטן' או משהו כזה..
כך נולדתי וכך חונכתי? הו, אתה פתטי...עוזיה
בקשר לפסקה הראשונה - אני מסכים. חושבני שגם אמרתי שזה נעשה רק על מנת להמשיל. ודאי וודאי שזו דמגוגיה.
בקשר לפסקה השניה - אתה חושב שהזמינו את עתניאל שנלר בגלל שהוא ח"כ? אני באמת שואל, כי אני חושב שהתשובה היא 'לא', והוא הוזמן כי הוא פעיל למען המקדש, אבל על זה יכול לענות רק יהודה גליק. בכולופן, עכשיו דיברת לעניין. אפשר לחלוק עליך, אבל הטיעון שלך מבוסס.

אני אבהיר משהו על הצדוקים: הצדוקים היתה כת שהתנגדה לפרושים בעיקר מטעמי דת. הם היו הרבה יותר קיצוניים ומחמירים מהם. הקפדתם היתריה על כל מיני הלכות גרמו לכך שפגעו בהלכות אחרות, ולכן הפרושים התנגדו להם. תלמידי החכמים של הצדוקים התייחסו לפרושים כאל רפורמים. אחרי תלמידי החכמים הצדוקים הלכו כל מיני עמי ארצות עשירים שקנו משרות בכסף, והשחיתו את החברה הצדוקית שהורכבה בעיקר מכוהנים.
איני יודע למה כיוונת בדבריך על "האנטי תזה" ליהדות. זו האשמה חמורה, שאפילו ביחס לעתניאל שנלר לא הייתי אומר אותה בכזו נחרצות.
ואני עדיין מתגלגל מצחוק על "כך נולדת ולכך חונכת". אני לא יודע איפה אתה נולדת, אבל אני גדלתי בבית מרכזניקי למהדרין, ולמדתי בישיבה התיכונית בבית אל, בנשיאות הרב זלמן מלמד. איזה לכך נולדתי ואיזה נעליים...
אבל יותר מכך. לומר "לכך נולדת ולכך חונכת" זו אמירה מתנשאת מכוערת. היא לא מאפשרת שום דיון רציני. היא מזכירה לי את החילונים שהיו מתווכחים איתי בתקופת הגירוש: "הרבנים שטפו לכם את המוח, מלידה טוחנים לכם בשכל" וכו' וכו'. זו הבעת אי אמון באדם באשר הוא אדם. אני מאמין במה שאני מאמין כי חשבתי ובחרתי כך. איני יודע בן כמה אתה, אבל אני מניח שאתה צעיר ממני בכמה שנים טובות. באמן לי שבאותן שנים הספקתי לחשוב ולבחור לי את דרכי, וגם לא לקבל את כל מה שאומרים לי.
באותה מידה יכולתי לומר לך שאתה חונכת ההיפך וכו', אלא שאני מאמין שאתה אדם חכם היודע להבחין בין טוב לרע, ומה שאתה מאמין בו הוא תוצר של החלטותיך.

מה פירוש "להיות מאן דאמר בנושא הר הבית"? אף אחד לא הפך אף אחד אחר לפוסק ההלכה בהר הבית. ירצה יאמר את דעתו, נרצה נשמע לא נרצה לא נשמע. הוא לא בא לפסוק הלכה או משהו.
באמת כמו שאתה אומר - הר הבית שייך ליהדות, והיהדות שייכת ל..יהודים. ומי שפוסק הלכות אצל היהודים אלו הרבנים. ואולם, עובדת היותם של הרבנים פוסקי הלכות לא שוללת מאחרים לומר את דעתם על דברים לא הלכתיים. כמובן, כל עוד זה נוגע להלכה אף אחד לא ישים עליו.
ושתי שאלות לי אליך:
א. אליבא לדבריך, נראה שרק אדם שיש לו מה לומר מבחינה הלכתית יכול לדבר. מה מקומו של אורי אריאל?
ב. ואם תאמר שרק אדם שמקפיד על קלה כבחמורה רשאי לדבר - אתה בעצם טוען שאין דבר כזה שמאל דתי*? ובלי קשר - מה מקומו של אריה אלדד?

*סתם נזכרתי, שבשמינית רצינו להוציא סטיקר: "ממלכתי דתי זה רק בית ספר"...

עוזיה.

אני עדיין מתקשה להאמין שהכותבים נגד, הם עולים להר.מנחם בן דב

מהסיבה הפשוטה!

מי שעלה להר והרגיש על בשרו את החוויה שבמקדש, ואת הקדושה שכל יהודי ויהודיה מרגישים כשנכנסים למקום הקדוש בעולם, עם ההכנות הראויות.

ההרגשה של האחדות, שישנה בכל היהודים שעולים להר, בין אם אתה חילוני, בין אתם אתה דתי, או אפילו חרדי. אתה מתכבד בחום ע"י הזולת

ממש אין לזה שום הסבר!, מלבד ההסבר הפשוט!

שאת בית המקדש הראשון והשני הפסדנו בגלל "שנאת חינם"

ועכשיו פשוט הנפש לא נותנת, אי אפשר לא לכבד חילוני שמאלני ככל שיהיה שעולה להר בקדושה ובטהרה, ודורש את החזרת עבודת השכינה למקומה!

פשוט זה בלתי אפשרי !

ואתם עוד טוענים שאתם עולים להר, זה פשוט לא במציאות בכלל!, תשאלו כל אחד שעלה להר הבית. ויספר לכם מה הולך שם.

מה הקשר? יש גם כאלו שבעלייתם חיללו את המקדשהשם הוא המלך!
כמו אריק שעלה לשם פוליטיקה (כמובן ללא טבילה וכו', מה שבעייתי מאד מבחינה הלכתית, בלשון המעטה), ועוד שכמותו שעליהם ועל דומיהם נאמר: 'שועלים הילכו בו'.
לא כל מי שעולה לשם, תיירים וכו' - אוטומטית זה הופך אותו לצדיק יסוד עולם.
ממש לא.
מצטרףמשה
מי שחושב שארץ ישראל קודם להר הבית - טעות בידיומנחם בן דב
לבנות בית לה' , זה קודם לבית שלנו

וכבר זעק על זה הנביא 'חגי'

"העת לכם אתם לשבת ספונים בבתיכם ובית ה' חרב?" (חגי א, ד)

עד שלא נעלה להר הבית ונבנה בית לה', חבל על המאמצים שאנו משקיעים בהתנחלויות, הוא יפנה אותנו שוב !!!

עד שלא נבנה לו בית, הוא לא יוותר לנו !!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרב אריאל כבר הגיע למסקנה הזו, אחרי שפונה מימית, מתי אנחנו נגיע למסקנה הזו ?

האם נחכה להתנתקות מס' 2 חס ושלום ???

נו באמת, משם ראיה?עוזיה
אני יכול להביא לך את רוב הנביאים האחרים, שזעקו על כך שבית המקדש לא שווה כלום בלי שהחברה תהיה מוסרית וצודקת. "למה לי חלב מריאים יאמר ה'?"
אז אולי נמתין עד שהחברה תהיה מוסרית וצודקת ונפעל לזכויות חברתיות בטרם נבנה את בית המקדש?

בקיצור, אחוז בזה וגם מזה אל תנח ידך. אתה דואג שאי אפשר ללכת על כל הקופה? לא עליך המלאכה לגמור ולא אתה בן חורין ליבטל ממנה!
ישעיהואנונימי (פותח)
שמעו דבר ה' קציני סדום, האזינו תורת  אלוהינו עם עמורה. למה לי רב זבחיכם, יאמר ה', שבעתי עולות
אילים וחלב מריאים, ודם פרים וכבשים ועתודים לא חפצתי. כי תבואו לראות פני, מי ביקש זאת מידכם רמוס חצרי?
לא תוסיפו הביא מנחת שווא, קטורת תועבה היא לי, חודש ושבת קרוא מקרא, לא אוכל אוון ועצרה.

חדשיכם ומועדיכם שנאה נפשי, היו עלי לטורח, נלאיתי נשוא. ובפרשכם כפיכם אעלים עיני
מכם, גם כי תרבו תפילה אינני שומע, ידיכם דמים מלאו. רחצו, היזכו, הסירו רוע מעלליכם
מנגד עיני, חדלו הרע. לימדו היטב, דירשו משפט, אשרו חמוץ, שפטו יתום, ריבו אלמנה.
ידיכם דמים מלאואנונימי (פותח)
זה נאמר על חלק מבאי הכנס הזה!
כמו מי?עוזיה
אורי אריאל, שידיו מלאות דמים לאחר הלחימה במלחמ יום כיפור?

בחיי שאתה טרול.
מצטרף למשפט האחרוןמשה
זו נהייתה שיטה פה לאחרונה - לצטט משהו עם "פרשנות" או להוציא דברים של הרב (במקרה שלנו הרב שרלו) מהקשרם, ואחר כך לכתוב על זה תילי תילים של משפטים מתלהמים.
כמו חברך הטוב עתניאל שנלראנונימי (פותח)
שנטל חלק פעיל בהתנתקות.
תודה, מיסטר. אנחנו יודעים לפתוח תנ"ך בעצמנו.רחלקה
"רצה הקב"ה לברוא את העולם במידת הדין, ראה שאיאנונימי (פותח)
ול להתקיים בראו במידת הרחמים שנאמר 'תשלך אמת ארצה'"
ב"ה יש במחנה שלנו אנשים שדורשים ללכת עם האמת עד הסוף- וזה נפלא וחשוב, כדי שתמיד יהיה לנו מצפן מוסרי.
אבל בעולם המעשה חייבים לעשות פשרות, כי כך הקב"ה ברא את העולם.
אפשר לדון על מה ועד כמה ניתן להתפשר, ואפילו לנהל ויכוחים נוקבים
אבל חיוני לזכור שכולם פועלים לשם שמיים, וגם אם חולקים על הדרך צריך לכבד ולפרגן
עתניאל שנלר מסביר איך הוא משתמש בנו להכשרת קדימהאנונימי (פותח)
קדימה התחילה ממינוס גדול, כי היא מזוהה עם ההתנתקות. הגוף השותת דם המובהק של ההתנתקות הוא
הציונות הדתית. אז בעצם על גבינו שתי משימות: משימה אחת להכשיר, במרכאות,  את קדימה, שקדימה היא
לא אנטי לאותו ציבור, במובן של 'סור מרע'. ולצרף את אותו ציבור במובן של 'עשה טוב'.

http://www.yallakadima.co.il/article.asp?item_id=10465
בדיוק הפוךאנונימי (פותח)
אנינו משתמשים בו להראות שהתשובה להר הבית
אינה רק של "הימין הקיצוני"

איזו צביעות דוחהאנונימי (פותח)
אתם מוכנים לקבל לישובים / מאחזים
כל מחלל שבת 
ואוכל שקצים ורמשים

הכל למען ארץ ישראל

אז שנלר טוב מהם?
אני שמח שהצלחתי להרגיז אותךאנונימי (פותח)
תלעס הרבה גת, אולי תחכיםאנונימי (פותח)
אתה עוד מעיז לפתוח את הפה?אנונימי (פותח)
אכןאנונימי (פותח)
קודם תלמד לדבר ולהתנהג
אחר כל תצפה שינהלו איתך דיון תרבותי.
זהו שלא...אנונימי (פותח)
לך לישון ילד, כבר אחרי תשעאנונימי (פותח)
עצוב שאנשים משלנו שוכחים לפעמים את השכל במטבחאנונימי (פותח)
כנראה שאני לא אצליח להסביר לך למה הנוחכות של שנלר חשובה

אבל אם הרב ליאור נחשב אצלך לבוגד
ואם מיכאל בן ארי הוא גם בבוגדים

שיבוסם לך.
השר יולי אדלשטיין מהליכוד הודיע על השתתפותומנחם בן דב

מחר יום א' -יום עליית הרמב"ם - כולנו בהר הבית - במקום המקדש - במקומות המותרים

אכן, נשמח בבואואנונימי (פותח)
יש לך כאן מודעה עם פאותמנחם בן דב
השאלה היא אם רוצים להשאיר את ההר רק בידיאנונימי (פותח)
"אנ"ש" (ביטוי בזוי, לדעתי), ולהראות בכך שיש שייכות לבית המקדש רק לפלח ציבור של כמה אלפים בודדים שחושבים בדיוק כמונו, או שיש מקום להרחיב את המעגלים ולצרף עוד יהודים לעניין של דרישת המקדש.
לדעתי מארגני הכנס נקטו באפשרות השניה.
כל התלונות שיש מכוונים אך ורק אלינו - אנחנו אשמיםמנחם בן דב
רק אנחנו אשמים בה-כ-ל, בכל המצב השורר בהר הבית כולל הכנס הזה.

על שאנחנו לא עולים להר הבית !!!!!!!!!!!!

נאשים רק את עצמנו, אם היינו עולים להר, כבר מזמן המצב היה שונה.

פשוט לא איכפת לנו ממה שהולך בבית ה', ואח"כ באים בתלונות שונות ומשונות, על שנותנים לאנשים כאלה לדבר,

-תעלה להר הבית- ונוכל לשמוע אותך במקום אותו!!!!!
הפתרון - קבלת מלכותו של משיח צדקנו ומשם לבית המקדשבן ציון גגולה
ב"ה

שכך אומר מלך המשיח במפורש בשיחותיו שעם ישראל כבר מוכן לגאולה
ובורא עולם כבר בחר ומינה אותו ורק נשאר שהעם יקבל את מלכותו
[כפי שעשו למלכי בית דוד ]
חוץ מאנשי התשקורת לא היה שם אחד כזהמנחם בן דבאחרונה
שלא רוצה לעלות להר הבית ולהקריב קורבנות

פשוט עכשיו לא דיברו על זה, מהסיבות הבאות

א. הדיון כרגע הוא בפתיחת ההר ליהודים, וכמובן השלב הסופי זה קורבנות

ב. מטעם הנ"ל אין סיבה לדבר על זה בכנס ספציפי זה, כיון שזה גורם להכליל את הכנס כ- "ימין קיצוני הזוי", מה שלא מאפשר לחכי"ם ואישי ציבור מסויימים לבוא ולדבר בו.

ג. כמובן שאם הזמן כשהקרבת הקרבנות יהפוך לרלוונטי יותר, זה יעמוד בראש הכנס.

ד. גם לחכ"ים הרשקוביץ ושנלר, אין שום בעיה בהקרבת קורבנות, פשוט כרגע, התשקורת עדיין לא הבשילה לזה, וכאמור זה עדיין לא רלוונטי להרגע.

וכמו שכותב האור החיים, כי הגאולה תיהיה בדרך הטבע, לאט לאט. עד שהעם ישכיל לעלות להר הבית, ולבקש את הקרבת הקורבנות בלי לפחד כלל !
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך