ככה זה פוליטיקהמישהו כל שהוא
דפקת אותי אתמול אני אדפוק אותך מחר...
מחכה למישהו מהנפתליסטיםהמלך 1

@נשמה כללית

@והשאר 

איזה יופי...הָיוֹ הָיָה

גם אתה הצטרפת להתגחכות של @איתן גיל שבמקום לענות עניינית התחיל להטיח "נפתליסט" בכל מי שהעז לבקר את הוד מעלתו ביבי,

ואני לתומי כבר חודש חושב שאיתך כן ניתן לנהל דיון, נו, מתברר שהתבדיתי שוב. 

באמת שזז לי משהו לקרוא אותך עכשיו, חבל.

לא התכוונתי להטיח אלא ראיתי משום מה שכל תומכי ימינה לא מגיביהמלך 1

אז סליחה על הביטוי 

ולעניינינו ?

לעיניינו-הָיוֹ הָיָה

אכן איני יודע, וכשאיני יודע - איני מדבר.

אני שמח שחזרת בך מהנ"ל, מראה שאכן יש עם מי לדון... (ואגב, בכל מקרה תמיכתי בימינה היא "מתוך המצוי"...)

אבל אתה מסכים שזה קושיא!קשה!המלך 1

👍👍

למה אינך מצביע יהדו"ת? עיין נאום סמוטריץ ורואים איך גפני מקשיב ומראה לו שאכן יתמוך

אכן.הָיוֹ הָיָה

מקושיה לא מתים.

במכלול הדברים - אני מעדיף את סמוטריץ' על פני גפני.

גם אם כעת יש לי קושיה על סמוטריץ.

והנה לך גם סיבה למה אסור להצביע לחרדים:הָיוֹ הָיָה

החרדים מתקרבים לגנץ - חדשות כיפה שחורה

הם אשכרה כועסים על זה שהוא הציג כביכול שיתו"פ עם סמוטריץ' לגבי הועדה ההיא "נגד כחול לבן", מישישמע, הוד מעלתם.

אז לכל מי שטרם קלט, הח"כים החרדים הם פשוט "בוגדים"!!!

הנפתליסטים נובחים והשיירה עוברתאיתן גיל

עם חמש אצבעות מתוך 120 ח"כים מה הם כבר יכולים לעשות חוץ מלהטריל.

הייתי מצפה מאופיר סופר למנות את עצמו לפרוייקטור התיישבות ולהביא עוד מיליון יהודים ליו"ש. מבנט אני לא מצפה לכלום.

אתה רוצה אחדות בציונות הדתית?אריאל יוסף

אתה מבין שהרב רפי מתחמק ממנה כבר שנה שלמה כדי לשמור על הכיסא שלו?

אז למה אתה מצפה שבצלאל יוותר על מנוף לחץ להביא אותו לקיים את הסכם המיזוג עם האיחוד הלאומי עליו חתם?

יש כאן הזדמנות להכפיף סוף סוף את הרב רפי לציבור שבחר בו. למה שיוותרו עליה?!

או שאולי אתה חושב שלא מספיק שהרב רפי הפר הסכם חתום אחד, הוא צריך להפר עוד אחד...

אתה באמת רוצה אחדות עם רפי פרץ?סי שארפ

מי צריך אותו ואת המפלגה המתפרקת שלו עם החובות הכבדים?

יש לנו את ימינה שמזנקת בסקרים, ולא צריכים להחזיר את כל העסקנים עד שכבר נפטרנו מהם.

אני רוצה אחדות בין הבית היהודי לאיחוד הלאומי.אריאל יוסף

הסכם מיזוג לא יחזיר שום עסקנים. רואים שלא קראת את ההסכם.

הוא רק יאפשר סוף סוף לציונות הדתית להתחיל להבריא מהחורבן שבנט הביא עליה.

כי לפני בנט היה גן עדן...סי שארפ

כרגע בנט בזכות ההתמקדות בקורונה, מצליח להעלות את המפלגה לראשונה זה הרבה זמן לדו ספרתי.

לפני בנט היה מה שיש עכשיו מבחינת מנדטים.אריאל יוסף

אבל היה עוד משהו: זהות ברורה. את זה בנט הרס.

לגבי הזינוק בסקרים - חשבתי שלמדת משהו מההערכות שלך בסבבים הקודמים...

הלוואי שבנט יעמוד בראשות ימינה - אקטואליה וחדשות

באמת - אקטואליה וחדשות

עכשיו אין אלטרנטיבה לנתניהוסי שארפ

ולכן יהיה לו קשה יותר לשתות.

בכל אופן ראינו כמה איחוד הימין קיבלו 5 מנדטים(כולל עוצמה), כאשר ללא עוצמה הם כנראה לא היו עוברים.

אני כבר אמרתי שאני תומך במיזוג מלא של ימינה, כלומר הימין החדש והאיחוד הלאומי(גם סמוטריץ' תומך בזה) וביצוע בחירות לראשות המפלגה ולרשימה.

את מפלגת העסקנים המתפוררת נשאיר לגסוס בצד או במקום ה-40 בליכוד.

נתניהו לא ממש יורד בסקרים כרגע.אריאל יוסף

אתה לא יודע מתי יהיו בחירות ואיזו מפלגה תצוץ לקראתם.

מניח שלא צפית גם את כחול לבן אפילו ארבעה חודשים לפני בחירות.

להערכתי היו עוברים יופי בלי עוצמה; היה קמפיין געוואלד שהצה"ד נמחקת, והיו לוקחים עוד מנדט מהליכוד או מהימין החדש שאף אחד (חוץ ממני) לא חשב שלא יעבור. ככה היתה לך ממשלת ימין כבר בסבב א'.

החיבור עם עוצמה נתן ביטחון ששתי המפלגות עוברות ורבים עברו לליכוד ולזהות.

החיבור עם עוצמה גם הבריח בפני עצמו קולות לליכוד ולימין החדש.

אחרי שבסבב ג' בועת עוצמה התנפצה, מיזוג של הבית היהודי והאיחוד הלאומי עם מפקד ופריימריז,

יעלה אותם יפה מאוד בלי שום עזרה מהחילונית והלייט (כמה מצביעי עוצמה בסבב ג' יצביעו לה כשבצלאל בלי בנט?).

הימין החדש לא יתמזג עם האיחוד הלאומי. צא מהסרט. בנט לא רוצה מפלגה מגזרית ובצלאל לא מוכן לוותר על מפלגה כזו.

הם לכל היותר ימשיכו באותה מתכונת כמו בסבב האחרון גם בפעם הבאה ("צילום מצב").

בצלאל יכול לצאת למפקד לבד למפלגה דתית לאומית בראשותו ולחתום אח"כ על ריצה משותפת עם בנט.

אני לא יודע אם יהיה מיזוג מלא או לאסי שארפ

מה שבטוח שבפעם הבאה הימין החדש והאיחוד הלאומי ירוצו ביחד בלי רפי פרץ, ויש סיכוי טוב שיהיו גם פריימריז מלאים.

לפי מה שראיתי, סמוטריץ' מנסה להעביר את תמיכת פעילי הבית היהודי לאיחוד הלאומי בלי טובות של אף אחד ובלי החובות.

אני מבין שאתה שבוי בקונספציה שאיחוד של הבית היהודי והאיחוד הלאומי מעביר אותם בקלות, אבל זה פשוט לא נכון.

הבית היהודי שווה כ-1% וסמוטריץ' אולי 2%, זה ממש לא ודאי שיעברו.

וגם אם יעברו איזה כוח יש למפלגה קטנה של 4 מנדטים בקושי? 

במסגרת ימינה אפשר להשיג פי 2 ואף יותר מכך.

בנוסף, לעניות דעתי היחסים האישיים בין בנט לסמוטריץ' מאוד טובים ולא נראה לי שהם מתכוונים להתפצל.

אני במקומך לא הייתי ממהר להיות בטוח.אריאל יוסף

אי אפשר לדעת מה יעשה הבית היהודי לקראת הבחירות הבאות;

הם יכולים להדיח את הרב רפי, ואתה לא יודע מי יבוא במקומו (מישהו צפה את הופעת בנט ערב בחירות תשע"ג?),

הם יכולים לרוץ עם הליכוד,

והם יכולים לבקש מקום אחד בימינה ולקבל תמורת תנאים מסוימים שיוצבו להם.

ע"ע בהודעתי בסוף השרשור:

אתה יודע כמה פעמים כבר הספידו את המפד"ל? - אקטואליה וחדשות

הבית היהודי והאיחוד הלאומי אחרי מיזוג ופריימריז עוברים מצוין. אפילו גדלים.

במסגרת ימינה אי אפשר לקבל יותר מפי 2.

אתה שבוי בקונספציות שלך מהסבבים הקודמים, למרות שהם כבר התנפצו לך.

בצלאל ובנט אולי לא מתכוונים להתפצל, אבל גם לא להתמזג למפלגה אחת.

לכן "פריימריז מלאים" כמו שאתה קורא להם, לא יהיו. צא מהסרט.

אבל למה באמת הם לא יעשו פריימריזהמלך 1

מי להערכתך יתמודד על הראשות ומי ייבחר?אריאל יוסף

יתמודד בנט סמוטריץ ו מישהו מטעם הבית היהודי ומישהו מטעם עו"יהמלך 1

ינצח? תלוי מי יוכל ליבחור אם כל הצה"ח בנט 

אם כל הצה"ד כנראה סמוטריץ

אם רק הצה"ת הקיצונית בן גביר וכד'

יוכל להתפקד ולבחור כל מי שמרגיש חלק ממפלגת הציונות הדתית.אריאל יוסף

מי לדעתך ייבחר?

אוקייהמלך 1

מי שמרגיש חלק ממפלגת הציונות הדתית. \

מי זה ? צה"ח (=בנט)
או צה"ד

ולגופו של עניין אם כמעט ה4 מנדטים בסבב א יוכלו גם לבחור לצה"ד אז בנט

אם רק צה"ד תוכל לבחור אז סמוטריץ

עזוב. נראה שלא תפסת. לא נורא.אריאל יוסף

???המלך 1

פרט

הסבר 

נמק 

מצטער, אבל אין לי כוח. כתבתי על כך בעבר. מוזמן לחפש.אריאל יוסף

ההבדל העיקרי ביני לבינךסי שארפ

שאתה רוצה מפלגה סגורה והומוגנית של דתיים לאומיים בלבד שתדאג ל"צרכי" המגזר.

ואני רוצה מפלגת ימין חזקה ברוח הציונות הדתית, גם אם יש בה אנשים שהם לא כאלו(מסורתיים, חילונים ואפילו חרדים).

לא נכון, אבל אני מבין שכבר החלטת בשבילי מה אני חושב...אריאל יוסף

אם כך, אין טעם בדיון...

(מלבד הנקודה, שאין קשר בין מה אני רוצה לבין מה שאני מעריך שיקרה.

אבל אני מבין שזו היתה הדרך שלך לברוח מהתמודדות עם הטענות -

אני במקומך לא הייתי ממהר להיות בטוח. - אקטואליה וחדשות).

בנט מאז ומתמיד היה תותח בסקריםאיתן גיל
אבל בקלפי הוא נשחק כל הזמן. לפני מועד א' קיבל 14 מנדטים בסקרים, ובקלפי קיבל אפס. במועד ב' הזיז עצמו מהמקום הראשון ברשימה, וזכה במנדט אחד יותר מאשר במועד ג'.
ההתחזקות שלו בסקרים האחרונים נגזרת מליטופים מהשמאל הקיצוני שפתח חשבון פוליטי נגד גנץ המאכזב אותם.
בכל מה שקשור לקורונה בנט מספק תוצאות בדיבורים. מומחי משרד הבריאות שאינם אנשים פוליטיים לא קונים את הרעיונות שלו. וכן, אם היה תותח, ארגון הבריאות העולמי היה מוציא לו צו 8 כדי לעצור מגיפה עולמית שקטלה עד עכשו כשישים ריבוא איש.
בגלל בנט נמצאת ימינה בבידוד- פוליטי. ראינו בהצבעה בכנסת על ועדת חקירה לשופטים, אפילו ידידו ליברמן הצביע נגדו.
בשביל מה אתה צריך את הבית היהודי?סי שארפ

הם מפלגה מתה עם חובות, אם אתה רוצה מפלגת ציונית דתית(מובהקת) יש לך כבר את האיחוד הלאומי שנמצאת בתוך ימינה.

אתה יודע כמה פעמים כבר הספידו את המפד"ל?אריאל יוסף
עבר עריכה על ידי אריאל יוסף בתאריך כ"א בתמוז תש"פ 23:59

אחרי שאורלב נמרח בממשלת הגירוש היו בטוחים שהיא תימחק.

כשהם קיבלו 3 מנדטים שכל אחד מהם משך לכיוון אחר היו בטוחים שהיא תימחק.

אני במקומך לא הייתי ממהר להספיד אותם, ותתפלא, אני גם רואה עניין לבנות משהו מתוך מפלגה עם מותג היסטורי, מסורת הצבעה, ושורשים של מאה שנה.

גם בצלאל, אגב - מתוך ראיון איתו בישראל היום לפני כחודש וחצי:

"אני מתכונן לבנות מפלגה גדולה אחת לציונות הדתית...

לנסות להחזיר את מדורת השבט, את הגאווה, השייכות, הזהות, הערכים והמחויבות של הציבור הציוני־דתי.

רציתי לעשות את זה עם הבית היהודי, שהוא מותג היסטורי של מאה שנה, הפועל המזרחי...

לפני הבחירות האחרונות נפתלי ואני ידענו שאנחנו עוברים את אחוז החסימה, ושאם הרב רפי הולך עם איתמר בן גביר, הוא לא עובר את אחוז החסימה. בן גביר זרק 18 אלף קולות, יחד הם היו זורקים 50-40 אלף קולות. אמרו לי, 'תן להם להתרסק ותישאר לבד על הבמה'. אמרתי שיש לי אחריות על כל הציונות הדתית...

כואב לי על הבית היהודי כמוסד, אבל זאת מכה קלה בכנף".

אני מבין שאתה חושב אחרת, @סי שארפ.

זכותך.

ושוב - אני במקומך לא הייתי ממהר להיות בטוח. - אקטואליה וחדשות

בטח אחרי זה - באיזה תיק בדיוק? - אקטואליה וחדשות

מבזק בערוץ 7איתן גיל

רק אני שמתי לב שהתואר רב הוסר מגוף הידיעה?
עצובהמלך 1

לגמרי. יש רק מזגן אחד שמטהר את הבית?ספק

ימינה לקחה קו תקיף נגד כל מה שריח יהדות נודף ממנו וזו התוצאהאיתן גיל

לגמרי... הם כועסים עליו רק כי יש לו ריח יהדות..הָיוֹ הָיָה

מי התמים שחושב שמסיבה אחרת? מי?

איתן, הקונספירציות שלך הגיעו לחלל.

עזוב, מפלגת הסקרים לא תוסיף לנו כלוםאיתן גיל

אפילו יוסי דגן כבר לא מאמין בה.

אמרו לך פעם שאתה מגיב בלי קשר?הָיוֹ הָיָהאחרונה

אז הנה אני אומר.

לא מסכנים. הקבלה היא קודש.כי עם האלוהים קיבל אותהקעלעברימבאר

על עצמו לדורותיו

בקיצור אדם שמנותק מכלל ישראל.קעלעברימבאראחרונה

האמת מצידי שהרמבם יתדברר שעבד אלילים. זה לא משנה לכלל ישראל ולנרטיב של הרמבם

סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם שרצח חמישה אנשים בסכין נרצח על ידי המשטרה בסידני.

אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.

@סיעתא דשמייא1

אדם שמטיף מוסר לכל בר בי רבאיתן גיל

ומציג את עצמו כאן כשומר מצוות...

מן המעט שנדרש ממנו הוא שיתאפק מתגובותיו "המחכימות" עד מוצאי יום טוב שני של גלויות.

הוא תקע יתד אי שם בין סידני למלבורן ומפיץ רעל קפלניסטי בתפזורת כמו פצצות מצרר.

נזק מדיני זה החומרים שהוא מקושש מן הגורן הקיצון שמאלני ומן היקב הקפלניסטי כדי לעשות מהם צימעס בטמפל שהוא חבר בו, לאחר תרגום כמובן לשפת המקום. לא מפיו אנו חיים  

אני לא מבין איך אפשר לחגוג את חג האביב בסתיו,קעלעברימבאר

ליהודי אוסטרליה

זאת סוגיא נוספת. אני כאן עסוק בסוגיה המוסריתהסטורי
שהמרגל הזה עסוק בלהטיף לנו וכדי להפוך את כל מי שלא מתרגש מאירועי שולים שבשוליים לפושע, הוא גם מהדהד עלילות דם.

העובדה שהוא בחר לחיות באדמה טמאה, שלא מתאימה למצוות התורה בשום צורה, היא כמובן היסוד שמביא אותו לעבירה גוררת עבירה, אבל לא בזה עסקתי כאן.

האמת שאוסטרליה בדיוק כמו הארץ. רק הפוך.קעלעברימבאר

אקלים ים תיכוני, אבל עונות הפוכות

מה עם מלבורן?קעלעברימבאר
באמת אני חושב שכל מי שלא פותח שרשור זעזוע הוא שותףהסטורי
מקור: TikTok TikTok · mako
מסכים איתךקעלעברימבאר
עדיין לא הבעת זעזועהסטוריאחרונה
@סיעתא דשמייא1, @אעלה בתמר, @אוהב העם והארץ 1, @אוהב העם והארץ 2, @אוהב העם והארץ 3 @וכל שום וחניכא דאית ליה...

איך אתה יכול לא להזדעזע מאירועים אלימים ביבשת שלך?!

סיכון מיותרבלבנון כמו בעזהסביר11

עפרה רם

בנוסף לכך הורים מסיירת הנח"ל כתבו מכתב מחאה לרשויות על כך ששולחים חיילים לפעולות קרקעיות,

והם משלמים בדמם ,

במקום להפציץ.

וגם במקום לבצע מצור ממושך כמו בתכנית האלופים

ובתגובה הורים אחרים התנערו מההורים המופקרים הללוהסטוריאחרונה
כמובן, צריך להשתדל לכתוש כמה שיותר, כמו שעושים היום בשיטת הרב זרביב, גם בעזה וגם בלבנון, בשונה מתחילת המלחמה. אבל, בניגוד לקונספציה ששלטה עד שמחת תורה, של מב"מ של הרתעות, הפצצות ואש מנגד - אין תחליף לרגליים על הקרקע, וכן - לפעמים יש מחיר כואב לחיינו כאן.

עם ישראל משחרר את צפון הגליל ומי שירא ורך הלבב - ישוב לביתו ולא ימס את לבב אחיו, בשטח או בפורום, כלבבו.

הקרב על הקרדיט (שוב) חוטא לאמתמרדכי
בס"ד

ביומיים האחרונים מתנהל ויכוח ער סביב המהפך בנחל העוג'ה: מי באמת חתום על ההישג? האם אלו נערי הגבעות ואנשי החוות ששינו את המצחאות במקום בגופם, או הפוליטיקאים שדחפו להכשרת המקום ברמה המדינית?

​האמת היא שהוויכוח הזה פשוט מיותר. ​מי שמכיר את המציאות בשטח יודע שזה אף פעם לא "או זה או זה". התהליך תמיד עובד באותה הדרך: השטח גורר את הממשלה. ​לפני שהנושא בכלל הגיע לשולחנות הממשלה, היו שם האנשים שפעלו בשטח.

קחו למשל את ח"כ צבי סוכות, עוד לפני שנבחר לכנסת, הוא ופעילים נוספים היו שם, יצרו נוכחות והעלו את הנושא למודעות. הוא לא עשה את זה כח"כ, אלא כפעיל בהתיישבות. אילולא הפעילות העקשנית הזו ושל צעירים טובים נוספים, נחל העוג'ה לא היה מגיע לסדר היום הממשלתי, וממילא לא היה מטופל.

​זהו דפוס חוזר שאנחנו רואים פעם אחר פעם בהתיישבות: ​בהר עיבל יש כבר שנים של תפילת שחרית בכל יום שישי, בכל מזג אוויר. בשנתיים האחרונות הצטרפו אליהם שני אברכים שהגיעו ללמוד במקום מדי יום, הם אלו שסללו את הדרך לאישור הממשלתי ולהקמתה של ישיבה במקום בשבועות האחרונים, בדרך להקמתו גם ישוב קבע חדש.

​בחומש, העמידה האיתנה של בחורי הישיבה על ההר, למרות כל הפינויים והקשיים, היא זו שהובילה בסופו של דבר את המערכת הפוליטית להכשיר את המקום. כך​ גם בתנופת החוות. בהתחלה זה לא התקבל בעין טובה, אבל לבסוף הנוכחות היהודית היא זו שקובעת עובדות בשטח ומונעת השתלטות זרה.

​הנוסחה פשוטה: התמדה מביאה הכשרה. ​ברוב המקרים, זה מתחיל בחיכוך. בהתנגשויות מול רשויות החוק או מול ניסיונות של ערבים למנוע מיהודים לשוב לאדמתם. אבל בסופו של יום, העקשנות הזו היא הדלק של המערכת המדינית. אילולא הצעדים הראשוניים והנועזים של אנשי השטח, הממשלה לא הייתה זזה. ואילולא הגיבוי הממשלתי וההכשרה המשפטית, זה לא היה הופך למציאות קבועה בשטח.

​לכן, המראה של פוליטיקאים הממהרים לשגר את עוזריהם לצייץ בטוויטר (ללא גילוי נאות על עבודתם אצל אותם פוליטקאים) כדי לתבוע בעלות מלאה על ההישג, הוא לא רק מביך אלא גם מנותק מהמציאות. הניסיון לצייר את המהפך כאילו נולד בהשקעה כספית חוטא לאמת ההיסטורית של ההתיישבות.

מי שמתהדר בכך שוכח את אלו שישנו בשטח בתנאים לא תנאים, מפספס את העיקר: הקרדיט אינו שייך בלעדית לאיש. במקום מלחמות קרדיטים מיותרות, כדאי להכיר במנגנון שעובד, אותו שילוב כוחות שבו החלוצים בשטח הם אלו שפורצים את הדרך וקובעים את העובדות, והמערכת הפוליטית היא זו שמגיעה בעקבותיהם כדי לתת את החותמת הסופית. זו השיטה - והיא עובדת.

למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
היה ידוע כבר מתחילת הערב שעידו נורדן יחליף את זיו אגמון. מינוי מצויין.

למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?

אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
כידוע לנתניהו יש הרבה מעלות, אבל קושי גדול בבחירת האנשים שהוא עובד איתם...
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
שהוא לא מחליף אותו בבהלה בגלל יללות השמאל, אלא כי זה לא ראוי אדם כזה לתפקיד ציבורי אבל לא ברמה שצריך לזרוק אותו בבושת פנים. ובטח לא להישאר בלי מחליף זמני לחפיפה בגלל יללות השמאל האלה

אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'

הסיפור עם הטייס האמריקאי צריך לחזק אותנוזיויק
להתפלל על הטייסים יחד עם שאר החיילים, שום דבר לא מובן מאליו
מה שקורה באיראן עם חיל האוויר זה נס גלוי.משה
חדמשזיויקאחרונה
לפום צערא אגרארועישםטוב

האירועים הכי דרמטיים של השבועות האחרונים יהיו דווקא ביום טוב 

שאי אפשר לראות חדשות!!!!!

למה זה גורם צער?!הסטוריאחרונה
אולי כדאי להשתחרר מהצורך הנפשי להתעדכן כל הזמן.

יתכן ששחרור כזה גם ישחרר לך את מושגי הטוב והרע שהתשקורת מאכילה אותנו.

לא יוריסטוקרטיה, אלא "כל המיצר לישראל נעשה ראש"hamedinai

זו לא יוריסטוקרטיה, אלא "כל המיצר לישראל נעשה ראש"

אם שופטי בג"ץ, פקידי השב"כ והפרקליטות היו מפעילים את אותם טריקים, שטיקים, לחצים והליכים מנהליים-משפטיים שהם עושים נגד הימין - אבל הפעם נגד השמאל, נגד המחבלים ונגד כל שונאי ישראל -  

אז ליל גלנט היה נראה כמו משחק ילדים לעומת מה שהיו עושים לנתניהו כשרצה להעביר חוק לפיטוריו באופן חוקי לחלוטין.

המערכת הזאת לא טועה. היא פועלת בדיוק לפי הכלל התלמודי העתיק (שטיטוס הרשע יישם אותו):  

מי שמיצר לישראל - הופך לראש.  

מי ששומר על ישראל - הופך למטרה.

זה לא "שלטון משפטנים".  

זה מנגנון השמדה פנימי, שקודם את כל מי שפוגע בנו ומדכא את כל מי שמנסה להגן עלינו.

הכתיבה מזכירה לי קצת את CoPilotחתול זמניאחרונה

אולי יעניין אותך