אז את חושבת שמי שדורש בדיון תשובות ענייניות זה בעייתי, ו"מי הוא שידבר אלייך"...
תהני גברת.
וכן, גהנום שאני מדבר עליו הוא למי שמבזה ת"ח, גם אם הוא אומר ש"יש יוצאי דופן",
כבוד מינימאלי לבנאדם? ברצינות?? את מכפישה מגזר שלם (!!!) וכשאני מתרגז עלייך אז אני הבעייתי בכבוד לבני אדם?
את לא נתינה שלי, נכון, אבל אם את טוענת דברים, בטח דברים בוטים על ציבור, את אכן צריכה להיות מוכנה לדיון עליהם! להשיב לטענות כלפייך! כך ממש! גם את זה פוגע לך באף שלך שנמצא למעלה למעלה, מעל כל המיזרוחניקים הפשרנים. לא קשור ל"נתינה שלי" או למי אני בכלל, קשור לאחריות מינימאלית על המילים שאת משחררת
אין שום עדויות ל"התנצלות, כל ה"התנצלויות" שלך, היו "דיברתי על הרוב ואלא אמרתי שאין יוצאי דופן"... שזה אמירה שעליה בעצמה את צריכה להתנצל. ולעזאזל את אפילו לא מבינה את זה!! את לא קולטת את הבושה שבלהשמיץ מגזר שלם! ועוד מעיזה להתאונן למה אני לא מכבד אותך?? עולם הפוך ראיתי.
אני לא חצוף אם אקרא לך בורה, למה מי את שמי שחולק עלייך הוא חצוף? מי את בכלל? את שואלת מי אני? מי את? אני חצוף? למה מה קרה? את אמא שלי? סבתא שלי? רבנית שלי? ממתי אסור לי "להתחצף אלייך"??
וכן, אני אקרא לך בורה ואת באמת בורה, לא כי "דעתי שונה" אלא כי את משמיצה אלפי בני תורה בלי לדפוק חשבון, בגלל שאין לך מושג על מה שאת מדברת, זה נקרא בורות!!
אני לא אתבייש, ממש לא, אני גאה בכך שבחרתי לזלזל באדם אחד ולכבד מגזר שלם של ת"ח וירא"ש, ולא לזלזל במגזר הזה בשביל כבוד של אדם אחד! את זו שצריכה להתבייש! את, שהפכת ציבור שלם לפשרנים, למקילים בהלכה, לגרועים מחילונים, את!!!
חוצפה וגאווה כזו לא ראיתי כל ימי חלדי, וכן, את חצופה, כי את חייבת בכבודם של רבנים, בשונה ממני שאיני מחוייב בכבודך.
ויודעת מה? אמרת קודם שאשתה כוס מים כי אני עצבני? את צודקת! אני אכן עצבני, לא סתם עצבני, אני רותח מזעם!! אני לוהט מעצבים!! ואני גאה בזה, אני גאה בכך שלי חורה כבוד ת"ח וירא"ש, שזה מקפיץ לי את כל הפיוזים, בשונה ממך, שמה שמקפיץ אותך זה רק הכבוד שלך, ומכבודם של ת"ח וירא"ש לא אכפת לך! אשרי שזכיתי להיות מאלו שכבוד שמים חביב עליהם. שכועסים ורותחים על דיברוי הבל כמו שלך!
(ורק איזכור קטן: את אומרת שמתחילה לא היית צריכה לדון איתי, אבל זה אכן מה שעשית, מהתחלה לא ענית לעניין לשום אמירה שלי, רק התחמקת בהתפתלויות ובלומר שאני לא בסדר איך שאני מדבר... שום תשובה לגופו של עניין.... ועדיין מסרבת לומר את השלוש שורות ההן, מה שמראה שכל ה"התנצלויות" שלך הן הבל ורעות רוח, את בזה לת"ח, מצפצפת על אלפי בני תורה יראי שמים, ומרגישה טוב עם עצמך. תתביישי לך.)