בהנחה שיתקיימו בחירות בעוד ארבעה- חמישה חודשיםאיתן גיל

התוצאות בקלפי יהיו כלהלן:

ליכוד + חרדים- 50 מנדטים

לפיד + ערבים- 50 מנדטים

בנט לשון מאזניים עם 20 מנדטים.

אל מי יצטרף בנט להקמת הממשלה הבאה?

לדעתי לא זה ולא זהמיכאלצ

לערבים בנט לא יחבור בחיים (אני מניח שגם לו יש קווים אדומים), ונתניהו יעדיף ללכת לבחירות נוספות על פני הכנסה של בנט לממשלה כשבידו 20 מנדטים. להקים בעצמו ממשלה עם הליכוד והחרדים אין לו סיכוי.

אולי בנט יגידאיתן גיל
מערכת בחירות נוספת תהיה אסון כלכלי, לכן אין מנוס מחבירה לשמאל בהמנעות המשותפת בהצבעה ראשונה.
ויוסיף, אם הליכוד הכיל את גנץ בקואליציה, גם הוא יכול.
בנתיים, מי שתמיד חבר לשמאל וגם לערבים - זה נתניהוהסטורי
יש יותר סיכוי שביבי יקים ממשלה עם מרצ. הרי שניהם כבר הצביעואיש טוב.
יחד בעד ההתנתקות! יש חשש כבד שביבי ישתף פעולה שוב עם מרצ!
גם אם בנט ירצהברגוע
מרץ ובעיקר הערבים בחיים לא יתמכו בו
מרץ לא יתמכו בו, אבל אולי יש מצב שהוא ומרץ יתמכו בלפידאיתן גיל
בינתים, מי שתמיד, אבל תמיד חותך שמאלה, זה נתניהוהסטורי
אני מאוד מקווה, שהליכוד, עם או בלי בחירות כלליות - ישכיל להעמיד בראשו אדם אחר. באותו רגע, גוש הימין - כולל רבים מבוחרי ונבחרי כחול לבן וישראל ביתנו - יהיה עם כשבעים - שמונים מנדטים. תהיה ממשלת ימין יציבה, שבה כל אחד יקבל כח פרופורציונלי לגודלו האמתי.
מי שמך לקבוע לליכוד מי יעמוד בראשו?איתן גיל
נתניהו לא אשם שבנט שבר שמאלה, פירק את הבית היהודי, פירק את גוש הימין, ונותר מחוץ לכנסת.
שוב אתה חוזר אל מנטרת גוש הימין עליו השלום.
בשמאל מאמינים לבנט שהוא אחד משלהםאיתן גיל
ולכן הם תומכים בו בסקרים כי רואים אותו חלק מהגוש שלהם. 10-12 מנדטים הוא מקבל מהשמאל.
ימין-שמאל זה לא הנושא עכשיוהסטורי
הציבור מאמין לבנט, שהוא מגדיל ראש ומחפש פתרון עם כמה שפחות תופעות לוואי, לחיים של כל אחד ואחד, ולכלל הציבור שנמצא היום באחד המשברים הגדולים מקום המדינה.

הציבור גם לא קונה את הספינים של דוברות הליכוד - שכל מי שמאתגר את המנהיג העליון הוא שמאל.
הפסיק להיות הנושא ברגע שבנט שבר שמאלהאיתן גיל
אתה בורח בקלילות מדיון בשאלה אם קיים עדיין גוש ימין אחרי שבנט ריסק אותו.
אה, שכחתי, 12 מנדטים היו לבית היהודי שנשאה את דגל הימין, ואם נאמין לסקרים, בבחירות הבאות היא לא עוברת את אחוז החסימה. ביבי אשם. חחחה.
אני לא פאשיסט, נתניהו נכשל - הביתה!הסטורי
כיוון שאני לא רואה בשנים הקרובות ראש ממשלה סביר לא מהליכוד, אני *מקווה* שאנשי הליכוד יחליפו את נתניהו, שנכשל בהקמת ממשלה שלוש מערכות בחירות ונכשל בטיפול בקורונה. כמובן אין לי שום דרך להכריח אותם.

בגדול - כדאי שאנשי הליכוד יבינו, שלמרות ההשפעות הפאשיסטיות, על משנת ז'בוטינסקי, שעל בסיסה הוקם הליכוד - הדוצ'ה (מנהיג) לא תמיד צודק. אם הוא מצליח - צריך לתמוך בו ואם הוא נכשל - צריך להחליף אותו.

אפשר מהיום ועד מחר להשפריץ האשמות - על בנט ועל פייגלין, על כחלון ועל מנדלבליט, על ליברמן ועל בן גביר, על האווזר ועל ברק. חלק מהאשמות נכונות, חלקן מגוכחות (לא, מי שמאתגר את הדוצ'ה מימין - אינו שמאל...) וחלקן נכונות לגופן, אבל אין יותר אירוני מזה שנתניהו ואנשיו טוענים אותן, זה בכלל לא הנושא.

ראשות ממשלה או מפלגה, זה לא פרס והחלפת ראש ממשלה כושל זה לא עונש. ממילא שאלת האשמה כלל לא רלוונטית. האם נתניהו אשם במצבו הנוכחי? מבחינה מסויימת כן ומבחינה אחרת יש עוד אשמים. אבל זה ממש לא משנה.

נתניהו נכשל בהקמת ממשלה יציבה שלוש פעמים. החלפתו במישהו אחר מראשי הליכוד, תאפשר בקלות ובלי עוד מערכת בחירות, הקמת ממשלת ימין יציבה של למעלה משבעים מנדטים.

נתניהו נכשל בטיפול בקורונה. החלפתו במישהו עם פחות מקובעות, אמוציות אישיות ופאניקת קרדיטים - תאפשר עבודת צוות אמיתית למיגור הנגיף, תוך פגיעה מזערית ככל האפשר בשאר תחומי החיים.
פרדיגמת הגוש הגדול קרסהאיתן גיל
בנט הוביל את הפרדיגמה שקרסה. 130 אלף איש האמינו לדברי ההבל שלו שהובילו לתיקו פוליטי אומלל ומאז אנחנו מדשדשים בבוץ.
בנט קדח חור בספינת הימין מתוך כוונת זדון להטביע אותה. בהמשך הוא רכב על קטטה עם בן גביר והבריח אלפי קולות שהפרידו בין שלטון ימין לשלטון שמאל בפועל . בזה הוא הצליח ובגדול, ולכן בשמאל סומכים עליו, ונותנים לו מנדטים בסקרים ומשדרגים אותו לקראת הבחירות הבאות.
יאמר לזכות בנט שהוא יודע מה זו עבודת צוות. שעה שהוא מחבק את לפיד הוא שולח את הפודל שלו סמוטריץ' לחבק את החרדים. אם זה יעבוד אהיה הראשון להצדיע לסמוטריץ'.
לענייננו, לוקש הגוש הגדול מת, ולכן צפוי להיות מאבק מלוכלך מאוד בין הליכוד לימינה על כל קול. אני לא רואה את בנט מנצח את נתניהו בקרב הזה. לאחר המאבק המלוכלך שלמעשה התחיל כבר, אני לא רואה את ימינה והליכוד יושבים שוב באותה ממשלה. עוד זר פרחים לבנט.

מילה על קורונה, בנט חזזזזזק בדיבורים ואפילו כתב ספר... נראה שהגל השני שלו מתחיל להתנדף, ואיתו המנדטים של בנט. תרשום.
להפך, הליכוד הוא המפלגה הגדולה, בפער, ולא מסוגל למשולהסטורי
בנט עשה מהלך בזוי וכושל כלפי בוחריו והציבור שעל גביו הוא הגיע לעמדה שהגיע. מי שפגע בגוש ובאפשרות לממשלת ימין, זה נתניהו, שבמקום להניח לשותפותיו הטבעיות ולהשקיע בשאיבת קולות מאלו שלא רוצים להיות חלק ממשלתו, הוא השקיע את כל המאמצים בירי בנגמ"ש - הוא אמנם הרוויח כמה מנדטים, אבל את השלטון הוא הפסיד.
זה ברור שישנם אנשים בחוץ שחושבים שהם יודעים יותר טובאיתן גיל
לבנט יש שאיפות פוליטיות וזה בסדר. אין ספק שהוא בחור מוכשר אבל יותר מזה הוא ארכי מניפולטור, לכן כניסתו לליכוד נחסמה.
אשר להתנהלות נתניהו, הליכוד מפלגה דמוקרטית עם בחירות שקופות ורק המתפקדים לבדם יקבעו מי יעמוד בראשם. הם לבדם ולא בנט ונושאי כליו.
בנט הסתער על הבית היהודי והפך אותה למכשיר כדי להשתלב בליכוד, ובתוך כך הגיע למסקנה שהדרך הנכונה מבחינתו היא לחסל את הבית היהודי וכך עשה. על כך בשרשור נפרד. אתה מוזמן להגיב שם.
אחרי חיסול הבית היהודי הוא יחסל את ימינה, וכדברי ירמיהו הנביא: גם עלייך יעבור כוס (איכה)
כרגיל, אתה מחליף טיעון...הסטורי
הסיבה שלא קמה ממשלת ימין יציבה אחרי סבב א', היא ההתנהלות של נתניהו, שהיתה זהה להתנהלותו בשתי המערכות שלפניה - מאמץ לשאוב קולות מתוך השותפות הטבעיות, במקום לרכז את המאמץ במרכז.

התוצאה הישירה של התנהלות נתניהו - יותר מנדטים, אבל חוסר יכולת להקים ממשלה. היות שהוא לא לומד את הלקח, כדאי לחברי הליכוד ללמד אותו, אם הם לא רוצים שגם המפלגה תתרסק איתו.

בליכוד יש אמנם מוסדות דמוקרטיים, אבל שליטה משמעותית של היו"ר על הרבה דברים (זכור מה שנתניהו עשה לפייגלין) ותרבות פאשיסטית שבה אסור לערער על המנהיג.

חלק מהמחיר של זה היה, שגם כששרון בגד הן בערכי התנועה והן בהחלטות הדמוקרטיות של חבריה - רוב הח"כים תמכו בהחרבה בהצבעות בכנסת. זכורים לטוב כמה צדיקים בסדום - סער, כחלון, חיים כץ ועוד.
השב על קיאו...איתן גיל
בפעם המי יודע כמה נתניהו מנהל את ענייני המדינה בדרכו, ובתמיכת בוחריו, גם אתה רשאי לתמוך בה ואתה רשאי להתנגד, זה בסדר. מעולם לא היתה כאן מפלגה עם רוב מוחלט מה שמחייב לנהל את המדינה עם קואליציה שזה אומר קניית תמיכה תמורת אתנן פוליטי לאנשים ולקבוצות. החרדים עושים זאת בהצלחה רבתי, בניגוד לבנט, בלי לקדוח חורים בספינה.
שוב ושוב אתה חוזר על ממשלת ימין, ואני עונה לך שההגדרה הזו עברה מן העולם. לבנט יש אמביציות שלטוניות, וזה בסדר, ולשם כך הוא מתחזק את קשריו עם לפיד, וגם זה בסדר במדינה דמוקרטית.
אני מודה שכל עוד יבחרו בו - הוא כנראה ימשיךהסטורי
לא בטוח שהם תומכים בצעדיו. במפלגות דמוקרטיות לא פחות מהליכוד, כמו העבודה ומרץ - מנהיג לא היה מספיק להכשל כל כך, הרבה קודם היו מראים לו את הדלת החוצה.

מסורת הליכוד (מהיסודות הפאשיסטיים שאומצו בלייטיות מסוימת ע"י ז'בוטינסקי ותלמידיו) שלא מחליפים מנהיג, גם כשהוא כושל ואפילו הבעת ביקורת עליו נחשבת בגידה (איך תקפו את סער, על ההעזה להתמודד בכלל).
בנוסף שנות שליטה ארוכות של נתניהו, הביאו אותו ואת נאמניו לשליטה מוחלטת במוסדות התנועה. כך כל מי שנתניהו ראה בו איום - נדחק אחורה בשלל שיטות חוקיות אך מסריחות, כמו שינוי החוקה והתקנונים תוך כדי התמודדות, הוספת והזזת שיריונים (לא שאני חסיד של פייגלין בכלל, אבל איך שנתניהו זרק אותו לשולי הרשימה, אחרי הפריימריז, היה ממש הזניית רצון הבוחרים), הקדמת/דחיית פריימריז ברגע האחרון בצורה שלא מאפשרת לאחרים להתמודד ועוד.

בסופו של יום, המצביע המסורתי-ימני מגיע לקלפי וכמו אבא שלו וסבא שלו מצביע ליכוד, כי אין משהו שיותר מתאים לו.

אחזור ואומר - חוקית, כל עוד שנתניהו מצליח להחזיק כר"מ, זה חוקי. אבל אם טובת המדינה ויציבותה חשובים לו, אז אחרי ששלוש מערכות בחירות לא הצליח להקים ממשלה יציבה ואחרי שנכשל לחלוטין במאבק בקורונה - שיתכבד ויפנה את מקומו.
הליכוד מפלגה דמוקרטיתאיתן גיל

אני לא יודע מה אתה רוצה, היו פריימריז בליכוד שבהם קרא סער תגר על נתניהו. סער הפסיד בנוק אאוט. אחריהם היו בחירות כלליות, הליכוד התחזק ל- 36 מנדטים בזמן שעדיין דיברו, וגם אתה במחילה מכבודך, על הגוש הגדול יותר. החרדים שמרו על כוחם, ואילו בנט מלך הסקרים שעל הניר היה חלק מהגוש- הפסיד. לו רק היה שומר על כוחו כי אז התוצאה הבין גושית היתה תיקו 60:60. בהנתן שהיתה מוסכמה שלא הולכים למועד ד' אנן סהדן שהנדל והאוזר היו משלימים ל- 62. אמנם לא קואליצית חלומות, אך בהחלט כזו שאפשר להתנהל איתה. כאמור התחזק הליכוד ל- 36 מנדטים, לו היה יורד ל- 26 מנדטים סביר להניח שנתניהו "הפאשיסט" היה ביוזמתו מסיק מסקנות והולך לעשות לביתו. עד כאן העובדות והנחות ריאליות.

כך ואחרת, בגלל הפקרות בנט וקבוצתו התקבל יתרון 59:61 למחנה השני מה שהותיר שתי אופציות, ממשלת שמאל מלא מלא או רוטציה עם יתרון טכני לשמאל. הליכוד ונתניהו נדרשו לבחור בין גרוע לרע, ובסופו של יום בחרו ברע. מנגד התעקש בנט התחמן והמניפולטור, ועל כך בהמשך, לעקם את המציאות, ולדרוש שדרוג לעצמו ולחבריו. בסופו של יום נשארו מחץ לקואליציה. אלה הם העובדות שמאוד לא נוחות לעיכול לנרטיב של הנפתליסטים. 

באותו עניין, בסופו של מועד ב' נותר מחנה הימין עם 55 מנדטים בלבד. למי שהספיק לשכוח בחר בנט לפלג בשנית את המחנה הציוני דתי, ולקחת איתו את שקד וכהנא, שלושה ח"כים בסך הכל. כן, שלושה ח"כים בסך הכל מה שלא הפריע לו להתייצב בלשכת נתניהו עם אקדח טעון ולאיים: או שאתה נותן לי את משרד הבטחון כאן ועכשו, או שאני חובר לגנץ ומקבל ממנו את משרד הבטחון. נתניהו ניסה להרויח זמן אבל לא קיבל אורכה מהאקדוחן בנט. הוא נכנע ותוך כך התחיל להערך לשלב הבא ביחסים העכורים שביניהם.

ובכן, בחירות מועד ג' הסתיימו. בנט שיכור מהצלחותיו הקודמות לסחוט את תיק המשפטים לשקד, ותיק הבטחון לעצמו. הגיע למשא ומתן מול צוות הליכוד כאילו עסקים כרגיל. למה הדבר דומה, לאדם שפרץ לחנות באיומי אקדח ורוקן את מחצית תכולתה, וכעבור זמן הוא בא בהצעה אל הנשדד לעשות עימו שותפות עסקית.    

הערה: רכבתי על פאשיזם כביכול בליכוד כדי לחדד מיהו נפתלי בנטאיתן גיל

אתה חוזר על עצמך, בנט הוא לא הנושא בכללהסטורי
סער הפסיד, כשנתניהו ואנשיו עשו ככל יכולתם, לשנות את הכללים ולא לאפשר לו באמת התמודדות הוגנת. כל השופרות תקפו אותו, לא בצורה עניינית על דעותיו או מעשיו (בגדול, הרבה יותר נאמן לערכי תנועת החירות מנתניהו בכל פרמטר) - אלא על עצם ההעזה להתמודד.

והרבה מים עברו בירדן מאז הבחירות. לא רק שנתניהו נכשל פעם שלישית בהרכבת ממשלה, הוא גם נכשל טוטאלית בטיפול בקורונה. סגר ראשון עשו כמעט בכל העולם. בכל העולם ניצלו את הסגר והתכוננו אז ליציאה מסודרת ולהמשך התמודדות. אף מדינה לא נזקקה לסגר שני מוחלט. גם במקומות שמדברים על 'גל שני' - באף מדינה אין גל שני עוצמתי פי כמה וכמה מהראשון.

מי שיודע תמיד לנכס לעצמו ורק לעצמו את ההצלחות - צריך לקחת אחריות גם על הכשלונות.
כשמישהו מפנצ'ר לך את הגלגל באוטו אתה מפסיד את הטיסה לחו"לאיתן גיל

זה מה שעשה אדונך בנט, פילג את הבית היהודי כשעדיין דיברו על גושים. הרג 4 מנדטים, וקבר את האופציה של נתניהו, ושל הימין בכלל, להרכיב ממשלת ימין.

בודאי שנתניהו נכשל אבל מי שהכשיל אותו ביודעין זה אדונך בנט- פעמיים, ולכן שני אלה כבר לא יחרשו יחדיו.  

הקרע הבין אישיים בלתי ניתן לאיחוי, ולכן אחד משניהם צריך לפרוש לביתו. לעניות דעתי בנט צריך לפרוש באשר הוא נטע זר במגזר הדת"ל, והשמדת הבית היהודי נזקפת לחובתו. זכותך לחלוק עומדת לך.

בנט אינו הנושא ואינו אדוניהסטורי
עם קצת ישרות (או קצת חיפוש אחורה בפורום) היית מבין שבנט רחוק מלהיות המנהיג הנערץ עלי. התייחסותי לבנט, כמו גם לנתניהו, היא מורכבת וכל מי שעוקב אחרי דעותי וכתיבתי בפורום ביושר - יודע זאת היטב.

הבעיה של הביביסטים הפאשיסטים - שכל ההסתכלות על החיים תלויה בנאמנות עיוורת למנהיג. ממילא הם משוכנעים שכמוהם, כל האחרים. מי שמעיז להסכים עם ביקורת מסויימת על המנהיג - אוטומטית כנראה משועבד למנהיג אחר.
אתה מתחמקאיתן גיל
בנט נטע זר בציונות הדתית, הוא ניצל קוניוקטורה פוליטית והשתלט על המפלגה השתלטות עויינת. בתוך זמן קצר התחילה המפלגה לאבד מנדטים, אבל במקום תכנית שיקום הוא גנב שלושה מנדטים והקים מפלגה חדשה. שולי מועלם הצטרפה אליו לפארסה, ואח''כ היתה ראשונה לחטוף ממנו בעיטה בפרצוף. במועד ב' החזירו אותו ושוב גנב שלושה מנדטים. בנט לא אמין, אבל במקום לטכס עצה מה עושים, ואיך מפיקים לקחים, אתה נובר במפלגת הליכוד. בהמשך נשמע ממך עצות גם לישראל ביתנו, מרץ, והמשותפת. נו שויון.
ואצלנו- בנט הוא מורסה. הוא בעיה ולא פתרון.
בנושא שפתחת - בנט הוא ימין. נקודה.הסטורי
ימין לא תלוי בנאמנות למנהיג שתמיד רץ לשמאל, אלא בנאמנות לערכים מסויימים. מלבד זאת - בהתמודדות עם מצבי חירום - כמו זה שאנו נמצאים בו עכשיו - בנט מצליח ונתניהו נגרר.

פרופ'הלוי אמר הערב, שאם היו מאמצים את תכנית הרמזור לפני חודשיים - לא היה צריך סגר. תכנית גמזו - זהה לתכנית שבנט הציג ארבעה חודשים קודם. אם היו מאמצים אותה בזמן, לא רק שלא היה צריך סגר, גם רבים היו חיים עימנו, בריאים ומתפרנסים.

בלי קשר לזה - נכון שבנט אינו מייצג נאמן של הציונות הדתית. בנט על כשרונותיו, מקומו בליכוד. משם התחיל ולשם יחזור ביום שההתנהלות לא תהיה לפי הגחמות של משפחת נתניהו.
בנט הוא שמאלאיתן גיל
בסקר של ערוץ 13 מהערב ספרו אותו בשמאל מרכז, ואכן שם מקומו הטבעי. נראה שהוא הצליח לגרור אחריו שמאלה את הציונות הדתית, ולאמץ את משנת אברום בורג.
לגבי פרופ' הלוי, שמעתי אותו. לדבריו בטווח שבין לס לשוורץ כמדומני שדורש סגר הדוק למשך כמה חודשים הוא נמצא באמצע. נודה על האמת, אף אחד מהמומחים לא באמת יודע, וגם בעולם לא יודעים. לראיה גמזו לא מתפטר.
בנט מקומו בכל מקום שהוא יכול להרוס, אם יכנס לליכוד בתוך שתי קדנציות היא תשכב תחת מצבת קדימה והבית היהודי.
אץה מגיב ממומן של הנוכל ביבי. הוא תמך בהתנתקות ובגרושאיש טוב.
מגוש קטיף, ויעשה זאת שוב אם זה יהיה נח לו פוליטית.
אני לא רואה איך סמוטריץ' רץ עם בנט אחרי מה שהוא אמר היום.ספק
נכון, הוא ירוץ ברשימה עם ליצמן, ויהיה נציג של סאטמראיתן גיל
חשבת פעם לעשות סטנד-אפ?ספק
עבר עריכה על ידי ספק בתאריך כ"ח בתשרי תשפ"א 08:36
יש לי פאנץ' בשבילך: סמוטריץ' ירוץ במפלגה שתקדם נישואי להט"ב...
אנחנו במדינה דמוקרטית, שיעשה מה שבא לו.איתן גיל
ברור שמותר לו. השאלה היא האם הוא יעשה את זה.ספק
נראה לי מאוד לא סביר.
נראה לי עם החרדיםרויטל.

תלוי אם יהיה חיסון או לאסודית
בהעדר חיסון, חבירה של בנט לשמאל וניתוק החרדים מעטיני המדינה (מנהל מוזמן לערוך) תתקבל די באהדה
אם יהיה חיסון, הליכוד והשותפים הטבעיים שלו ישארו בשלטון
אם לא יהיה חיסון אנחנו נכנס לשגרת קורונהאיתן גיל
נלמד לחיות עם זה כמו עם תאונות דרכים ומחלות לב.
בינתיים ברקע הקורונה סקר של ערוץ 13 מהערב סופר את בנט בגוש שמאל מרכז ומגיע ל- 61 מנדטים. באזורי הנוחות של הציונות הדתית מפנימים ויפנימו. בנט חצה את הרוביקון, לפיד ראש הממשלה הבא.
בסקר של ערוץ 13 לא ספרו את בנט בשמאלסי שארפ

אלא אמרו שלקואליציית ימין מרכז היפותטית(שאני די מסתייג ממנה) עם ימינה, יש עתיד, כחול לבן וישראל ביתנו יכול להיות רוב דחוק של 61, בקואליציה כזו אגב יהיה רוב לימין(ימינה וישראל ביתנו) מול המרכז שמאל.

על אף זאת, אני מתנגד לממשלה כזאת כי היא לא הומוגנית, ויש צורך לבלוע יותר מדי צפרדעים של לפיד וניסנקורן, רק אם יהיו הישגים מהותיים לימין שווה לתמוך בקואליציה כזו(ריבונות בבקעת הירדן ובנייה נרחבת ביו"ש, משרדי הביטחון והמשפטים בידי ימינה לכל הקדנציה, ושנתיים ראשונות לפחות ימינה בראשות הממשלה).

מכיוון שקשה לי לראות שכל ח"כ וח"כ ביש עתיד וכחול לבן יסכים לקווי יסוד כאלו, זאת נראית לי אפשרות פחות סבירה(ועוד לא דיברנו על פסקת ההתגברות שימינה תרצה עבור מצפה כרמים והמסתננים). 

אפשרות יותר סבירה בעיניי היא שבנט יגבש ביחד עם החרדים וליברמן(שמונע רק משנאת ביבי) גוש ימין טבעי בלי הליכוד ששווה כיום לפי הסקרים 45-47 מנדטים, עם גוש כזה ניתן יהיה לבוא בדרישה לליכוד לממשלת רוטציה כשימינה ראשונה(שהרי על הנוכל אי אפשר לסמוך שלא ינצל נקודת יציאה), לחילופין ניתן להקים ממשלת מיעוט על בסיס הגוש הזה בתמיכה/הימנעות מבחוץ של יש עתיד וכחול לבן.

ככל שנתקרב להכרזה על הליכה לבחירותאיתן גיל
תתגבש התארגנות פוליטית בשמאל שתמשוך חזרה את הבייס השמאלי שנמצא בחניית ביניים אצל בנט. 10-12 מנדטים יחזרו שמאלה להערכתי מה שייצב את בנט על 10-12 מנדטים. ימים יגידו. כך או כך הקרע בין נתניהו לבנט לא ניתן לאיחוי, ולכן בסבירות גבוהה תהיה הממשלה הבאה ממשלת שמאל בתמיכת בנט. יהודה ושומרון ימתינו לאוסלו נוסף
חשבתם על זה שלאיתן גיל יש המון זמן ביום לפמפם נגד בנט? חשבתםאיש טוב.
מי מממן אותו. ממה הוא חי? הואצלא עובד, או שמא זו עבודתו...
הפוך אני בעד בנט, אפילו רון חולדאי התל אביבי איש מרץ תומך בואיתן גיל

מתי יש עתיד וכחול לבן הפכו לימין מרכז?מיכאלצ

הם המרכזסי שארפ

וימינה וישראל ביתנו זה הימין.

ממשלה שמכילה גם ימין וגם שמאל נקראת ממשלת אחדותמיכאלצ

כן ולאאיתן גיל
אופצית קואליצית בנט שמאל לא הופרכה על הסף באמצעות מי מדוברי בנט, ולכן נראה שהכוונה המסתמנת היא להכשיר את דעת הקהל במנות קטנות. בעיניים הסובייקטיביות שלי קואליצית בנט שמאל ריאלית יותר מקואליצית ימין שהיתה בין 2015 ל- 2019. וגם הציבור הדת''ל עושה רושם שהתחיל להתמרכז.
לגבי תפירת חליפות לבנט כראש ממשלה, אם יתממשו בקלפי תוצאות הסקרים האחרונים נראה שהוא יוכל לחלץ רוטציה לעצמו. אלא שמוקדם מידי להעריך. בינתיים התחלואה מתכווצת והמשק חוזר למסלולו ואיתו יחזרו הביתה המנדטים של הסקרים לליכוד מכאן ולשמאל מכאן. בנט עלול או עשוי תלוי את מי שואלים לחזור לחד ספרתי.
אין חיה כזוסודית
השגרה הזו יצרה כמעט מליון מובטלים.
אנשים מיואשים מצביעים אחרת מבחירה קודמת, כדי לקבל איזשהו שינוי לטובה.
ולדעתי יהיה חיסון לפני הבחירות
לנתניהו יהיו הסכמי שלום
מיגור קורונה
ולבנט אין הישגים בסדר גודל כזה כדי להתמודד.
כתבתי שאם לא יהיה חיסון הוא יחבור לשמאל וזה לא יראה רע בעיני המצביעים שלו
מיליון מובטלים זה בגלל הסגריםאיתן גיל

שגרת קורונה היינו שאנשים יתרגלו למסכות ואמצעי מיגון אחרים להפחתת תמותה.

עד שיהיה חיסון אמין.

ואתה מאמין שכאן אנשים יקפידו על שגרה כזו?סודית
מתי בפעם האחרונה הלכת ברחוב? תספור כמה אפים אינם מכוסים במסיכות.
אלו שהביאו עלינו את הסגר הזה לא למדו כלום.
זה איום ונוראאיתן גילאחרונה
מחצית מעוברי אורח מחזיקים מסכה בכיס למקרה שיראו שוטר בסביבה. לגבי הסגר מסתבר שזה עובד לא בלי התמוטטות עסקים והמשק כולו. עכשו מדינות אירופה נכנסות לסגרים בזו אחר זו. כנראה שהתוכן בספר של בנט לא ממש משכנע אותן.
100% שבנט הולך עם נתניהובינייש פתוח

מהסיבה הפשוטה שאם נתניהו נתן רוטציה לגנץ עם 8 מנדטים (גם אם רק באופן רשמי ולא היה מוכן לרגע לתת לו לנהל ישיבת ממשלה אחת) בנט יכול לדרוש אותו דבר

אין לי בעיה עם זה שאתה מתבשם מסקרים.איתן גיל

אבל כדי לעשות חסד עם העובדות אזכיר לך שהמשא ומתן עם גנץ התחיל בנקודה של תיקו פוליטי בין הגושים. כחלק מהמשא ומתן הסכים נתניהו לתת לגנץ מספר שרים שוויוני, ורוטציה, גם אם יביא איתו רק חלק מ- 33 המנדטים המקוריים של כחול לבן. וכך היה, גנץ קפץ על המציאה וניפנף את לפיד. כאמור, כשנתניהו נתן רוטציה היו לגנץ 33 מנדטים ולא 8, כשיטתך.

לשאלה אם בנט ידרוש רוטציה מנתניהו, תלוי מה יהיה הפרש המנדטים ביניהם. תיאורתית, אם הוא לשון מאזניים הרי גם עם 5 מנדטים הוא יכול לדרוש רוטציה או לחבור לשמאל. אזכיר שבמועד ב' הוא עשה שופינג בין נתניהו לגנץ על תיק הבטחון. אם נתניהו לא היה דוחה נכנע היתה קמה ממשלת שמאל, ובנט שר בטחון מטעמה בתמיכת המשותפת מבחוץ.   

בנט ולפיד חברים, מה שאי אפשר לומר על יחסי בנט נתניהו, לכן אני מעריך שבממשלה הבאה ישארו בחוץ- הליכוד והחרדים.

סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם שרצח חמישה אנשים בסכין נרצח על ידי המשטרה בסידני.

אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.

@סיעתא דשמייא1

אדם שמטיף מוסר לכל בר בי רבאיתן גיל

ומציג את עצמו כאן כשומר מצוות...

מן המעט שנדרש ממנו הוא שיתאפק מתגובותיו "המחכימות" עד מוצאי יום טוב שני של גלויות.

הוא תקע יתד אי שם בין סידני למלבורן ומפיץ רעל קפלניסטי בתפזורת כמו פצצות מצרר.

נזק מדיני זה החומרים שהוא מקושש מן הגורן הקיצון שמאלני ומן היקב הקפלניסטי כדי לעשות מהם צימעס בטמפל שהוא חבר בו, לאחר תרגום כמובן לשפת המקום. לא מפיו אנו חיים  

אני לא מבין איך אפשר לחגוג את חג האביב בסתיו,קעלעברימבאר

ליהודי אוסטרליה

זאת סוגיא נוספת. אני כאן עסוק בסוגיה המוסריתהסטורי
שהמרגל הזה עסוק בלהטיף לנו וכדי להפוך את כל מי שלא מתרגש מאירועי שולים שבשוליים לפושע, הוא גם מהדהד עלילות דם.

העובדה שהוא בחר לחיות באדמה טמאה, שלא מתאימה למצוות התורה בשום צורה, היא כמובן היסוד שמביא אותו לעבירה גוררת עבירה, אבל לא בזה עסקתי כאן.

האמת שאוסטרליה בדיוק כמו הארץ. רק הפוך.קעלעברימבאראחרונה

אקלים ים תיכוני, אבל עונות הפוכות

מה עם מלבורן?קעלעברימבאר
באמת אני חושב שכל מי שלא פותח שרשור זעזוע הוא שותףהסטורי
מקור: TikTok TikTok · mako
מסכים איתךקעלעברימבאר
סיכון מיותרבלבנון כמו בעזהסביר11

עפרה רם

בנוסף לכך הורים מסיירת הנח"ל כתבו מכתב מחאה לרשויות על כך ששולחים חיילים לפעולות קרקעיות,

והם משלמים בדמם ,

במקום להפציץ.

וגם במקום לבצע מצור ממושך כמו בתכנית האלופים

ובתגובה הורים אחרים התנערו מההורים המופקרים הללוהסטוריאחרונה
כמובן, צריך להשתדל לכתוש כמה שיותר, כמו שעושים היום בשיטת הרב זרביב, גם בעזה וגם בלבנון, בשונה מתחילת המלחמה. אבל, בניגוד לקונספציה ששלטה עד שמחת תורה, של מב"מ של הרתעות, הפצצות ואש מנגד - אין תחליף לרגליים על הקרקע, וכן - לפעמים יש מחיר כואב לחיינו כאן.

עם ישראל משחרר את צפון הגליל ומי שירא ורך הלבב - ישוב לביתו ולא ימס את לבב אחיו, בשטח או בפורום, כלבבו.

למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
היה ידוע כבר מתחילת הערב שעידו נורדן יחליף את זיו אגמון. מינוי מצויין.

למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?

אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
כידוע לנתניהו יש הרבה מעלות, אבל קושי גדול בבחירת האנשים שהוא עובד איתם...
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
שהוא לא מחליף אותו בבהלה בגלל יללות השמאל, אלא כי זה לא ראוי אדם כזה לתפקיד ציבורי אבל לא ברמה שצריך לזרוק אותו בבושת פנים. ובטח לא להישאר בלי מחליף זמני לחפיפה בגלל יללות השמאל האלה

אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'

הסיפור עם הטייס האמריקאי צריך לחזק אותנוזיויק
להתפלל על הטייסים יחד עם שאר החיילים, שום דבר לא מובן מאליו
מה שקורה באיראן עם חיל האוויר זה נס גלוי.משה
חדמשזיויקאחרונה
לפום צערא אגרארועישםטוב

האירועים הכי דרמטיים של השבועות האחרונים יהיו דווקא ביום טוב 

שאי אפשר לראות חדשות!!!!!

למה זה גורם צער?!הסטוריאחרונה
אולי כדאי להשתחרר מהצורך הנפשי להתעדכן כל הזמן.

יתכן ששחרור כזה גם ישחרר לך את מושגי הטוב והרע שהתשקורת מאכילה אותנו.

לא יוריסטוקרטיה, אלא "כל המיצר לישראל נעשה ראש"hamedinai

זו לא יוריסטוקרטיה, אלא "כל המיצר לישראל נעשה ראש"

אם שופטי בג"ץ, פקידי השב"כ והפרקליטות היו מפעילים את אותם טריקים, שטיקים, לחצים והליכים מנהליים-משפטיים שהם עושים נגד הימין - אבל הפעם נגד השמאל, נגד המחבלים ונגד כל שונאי ישראל -  

אז ליל גלנט היה נראה כמו משחק ילדים לעומת מה שהיו עושים לנתניהו כשרצה להעביר חוק לפיטוריו באופן חוקי לחלוטין.

המערכת הזאת לא טועה. היא פועלת בדיוק לפי הכלל התלמודי העתיק (שטיטוס הרשע יישם אותו):  

מי שמיצר לישראל - הופך לראש.  

מי ששומר על ישראל - הופך למטרה.

זה לא "שלטון משפטנים".  

זה מנגנון השמדה פנימי, שקודם את כל מי שפוגע בנו ומדכא את כל מי שמנסה להגן עלינו.

הכתיבה מזכירה לי קצת את CoPilotחתול זמניאחרונה
להוסיף בשבת מי שברך לטייסים האמריקאים שצנחו באירןקעלעברימבאר
תודה לאל, החילוצים הסתיימו בהצלחהפ.א.
זה מזכיר לי דיון מסויםחתול זמני
כן כתבתי את זה כקונטרה לאז. לא חזרתי בי ממה שכתבתיקעלעברימבאראחרונה

אז.

אבל אכן החה צריך השבת להוסיף מי שברך לאמריקאים, בגלל הנעדרים שם

באיזה אתר כדאי להתעדכן?הודעה1

מה אתם אומרים

באיזה אתר כדאי להתעדכן באקטואליה?

שמתעדכן מהר.

לא אתרי תרעלה וללא פריצות. (ל7 לא התחברתי)

רוטרהסטורי
נכוןזיויק
אשמח גם לדעתנקדימון
לכאורה רוטר, אבל יש שם המון קליקבייט, וגם תגובות רעילות בצורה קיצונית.
קודם כלoo

עדיף לא להתעדכן באקטואליה

כמות הרעל החרדה שיש שם יכולה לדכא את החיים

אם אני רוצה להתעדכן

זה דרך הכותרות של רוטר סקופים

זה לרוב מידע עדכני נקי ובלי פרסומות 

לדעתי עדיף ערוצים בוצפ אפשר לבדוק איזה מתאיםחתול זמני

יש כאלה שמתמקדים למשל רק בביטחון

וגם כמות עדכונים יומית משתנה

תוכל לשתף? להמליץ? לקשר?נקדימון
TheKurdishTimes ערוץ קטן הרבה עדכונים ביטחונייםחתול זמני

בלבד

אבל אני לא כזה מעורה

באתר "אמס" (אתר חרדי) יש עדכונים זורמיםמבקש אמונה
מבזקי Ynetshaulreznik

אין שם "תרעלה" במשמעות המקובלת, אלא דיווחים של משפט או שניים. את הפרסומות מבטלים ככה:

[DNS] Private DNS for Android 11+ block ads natively

אז עדיף כבר מבזקי ערוץ 7קעלעברימבאר
מבזקי ערוץ 7 כוללים גם קישורים לכתבות/ראיונות וכד'shaulreznikאחרונה

מה שפחות רלוונטי למי שרוצה לקבל תמונה כוללת של המתחרש

החדשות פה באתר לא רעות בכללמשה

מעבר לזה, תלוי כמה רעל וכמה SNR (יחס אות לרעש) אתם מוכנים לסבול. רוטר שהוזכר פה מכיל תוכן לא רע אבל תגובות רעילות ממש. אתרי חדשות חרדיים (הוזכר פה אחד  @מבקש אמונה , אגב, ידעת שאמס זה גם כן פרוייקט שלי?) יש להם יתרון של תוכן נקי יחסית אבל מוטה חזק מדי למגזר שלהם. זכותם כמובן. אבל צריך לדעת את זה.

יפה לא ידעתי 💪מבקש אמונה

נכון קצת מוטה אבל לא נורא להרגשתי... 

(גם יש קצת דברים שאני נוטה לחרדי 😁)

אותו stack טכנולוגי פחות או יותרמשה
יש קצת הבדלים. שבוע אחרי שעלה פה מצב כהה עלה גם שם.
באתרים החרדיים, יש גם עודף סופרלטיביםהסטורי
וביטויים בומבסטיים, סביב דברים של מה בכך.

אהרון גרנות/גרנביץ', שגם בעצמו חי על התפר שבין קריית ארבע לחסידות גור וגם כעיתנאי היה שנים גם כאן בערוץ 7 ובעיתון נקודה ז"ל וגם במשפחה ובתקשורת חרדית, העיר על הנקודה הזאת מזמן.

לא כזה כדאי להתעדכןאדם פרו+

יש בווצאפ חדשות משמחות

קבוצה

חדשות משמחות

ויש ערוץ שכתוב איפה האזעקה, בצירוף מפה.

ואתה יודע איפה שרק היתה התראה

אפשר כבר לא להיות המרחב המוגן

אם הטיל עבר בנתיב אחר.

צופר - צבע אדום

וככה לא צריך לחכות ל"הסתיים האירוע"

במקומות בהם לא היתה אזעקה.

אולי יעניין אותך