אני בימים כאלה של מחשבות על עבודה, פרנסה, מימוש עצמי.. ואשמח לשמוע מכן
מרגישה שכרגע העבודה בבוקר לא מספקת אותי. אני בבית עם הקטנים ושומרת על עוד כמה יחד עם שלי, כמה ימים בשבוע.
אני לא 'עפה' על זה, אבל זה סבבה. ובעיקר מאפשר לי שני דברים מאד משמעותיים- להיות עם הילדים שלי שזה חשוב לי.. ולסייע בפרנסה שזה גם נחמד.
זה סבבה הכוונה אני אוהבת את הילדים במשפחתון שלי. הם מתוקים. מטפלת בהם בשמחה. עושים יצירות, משחקים וכו'... כלומר, בתור אימא אני חושבת שהייתי שמחה שהילדים שלי יהיו במשפחתון.. 🙂
(כותבת את זה כי אני רוצה שיהיה ברור שהוא מתנהל ב'ה בטוב למרות מה שאכתוב תכף)
כבר כמה שנים אני עושה את זה, ומידי פעם (נגיד פעם בחודש...) יש לי את ההרגשה של 'דיייייי'....
אין לי כוח לקום מוקדם כדי לקבל את הילדים בשעה מוקדמת. אין לי כוח לתזז, להתמודד עם בכיות.. אין לי כוח. פספוסים... בלאגן.. מריבות..
ואז אני מבטיחה לעצמי- שזהו. לא עושה את זה יותר. עוזבת את התחום ובע'ה ''שנה הבאה'' מכניסה את הקטנים למסגרות ויוצאת לעבוד במשהו אחר.. ואז זה עובר לי.. אני יוצאת, מתאווררת, נוסעת קצת, עושה קניות.. אוכלת..
וזהו, זה עובר וממשיכה כרגיל
(בינתיים עולה לי עוד שאלה שתכלס מעניינת אותי גם ומי שמתאים לה להתייחס גם אליה אשמח- איך מבדילים בין ''התאווררות'' שהיא לגיטימית.. התפנקות באוכל, קניות וכו, לבין משהו רגשי, ''סתימה'' כזו של ההרגשה.. כאילו מין 'ששש.. קחי מוצץ'' לנפש.. שהמוצץ זה אוכל, קניות, פלאפון...)
ועכשיו בשבוע הזה שלפני חנוכה שוב הרגשתי שקשה לי מידי ומעצבן ובעיקר לא מתחשק לי ורוצה להיות רק עם ילדיי אבל זה לא ריאלי כלכלית.. וגם כן מרגישה שבן השנתיים וחצי צריך חברים-
ושאלתי את עצמי
האם עליי לעזוב את העבודה במשפחתון וילדים למסגרות בע'ה ואני לעבודה אחרת - שזה כיוון מסוים
או.... ש בעצם בכל עבודה יש ימים כאלה מעצבנים ואין כוח ואני פשוט צריכה ללמוד להתגבר ולהתמלא..?
השאלה הזו מטרידה אותי.. כי מהניסיון הקצר שלי בהוראה (לפני שהגדולה נולדה ואז כשהיא נולדה כבר נשארתי איתה בבית) גם שם למרות שהתפקיד מתאים לי ואהבתי בגדול, גם אז היו הרבה ימים קשים ורגעים לא פשוטים ולא תמיד הכי התחשק....
אז מה השאלה שלי בעצם?
בתור נשים יקרות במקצועות כאלה ואחרים, עד כמה יש לכן סיפוק מהעבודה ובכלל מהחיים?
עד כמה אתן אוהבות את העבודה שלכן?
האם קמות בבוקר בשמחה ובהתלהבות?
עפות על החיים?
אני מנסה לדייק ולכן גם פירטתי הקדמה כזו ארוכה-
ברמת האידיאל אני רוצה לחיות בגדלות... לחיות את החיים בשמחה! באהבה! ברצון!!
גם בעיסוק שלי בשעות הבוקר וגם בכלל....
האם זה שאעבור לעבודה אחרת יעזור לי בכך או שבעצם 'אין חיה כזו' ולכן עליי לומר לעצמי- מנגו נשמה, זה מה יש, לפחות תתנחמי בערך הגדול שזה להיות עם הילדים שלך ותסתדרי?
🙂
מחכה לשמוע את הגיגיכן בנושא
(לא מתייגת אבל באמת שאשמח לחוכמתכן..)

סליחה שלא עניתי על שאר שאלותייך העמוקות...