וואו מאמר כל כך חזק ונכוןגוזמבה
ומדיוק, סוף סוף מישהו שם את הדברים על השולחן!!עבד ה'.
הכי מעצבן זה שכשאני מתעצבן מזה זה ''ביזוי ת''חים''גוזמבה
וחוסמים ותוקפים אותי בתגובות בערוץ 7...
כן, כי זה נקודת מפלט...עבד ה'.
אם ראית אתמול את השרשור, של מה אתם דתיים חרד"ל וכו'. אז אתה מבין למה זה נקודת מפלט, כי למרות שלא דיברתי על אף רב, מישהו החליט שאני מבזה מוציא שם רע וכו'...
זה פשוט נוח שאם אומרים משהו על רב, אז מיד כולם מה זה הביזוי ת"חים הזה? אתה חצוף וכו וכו'... (תוצאה של בריחה מהמציאות)
התכוונתי בתגובות לכתבות. דווקא פה בפורומים יש לי הרגשה שהרובגוזמבה
חרדלים כי המזרוחניקים יהיו ברשתות חברתיות (פייסבוק, אינסטגרם וכו'....)
הבנתי שלזה כוונתך, והראתיך שזה קורה גם פה...עבד ה'.
לצערנו הם נמצאים בכל מקום שהם צריכים להגן על עצמם...
אממ לא ככ סותר.. אני פה ויש לי גם פייסבוקרודף אהבה בימים
זה בדיוק מה שרשמתי, שאתם לאו דווקא במקום אחד...עבד ה'.
חחחח אוי זה באמת מצחיק אותי😂היום יהיה שמח✨
אתם שניכם תקועים בסטיגמות מנופצות כשהעולם כבר מזמן התקדם והבין שזה לא נכון. אז תתקדמו.
כשהם מבזים דעת תורה ות''חים אין בעיה. כשאנחנו נצא על אחד כזהגוזמבה
זה כבר אסור
נכון... הם הצודקים ואנו הטועים החצופים....עבד ה'.
אם תגיד משהו שסותר את דעתם, דבר ראשון יגידו שאתה חצוף שמתנגד לדעת גדולי עולם! דבר שני ידברו לא עניינית! דבר שלישי הם לא יודו בטעותם לעולם!
הי הי! אל תכליל ככה ציבור שלם.רודף אהבה בימים
ואני לא מגדירה את עצמי כמזרוחניקית..
חשוב להם כשהוא בדעותיהםגוזמבה
בדיוק מה שגוזמבה אמר!עבד ה'.
אתם ממשיכים בשקרים והוצאות שם רע.הָיוֹ הָיָה
בציבור הדתי לאומי יש כבוד ת"ח פי מליארד מכל מיני ציבורים אחרים
אני חושב ש"מכבדים רק מי שחושב כמותם" זה תואר שמתאים דווקא למגיב שמתחתיך, שמבזה כל רב שההשקפה שלו שונה משלו. ולא לי ולשכמותי, שמכבדים כל רב ת"ח באשר הוא, כל עוד לא מדובר באדם שעובר/מתיר איסורי תורה.
במחשבה שניה:הָיוֹ הָיָה
עד כמה שאני מכיר אותך, ובפרט אחרי ההסתייגות שלך בתגובות אחרות, אז זו לא הגדרה נכונה להגיד עליך "ממשיך בשקרים".
אני חושב שאתה פשוט טועה מכח שקרים של אחרים, וכדאי שתיזהר לפני שאתה מאמין לדברים המסוג הזה שהם אכן שקרים והוצאת ש"ר וביזוי ת"ח.
אני ממש מאמין בהרבה דברים שאני כותב. הגיוני שאני טועהגוזמבה
כאמור - לכן כתבתי שהדברים שכתבתי קודם לא ראויים להאמר עליך.הָיוֹ הָיָה
ושאני חוזר בי מכך שכתבתי לך "אתם ממשיכים בשקרים" וכו'. ומתנצל על כך.
הנושא הוא פחות ההעלבות, לא אני נעלבתי ממך ולא חושב שמישהו אחר נעלב ממך, הנושא הוא באמת להיזהר מאוד כשאתה שומע מעשיות על "מזרוחניקים" ורבנים דת"לים, מעשיות שמספרים כל מיני אנשים שקרנים וחוצפנים.
ברור שכל נושא צריך לברר. במקרה של השרשור הנ''לגוזמבה
כואב לי שתוקפים את מורי ורבותי על דרך פסיקתם שאולי סותרת את האחרונים בני זמננו אבל ממש לא את הראשונים ובטח שלא את האמוראים והתנאים בניגוד לרב עליו נכתב השרשור
המ.. נשמע שזה סיפור שונה ממה שאני עסקתי בו.הָיוֹ הָיָה
בא שניה לפרטי..
אני לא חולק על האמירה בציבור הדתי לאומי יש כבוד ת"חגוזמבה
פי מיליארד מציבורים אחרים. יש ציבור שיש בו ממש כבוד. אבל יש חלקים בציבור שדעת תורה היא ממש בגדר המלצה בשבילם
אתה צודק.הָיוֹ הָיָה
ויש גם כאלו שהיא גם לא המלצה בשבילם.
וזה כואב ועצוב.
אבל צריך לדעת את הגבולות של זה, ולא להשמיץ על ידי זה חלקים אחרים, כמו שאיזה צדיק'ל פה אוהב לעשות (לא אתה, כמובן, לא אתה)
הסיבה שהשרשור אתמול נחסם (לפי הבנתי)שחר אורן
לא הייתה ביזוי ת"ח אלא הרמה אליו הוא הדרדר (ולא רק באשמתך).
מתי הוא נחסם? אני הגבתי בו היוםגוזמבה
חלק ממנו נחתך ונחסם.שחר אורן
....עבד ה'.
וודאי שהוא לא נחתך בגלל הביזוי ת"ח, כי לא היה!! אלא נחתך אך ורק בגלל השפה הירודה של אחד מהכותבים לצערנו!!
אולי תתבגרו ותפסיקו לרדת אחד על השני?אמונתי????
לא התכוונתי אליך..אמונתי????
אהה, מחילהגוזמבה
מי יורד אחד על השני? היכן ירדתי עליו?עבד ה'.
טויב אנלא הבנאדם שיתחיל להעיר על זה..אמונתי????
..ניק כמעט בלי ראש
אם הרב אברהם סתיו הוא רב, הוא לא יכול להיות גם פובלציסט?
הרב סתיו לא טוען "אני פובלציסט, אז אני רב", אלא הוסמך לרבנות, ואחר כך התחיל לכתוב מאמרים פובלציסטים.
מה סותר בלהיות רב ופובלציסט (כל עוד הוא באמת ת"ח)?
וגם מכעיס אותי שהכותב מביא חצאי משפטים של הרב סתיו. לדוגמה, הוא כתב: "לאחרונה, אותו רב (דהיינו, הרב סתיו) התחיל לעסוק בכתיבת ביקורות סרטים, שלושה ימים לאחר צום יום הכיפורים, הוא פרסם ביקורת סרטים, על הסרטים החדשים של דיסני, ובתוכם הסרט מולאן: 'אני לא מפחד מספרי כפירה, אין לי בעיה שהילדים שלי יקראו את מוצא המינים של דרווין... סרטי דיסני לעומת זאת מפחידים אותי מאוד, ואני משתדל מאוד לצפות עם הילדים בכל סרט חדש'"
"במקרה" הוא השמיט את המשפטים "אני לא מפחד מספרי כפירה... את הדברים הנכונים שיש בהם אשמח שיקבלו, ועם השגיאות, כשהן מופיעות בצורה מפורשה וגלויה, אפשר להתמודד בקלות יחסית." ו"אני משתדל מאוד לצפות עם הילדים בכל סרט חדש, ואחר כך לשבת איתם על כוס שוקו ולהבין יחד מה בעצם ראינו עכשיו, איזה מסר ביקשו אולפני דיסני להעביר לנו ולמה הוא לא נכון."
שמע, יכול להיות שהכותב חתך פה ושם אבל הנכתב לא יהודי שהולךגוזמבה
בדעת תורה המצויה. וכן, יש בעיה שרב יכתוב ביקורת על ספרי וסרטי נעורים שאינם צנועים
..ניק כמעט בלי ראש
למה הרב סתיו לא הולך בדרך התורה המצויה?
על איזה סעיף בשו"ע הוא עבר?
והרב סתיו לא כתב ביקורת על סרט לא צנוע.
מולאן הוא סרט צנוע, אבל הערכים שהוא משדר מוטעים לגמרי...
אני לא יודע אם יצא לך לקרוא וגם לראות את מה שהוא כותב עליוגוזמבה
זה חד משמעית סרטים לא צנועים. וכן גם אם יש בהם נשיקות.
לא מחאתי על סרטים שבהם רואים אישה עם מכנסיים. סרטים וסדרות שמעודדים ניאוף ובגידה.
אולי לא בהכל זה העניין של הסדרה או הסרט אבל זה על הדרך.
אני כותב מידיעה. ראיתי חלק ממה שהוא כתב עליו, ואני ממש מתחרט על זה שראיתי אותם.
הוא נותן גושפנקא לסרטים שמעודדים פריצות.
....עבד ה'.
כי פובלציסט זה כאשר אדם מביע עמדה, שאינה נטרלית... ובתור רב אתה לא אמור להיות פובלציסט לא בענייני הלכה, ובוודאי וודאי של בעיניני סרטים וכו'...
אני גם נגד הבאת חצאי משפטים, אבל הרעיון שהוא משדר: "אני משתדל מאוד לצפות עם הילדים בכל סרט חדש, ואחר כך לשבת איתם על כוס שוקו ולהבין יחד מה בעצם ראינו עכשיו, איזה מסר ביקשו אולפני דיסני להעביר לנו ולמה הוא לא נכון." זה מה שרב אמור לשדר? שצפית סרטים זה דבר מבורך?
..ניק כמעט בלי ראש
וקיפדיה: "פּוּבְּליציסטיקה היא סוגה עיתונאית. פובליציסט מביע את דעותיו האישיות על הנושא ולא מתיימר לסקר אותו מנקודת מבט נייטרלית."
נניח שרב לא אמור להיות פובלציסט.
אז צריך גם לכתוב כתבות כאלה על הרב אלי סדן. הרב אלי סדן: הציונות הדתית צריכה לרוץ יחד - סרוגים
ועל הרב קמינצקי. הרב קמינצקי: "להפסיק עם המלחמות ולהתאחד" - סרוגים
אז אף רב לא יכול להגיד שום דבר כמעט, כי זה לא מנק' מבט ניטרלית...
קראת ביקורות של הרב סתיו? בחלק גדול מאוד של הביקורות הוא כותב נגד תרבות המערב והליברליות.
הסברת בדיוק מה שאמרתי...עבד ה'.
אני מדבר על הרעיון של כתיבה פובלציסיטת, שהיא לא צריכה להיות ע"י רב. רב כותב אך ורק ע"פ הלכה.
ומה שהרבנים כתבו שם זה סוג של מכתב, קריאה למשהו. לא איזה נקודת הסתכלות אישית שלהם, ובודאי שאינם מביאים שם דברים המביישים להלכה!
..ניק כמעט בלי ראש
הרב שמואל אליהו: הצפה כזו מעולם לא היתה לי
הרב יעקב מדן מברך על ההסכם עם בן גביר אך דורש: הצהירו כי אתם מתנגדים לתקיפת שוטרים - כיפה
אני לא רואה סיבה שרב לא יהיה גם פובלציסט...
לא יודע איזה ביקורת קראת על איזה סדרה, אני יודע מה ראיתיגוזמבה
וקראתי והוא דווקא שיבח סדרות
תגיד אתה קראת את המאמר שכתב הרב אברהם סתיו?בן מכיר
הוא כתב במפורש למה הוא רואה איתם, כי הוא מבין שכך או כך הם יראו את הסרטים, אז הוא מעדיף שזה יהיה בנוכחותו עם ביקורת ודברי הסבר למה שהם ראו.
...עבד ה'.
לא את כל המאמר, אשמח אם תביא לי....
הוא כתב שהוא יושב לראות איתם סרטים (הוא לא כתב שבכל מצב הם יראו(זה ע"פ ציטוטים מרכזים ששלחו פה לאחר שטענו שהתגובה היא רק על קטעים ולא קטעים מלאים)) ואח"כ הוא יושב איתם על כוס שוקו ואומר להם למה זה לא נכון....
אז כל מה שאמרת עד עכשיו, לא נראה לי. אלא אם כן שוב, תביא לי את המאמר המלא שבו זה כתוב...
הנה המאמר:ניק כמעט בלי ראש
https://www.makorrishon.co.il/culture/268961/
הוא כתב שהוא מדבר איתם על המסר שדיסני רצו להעביר, ולמה המסר הזה לא נכון...
אגב, בטור שלו בשבוע שעבר או לפני שבועיים במוצ"ש הוא כתב שהוא יותר לא נותן לילדים שלו לראות לבד סרטים של פיקסאר בגלל המסרים שהם מנסים להעביר.
נראה לי קצת לא הגוןבן מכיר
להסתמך על ציטוטים נבחרים ממאמר לאחר שכבר אמרו לך שהם הוצאו מהקשרם
וגם אם לא אמרו לך שהם הוצאו מהקשרם.שחר אורן
מן הראוי לגשת למאמר המלא ורק לאחר מכן להביע דעה.
הוא כן כתב את זהבן מכיר
אבל לא במאמר הזה אלא בקודם
אוקיי, אנחנו דיברנו על המאמר הזה...עבד ה'.
אני חושבת שעדיףהיום יהיה שמח✨
הרי ברור שמדובר בסרטים שלא מתאימים לבית תורני. והוא עוד רב..
נכון שקשה להגביל טינאייגרים בעיניינים כאלה, קצת קשה אז מוותרים?
..ניק כמעט בלי ראש
אני מניח שדעותיו בקשר לסרטים מבוססות על הספר של אביו הרב דוד סתיו "בין הזמנים".
קראתי חלקים ממנו, והוא נראה מעניין. לא קראתי את החלק שמדבר על סרטים..
מעניין באמת איך הוא מסבירהיום יהיה שמח✨
אולי בהזדמנות יצא לי לקרוא את הספר הזה.
במאמר אחר שהבאתי הוא כותבבן מכיר
שהוא ראה שלא הייתה לו יותר מדי ברירה
...עבד ה'.
לא התייחסתי למקרה זה ספציפית.שחר אורן
גם אם מצטטים פסקה שלמה בלי השמטות, מן הראוי לגשת למאמר המלא כדי לקרוא את כל ההקשר והנימוקים.
וודאי זה מה שבד"כ אני עושה, פה לא היה לי את המאמר...עבד ה'.
אבל ביקשתי, וכאשר היה קראתי...
שרשרתי בטעות לא נכוןבן מכיר
זה שיש לו דעות לא קונבנציונליות לא אומר שהוא לא רבבחור נאה
אני אינני מכיר את הרב סתיו הבן אישית אבל אני יודע שהוא לא אדם טיפש. ואני חושב שיש לו קצת ידע בתורה והלכה (אמנם אנחנו לא חייבים להסכים איתו ואפשר אפילו להגיד שידיעותיו לא רחבות) וזה שהוא עשה דברים שלא נראים טוב בעיני כותב המאמר לא אומר שהוא לא רב אלא פשוט שהוא חושב אחרת ממנו, וזה בסדר.
ואם אתה אינך אינו יכול להתווכך ענינית עם דעה מסוימת שלו תלמד קודם את הנושא ואת דעתו ואז תחלוק, זה שהרגש שלך לא מסכים איתו זה לא אומר כלום.
אז אני אומר לכל מי שמסכים עם כותב המאמר שאינני נציג מטעם הרב סתיו אני אך ורק אני, אבל אני אדם שחשוב לו שיח עניני לוגי ואינטלקטואלי לא שיח רגשי.
...גוזמבה
@נשמה כללית ממש מתפלא שעוד לא הגבת
..ניק כמעט בלי ראש
....באולפנה...
בכתבה הזאת.. יש אשכרה רבנים שמתירים לראות סרטים עם קטעים לא צנועים? או שלא הבנתי נכון מספיק.
ממש כאב לי לקרוא על הרב הזה! מזל שאני לא יודעת מי זה.
לא.ניק כמעט בלי ראש
נראה לי שהרב סתיו אמר שאפשר לראות סרטים עם קטעים לא צנועים ולא להסתכל בקטעים הלא צנועים (על סמך מה שכתב אביו הרב דוד סתיו בספר "בין הזמנים").
חבל שאת לא יודעת מי זה. הוא פובלציסט מצוין...
...באולפנה...
ואווו אמירה כזאת יכולה להרוס את העינים של אלפי בני נוער! וכן עכשיו הבנתי מי זה..
חבל רק שחז''ל חשבו בצורה שונה ממנו בהרבה דבריםגוזמבה
והוא טוען שהרבה רבנים התקשרו לברך אותו על המאמר שהכי התפרסם, מיועד לבנים.
א. מי הם?
ב. עובדה שרבנים ממרכז ורבנים כמו הרב מנחם מקובר תוקפים אותו בחריפות.
הוא ממש יוצא נגד מה שהתוו לנו חז''ל כדרך תורה
..ניק כמעט בלי ראש
א. מה זה משנה? הוא חייב לדווח על כל רב שמתקשר אליו?
ב. התכוונת כנראה לרב נחום רקובר.
מה הרב סתיו כתב בניגוד להלכה?
...גוזמבה
א. מעניין מי אלה. אם הם הולכים בדרך המסורה לנו מחזל או לא
ב. התכוונתי לרב מנחם מקובר. מטיל מום בקדשים ורומס מסורת
לא התייחסתי רק למאמר על הסרטים אלא גם למאמר על שמירת קדושת הברית.
תקרא: הרב אברהם סתיו: "המאבק המתמיד באוננות רק מעצים את המקום שלה בחיים" - כיפה
נהדר ביותר! לגמרי! כל מילה ומילההָיוֹ הָיָה
זה מה שאנשים צריכים כבר לקלוט, אולי כשיבינו את זה יבא המשיח.
@גוזמבה, הנה הגבתי ברגע שראיתי....
ובזה שיש כאן ניק שמנת המשכל שלו לא מאפשרת לו להבין את ההבדלים בין גדולי הדור לבין איזה אברך צעיר שמתיימר לעלות בהר ולהתיר איסורים, זה בעיה לא שלי אלא שלו.
ומגוחך שאחרי שהראיתי את קלונו אתמול והוכחתי את חוצפתו ושקריו, אז השרשור הזה מהווה לו סוג של מפלט והוא אומר "הי הי, כן, כל המזרוחניקים ככה.. שמתחמקים בתשובות לא ענייניות ובורחים אל המפלט האחרון שיש להם"
בחור שמן הסתם למד בישיבה בערך 1/5 ממה שאני למדתי, אבל אני הפכתי בעיניו ל"לא חרדלניק בכלל אלא מזרוחניק שנמצא בכל מקום שהם צריכים להגן על עצמם.. שמתכחשים לאמת בתשובות לא ענייניות"
בעוד שכאן מדובר על אדם שמתיר איסורים, רשמית, וכותב מאמרים נגד התורה (וכבר כתב פעם על זה שצריך לחלוק על חז"ל, ממש כמו צדוקי או רפורמי) ולכן מצווה להעמיד על האמת. אתם מנסים להשוות את זה לכך שכל רב שחושב אחרת ממכם, או שייך לתנועה פוליטית שלא מתאימה לכם - מיד נהפך לרשע וכו' וכו'.
אז אכן כן, זה לא כמו שאתה מתלונן "כשאנחנו כותבים חוסמים אותנו ולהם מותר" וכמו שמיישב החבר שלך שזה "נקודת מפלט", לא מיניה ולא מקצתיה, פשוט כבוד לת"ח גם אם הוא חושב אחרת ממני או ממך, ואמירת האמת כשאדם מתיר או עובר איסורי תורה. לא צריך המוןןןן שכל כדי להבין את זה, אפילו קצת מספיק.
נו שוין, ילד קטן ומסכן, יום אחד הוא יגדל.
אתה צודק, בהחלט צריך להתייחס אליו פחות..היום יהיה שמח✨
אני לא התכוונתי לזלזל בךגוזמבה
@נשמה כללית אנחנו בדרך כלל לא מסכימים אבל אני ממש מחבב את מאמריך ותגובותיך
יישר כח, התלבטתי...הָיוֹ הָיָה
ובהחלט עיקר דברי כמובן לא מכוונים אליך אלא אל...
איזה איסורים התיר הרב סתיו?ניק כמעט בלי ראש
במאמר שלו על שז"ל הוא אכן זילזל קצת באיסור, אבל הוא לא התיר אותו.
הוא באופן כללי מזלזל בחז''ל ודרכםגוזמבה
ויש לו תפיסה של להפוך את הקושי והחטא לאידיאל שזו ממש לא דרכה של תורה!
התורה מצווה אותנו להילחם לא לעגן בתוכה את הקשיים שלנו
כמו שתנא לא יכול לחלוק על אמורא ככה הוא לא יכול לחלוקגוזמבה
על חז''ל. ובטוח שלא כל אדם שעבר את מבחני רבנות יכול להתעסק בנושאים רגישים כאלה. כמו שאמר אבטליון:
חֲכָמִים, הִזָּהֲרוּ בְּדִבְרֵיכֶם, שֶׁמָּא תָחוֹבוּ חוֹבַת גָּלוּת וְתִגְלוּ לִמְקוֹם מַיִם הָרָעִים, וְיִשְׁתּוּ הַתַּלְמִידִים הַבָּאִים אַחֲרֵיכֶם וְיָמוּתוּ, וְנִמְצָא שֵׁם שָׁמַיִם מִתְחַלֵּל. בטח בנושאים רגישים כאלה שהם ממש עניין כאוב וקשה שמבלבל גם ככה נערים
אכן..ניק כמעט בלי ראש
כבר כתבתי שאני לא מסכים עם כל מה שהוא כתב, ואני מסכים עם רוב מה שכתבת.
אבל איפה הוא חלק על חז"ל?
אני הראיתי לך את זה בזמנו, אתה לא זוכר?הָיוֹ הָיָהאחרונה
לא רק חלק, אלא כתב מאמר שלם של דברי תיעוב וכפירה. כביכול כך צריך וזו הדרך הנכונה.
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים