שאלה לדיון..
האם נתניהו ימני?נעה ונדה
כן, אבל הקטע הוא לפרט, אחרת לא יהיה כאן דיוןנעה ונדה
אז הנה הפירוטהרצחת וגם ירשת?
עם תמיכתו של נתניהו בפלג של התנועה האיסלאמית, ובאופן עקיף יותר, עם תמיכתו בחמאס, אי אפשר להגיד שהוא באמת מייצג את מה שהימין הפוליטי בישראל נתפס בו כימין.
וגם מבחינה כלכלית, נתניהו מייצג כלכלה שהיא רק נתפסת כקפיטליסטית אך למעשה היא ממש לא. נתניהו הוא פופוליסט (עד כמה שזה אירוני...), הוא כביכול מייצג את הימין הכלכלי בישראל, כך לפחות אומרים בתקשורת, אבל בפועל הוא רק מגביר את הוצאות הממשלה, לא מקצץ מיסים, ולא מקצץ רגולציות.
ימין הוא לא
אתה מתכוון לסוג של תמיכה שלו ברע"ם?נעה ונדה
לכלכלה אני לא אכנס כי אני לא מבינה בזה
אבל יש לי כמה דברים להוסיף -
להצביע בעד ההתנתקות זה לא ימין
לעכב את הבניה ביו"ש בתקופת נשיא ארה"ב האוהד ביותר שהיה לישראל זה לא ימין
להתאמץ בכל פעם להקים ממשלה עם השמאל (אלא אם כן אין ברירה) זה לא ימין
לריב עם כל מפלגות הימין (חוץ מעם סמוטריץ) זה לא ימין
להבטיח סיפוח ולא לקיים זה לא ימין
ובקיצור לא לעשות שום דבר שמקדם את האג'נדה הימנית זה בהחלט לא ימין
אז למה רוב מוחלט של העם (גם מהימין וגם מהשמאל) קונה את זה??
מאסטר בפרופגנדה...הרצחת וגם ירשת?
נתניהו הוא אדם בעל מוח מבריק כשזה נוגע לתעמולה, היכולות המניפולטיביות שלו פשוט יוצאות דופן.
אני לא חושב שרוב מוחלט של העם קונה את זהספק
יש בערך 25% מהאזרחים שהם ביביסטים והם מצביעים לביבי מאותה סיבה שהם אוהדים את קבוצת הכדורגל האהובה עליהם וכל המשחקים מבחינתם הם משחקי דרבי.
ביבי יכול מחר לחלק את ירושלים ולסגת מכל יו"ש והם עדיין יסבירו כמה שהוא מלך.
חלק אחר מהעם פשוט טוען שאין מישהו טוב יותר שיבוא במקומו - שזו טענה שיש לה תוקף מסוים, אבל באופן אישי, אני לא קונה אותה.
קודם כל, אני לא בטוח שלמישהו אחר יהיה מספיק כח כדי לגרום לכ"כ הרבה נזקים ומעבר לזה, החלפתו אולי תביא לקיצה את תופעת הביביזם שתאפשר לאנשים אחרים - טובים יותר - לעלות לשלטון.
מעבר לזה, הוא בהחלט מדהים בשיווק.
בגדול, בין השנים 2009-2019 מדובר על ראש הממשלה הכי גרוע שהיה למדינת ישראל מבחינה כלכלית - ועדיין הביביסטים ידברו על כמה שהוא הביא את ישראל לשיאים חדשים בכלכלה... זה פשוט מטורף.
אבל מה שמדהים הואהרצחת וגם ירשת?
זה שהוא לא צריך רוב מוחלט באוכלוסייה שיקנה את השקרים שלו
זה הכשל בשיטה הישראליתספק
במיוחד אחרי שהעלו את אחוז החסימה.
האם הוא קידם איזשוהי מדיניות ימנית מאז שנבחר?ספק
אני לא מצליח לחשוב כמעט על אף דוגמא שבה הוא קידם מדיניות ימנית - מדינית או כלכלית.
למעשה, הוא רוקן את מפלגות השמאל מתוכן ע"י זה שהוא אימץ את האג'נדה שלהן - זו הסיבה שבגללה הם לא יכולים לנהל קמפיין של מדיניות כנגדו - הוא עושה כל מה שהם אי פעם רצו אז איך הם יכולים לבקר אותו?
לאסי שארפ
תמיכה בהצעת אי אמון של הסיעות הערביות בנוגע לבניה במזרח ירושלים(1995)
הסכם חברון(1997)
הסכמי וואי(1998)
תמיכה 4 פעמים בהתנתקות בהצבעה בכנסת(2004-2005)
הקפאת בנייה מוחלטת ביו"ש(2009-2010)
שחרור 1,000 מחבלים עבור חייל אחד(2011)
התנצלות על המרמרה ותשלום פיצויים לארדואן
פינוי מגרון, עמונה ונתיב האבות
שחרור 100 מחבלים רוצחים במחוות לאבו מאזן(2014)
התקפלות בנושא המגנומטרים בהר הבית(2017)
אי פינוי חאן אל אחמר למרות שבג"ץ מתיר(2018)
העברת מיליוני דולרים לחמאס בעזה(2018)
התקפלות חוזרת ונשנית מול החמאס בעזה בכל שנות שלטונו, כולל במבצעים עמוד ענן וצוק איתן(שבהם יצאנו תיקו עם החמאס בהסכמי הפסקת אש משפילים), ובסבבים הבלתי נגמרים בשלוש השנים האחרונות.
אי החלת ריבונות על ס"מ אחד ביו"ש
ההפקרות בנגב ובפשיעה הלאומנית של הערבים
ויש עוד עוד, כאן נמנו רק עיקרי הדברים הזכורים
ימין-מרכזגלקסיה
^^מיכאלצ
קורא ושומע את כל אלה שקוראים לנתניהו שמאל, וחושב לעצמי שהם פשוט לא היו פה בזמן שהיו ראשי ממשלה מהשמאל. מספיק רק לראות כמה נזק גרמו כחול לבן עם פחות מחצי ממשלה, כדי להבין מה יקרה כאן ביום שיהיה ראש ממשלה שהוא באמת שמאלני.
אין ברירההרצחת וגם ירשת?
יש בעיה שהיא ברורה, וצריך קודם להגדיר מה הכוונה בימין או שמאל, כי הרבה פעמים בישראל משתמשים במונחים האלו באופן שרירותי ולא עקבי.
ואני די בטוח שהשאלה הייתה אם הוא ימין, ולא אם הוא שמאל
אישית הוא יותר איש מרכז, אבל פוליטית כיום הוא די ימיןמיכאלצ
לא ימין עמוק כמו סמוטריץ' כמובן, אבל לא פחות ימין מבנט שרוצה להקים "אוטונמיה" פלסטינית בשטחי A ו- B. פשוט כרגע השמאל מחרים את ביבי, ולכן אין לו ברירה אלא להיתמך על ידי הימין. כדי לעשות את זה, הוא יצטרך לממש מדיניות ימין. בגלל שהעמדות האישיות שלו אינן עמדות שמאל, אין לו בעיה להתנהג כימני כשזה משתלם לו פוליטית.
הוא לא שמאל, הוא פשוט גם לא ימיןנעה ונדה
תלוי בעיני המתבונןמרדכי
בעיני רבים וטובים נתניהו בהחלט איש ימין ואפילו מנהיג הימין. יש כ30 מנדטים, על פי הסקרים, שבעיניהם המנהיגות שהוא מוביל היא ימנית. אני מניח שבעיני רבים כאן זה לא נחשב לימין, ואצל חלק גם המדיניות של בנט אינה של ימין.
בשורה התחתונה המושג ימין הוא מושג נרחב מידי ולכן מי שבעינייך לא נחשב איש ימין, יכול להחשב ימני על ידי אחר. זה כל הסיפור.
תוכל לתת דוגמה אחת למדיניות ימנית של נתניהו?נעה ונדה
ואני מדברת על משהו בסדר גודל של להצביע בעד ההתנתקות.. שזה מינימום
אני חושב שאחת מהמדינויות הימניות היחידות שנתניהו הובילהרצחת וגם ירשת?
<צ>
ארבעה הסכמי שלום בלי לפנות יהודי אחד, לדוגמאמיכאלצ
(גם ככה לא הייתה מוחלת כאן ריבונות)
זה לא אומר שהוא לא פינה יהודים לצערנו..נעה ונדה
וחוץ מזה העובדה שהשמאל מתקשה לפרגן לו בגלל שהוא מזוהה עם הימין לא הופך את המהלך לימני, עדיין יש איזושהי בעיה עם עסקת הנשק שהסכמנו לה
הרשימה לא תעזור פהמרדכי
כי בעניים שלי לפחות, עצם העובדה שבמשמרת שלו פונתה עמונה וגבעת האולפנה, שוחררו מחבלים והר הבית סגור לתפילת יהודים, זה לא מדיניות ימין. אהל בעיני אחרים, אלו בהחלט דברים בעיתיים אבל הם שמים דגש על כך שיש שקט בטחוני ולא אוטובוסים שמתפוצצים באוויר, שיש בנייה בהתיישבות (גם אם לא במסות שאני אישיתי, לא יודע מה עם אחרים, שמח בהם).
לדעתי זה תוצר של מדיניות מרכזנעה ונדה
לא שמאל, אבל גם לא ימין
כשזה כדאי לו , הוא ימני, כשזה כדאי לו הוא שמאלאינליאז
זה ביבי , האיש והאינטרס האישי
חדמ"ש לאמאן דאמר
הוא אחלה בנאדם הוא הביא את העשור הטוב ביותר למדינה
אבל הוא לא ימין מה לעשות
העשור הטוב ביותר במדינה ביחס למה?ספק
העשור האחרון היה מדהים בכל העולם - מבט קל על כל מדד מניות מראה את זה.
אם נשווה את ההתקדמות של ישראל בעולם לעומת מדינות מפותחות אחרות - אז לא היה בעשור הזה שום דבר חריג למעט עליה מטאורית ביוקר המחיה בישראל.
ימני למטרות הכיס שלו בלבד...שפרינצא בוזגלו
נתניהו הוא ימין מלא מלאאיתן גיל
הוא בעד כלכלה חופשית וקפיטליסטית. הוא שמרן ונגד מדיניות קוסמופוליטית. אלה הם ההבדלים בין ימין לשמאל, וכל מי שייצר קשר בין ימין לארץ ישראל השלמה אינו אלא טועה ומטעה.
..מאן דאמר
א נתניהו לא ימין גם לפי הגדרותיך
ב כוונת המשרשר היתה לימין=שמרן בנוגע לא"י השלמה
ולכן עונים באותה מטבע גם אם היא לא הכי מדוייקת שיש
ימין ושמאל לפי הגדרתם האוניברסליתאיתן גיל
וכן- נתניהו ממוקם בצד הימני של המפה. אתה יכול להגדיר ימני רק מי שאוכל גפילטע פיש בשבת. זה בסדר גמור.
הוא בעד כלכלה חופשית וקפיטליסטית? אנחנו חיים בקולחוז סובייטיספק
והוא ראש הממשלה מאז 2009.
הוא מדבר על שוק חופשי, אבל בפועל, הוא מוכר אותנו כבר יותר מעשור לכל קבוצת לחץ שקיימת.
בגלל זה אנחנו המדינה השניה הכי יקרה ב-oecd.
נתניהו הוא שמאל כלכלי.
נתניהו הוא אולטרא קפיטליסט, ובעד הפרטה טוטלית של המשקאיתן גיל
הוא גם מתנגד בתוקף למו"מ עם טרוריסטיםספק
הוא אפילו כתב על זה ספר שלם...
ואיך זה מתכתב עם ימין ושמאל. הסבר/ נמקאיתן גיל
אני רק מציין את העובדה שנתניהו יכול להיות מאוד בעד משהוספק
ולעשות בדיוק את ההיפך.
זו השיטה שלו.
תן לי דבר אחד ימני שהוא עשהנעה ונדה
והסכמי שלום עם מדינות ערב גם שמאלני עם קצת שכל יכל לעשות
אין קשר בין ימין לארץ ישראל השלמהאיתן גיל
אגב ארץ ישראל השלמה, מי שהעלה את סוגיית הריבונות הוא לא אחר מבנימין נתניהו, ומי שטרפדה אותה היא לא אחרת מאשר מועצת יש"ע.
אציע לך לקרוא פוסט שכתב בפייסבוק אביחי בוארון ממובילי המאבק בעמונה. הוא מאשים אדם אחד בלבד, ושמו בישראל נפתלי בנט. אם בנט רואה עצמו נפגע מההאשמות החמורות שיוחסו לו הוא מוזמן להגיש תביעת דיבה.
נראה לך שנתניהו התקפל רק בגלל מועצת יש"ע??נעה ונדה
הוא לא התכוון לעשות את זה מלכתחילה.
ימין זה לא א"י השלמה, ימין זה לאומיות קודם כל. מה לאומי בו? לשריין ערבי ברשימה שלו?
הערבי לא במקום ריאליאיתן גיל
מי אמר שצריך להיות ימני?מישהו איתי
האם ביבי קידם מדיניות טובה למדינת ישראל?
מה היו החלופות וכו
למה אתה חושב שהרצונות שלך טובים למדינת ישראל?איתן גיל
למה שלא תענה לשאלה? היא שאלה מצויינתאינליאז
נכון, אתה לא רוצה לענות , בגלל שביבי גורם נזק עצום למדינה בכל שעה שהוא נמצא בתפקידו. לכן אלו שתומכים בביבי , מנסים להתחמק מהשאלות.
כי זו שאלה מטומטמתאיתן גיל
כי עוד לא נולד האדם שמדיניותו תתאים לי, לך, לו, וגם לעצמו באופן אישי.
מתוך המבחר המוצע על הניר:
בנט רוצה מדינה סמי רפורמית, כהגדרת סמוטריץ', ואני מתנגד
סער רוצה להכנס לבלפור, חוץ מזה רק השטן יודע מה עוד הוא רוצה.
ליברמן רוצה להכנס בחרדים....
כשתמצא מועמד אידיאלי לכולם, אשמח לדעת מי הוא, ולהכנס איתך לויכוח על כישוריו והתאמתו. אם אין לך אחד כזה, אז לך תמכור פיתות עירקיות, וסיג לחוכמה שתיקה. חצוף!!!
השאלה מצויינת כי נתניהו מסב הרבה מאוד נזק למדינהאינליאז
כי הוא עובד מדינה , והוא אמור להשקיע את זמנו ומרצו על מנת לטפל בענייני המדינה , אבל בגלל שהוא גנב ומושחת , כל זמנו מוקדש מהחלצות מהעונש המגיע לו לפי חוק.
לכן השאלה מצויינת ובגלל שהיא מצויינת אתה לא מוכן לענות.
אז החשבון הוא כזה.
יש את נתניהו שיש לו חיסרון גדול, ענק ועצום ויש את המתמודדים מולו , לפיד , בנט , סער שיש להם חסרונות ודאי, אולי קטנים, אולי קטנים מאוד , אולי זעירים.
זה לא שאין להם חסרונות, אבל אי אפשר להשוות את החסרונות שלהם, לחיסרון העצום של נתניהו.
בסדר, ניצחת.איתן גיל
אני מבין שאתה מצביע לבנטאיתן גיל
אני שמאלני ובנט ימין קיצוני, למה שאני אצביע בשבילו?אינליאז
אני חושב שהרצונות שלי טובים וזה סבבהמישהו איתי
אני למשל תומך מאוד בביבי (לא מצביע לו, ועדיין..)
ואם מישהו יגיד לי שהוא לא ימני לא אתווכח איתו, כי לא אכפת לי איך נקרא לביבי, מבחינתי נקרא לו שמאל קיצוני, מעניין אותי תוכן
מדיניות טובהנעה ונדה
לפחות לדעתי, זה מדיניות ימין.
מה זה לדעתך?
מה זה ימין? זה מה שאני מנסה לעורר..מישהו איתי
כלכלי? מינה את כחלון לאוצר
מדיני? חברון, וואי, הקפאה וכו
אמונית? הוא אתיאיסט למיטב ידיעתי
דרעי ימין?
גפני?
בנט?
לפיד? קפיטליסט
אני למשל חושב שהאסטרטגיה המדינית/כלכלית של ביבי מעולה, אע"פ שאני נגד דברים שהוא עושה, ומבין שיש לו אילוצים וכו
ובכלל, אני לא מחוייב לחלוקה של ימין/שמאל, עולם הערכים היהודי שלי הרבה יותר רחב ומגוון
אז אתה אומר שהוא לא ימין, אבל טובנעה ונדה
נכון, הרב דרוקמן אמר לפני כמה שבועות שאנחנו לא ימנים, קודם כל אנחנו הולכים לפי מה שהתורה מצווה עלינו.
זה פחות או יותר, ציטוט לא מדויק
אפשר להגדיר ימין בתור ״בית עבדים״אינליאז
כח מה אומר הימין למעשה?
יותר כסף לעשירים, יותר כוח לחזקים, דיכוי ועריצות על מנת לשמר זכויות יתר. הגנה על מנופולים פרטיים וכן הלאה.
אז מה יש לנו כאן?
לא ״תחרות״, לא ״שוק חופשי״, ההפך , שלטון מושחת שסוחט את האזרחים כדי לפטם את הקרובים לצלחת.
זה הימין תכל׳ס.
מדברים הרבה על איזה קרוון מטומטם בטלמון י״ד, מדברים הרבה חאן אל אחמר, אבל כל אלו הן פעולות הסחה שבצילה המדינה משלמת מיליונים למפעלי ים המלח שהם רכוש פרטי של האחים עופר או עושה עבודות במליארדים בשביל איציק תשובה , או מוותרת ללבייב על חוב בגובה שמונה מאות מיליון שקל.
זה ״הימין״ זה ה״קפיטליזם״. כל אחד רשאי להרוויח לפי יכולתו וכישרונותיו , אבל מסתבר שאנשים מסויימים שקשורים לכל מיני מקומות אפלים, מרוויחים פי מליון מכל האחרים.
לא, ימין זה פטריוטיותנעה ונדהאחרונה
נתניהו הוא משהו מיוחד ובלתי מוגדר מזכיר קצת אתekselion
הרב אורי שרקי
קשה להגדיר אותו
הוא פשוט משהו מסוים בפני עצמו חח
סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.
אדם שמטיף מוסר לכל בר בי רבאיתן גיל
ומציג את עצמו כאן כשומר מצוות...
מן המעט שנדרש ממנו הוא שיתאפק מתגובותיו "המחכימות" עד מוצאי יום טוב שני של גלויות.
הוא תקע יתד אי שם בין סידני למלבורן ומפיץ רעל קפלניסטי בתפזורת כמו פצצות מצרר.
נזק מדיני זה החומרים שהוא מקושש מן הגורן הקיצון שמאלני ומן היקב הקפלניסטי כדי לעשות מהם צימעס בטמפל שהוא חבר בו, לאחר תרגום כמובן לשפת המקום. לא מפיו אנו חיים
אני לא מבין איך אפשר לחגוג את חג האביב בסתיו,קעלעברימבאר
ליהודי אוסטרליה
זאת סוגיא נוספת. אני כאן עסוק בסוגיה המוסריתהסטורי
העובדה שהוא בחר לחיות באדמה טמאה, שלא מתאימה למצוות התורה בשום צורה, היא כמובן היסוד שמביא אותו לעבירה גוררת עבירה, אבל לא בזה עסקתי כאן.
האמת שאוסטרליה בדיוק כמו הארץ. רק הפוך.קעלעברימבאר
אקלים ים תיכוני, אבל עונות הפוכות
מה עם מלבורן?קעלעברימבאר
באמת אני חושב שכל מי שלא פותח שרשור זעזוע הוא שותףהסטורי
מסכים איתךקעלעברימבאר
עדיין לא הבעת זעזועהסטורי
איך אתה יכול לא להזדעזע מאירועים אלימים ביבשת שלך?!
להלן הסיבה:שלג דאשתקדאחרונה
קטע מהספר "בעל שם טוב", פרשת ראה אות ו:
אמרו חכמינו ז"ל: "ולמה נקרא שמה ראה? שרואה ביותר כו' תנא עומדת בבבל ורואה נבלה בארץ ישראל". שמעתי [בשם ר"י בעש"ט ע"ה זצוק"ל] ... פירוש, אדם שאינו הגון נקרא בבל - כי עומדים בשטותים והבלי עולם, ואדם הצדיק נקרא ארץ ישראל. וזהו פירוש הגמרא: עומדת בבבל, פירוש בשטותים, ורואה על אדם כשר נבלה, והיינו נבלה בארץ ישראל באדם כשר.
קחו שבועיים קדימה, מה המצב במלחמה מול איראן?זיויק
כל השמאל בפאניקה שביבי ינצחקעלעברימבאר
בבחירות בגלל המבצע. אז הם מתחילים ללכלך עליו שהביא הפסד מביש.
אפשר לחלוק על ההחלטה להפסקת אש. אבל:
א. מה הם היו עושים במקום?
ב.הם יודעים עוד מה התכנון בעתיד?
ג. איך הם היו המתמודדים עם טראמפ?
ד. אין ספק שזה הישג מרשים שהחליש מאוד את איראן במחיר מינימלי מאיתנו. גם אם לא מה שציפינו לו
ובתגובה הורים אחרים התנערו מההורים המופקרים הללוהסטוריאחרונה
עם ישראל משחרר את צפון הגליל ומי שירא ורך הלבב - ישוב לביתו ולא ימס את לבב אחיו, בשטח או בפורום, כלבבו.
הקרב על הקרדיט (שוב) חוטא לאמתמרדכי
ביומיים האחרונים מתנהל ויכוח ער סביב המהפך בנחל העוג'ה: מי באמת חתום על ההישג? האם אלו נערי הגבעות ואנשי החוות ששינו את המצחאות במקום בגופם, או הפוליטיקאים שדחפו להכשרת המקום ברמה המדינית?
האמת היא שהוויכוח הזה פשוט מיותר. מי שמכיר את המציאות בשטח יודע שזה אף פעם לא "או זה או זה". התהליך תמיד עובד באותה הדרך: השטח גורר את הממשלה. לפני שהנושא בכלל הגיע לשולחנות הממשלה, היו שם האנשים שפעלו בשטח.
קחו למשל את ח"כ צבי סוכות, עוד לפני שנבחר לכנסת, הוא ופעילים נוספים היו שם, יצרו נוכחות והעלו את הנושא למודעות. הוא לא עשה את זה כח"כ, אלא כפעיל בהתיישבות. אילולא הפעילות העקשנית הזו ושל צעירים טובים נוספים, נחל העוג'ה לא היה מגיע לסדר היום הממשלתי, וממילא לא היה מטופל.
זהו דפוס חוזר שאנחנו רואים פעם אחר פעם בהתיישבות: בהר עיבל יש כבר שנים של תפילת שחרית בכל יום שישי, בכל מזג אוויר. בשנתיים האחרונות הצטרפו אליהם שני אברכים שהגיעו ללמוד במקום מדי יום, הם אלו שסללו את הדרך לאישור הממשלתי ולהקמתה של ישיבה במקום בשבועות האחרונים, בדרך להקמתו גם ישוב קבע חדש.
בחומש, העמידה האיתנה של בחורי הישיבה על ההר, למרות כל הפינויים והקשיים, היא זו שהובילה בסופו של דבר את המערכת הפוליטית להכשיר את המקום. כך גם בתנופת החוות. בהתחלה זה לא התקבל בעין טובה, אבל לבסוף הנוכחות היהודית היא זו שקובעת עובדות בשטח ומונעת השתלטות זרה.
הנוסחה פשוטה: התמדה מביאה הכשרה. ברוב המקרים, זה מתחיל בחיכוך. בהתנגשויות מול רשויות החוק או מול ניסיונות של ערבים למנוע מיהודים לשוב לאדמתם. אבל בסופו של יום, העקשנות הזו היא הדלק של המערכת המדינית. אילולא הצעדים הראשוניים והנועזים של אנשי השטח, הממשלה לא הייתה זזה. ואילולא הגיבוי הממשלתי וההכשרה המשפטית, זה לא היה הופך למציאות קבועה בשטח.
לכן, המראה של פוליטיקאים הממהרים לשגר את עוזריהם לצייץ בטוויטר (ללא גילוי נאות על עבודתם אצל אותם פוליטקאים) כדי לתבוע בעלות מלאה על ההישג, הוא לא רק מביך אלא גם מנותק מהמציאות. הניסיון לצייר את המהפך כאילו נולד בהשקעה כספית חוטא לאמת ההיסטורית של ההתיישבות.
מי שמתהדר בכך שוכח את אלו שישנו בשטח בתנאים לא תנאים, מפספס את העיקר: הקרדיט אינו שייך בלעדית לאיש. במקום מלחמות קרדיטים מיותרות, כדאי להכיר במנגנון שעובד, אותו שילוב כוחות שבו החלוצים בשטח הם אלו שפורצים את הדרך וקובעים את העובדות, והמערכת הפוליטית היא זו שמגיעה בעקבותיהם כדי לתת את החותמת הסופית. זו השיטה - והיא עובדת.
למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?
אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'