יום המודעות להיפראמזיס גברדרום, משתפת מה 3> שלי... - הריון ולידה
ועוד קישורים וכמה מילים... - הריון ולידה
ומוסיפה עוד כל מיני דברים שכתבתי ... שיבינו מה עוברות בזה... ויש כאלה שהיריון בשבילן זו מחלה !
שגם אני הייתי בטוחה שכולן ככה בהריון וזה טבעי, עד שהבנתי ש40 הקאות ביום זה לא טבעי עם עירוי כל לילה , זה לא טבעי, עם פראמין שרק גרם לי להרגיש גרוע יותר ואומפרדקס וכל דבר אחר שלא עזר כולל דיקלקטין. מה שכן, הבנתי שכנראה אני מאובחנת עם היפראמזיס גברדרום(תקראי על זה באינטרנט , הגיוני שיש לך את זה ותקבלי הבנה והכלה של מה שאת מרגישה שזה לכשעצמו מדהים) וקיבלתי זופרן שזה הקל פי אלף . ושילבתי רפואה סינית-דיקור שממש עזר (בהמלצת משהי מהפורום) וגם הבנתי, שכנראה נגזר עלי להקיא את חיי כל יום, ולהיות עם בחילות כל יום, אז עזבתי את העבודה למשך חודשים וחזרתי רק בחןדש 7 כשהקאתי רק 4-5 פעמים ביום, והפסדנו כסף, והזוגיות קיבלה כיוון אחר, והקאתי עד החדר לידה כולל, והמשפחה של בעלי חשבה שיש לי בעיה פסיכולוגית והכל... אבל, זה עבר רק אחרי הלידה.
וכנראה זה קללת האדם הראשון, ולא השלמתי עם זה כי גם עכשיו בהריון שני אני בוכה מזה ןזה קשה ועצוב וכואב מאד. אבל הבנתי שככה זה.
ממליצה להתייעץ עם הרופא, ככה לא אמורים להרגיש. גם אני חשבתי ככה אבל וואלה לא. יש נשים שמרגישות טוב, שהדיקלקטין משפיע עליהן! עד עכשיו אני מחפשת את הנס הזה שהוא אמור להביא איתו , וגם בהריון שני קשה לי. אבל כנראה שאין ברירה אלא להתמודד.
מוזמנת להסתכל על דברים בעבר שכתבתי פה, אולי תמצאי נחמה שיש אחת כמוך...♥