פעם הייתי אידיאליסט וחשבתי שאפשר לתקן פה משהו.
אני רואה בזמן האחרון איך ביבי שמתחפש לימין אבל באמת הוא סוג של אדם ללא רגשות עם הפרעות נפשיות קשות ביותר פשוט הרס כל דבר טוב.
מסתננים.
בתי משפט שעשה הכל לא לשנות כלום.
פשיעה בארץ רגילה (עבריינות מין למשל מקבלת עונשי בדיחה) ולאומנית.
כל מה שאיכשהו קשור לטרור זה כשלון אחד גדול.
אין שום הסברה משום סוג פשוט כלום.
משטרה - אין מה לדבר.
מחירי הדיור פסיכים וגם יוקר המחיה מטורף ביותר.
וכו' על הרבה מאד נושאים.
איך אפשר לתקן כשהכל כל כך שבור.
אני באמת לא רואה שום דרך אלא אם כן יהיה מנהיג מאד מאד מאד חזק, משהו בסדר גודל של טראמפ + פוטין ביחד בלי כל ההפרעות שיש להם בנפש. רק מישהו כזה ממש חזק שיעשה סדר מההתחלה. זה בעצם מה שאני לפחות ציפיתי (כשהייתי קצת יותר תמים) שביבי יעשה כשטראמפ נבחר. מי שזוכר היה כזה "חרך זמן" קטן שהיה אפשר "לעשות סדר". להסביר שכל ה"פלשתין" זה הונאה מטורפת. לעשות סדר עם הטרור, עם הפשיעה. להחיל ריבונות וכו' היה אפשר לעשות כל כך הרבה דברים. בנט (בלי להכנס עכשיו אם הוא טוב או לא) אמר אז משפט שהסכמתי איתו במאה אחוז - שביבי החמיץ הזדמנות היסטורית. שזה היה פשוט מדוייק. ולמען האמת כל ה-4 שנים ביבי יכל לעשות הכל. לא היו שום הגבלות "אמיתיות". היה יכול לעשות ריבונות, לבנות יישובים וכו' וכו' ופשוט לא עשה כ-ל-ו-ם מרוב פחדים ודברים אישיים לא ברורים. מי שחושב אגב שההסכמי שלום בגללו אז זה לא מבין לדעתי מה קורה. הכל בזכות טראמפ בלבד.
אז בקיצור מה אני מנסה להגיד - כל "המערכת" מושחתת רקובה על הפנים ממש מהשורש, כמו שאומרים - הדג מסריח מהראש. כלומר אני בטוח שהשוטרים "הרגילים" ברובם הגדול ואולי המוחלט, החיילים "הרגילים" וכו' - הכל מצויין, אבל ככל שעולים בדרגות וכו' פשוט נאלצים "ליישר קו" עם השחיתות מלמעלה, שהרי אם לא יפוטרו פשוט, וכך לאט לאט כל מי שעולה גם כן הראש שלו מתחיל להשתחת (להפוך להיות מושחת).
בקיצור מה שאני מנסה לומר זה שאי אפשר לדעתי לתקן פה או לתקן שם, כלומר כמובן שאפשר פה ושם "לתקן" משהו אבל הכל כל כך מושחת ורקוב בשורש. שרק מישהו סופר סופר עם אנרגיות גבוהות מטורפות ולא מושחת / מלא בהפרעות נפשיות יכול "להתחיל מההתחלה" את הכל. לעשות סדר עם ה"פלשתין", להחיל ריבונות, להעיף את המסתננים, להפשיר מלא קרקעות ולבנות ערים חדשות מ-0 בכל יהודה ושומרון כדי להוריד את מחירי הדיור, לשנות את הפשיעה כך שכל עבירה יהיה מינימום 10 שנות מאסר למשל, לעשות הסברה כמו שנייק וחברות כאלו עושות פרסום - כלומר הסברה סופר מטורפת מושלמת ולא כמו עכשיו שאין כלום ומה שיש זה אין לי מילים לתאר אפילו כמה שלא מוצלח.
זהו פרקתי הכל...
אולי עוד משהו, לא נעים לי להגיד אבל אני פשוט מתבייש שאני חי במדינה הזאת. התחלתי לראשונה להרגיש את זה בצוק איתן כשראיתי את כל ההתנהלות הזוועתית עם ה-12 הפסקות אש, אלפי טילים שנורים עם "מענה כירורגי" זוועה וכו'. חמאס הודיע פעם בצוק איתן שיירה בשבת ב-8:00 והוא מימש את זה. איזה ראש ממשלה מאפשר כזה דבר? אם אני הייתי ראש ממשלה, רק על כזה איום הייתי מוריד בניין אחרי בניין עד שהיו מרימים דגל לבן. פשוט בושה וחרפה. פשוט בושה. אף פעם לא הרגשתי כאלו תחושות בושה עד לבערך צוק איתן, ומשם זה רק ממשיך עד עצם היום הזה. ואף פעם לא הרגשתי את זה לפני כן. פשוט מתבייש.
וזה אני שלא כל כך "סופג" מכל מה שקורה. איך אמורים להרגיש המשפחות של ההרוגים, הפצועים וכדומה שנפגעו בדרכים שונות?
הכל כל כך מושחת ורקוב.
אני בטוח במאה אחוז (בהנחה שאני לא טועה פה) שכוכבי גבר וברמה מאד גבוהה, אבל גם הוא כפוף לביבי אפוף הפחדים וההפרעות. ואני בטוח שזה גם יפגע בכוכבי אישיותית לעשות לפי ההנחיות של ביבי כאשר הוא מבין שזה פוגע בחיילים, פוגע באזרחים וכו'. אי אפשר למלא ככה אחרי פקודות זוועתיות בלי שמשהו יקרה לך בנפש.
פשוט כל ה"הנהגה" מושחתת מוזרה מעוותת לא מבינה איפה היא. הכל כל כך נורא וקטסטרופה!!!
איך אדם צעיר למשל שלא רוצה לגור בפריפריה בכלל יכול לחשוב על לקנות בית? הרי המחירים מתחילים במיליונים. מאיפה ישיג את הכסף? איך לא פותרים למשל כזאת בעיה כבר היום???
מה עם בתי המשפט - למה לא אוכפים את "חוק יסודי המשפט" שכבר קיים ולא נותנים להם לדרוס חוקים?
וכל כך הרבה דוגמאות נוספות - זה מה שאני אומר - השחיתות פשוט השתלטה על הכל בכל תחום. והכל בגלל ביבי ששיקר ומשקר לכולם שהוא ימין בעוד הוא כלום. פשוט כלום אפס גמור טוטאלי. סוג של פסיכופת או משהו שעושה "משחק מושלם" אבל באמת לא אכפת לו משום דברררררר.
זהו עכשיו פרקתי בפעם השניה.