זה באמת לא מקרי, אלא זו דרכם של הרבה מאוד חרדים - נשואים טריים
יש רבים בציבור החרדי שלא עובדים, מתוך אידיאל.
איזו מהומת אלוקים הייתה שם, רחמנא ישמור. קראו לי אנטישמי. שונא חרדים. קיללו אותי. הביאו נתונים לפיהם 47% כן עובדים, מה ש''מוכיח שאני שקרן'' ועוד.
בהמשך נפתחו עוד לפחות 3 שרשוריפלצת בנושא הזה.
והנה לא עבר זמן רב, ושר האוצר החליט שבלי פרנסה או לימודים אקדמאיים - אין סבסוד על מעונות יום.
מי קפצו מיד ואמרו שזה יפגע בהם? שעכשיו לא יהיה לילדים שלהם מה לאכול? שזאת פגיעה חמורה בלומדי התורה?
נכון, החרדים.
אבל רגע רגע, כשאני כתבתי שרבים בציבור הזה לא מתפרנסים - הואשמתי באנטישמיות.
אז אם באמת המצאתי את זה, למה החרדים כל כך נחרדים מהרעיון שבלי פרנסה אין סבסוד?
כשאריה דרעי אומר שעשרות אלפי ילדים יהיו רעבים, הוא רומז שיש אלפי חרדים שלא מתפרנסים, למרות שיש להם תינוקות לכלכל?
כשליצמן אומר שזאת פגיעה אנושה בלומדי התורה, הוא בעצם מאשים את הציבור החרדי בכך שהוא לא מתפרנס ולכן ה''גזרה'' החדשה תחול עליו?
האם כל חברי הכנסת החרדים הפכו לאנטישמים כמוני?
למה כשמנהיגי הציבור אומרים שאסור לפגוע בלומדי התורה שלא מתפרנסים, לכולם זה נראה ברור וטבעי, ואילו כשאני כתבתי שזה לא ''במקרה'' ולא כמה סוררים אלא דרך חיים מתוך אידיאל - אמרו שאני ממציא ולא מכיר מספיק את המגזר הזה?
והכי מדהים - כל אלה שאמרו לי שאני אנטישמי כשאני חושב שיש הרבה חרדים שמתוך אידיאל לא מתפרנסים, עכשיו מסבירים לי כמה זה חמור ואנטישמי להפסיק לסבסד את אותם האנשים, שלפני דקה כלל לא היו קיימים אלא היו המצאה מרושעת שלי...