חברה, הרבה תפילות... (בעיקר בצמתים)מ.ל
מה, מה קרה?.הדר*
לצערינו הרבהפטיש
כנראה אחד מן העצורים דיבר בחקירתו, ולא עמד בניסיון השתיקה.
ע"כ על כל אחד ואחד מהחבר'ה לחזק עצמו בלשתוק, ולא רק בחקירות אלא אף לשתוק ולא לספר לאף חבר על שום דבר, הכי קטן שעשית או לא עשית,זה אולי קצת קשה כי יחשבו שאתה לא מספיק 'גבר' שאתה לא עושה כלום, אבל על דברים כאלו אנשים נפלו ושילמו מחיר יקר מאד!
ועל כל אחד לחזק את כל חבריו שבעניינים לדעת לשתוק!
ולפני שמישו עושה משו ולא משנה מה, קודם שידע על עצמו ועל כל אחד ואחד ששותף בנעשה, שיודעים ושברור להם כל הנושא של השתיקה בחקירה ובשתיקה לחברים.
למשל:עוזיה
להפסיק לכתוב כאן פרטים אישיים על כלמיני אנשים שלא בטוח שמרשים זאת, ובכלל יותר לשתוק כאן בפורום.

איך אתם יודעים שהוא דיבר?אנונימי (פותח)
ומה שכן בשב"כ עוברים דברים מגעילים וקשים,   ומסכן אולי שברו אותו, הם  בני אדם שהם  עושים ה-כ-ל!
ח-י-ו-ת!!!!!!!!!!!!!!!!
שה' יגאל אותנו בקרוב!
ידוע,העו"ד יודע,הוא דיבר איתו על זהגדי .
וגם הוא אמר את זה לשופט במשפט,חבר'ה הלכו לדבר איתו על זה בתחנת משטרה..
מה שכן,אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו,לא שזה עוזר או משהו..
אל תשפוט את חברך לא שייך כאן.רכס רמת מגרון
בע"ה

ואני חושבת שחשוב לחזור על זה שוב ושוב, עשרות אלפי פעמים:
לעולם לעולם לעולם לעולם לעולם אין לפתוח את הפה בחקירת שב"כ. לא לומר כלום על כלום, בשום מצב ובשום ענין.

עובדתית- אנשים שלא דיברו ולא שיתפו פעולה אמנם סבלו במשך ההליכים המשפטיים, אבל הם לא מבלים שנים על גבי שנים בכלא עכשיו. לעולם דיבורים של אדם ישמשו עדות נגדו, ולא משנה מה החוקרים אומרים לו אחרת.

[לגבי חקירה 'רגילה' במשטרה\ ימ"ר, אלא אם כן זה מישהו שמבין משהו מהחיים שלו- האזהרה הנ"ל שייכת ג"כ.]

ויותר מכך- בעיניי, אין שפלות נמוכה יותר שהאדם יכול להגיע אליה מעבר להלשנה על חבריו. אם מישהו רוצה להודות במשהו- בבקשה שידפוק את עצמו. אבל לרמוס מוסר בסיסי שכזה ולבגוד באנשים שנתנו בך אמון זה כ"כ שפל בעיניי. כאילו- עם כל הכבוד לעינויים וסחיטות של השב"כ, יש קו אדום שצריך להיות מאד שפל ע"מ לחצות. אדם שחוצה אותו- יצטר לעבוד מאד קשה ע"מ לרכוש לו מקום מחדש בחברה, אם בכלל. התשובה שלו לא פשוטה בכלל, אם אפשר בכלל לסלוח על דבר כזה.

פשוט תהיו בשקט.

בציפיית הישועה.
זה מאוד נכון מה שאת אומרתגדי .
אם זה לא מדובר על מקרה ספיציפי,פה מדובר על בנ"א שעכשיו בחקירות,כנראה גם ידפקו אותו (כן בגלל שהוא דיבר) ובשניה שהוא ישתחרר או שאח שלו השתעמם,ויכנס לפורום מה הוא יראה?שבזמן שהוא היה בחקירות על א"י כולם ליכלכו עליו מאחורי הגב( על דברים שבאמת הם לא נכונים לעשות,וטעות לעשות,ואסור לאף אחד מאיתנו ליפול בזה,אבל בכ"ז)

הרוב הגדול של הפורום לא עבר חקירות שבכ,ודיברתי עם עוד אחד שנחקר והוא אמר שהיה קשה מאוד לשתוק,אין מה לעשות,כנראה הוא פשוט לא הצליח לשתוק אז אפשר לדבר על זה עם החבר'ה,ולבדוק מה לעשות עם זה,אבל לא צריך להעלות הכל על הכתב למקום שכל אחד יכול לבוא ולראות..
גם במקרה ספציפירכס רמת מגרון
בע"ה

גם במקרה הזה וגם בכל מקרה, העיקרון חייב להיות ברור, לא תיתכן אפשרות אחרת:

אסור לדבר על כלום.

חלקנו עברו חקירות מורכבות יותר וחלקנו פחות, אבל זה צריך להיות ברור ובלתי ניתן לערעור ולתירוץ: שום דבר בעולם לא שווה שיתוף פעולה. גם אם קשה לעמוד בזה, בסופו של דבר- זה תמיד הוכח כמשתלם.

אני לא מדברת ספציפית על הבחור שדיבר, אני לא יודעת מיהו וזה לא כ"כ מעניין אותי וזה גם לא משנה.

מעבר לנקודה היסודית של חוסר שיתוף פעולה ע"מ למנוע הרשעות ובאלגנים יש נקודה נוספת של ערבות הדדית בסיסית בין חברים. שום אדם לא יגרום לי לפגוע באמא שלי, בבעלי, באחי וגם לא בחברה שלי. כך מצווה כל צו בסיסי של מוסר, והפרה של זה ובגידה באנשים קרובים אליך בעיניי היא שפלה, בלתי לגיטימית וכמעט ולא ניתנת למחילה.

בציפיית הישועה.

גם אני לא נחקרתי בשב"כהפטיש
ויש לי הרבה מה לומר על הבחור למרות שהוא אחד החברים הטובים שלי!
ותכלס כולם צריכים ללמוד לשתוק אפילו שזה מאד קשה, בחיים לא מדברים, עדיף לסבול חדש בחקירות שב"כ ולא לדבר ואח"כ לשבת 10 שנים בכלא.
וגם אם חס ושלום מישו דיבר, שיפליל רק את עצמו ולא יכניס אף יהודי אחר לכלא.
ובמקרה הזה אם הנ"ל לא היה מדבר, א. לא היו עוצרים את השניים הנוספים. וב. כל השאר היו גומרים הרבה יותר מהר, ולא היה סיכוי שיגישו נגדם כתב אישום!
ואני כןאנונימי (פותח)
רבים עמדו בחקירת שב"כ, אבל רבים הרבה יותר לא עמדו.

צריך להיות אדם מיוחד, רציני ובעיקר מאמין כדי לעמוד בלחץ הפסיכולוגי והפיסי בחקירת שב"כ, ולא כולם כאלה. לכל השדים והרוחות, מרבית האנשים בארץ לא עומדים בחקירת משטרה עם חוקר דפ"ר מונגולואידי עם IQ של בבון מאותגר שכלית.

כך שהאזהרה צריכה להיות אחרת. והיא - לא לצאת לשום פעולה עם אנשים שיש סיכוי סביר שישברו בחקירה. ועוד - לא לקחת לפעולה יותר אנשים ממה שנצרך, ולא ליידע אף אדם שמהות המשימה לא מחייבת אותו לדעת.
וואו, אתה גיבור גדול.רכס רמת מגרון
בע"ה

לא ביקרתי אף אחד, ולא התקפתי אף אדם אישית.

נראה לי רק חשוב לחזור ולהדגיש שוב ושוב את חשיבות חוסר שיתוף הפעולה כדי של"ע בעת הצורך- לאנשים יהיה חוסן ואמונה לעמוד בפניהם.

רוב מי שנעצר ובוודאי שפעמים הראשונות- מדבר מתוך לחץ\ הבטחות שזה ישמש לטובתו וכו'. ולכן צריכים לחזור שוב ושוב על נהלי ההתמודדות, אין ספק שזה לא פשוט- אבל אנחנו עוסקים בדברים גדולים, הכי גדולים כך שנכון לדרוש מאנשים גדלות.

לא יכולים להרשיע אדם בגלל שהופלל ע"י אדם אחר. מה שכן, הם יכולים להחזיק אותם במעצר, לחקור אותם או לאסוף עדויות נוספות- אבל היחיד שיכול לגמור עם כתב אישום מזה זה מי שדיבר בלבד.

בציפיית הישועה.
מה שכן..אנונימי (פותח)
סתמו ת'פה ועל תלכלכו עליו הוא מסכן גדול והשב"כ עושים מה שבא להם(ולכן בנות תזהרו לא להגיע לשם) אפחד כאן לא יודע באיזה מצב הוא עמד שם או מה עשו לא שם
"אל תדון אדם עד שתגיע למקומו" אמרו את זה כבר
ושוב- אף אחד לא לכלך על אף אחד. הדיון הוא עקרוני.רכס רמת מגרון
עם כזאתי סלחנות אל תתפלאו שאנשים ימשיכו לדבר בחקירקטיף שנית
עם כזאתי סלחנות אל תתפלאו שאנשים ימשיכו לדבר בחקירות שב"כ.
המשפט הידועה: ששנים עושים משהו יש כבר אחד מיותרנקמה!!!
צריך לעשות דברים לבד ובשקט
חבר'ה חבר'ה.....יוני-י-ם
פשוט גועל נפש מה שהולך פה!
יש כמה כללים בשביל לא להיתפס, החשוב ביותר הוא לא לשתף אף אחד
בדיוק מהסיבה הזאות טיטיל נתפס לאחר 12 שנה (וגם הוא נישבר בשב"כ).....

אבל עם כמה חבר'ה עשו משהו שידעו שם יהיה חקירה סכוי גדול שאחד ישבר!
ויש הבדל בין להישבר בחקירה של שב"כ לבין להישבר בגיוס לשב"כ!

אתם בכלל מבינים מה זה להיות בחדר ששלושה חוקרים (חסונים) צועקים ומרביצים לך?

ראיתי רעיון בעניין 'סודות' וכדו'..השם הוא המלך!
כשיש 2 אנשים - אז הכי קל לדעת מי זה שדיבר, כי מי שיודע שהוא לא דיבר - יודע בפשטות שזה השני.
ואולם, הצרות מתחילות כשיש 3 אנשים.
אז, בעצם, אי אפשר לדעת מי זה שדיבר, כי כבר יש 2 אפשרויות, וכך הלאה ככל שעולים במספרים.

לא יודע אם אפשר להסיק מכאן מסקנה כלשהיא - אבל סתם זה דבר מעניין לכשעצמו.
סגרו דיון. אין מה לדון על זה. יודעים מי מדבר.'ערבות הדדית'
תפילות! תפילות!!
זה לא משנה. וזה לא המקום לדון בזה.רכס רמת מגרון
ואמור להיות עוד דיון ביום ראשוןגדי .
עדיין לא יודעים מתי הוא יהיה
ליוני-יםהפטישאחרונה
א. טייטל דיבר בחקירה בעקר בגלל שהחליט שהוא רוצה להיות גיבור, ואמר שהוא שליח של ה', ולידיעתך כבר ביום השני שלו בחקירות הוא התחיל לדבר, ואמר את כל מה שעשה במשך חייו, ולדוגמא, על הרצח של הערבי ליד סוסיא, הוא נחקר בעבר ושתק למשך שבועיים, והשתחרר ונסגר התיק, ועכשיו החליט להודות בו.
ב. אני לא נותן לגיטימציה, מבחינתי מי שנשבר בחקירה ומדבר, בעוד שאר חבריו יושבים ושותקים ועוברים את אותם עינויים, (שכבד"א הם לא שלושה שצועקים, אלא שלושה פסיכולוגים מומחים שמנסים לשבור אותך בעיקר בדרכי נעם, כי ברגע שאתה מרביץ למישו, הוא מיד נסגר ולא מדבר איתך.)מבחינתי זה בגידה. ולכן כ"א לפני שעושה שיחשוב אם הוא יצליח לעמוד בחקירות, ואם לא שלא יעשה, ולא ינסה לדעת מי עשה, וגם ההוא שדיבר עכשיו לא עשה בעצמו כלום אלא הוא חושב שהוא יודע מי זה ודיבר עליהם,שתבינו את גודל השתיקה לחברים...
ג. אני ממליץ לכולם לקרוא את הקול  היהודי שיצא השבוע, שם יש סיפור של חגי רונן שנעצר אף הוא ביום שני.
וכן בעלונים קודמים ששם יש  את סיפורו של אפרים בן שוחט, שמספר על כל שיטות החקירה שהופעלו נגדו, שזה בגדול השיטות שלהם.
בהצלחה!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה