אבל יש לי תינוקת בכיינית וקשה נורא.
ברוך ה יותר רגועה בלילות וכן ישנה אבל כמה להנקות ויש גם עוד ילדים קטנים שמתעוררים בלילה.שבעלי משתדל לקום אליהם אבל לפעמים גם כשהוא קם בפועל אני מתעוררת מהם.
ביום נורא קשה להרדים אותה זה רק בנדנודים בעגלה
היא שונאת נסיעות ואפילו האיסוף והפיזור של נילדים זה סיוט איתה
ואם נרדמת באוטו אז מתעוררת כשמעבירים אותה למיטה ואז נשברת לה השינה והיא נודניקית כי עייפה ולא מצליחה להרדם חזרה.
אז חצי בוקר אני בניסיונות להרדים אותה או שמשחקת איתה עלי אבל מה לעשות שצריך גם לעשות דברים מינימלים בבית.
הילדים אוכלים הרבה ג'אנק וכבר ירדתי ממש ברמות הבישול והניקיון שהיו לי.אבל גם משהו מינימלי לוקח זמן קצת ועכשיו עם רפורמת החד פעמי משתדלת למעט בצלחות חדפ ומודה זה בא לי בטיימינג גרוע.
יש לי ילד שאוכל רק מאכלים מסוימים ותמיד הייתי דואגת שיהיה לו משהו שאוכל ואפיחו זההכבר לא קורההלאחרונה ואני נותנת לו להסתדר עם מה שלא אוהב והוא באמת לפעמים לא אוכל בגלל זה טוב.
אני ממש מרגישה מדוכדכת מרוב העומס והעיפות שיש לי זה ממש גורם לי לאבד את השמחה שלי.
אתמול יצאתי עם חברות בלי הילדה ובעלי ממש דחף אותי לזה כי הבין שאני צריכה אויר קצת אבל האמת אני ממש מצטערת על זה אומנם לא חזרתי מאוחר אבל היה ליחה משוגע מהרגע שחזרתי וסתם בכללי אני מרגישה פחות שמחה פחות עם אנרגיות.
אני מונעת בצורה שלא נעימה לי וזו הברירה היחידה כרגע אבל אני בחרדה ממש מעוד הריון וגם בכלל מעצם זה שכל עוד אני מניקה זו הדרך היחידה למנוע ודוקא בגלל שבמצב הנפשי הנוכחי שלי זו הילדה האחרונה מבחינתי אני לא רוצה לוותר על ההנקה ולהשתמש,במניעה שאפשר בלי הנקה.ואני בכלל בחרדה מזה שאם אני רוצה למנוע יש לי מלא שנים עכשיו שכביכול פוריות וצריך למנוע בהן עד שאפסיק להיות פוריה.בקיצור אני לא יודעת אם זו רק עייפות או תחילתו של דכדוך.
בחיים לא חשבתי שככה יהיה לי קשה בלידה חמישית.
מרגישה אמא לא טובה עם זה שאני עייפה כל הזמן ועם זה שאין לי מספיק פניות לילדים ובכלל שאני לא מספיק שמחה.
ומשהו קטן שכן טוב זה כשבאמת אני פחות עייפה אני כן מצליחה לראות קצת יותר את הטוב ואת המתיקות של הקטנה ...

תודה על התגובה!