שמתי לב, שאחרי שהיה קשר משמעותי, גם אם הוא הסתיים אחרי שהוא היה מוכרח להסתיים, יש לי נטייה ,להתרפק, לשחזר, לזכור את רגעי הקסם שהיו.
אבל זה לא רק זה. בגלל התעתוע הזה של הדמיון,
יש לי נטייה לנבור עמוק בתוכי איפה לא הייתי בסדר בהתנהלות בקשר, מה הייתי יכולה לעשות שונה שהיה עשוי להביא לתוצאה שונה.
כתוצאה מהדפוס הזה החייתי עד כה שני קשרים ישנים, בתקווה שאצליח לשנות/ לברר יותר לעומק נקודות שלא הובררו כל צרכן במהלך הקשר עצמו. בשניהם הסבב השני הבהיר שאין אפשרות ואין סיכוי, אבל גם אחריו היתה לי התסמונת הזו, עד שהגיע קשר משמעותי אחר.
ועכשיו להווה...לפני כחצי שנה, סיימתי קשר הכי ארוך שהיה לי עד כה. זה היה קשר שהיתה בו מורכבות מבחינת דינמיקה (כתבתי על זה לא מזמן פה קצת) והיו בו עליות ומורדות לכל אורכו, עד שפשוט הותשתי וחתכתי כי הרגשתי שאני לא יכולה יותר.
אממהה.... גם כאן מתעורר לתחייה הדפוס שלי משכבר הימים שאומר שלו רק הייתי באה בגישה אחרת אולי דברים היו מתפתחים באופן אחר. יתכן ויש ממש בדבריו ויתכן שלא.
לא מזמן נעשה נסיון מצד הבחור לחזור, ואני הגבתי שאני צריכה לחשוב על כך...
עבר זמן, חשבתי והגעתי למסקנה שאני רוצה לנסות... אלא שטכנית זה לא אפשרי כרגע עד למועד בלתי ידוע.
בעיקרון חשבתי להמשיך הלאה, אבל כל הזמן הפנטזיה הזו שאולי בכל זאת, ואולי שווה לחכות, ואולי משהו אחר יקרה...
בקיצור... יש כאן כמה נקודות:
1. האם לאור הדפוס הזה שלי יש בכלל טעם לנסות לחזור או שאלו נטו תעתועי דמיון ואין סיבה מהותית שמשהו ישתנה?
2. האם הגיוני להמתין לא יודעת למתי עד שיתאפשר לנו להפגש שוב?
3.אם לשאלה 1 התשובה חיובית, ולשאלה 2 התשובה שלילית אז... האם יש טעם לפגוש בינתיים אחרים, כשהקשר הנ"ל לא פתור?
תודה למי שקרא עד הסוף...