מי שמענין אותו- ניר עמדה מפורט בנושא חיסון ילדיםבת 30
נייר עמדה - חיסון ילדים לקורונה - מועצת החרום הציבורית למשבר הקורונה
קישור לניר העמדה, של מועצת החירום הציבורית.
הקול הלא מושמע של הרופאים והמומחים שחושבים אחרת.
סליחה, הקישור לא נפתח כאןבת 30
למרות שבמקומות אחרים כן נפתח. אז מי שמענין אותו לקרוא, שידע שיש כזה דבר...אפשר לחפש את אתר מועצת החירום הציבורית
חבל שאת מסכנת את הציבור בשליחה של קישורים לאתרים מפוקפקיםדוד100
שמנסים להתחזות לגוף רשמי
זה מאוד לא מפוקפקבת 30
ומי שמסכן את הציבור אולי זה משרד הבריאות
כן, מאוד מסוכן ללכת בעקבות המדע והמחקרים...פשוט אני..
פשוט עד היום המדע גרם לנו להיות הילדים היחידים של הורינו ששרדו את גיל 5, והמדע הוריד את תוחלת החיים בכל המדינות המערביות...

אם רק היינו יכולים ליהנות מאותה תוחלת חיים ואותם אחוזים של תמותת תינוקות כמו במדינות בלי רפואה מודרנית...

אנשים שבזכות המדע יש להם 4 אחים והם לא שכלו אף אחד מהם לאיזו דלקת גרון מטופשת, והם מרשים לעצמם להגיד שזה מסוכן להקשיב למחקרים רפואיים...
מי שמעניין אותו, נייר עמדה מפורט בנושא זכותנו על הארץפשוט אני..
מתוך אתר הווקף:

الرئيسية
חביביבת 30
לא מתאים לך, אל תפתח.
לא מענין אותך, אל תקרא.
אתה לא חייב להגיב פה אם זה לא מוצא חן בעיניך.
זכותי המלאה להניח את זה פה. ואתה יודע את זה היטב.

יש אנשים שזה חשוב להם.
אתה יודע, לא רק אליך פונים בפרטי כדי לספר על חיסונים לילדים...גם אלי פונים בפרטי.
מאוד מעניין, לכן אני מגיב 🌹פשוט אני..
השמועה אומרת שכל מי שלוחץ על הקישור-השב"כ מתחיל לעקוב אחריופשוט אני..

מי שמעניין אותו-נייר עמדה מפורט בדבר חשיבות שמירת השבתפשוט אני..
מתוך אתר התנועה הרפורמית:

התנועה ליהדות מתקדמת בישראל | שבת
כוחה של הציניות חזק כלכךנחשון מהרחברון

טוב שאתה עושה בו שימוש חיובי

מי שמעניין אותו, נייר עמדה מפורט בנושא צורת העולםפשוט אני..
מתוך קבוצת הפייסבוק ''העולם השטוח''

Log in or sign up to view
מי שמעניין אותו - נייר עמדה מפורט בנושא שואת יהודי אירופהפשוט אני..
מי שמעניין אותו - נייר עמדה מפורט על תוכניות בנייה יציבותפשוט אני..
מתוך האתר של מהנדס אולמי ורסאי:
היא כל כך מכעיסה אותיטרכיאדה

שאין לי מילים, לפחות אתה פה כדי לאזן.

תמשיך!

הקול שלך חשוב כל כך.

ולא ממש לא זכותך להניח את זה כאן, כי בטוח יהיו כמה תמימים שיבלעו את הפתיון ואת הקש אנחנו נאכל אחר כך

4 קטנות על האתר שהפנית אליופשוט אני..
עבר עריכה על ידי פשוט אני.. בתאריך כ"ד בכסלו תשפ"ב 19:04
1. פרופסור רבקה כרמי, אחת מהבכירות בוועדה הזאת, רמזה בצורה בוטה בתחילת 2020 שההגבלות אותן מטילה הממשלה נועדו לחזק את נתניהו בבחירות, והן ייעלמו אחרי הבחירות.

ספוילר: ההגבלות רק הוחמרו לאחר אותן הבחירות, בברכת כל אנשי המקצוע.

2. בחודש יולי 2021, לפני 4 חודשים בסך הכל, הוועדה הוציאה מכתב מאיים באותיות זוהרות נגד חיסוני הבוסטר. הם טענו שזאת סכנה, שצוותים רפואיים לא יכולים לקבל הוראה כזאת מסוכנת ולא אחראית ממשרד הבריאות, ידה ידה.

היום כל העולם מסכים איתנו בנחיצות הבוסטר, אשר גם קיבל אישור של ה-FDA. הנתונים חד משמעיים, וגם חברי הוועדה בדיעבד מסכימים איתם: הבוסטר הציל את חייהם של אלפי אנשים בישראל.

אז במקום להקשיב לוועדה שצריכה בסוף להודות שהיא טעתה, פעם אחרי פעם, לא עדיף מראש להקשיב לרפואה מבוססת ראיות על פיה מתנהל משרד הבריאות כשהוא קורא לנו לחסן את הילדים?

3. רופאים שהיו בוועדה, אך החליטו בסוף לשנות את עמדתם ולתמוך בחיסונים לאחר שעבר זמן וניתן לראות שהם טעו בתחילת הדרך, סולקו ממנה לאלתר.
רופאים שהוועדה צירפה אליה כי הם התנגדו לתו הירוק, אך בהמשך הודיעו שהם תמכו בחיסונים אלא שלדעתם התו הירוק מפלה ללא צורך - סולקו אף הם.

מאחורי הקלעים של המבצע לסיכול חיסוני הילדים בישראל

https://www.now14.co.il/%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%A2-%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A9%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%96%D7%91%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3-%D7%A9%D7%9E%D7%AA%D7%A0/

4. הוועדה בוחרת בפינצטה לאיזה מחקרים היא רוצה להאמין, אחרי שהיא מתעלמת מ-99% מהמחקרים, שפשוט לא תומכים בעמדתם.
בניגוד לכללי האתיקה של הרופאים, הם אף לא מציגים אותם כאפשרות (תארו לכם שיש להם דלקת ריאות ואתם הולכים לרופא, ולא רק שהוא לא ממליץ לכם על אנטיביוטיקה, אלא הוא אף מסתיר מכם שיש בכלל אפשרות כזאת ושהיא הוכחה כיעילה במקרים דומים).
אפילו בתוך המחקרים שהם מצטטים, הם לעיתים קרובות מצטטים חלקי משפטים ומסלפים את ההקשר שלהם, תוך עיוות מסקנות המחקר כולו (זה כמו שמישהו יגיד שבתורה כתוב ''תרצח'').

https://davidson.weizmann.ac.il/online/op-ed/%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%9C-%D7%AA%D7%96%D7%99%D7%A7
ומה עם הראיות בדבר עדויות של אלפי אנשים שחווהמקורית
הידרדרות בריאותית עקב החיסון?
זה לא מדובר מספיק באף מקום.
נכון שייתכן ואותם אנשים היו חולים גם בלי קשר, לא יודעת, אבל מאחר וזה קרה לטענתם סמוך לחיסון, ויש אלפים כאלה ומדובר באחוזים הרבה יותר גבוהים ממה שמדווח בדוחות של משרד הבריאות ( כן אני מתכוונת לפוסט ההוא בעיקר, ולעוד כמה דברים) וידוע שנושא תופעות הלוואי רחוק מלהיות שקוף במדינתנו רווית המדע והמידע, אז מה עם זה? לאנשים הללו אין שום אינטרס לדבר סרה נגד החיסון והם לא מתנגדים שהרי הם בעצמם עשו אותו מתוך אמונה עיוורת במשרד הבריאות.
מעניין אותי באמת לדעת מה אתה חושב על זה.
ידוע שאחוז התמותה מהמחלה הוא לא גדול בכלל, ואנשים לא נופלים ברחובות כמו שהראו לנו בסין, גם לפני החיסונים. אם כבר, גם כאלה שהתחסנו מתו מקורונה. אז מה עם זה? האם החיסונים ככ נחוצים לנו מבחינה בריאותית? או שלגיטימי לחשוש ליפול באחוזים הללו שלוקים בדלקת השריר הלב או שיתוק חצי פנים או בעיות הורמונליות ועוד מרעין בישין ולוותר על החיסון גם בלי להיקרא מתנגד/ת חיסונים ורוצח/ת? האם השיח שנוצר שלפיו אם אדם לא מתחסן הוא בהכרח עושה נזק לסביבה הוא נכון? ומה עם החשש של אדם על עצמו ועל איכות חייו?
ובכן..פשוט אני..
א. לאחר אין סוף מחקרים שעברו ביקורת עמיתים, על סמך נתוני אמת של למעלה ממיליארד מחוסנים ברוב מדינות העולם המערבי, עולה שאין תופעות לוואי משמעותיות מהחיסון עצמו (למעט מקרים נדירים של אלרגיה לאחד מרכיבי החיסון, ואז עלול להיות התקף אנפילקטי דקות לאחר החיסון).

תופעות הלוואי המשמעותיות היחידות, כגון דלקת בשריר הלב, הן תופעות שנובעות מפעולת המערכת החיסונית - והן *קלות* יותר ו*נדירות* הרבה יותר לעומת אותן התופעות ממש בקרב אנשים שחלו בקורונה ולא היו מחוסנים.

ב. גם בשפעת הספרדית שקטלה עשרות מיליוני אנשים *צעירים ברובם*, אנשים לא ''מתו ברחובות''. זה לא קנה המידה לפיו בודקים מסוכנות של נגיף.

ג. נכון, גם אנשים שהתחסנו נפטרו מקורונה. אף אחד לא הבטיח שהחיסון הרמטי. מראש אמרו שהוא מקנה 90% הגנה. בפועל אנחנו רואים שלא מחוסנים מתים הרבה יותר, ובקרב צעירים בני 50 ומטה - רק לא מחוסנים מתים. אולי בעבר בשיא הגל הרביעי גם מחוסנים בגיל הזה נפטרו, בצורה מאוד מאוד נדירה ויוצאת דופן, אבל מזה חודשים ארוכים שרק לא מחוסנים בגיל הזה מתים מהמחלה.

ד. כן, החיסונים כ''כ נחוצים לנו.

ה. כן, מי שלא מתחסן מזיק לסביבה ופוגע בה.

אפשר לראות כאן את ההבדלים בין המתחסנים לאלה שאינם התחסנו, בחולי, אשפוז במצב קשה ומוות:

מה לעשות, הנתונים לא תומכים בשני ה"צדדים", אלא רק בצד המדע - נשואים טריים
טוב אני מבינה את העמדה שלךהמקורית
תודה על המענה.
אתה מסתכל על נתונים יבשים בלבד ולצערנו בדור שלנו היום אנחנו צורכים מידע מכל מיני כיוונים, ולא מדברת על קונספירציות של דילול העולם, אלא על מידע שלא היה ידוע לנו אלמלא הכפר הגלובלי בצורה כזו לא מסונננת ומאפשר לכל אחד לבחור כראות עיניו. בינתיים.
אין לי מה להגיד מעבר, כי העולם פחות או יותר מתחלק עכשיו ל - המאמינים באמונה עיוורת / אלו שאין להם ברירה/ אלו שבחרו שלא והזמן יגיד מה היה נכון לעשות. עד אז בעוד 30 שנה לפחות כולנו בטח נהיה בבית אבות אם השם יזכנו
ולגבי מזיק לסביבה - תאמר את זה לחכים שלנו שקיבלו פטור.
בדיוק להפךפשוט אני..
בדיוק בגלל שאנחנו כפר גלובלי, ויש לכל אדם עם אינטרנט גישה ליותר מידע ממה שהיה לדיקן אוניברסיטה לפני 30 שנה, אנחנו כל כך בטוחים ביעילות ובטיחות החיסונים.
כל אחד מדבר מתוך מה שהוא רואה, עובדה שהרבההמקורית
אנשים שנחשפו דרך אותו כפר גלובלי כמוך חושבים אחרת. וזה מה שמעניין.
אגב, הדיון הזה לא נכון רק לפה, יש עוד הרבה דברים שקיבלנו אותם כאורים ותומים והתבררו אחרי שנים כמשהו אחר לגמרי. לטוב ולמוטב.
אני מקווה שכל אחד יעשה את הבחירות שלו בצורה מושכלת, כשהוא לוקח בחשבון את המכלול של יתרונות וחסרונות, והכי חשוב - באמת - שהשיח לא יהיה מורעל ומתריס ומשניא. אין לזה מקום. מותר שלא להסכים, חשוב רק איך עושים את זה. ופה קצת איבדנו את זה לגמרי
לא ''כל אחד''פשוט אני..
המשכילים והעשירים מתחסנים יותר, חסרי ההשכלה והעניים מתחסנים פחות.

האם זה מקרי?

זה אגב נכון לא רק לישראל, בה אחוזי ההתחסנות נמוכים במיוחד ביישובים ערביים ובפריפריה, לעומת כמעט 100% ביישובים חזקים ומבוססים כמו מודיעין, שהם, עומר וחשמונאים. בכל העולם האוכלוסיות החלשות מתחסנות פחות.

עוד לפני הקורונה היה מחקר מעניין מאוד באוניברסיטת בן גוריון, שמצא שהסיכוי של ילד לא להיות מחוסן בחיסוני שגרה, עולה ככל שאמא שלו למדה פחות שנים (יסודי+תיכון+אקדמיה).

כלומר ילד לאמא עם 15 שנות לימוד יהיה כמעט תמיד מחוסן, בעוד ילד לאמא עם 10 שנות לימוד יהיה פעמים רבות מחוסן חלקית בלבד או לא מחוסן בכלל.

הפקולטה למדעי הבריאות - חוקרים מצאו קשר הפוך בין איחור בהתחסנות ילדים ופעוטות לבין מספר שנות ההשכלה של האם
זה לא מדויקבת 30
דווקא אוכלוסיות משכילות ומבוססות נוטות לבדוק את נושא החיסונים ולחסן פחות, בחיסוני השגרה. לא בחיסוני הקורונה.

אז אם אתה סובר שאני כנראה עניה ובורה, נו. שוין.
..פשוט אני..
לא, אני לא חושב עלייך שאת ענייה ובורה. אני יודע לקרוא מחקרים, ויודע שאם סטטיסיטית יש יותר מתנגדי חיסונים בקרב עניים חסרי השכלה, זה לא אומר שכל פרט מתנגד חיסונים עונה להגדרה הזאת.
לא זוכרת איפהבת 30
אבל קראתי כמה פעמים שכשמנתחים את האוכלוסיה שלא מחסנת חיסוני שגרה, אז זה דווקא אוכלוסיה משכילה, שיכולה לשאול שאלות ולמצוא תשובות.
איך אפשר לסובב את זה בצורה מעוותת ולהגיד שזה להסתכל עלHaviherb

על נתונים יבשים?

אנשים ניצלו ממוות ומיסורים בזכות החיסונים ה' ברא חוכמה לאדם לייצר את החיסונים אני הלכתי היום לחסן את שתי הבנות ובירכתי מכל הלב הנותן לאדם דעת ומה רבו מעשיך ה' איך אפשר לא לראות את זה זה משגע אותי ברצינות שאני לא מצליחה להבין את זה

לא חלקתי על כך שחיסונים מצילים חיים, במחילההמקורית
לא להכניס לי מילים לפה שלא אמרתי
הבאתי טענה אחת שרציתי לשמוע את דעתו של הכותב מתוך רצון וכנות אמיתית לשמוע מאחר וזה בדמו והוא אכן בקיא בחומר. ועם כל האמונה שלי במדע, ואני מאמינה במדע, מותר לי לתהות כשיש דברים שלא מסתדרים לי. הגם זה אסור? מה, אסור לחשוב? לשאול שאלות? להטיל ספק? וודאי שמותר לי. ובטח ובטח כשאני לא שוללת על הסף מה שאומרים לי רק כי ככה אני חושבת. (למרות שגם זה מותר)
מעניין אותי אם כל אלו שמגינים בחרוף נפש על הנתונים נוהגים כך בכל תחום אחר בחיים ומספיק להם שאמרו שזה בסדר ויש מחקרים. באמת.
המדע הוא לא תורת משה מסיני, את יודעת? יש הרבה דברים שהשתנו עם השנים. אפילו שהיו מחקרים שגיבו את העמדות הללו. ככה זה.
ואגב, אשרייך שאת שלמה עם הבחירה שלך. זה שאת מבינה לא שולל את זכותם של האנשים האחרים לבחור.
שיש ספק פיקוח נפש הכל נדחהHaviherb

כל זה אולי נכון כמו שאמרת במציאות אידיאלית, אלב מה לעשות שאנחנו מתמודדים עם מגיפה עולמית שגבתה מחירים בגוף ובנפש והיא פשוט מכה!! מכה!! אז לשמור על חיים של אנשים זה כן הכי חשוב כרגע זה לשחק בחיים של אנשים וכן, להתנגד לחיסונים שמצילים ולהגיד את זה ככה בראש חוצות ולגרום להפחדה גדולה זה בעיניי עוון חמור!! ומי יודע מי יכול להיפגע או כבר נפגע מזה ואילו חיים נקטעו או האיכות חיים ירדה עד שנחשבים כמו מתים אפילו שלא בגלל אותן ההפחדות וחוסר המיגור של המחלה הארורה הזאת 😢

בחיי לא מבינה את היסטריתהמקורית
איפה את רואה במה שאמרתי התנגדות לחיסונים? חשבת על זה שאולי אני מחוסנת בעצמי? את יודעת כמה אנשים שהתחסנו חושבים כמוני? ומעלים ספקות ותהיות?
מה הבעיה שלך? ברצינות אני שואלת. אם את כזו היסטרית אז תישארי בבית. שכחת שיש בורא לעולם? מה נראה לך, שאם רק נשאל שאלות שהם נגד המיינסטרים אז אנשים יפקפקו כי הם כאלה חסרי עמוד שדרה? וישר ימותו כי הם לא התחסנו? אין יום הדין בראש השנה שקובע מי למוות ומי לחיים, מחוסנים ולא מחוסנים?
אם זה מה שאכן קורה אז כנראה שההסברה הארצית במיגור מחלה נוראה שאחוז התמותה ממנה עומד על פחות מאחד אחוז לפי נתוני מכון דווידסון לא ממש משכנעת.
בחייאת, תורידי את הרגל מהגז. את כאילו בכלל לא מבינה עם מי את מדברת וישר יורה משפטים והאשמות לא קשורים רק כי זה הפך להיות מצווה לתקוף את כל מי שמעז לצאת נגד התורה הקדושה החדשה, ר״ל.
ואת מזלזלת ומדברת בצורה פוגעניתHaviherb

הבעיה שלי זה לראות אנשים נפגעים. מתים וחולים קשה. זאת הבעיה שלי. אני לא היסטרית, אני ריאלית. ואני יודעת שיש בורא לעולם, ואני גם יודעת שהוא נתן בינה לאדם שהמציא תרופות גם למכה ומברכת על זה בפה מלא.

ויש דין ויש דיין אבל יש גם בחירה חופשית. ויש יכולת לאדם להרע או להיטיב. ויש השתדלות שלנו האנשים. לא מבינה מה עירבבת שמחה בששון ומה הקשר. וכן, אחוז התמותה הוא גבוה כי עשרות אלפי אלפי מתים וחולים וחולים קשה זה לא מה בכך וכן זה אחוז גבוה ביחס לקדושת החיים ולאבידות שכל אחד הוא עולם ומלואו!! 

ולא, אני לא אוריד את הרגל מהגז. לא כל עוד זה אומר שעוד אנשים יוכלו להעלות את הסיכוי שלהם למות או לחלות. אני בעד אנשים ובעד חיים ובעד איכות חיים. ומה קשור מצווה ותורה חדשה? לא מבינה מאיפה את מקריצה את מה שאת אומרת, ואת לא שמה לב בכלל איך את מדברת בעצמך. טלי קורה.

אחוז תמותה גבוה לפי מה החלטת? מדוברהמקורית
על פחות מאחוז אחד!!!! כאילו מה, הפסקת לחשוב? שוב את לא קוראת את הדברים בצורה ברורה ומגיבה מהיסטריה.
מעניין אם את גם עושה ככה הסברה וצועקת על זהירות בדרכים כי כל אחד זה עולם ומלואו.
תמשיכי בשלך, אני מבינה שאין עם מי לדבר. וגם לא רוצה.
פשוט אני, איפה אתה?? אתה באמת אחד לדבר איתו ולא להסכים איתו. תשתכפל לך ותעשה הסברה במקום אנשים שסתם מפזרים רעל והאשמות חסרות שחר.
לפי מספר המתיםHaviherb

וכן, גם בזהירות בדרכים אני סוברת שכל אחד זה עולם ומלואו ועושה הסברה כמה שאני יכולה.

וגם אני מבינה שאי אפשר לדבר איתך ועכשיו גם לא רוצה. דיבור פוגעני ומונפץ שזה משהו....

אכן, אסור להוריד את הרגל מהגזטרכיאדה

וצריך להיות היסטריים מאנשים טיפשים שמעלים ספקות ותהיות ובדרך רוצחים כמה נפשות.

מתנצלת שאני כל כך חריפה, אבל זה מכעיס ברמות אחרות.

אם רק אחד ימות מהשרשור הטיפשי הזה- ידם של כל המפקפקים במעל!!!

ומה אםבת 30
ילד אחד חמוד ימות בגלל החיסון?
תגידיבת 30
את לחוצה ככה גם כשאת רואה אנשים מעשנים?
כי את יודעת שהמוני אנשים מתים כל שנה מנזקי עישון.
אני קוראת אותך ואני מרגישה שאת בלחץ עצום. מהקורונה.
ואני, בכנות, חושבת לעצמי, שזה מאוד לא בריא שהמוני אנשים חיים כבר שנתיים באיזשהו חרדה קיומית. במעין פחד קיומי מהקורונה שמלווה אותם לכל מקום.
אני תוהה לעצמי, באמת, אם ממשלת ישראל לא הגזימה בהפחדה סביב הקורונה וביצירת חרדות אצל ציבורים גדולים. ואולי היה אפשר להתנהל בצורה יעילה אבל פחות יוצרת לחץ ופחד.
שלא תביני אותי לא נכון.
אני לא מתכוונת שלא צריך להיזהר.
אני גם שמרתי על כל מה שהיה צריך, עד שחליתי בעצמי ומאז שחררתי קצת.
אבל יש הבדל בין פחד לבין זהירות.
כלומר, פחד הוא רגש קשה. אני סבורה שמטרת הפחד היא לעורר אותנו לנהוג בזהירות. אבל אם הפחד נמצא כל הזמן ומשפיע על עוד רבדים בחיים, זה לא טוב. זה לא בריא.
אני לא כותבת לך את זה בציניות או בקנטרנות, אלא בכנות, ומאכפתיות.
את כל כך צודקתטרכיאדה

גם אני משתגעת לקרוא איך כל אדם "חושב" ו"משכיל" שואל שאלות, חושב מחשבות,

מנתח ניתוחים ולא לוקח כמובן מאליו את מה שמדע אומר.

את מבינה שכל אלו בטוחים שהם החכמים ואנחנו התמימים? זה הורג אותי

אנשים! אין לכם מושג מהו החיסון, איך הוא פועל, מהו הוירוס ומה הוא עושה לגוף.

תנהגו בענווה, תעבדו במקצוע שלמדתם ותסמכו על אנשי המקצוע שיודעים פי אלף מכם.

הבעיה אצלךסוסה אדומה
זה שאת חושבת שצריך לקחת כמובן מאליו משהו.

המדע טעה אינספור פעמים, זכותך המלאה לבחור לסמוך עליו, אבל תקבלי את מי שבוחר לפקפק בו.

אף אחד לא תמים ואצל כולם יש תמימים, מה שבטוח, כולם רוצים לחיות ורוצים טוב רק שכל אחד מאמין שהוא ישיג את זה בדרך שלו.

אף אחד גם לא באמת יודע מספיק.
לא מי שבחר להתחסן ולא מי שבחר שלא להתחסן.
יש קונספירציות, אבל להכליל את מפקפקי החיסונים תחת אותה קטגוריה של הקונספירטורים זו תמימות כשלעצמה.

את קוראת להם לנהוג בענווה, אבל את בעצמך בטוחה שאת ודעתך הם האמת האבסולוטית. כי את מאמינה במדע ברמה של תורת משה והם כנראה פחות ממך. ולא כי הם חכמים פחות.

את מחליטה שיש דרכים לחקור,
והם מחליטים שהדרכים הללו לא מספקות אותם.

הבעיה הגדולה במדינה היא בזה.
בזה שכל אחד בטוח שרק לו ולדעתו יש מקום.
תלמדו לשמוע את הצד השני בענווה, גם אם אתם חושבים ובוחרים אחרת ממנו.
כל מילה.^^^המקורית
אי אפשר לבנות נתונים על סמך עדויותטרכיאדה

"רבות" ככל שיהיו, את גם לא תצרכי תרופה נגד דלקת ריאות בגלל ש"אלפי" אנשים באינטרנט דיווחו שהיא עוזרת.

יש דרכים לחקור דברים 

ועדויות באינטרנט הן לא חלק מהם. בשביל זה עורכים מחקר מסודר, ומה לעשות ובדרכי המחקר המקובלות החיסון יעיל ונחוץ מאד והתמותה מהמחלה כן גבוהה.

מסכימה איתך ולכן אני לא אומרת שאני מביאההמקורית
ראיות מדעיות, אלא נסמכת על המידע הקיים המפורסם ויותר מצליבה סתירות בהתנהלות מאשר בוחנת מחקרים. לא לגיטימי בעיני רבים אבל זו אני.
בנוסף, אני לא יודעת כמה זה מפורסם אבל לצורך העניין ממה שראיתי, בחיסון הילדים לא נעשו מחקרים קליניים כי לא חשבו שיש בכך צורך (זה מקטע ששמעתי מדיון על חיסוני הילדים שמפורסם בארהב ומשודר מפי ד״ר וויליאם גרובר )
קוראת לפשוט אני שוב פעם אם יש לו מה לומר בעניין, אשמח לשמוע
המידע הזה מוטעה בצורה קיצוניתפשוט אני..

חיסוני הילדים נחקרו ב-3 רמות שונות:

א. כבר חודשים רבים שבהם כל המדינות המחסנות, לרבות ישראל, מחסנות ילדים עם מחלות רקע קשות. בישראל למשל חוסנו כך 0.03% מהילדים בגילים 5-11.99 (כלומר בערך 200-300 ילדים). בכל העולם מדובר בכמה אלפי ילדים שחוסנו, ובכל המקרים לא נרשמה ולו תופעת לוואי קשה אחת - למרות שוודקא אצל ילדים חולים וחלשים היינו יכולים לצפות לתגובות חריפות יותר לחיסון. מנגד, נרשמה יעילות גבוהה כאשר אותם ילדים פיתחו נוגדנים נגד הנגיף ואכן נדבקו וחלו הרבה פחות לעומת ילדים באותם הגילים שלא חוסנו.

ב. לאחר ההצלחה של החיסונים בגילי 12-15.99 (כלומר מיליוני נערים בעולם חוסנו והוכחה מעבר לכל ספק יעילות ובטיחות החיסון), ה-FDA אישר לחברות התרופות להתחיל בניסוי קליני על ילדים בני 5-11.99. לפני כחודשיים פייזר הגישה ל-FDA את תוצאות הניסוי שלה, שהראו יעילות ובטיחות ברמה גבוהה במיוחד.

לפני כחודש ה-FDA פרסם לציבור את כל המידע מהניסויים, לקראת הישיבה שבה הוחלט בסופו של דבר לאשר אותם:

https://www.fda.gov/media/153409/download

בניסוי השתתפו 4,600 ילדים, כאשר שליש קיבלו פלצבו והשאר קיבלו את החיסון. גם חוקרי פייזר וגם הילדים עצמם לא ידעו מי קיבל את החיסון האמיתי ומי קיבל פלצבו, על מנת שהמידע לא ישפיע על תוצאות הניסוי.

בניסוי כאמור לא נצפו תופעות לוואי חמורות אצל אף אחד מהמשתתפים, ובאשר ליעילות - נמצא שבקבוצה המחוסנת הייתה ירידה של 91% במספר החולים, לעומת הקבוצה הלא מחוסנת (כמובן לאחר נרמול גודל הקבוצות).

ג. בארצות הברית חוסנו כבר מיליוני ילדים, ואמנם מוקדם מדי בשביל לדבר על יעילות (אף ילד עוד לא קיבל את המנה השנייה), אך מחקרים שנעשו בתנאי אמת מעידים שלא נצפו תופעות לוואי חמורות (כלומר מעבר לחום נמוך, כאב מקומי וכו').

ועכשיו לשאלה הכי חשובה:

איך, איך למען ה', אפשר בכלל להאמין לזה שמביאים חיסון לילדים בלי לבדוק את זה קודם? באיזה עולם מחסנים ילדים בלי לחקור קודם את יעילות ובטיחות החיסון?

זה שקר כל כך מופרך, שבאמת מצופה מכל אדם נבון להבין מיד את התרמית. 

^^ הסוף.הָיוֹ הָיָה
בסוף כאן נעוץ הכל.
בין חיי פרנויה וקונספירציה. לחיים מקורקעים וענייניים.
אגב, נתון ממש מעניין מהמחקר של פייזרפשוט אני..

שימו לב לתופעות הלוואי:

אנחנו רגילים לחשוב על זה שפלצבו יכול לעזור לנו, אם אנחנו מאמינים שהוא יעזור. למשל אם נביא לילד עם כאב ראש כדור סוכרזית, הוא עשוי להרגיש טוב יותר אם נגיד לו שזה אקמול. עד כאן הדברים ידועים.

אבל שימו לב לטירוף הזה, כאשר עשרות ילדים מדווחים לאחר החיסון שיש להם עייפות מוגברת וכאבי ראש, כאשר הזריקו להם תמיסת סליין שלא יכולה לגרום לתופעת לוואי כלשהי, אולי חוץ מכאב מקומי במקום ההזרקה.

אני כמובן לא חושב (וגם עורכי המחקר לא חושבים) שהם שיקרו, אלא זה באמת מעיד על דבר מדהים: עצם הידיעה שהם קיבלו חיסון שעושה כאבי ראש ועייפות, גרמה להם להרגיש כך אפילו שהם לא באמת קיבלו את החיסון.

אגב, באופן מרתק, אחרי המנה השנייה הייתה עלייה בשכיחות תופעות הלוואי בקרב קבוצת המחוסנים (בדומה למבוגרים), וירידה בשכיחות תופעות הלוואי בקרב קבוצת הפלצבו.

נתון מעניין נוסף:

באיזו תופעת לוואי יש את הפער הכי גדול בין שתי הקבוצות?

בתופעה של חום גבוה, שזאת בעצם התופעה היחידה שלא תלויה בהרגשת הילד אלא ניתנת למדידה אובייקטיבית. כלומר כשאנחנו לא סומכים על תיאור הילד אלא בודקים באופן אובייקטיבי, מה שאי אפשר לעשות עם כאב ראש למשל, אנחנו מגלים שבאמת אלה שקיבלו את הפלצבו לא סובלים מאותה תופעה.

נסתרות דרכי המוח, זה ממש מדהים. 

היי זה לא מדעתיהמקורית
אני אומרת לך מה שנאמר על ידי אותו דוקטור שהוא נציג פייזר והוא אמא זאת בקולו ובעצמו והוא מוקלט. לדעתי באותה הקלטה שאתה הבאת
לא יכול להיות שהוא אמר את זהפשוט אני..

אלא אם כן מדובר בהקלטה ישנה, עוד לפני שהתחילו את הניסויים עם הילדים. 

אנסה להעלות אותה, רגע, ותגיד לי מה אתה חושבהמקורית
אני חושב שאברהם פריד הוא זמר ענקפשוט אני..

מה הקשר? 🤣המקורית
''תגיד לי מה אתה חושב''פשוט אני..
פה לפחות אנחנו מסכימים 😊המקורית
הנה. אשמח אם תתן דעתך בענייןהמקורית
לא עובדפשוט אני..
השני עבד לי, ערכתיהמקורית
ובכןפשוט אני..
אין לי שום דרך להבין משהו מתוך מה שהעלית. מדובר על חצי משפט שנאמר בתוך הקשר שלם, וכמובן מי שפרסם את הסרטון מחק וחתך את כל ההקשר בשביל להשאיר אותנו על חצי המשפט שהוא רוצה שנשמע.

בוודאי שהיה חיסון על ילדים, הוא לא התכוון להגיד משהו אחר. מה הוא כן התכוון להגיד?
בשביל זה צריך לראות סרטון שלם שלא נערך בצורה שחותכת חלקי משפטים.
אד איתגרתי אותך מה שנקראהמקורית
גם אני אותגרתי פה, ואכן אני לא מבינה מה המשמעות של ׳לא נעשו מחקרים קליניים׳ כי אכן פייזר מדווחת שבוצע ניסוי על ילדים אבל הנה - זה נאמר
אשמח אם אתה או אחרים תוכלו לשפוך אור על הדברים, גם אם בהמשך
ו
ממש לא איתגרת אותיפשוט אני..

להביא חצי משפט זה לא לאתגר, זה לבלבל במוח (לא מופנה כלפייך אלא כלפי מי שהפיץ את זה). אני יודע להתמודד עם מחקרים, לא עם ראיונות שבהם

*אין לי מושג מיהו המרואיין.

*חתכו את התשובה והשאלה כך שאני לא יכול לדעת מהו בדיוק הנושא לגביו הוא אמר את מה שאמר.

זה כל כך ברור שהיה מחקר, וכל-כך מופרך לחשוב שה-FDA יגיד שלא צריך מחקר, עד שאין כל ספק שדברים הוצאו מהקשרם.

אוקיי, יש מצב שהבנתי מה הלך שםפשוט אני..

אני מנסה לנחש את התשובה המלאה לפי החלק שהראו לנו, ואם אני מבין נכון (וזה בכלל לא בטוח), זה מה שהמרואיין התכוון להגיד:

למרות שבחיסון של הילדים השתמשנו בשליש מהחומר הפעיל לעומת חיסוני המבוגרים, סך הכמות של הנוזל בבקבוק נותרה ללא שינוי. כלומר עכשיו יש יותר "מים" בבקבוק ופחות חומר פעיל.

לפי ה-FDA, אין צורך לחקור בנפרד את החיסון עם שליש מהכמות, כי ברגע שהשתמשנו באותה הכמות אך עם שליש חומר פעיל בתוכה - זה בדיוק אותו דבר.

תודה. ומה הכוונה ב- לא לחקור בנפרדהמקורית
את החיסון? מה לחקור?
הרי כן בדקו איך זה משפיע על ילדים הרי.
אני לא מאמינה שזה עד כדי כך לא נחקרהמקורית
כי אכן אמרו שהיה מחקר על ילדים
אבל כן מעניין אותי לדעת מה זה אומר העובדה שלא נעשו מחקרים קליניים וחמה הוא מתכוון
לצחוק או לבכותבת 30
כשאתה כותב שאין כמעט תופעות לוואי?
ספר את זה לכל מי שישב שבעה או שנדפקו לו החיים.
דברי איתי בנתונים, לא בהשמצותפשוט אני..
כמה מחוסנים נפטרו מתוך סך המחוסנים, לעומת כמה לא מחוסנים נפטרו מתוך סך הלא מחוסנים, מכל סיבה רפואית שבעייניך קשורה לחיסון.

קדימה, תראי נתונים שתומכים בתיאוריה שלך.

ספוילר:
אפילו חברי ''הוועדה הציבורית לקורונה'', התומכים בלא מעט תיאוריות קונספירציה, לא טוענים שהחיסונים יותר מסוכנים מהנגיף.
אתה מערבב כמה דבריםבת 30
ואין שום תכלית לדיון הזה
אכן אין תכלית, מי שמאמין במדע לא ניזון משמועותפשוט אני..
טוב טוב, בסדרבת 30
רק אתה צודק.
כל מי שחושב אחרת הוא טיפש ומסוכן.
ואתה לא מבין שעצם העמדה הזו שלך היא הנזק הכי גרוע של הקורונה ושל התנהלות הממשלה, שגרמה לדמוניזציה חד משמעית של מי שחושב אחרת.
הבנת? אתה קורבן של דמגוגיה, עשו לך שטיפת מוח מתוחכמת מאז פרוץ הקורונה ולכן אתה מגיב ככה.
כי כל בנאדם עם שכל ישר מבין שגם בעולם הרפואה כמו בכל תחום יש דעות שונות וגישות שונות, ולכן הוא מוכן לקבל את העובדה הבסיסית שמאה אחוז של האמת אף פעם לא תהיה אצלו.
כל בנאדם עם שכל ישר יהיה מוכן לשמוע משהו אחר מדעתו שלו ולחשוב עליה בלי לשים עליה תוויות של ''לא מדעי, מפוקפק, מסוכן'' וכד'.
כל בנאדם עם שכל ישר מבין שיש בעולם שונות והוא צריך לקבל את השונות הזו בלי לחשוב שהשונה ממנו הוא רע.
אבל פה בישראל מהר מאוד השתיקו את הקולות האחרים, יצרו כביכול ''קונצנזוס'' סביב חיסוני הקורונה, וגרמו לשנאת חינם מטורפת, שאתה ברגע זה לוקח בה חלק.
ע''ע בנט שאמר שהוא רוצה שהורים יריבו וככה יפעילו לחץ לחסן את הילדים.
זאת אמירה מזעזעת, והיא מגיעה בדיוק מהשיח הרעיל הזה, שאתה לוקח בו חלק.
אז בבקשה.
אם מפריע לך בעיניים, אל תפתח.
אם אתה פותח, תגיב בצורה לא מזלזלת.
השיח המזלזל הזה פוגע בכולנו הרבה יותר ממה שנראה לך והרבה יותר מהקורונה בעצמה.
אני הולך עם טובי המוחות בעולם, את מאמינה לקונספירציותפשוט אני..
ואני שטוף המוח? 🤯

אני לא שונא אותך, מעולם לא שנאתי אותך, אין לי שום רגש שלילי לגבייך. בשיא הרצינות.

אני יודע שאת טועה ושאת מציגה עמדות שהוכחו כלא נכונות, ואני יודע שאת חלית בקורונה למרות שיכולת למנוע את זה בעזרת חיסון. אני שמח שהמחלה עברה ואת בסדר, אבל אני תוהה כמה אנשים נדבקו ממך וכמה אנשים נדבקו מהם, וכמה מהם סבלו ממחלה קשה או אף יותר חמור מכך חלילה. כמה ילדים היו צריכים להיות בבידוד בגלל שלא חוסנת, כמה הורים הפסידו עבודה. פשוט כואב הלב כשחושבים באיזו קלות יכולת למנוע את זה.

גם אם חסדי ה' לא הדבקת אף אחד, בוודאות אנשים אחרים שפועלים כמוך הדביקו אלפי אנשים אחרים, וגרמו למותם של רבים כל כך.

זה בדיוק מה שאני מנסה למנוע, על ידי הצפת מידע *עובדתי* בכל שרשור שמטרתו לגרום לנו לחלות ולהפיץ מגפה, תוך ויתור על המתנה הגדולה ביותר של המדע - החיסונים.
להרגיע אותךבת 30
לא הכנסתי אף אחד לבידוד, לא אני ולא בני משפחתי.
גם לא הדבקתי אף אחד.
ואני שמחה שחליתי ושמחה שלא התחסנתי.
דבר נוסף: את מאשימה אותי שאני לא מוכן לשמוע דעות שונותפשוט אני..
בשרשור הקודם עניתי לכל אחת מטענותייך, נכנסתי למחקרים שאת הפנית אליהם וקראתי אותם בשפת המקור, כתבתי לך מה בעצם המחקרים האלה אומרים ולמה זה הפוך ממה שאת מנסה להציג, נכנסתי למאמרים וכתבות על רופאים שהזכרת את שמם, עניתי לך למה לדעתי הם טועים ולמה בדרך כלל את בעצמך מציגה בשמם דעה שהיא הפוכה למה שהם מאמינים בו...

ואחרי כל זה אני מואשם בכך שאני לא מוכן לדון?

אם כבר, את זאת שהתעלמת מהתשובות שלי, חזרת על השאלות שוב גם אחרי שהוסבר לך למה הן שגויות (כמו בשאלה ''למה מחוסנים צריכים לפחד? הם הרי מחוסנים!''), ולא נכנסת כלל למחקרים שאת עצמך הפנית אליהם.
הנזק הגרוע זה למות או לחלות קשה מהקורונהHaviherb

והדעות שלך מסוכנות כי הן מעודדות הורים לא לחסן את ילדיהם ולא להגן עליהם ועל הסביבה כולה וזה מסוכן ולא אחראי!! אני לא מבינה איך אפשר מילא לא להתחסן אבל להציף במידע כוזב ולהפחיד הורים ואנשים שבסוף יכולים להיפגע בצורה חמורה מזה, לא מצליחה להבין!!

טעותבת 30
נגרמו נזקים הרבה יותר גרועים. נזקים נפשיים, רגשיים ועוד.
קצת מוזר להגיד שמועצת החירום הציבורית מספקת מידע כוזב...יש שם אנשים רציניים מאוד, הרבה יותר ממני וממך.
עכשיו, אני יכולה להבין או לקבל למה אתם משוכנעים עד לשד עצמותיכם שחיסון הילדים הוא זה שיציל אותנו ואותם מהקורונה.
אתם אלו שלא מסוגלים להבין את ההפך, שיש לא מעט אזרחים, שמשוכנעים ההפך הגמור. הרי לא הייתה נהירה לחיסון ילדים...גם לבוסטר לא היתה נהירה. אז לא כולם משוכנעים כמוכם.
השאלה פה היא מעבר למי צודק
השאלה פה היא מהותית יותר, על עצם הלגיטימציה להביע עמדה שונה, שמגובה הרופאים ובמומחים. לא הבאתי פה חצאי סרטונים קטועים וערוכים באופן מגמתי...תקראו את ניר העמדה הזה ותבינו על מה מדובר. אלה לא ילדים בגן שכתבו את זה.
אז להמשיך להגיד את טועה זה לא הענין.
כי לדעתי אתה טועה.
הענין הוא שוב, השיח המזלזל והדורסני שנשמע פה בישראל והגיע מלמעלה, אגב...מראשי הממשלה המופלאים
הפוסל במומו פוסלHaviherb

תסלחי לי, אבל כל מה שאת כותבת אלו דברים שמתנגדי החיסונים אומרים ועושים בעצמם.

באמת נגרמו נזקים יותר חמורים נפשיים ורגשיים, אבל לא מהחיסון, אלא מהקורונה הארורה הזאת!!!!

ולהגיד שמועצת החירום הציבורית מספקת מידע כוזב זה לא בסדרק כי יש אנשים רציניים? הרבה יותר ממני וממך? סירייסלי?

אם אפשר להעתיק את המשפט שלך לכל גופי הבריאות העולמיים ולמשרד הבריאות ולעוד מומחים רק כפול אינסוף בכמות ובאיכות מאותה מועצה ואז להגיד מה כל אותם הרציניים, שגדולים פי כמה בכמות (אם לא באיכות, אבל מילא נגיד שרק בכמות) וגם הם יותר רציניים ממך וממני אז מה?

ובדיוק מה שכתבת לגבי הנהירה זה למה כתבתי שההודעה שלך מסוכנת, איך אפשר לא להבין שכל ההפחדות האלה עובדות וגורמות לאנשים לא להתחסן!! גם כאלה שכבר התחסנו!! אם לא היו כל ההפחדות האלה וכל הפייק הזה וכל הקונספירציות האלה (כל אחד בפני עצמו ולא כולם יחד כי הם שונים) אז המצב של כולם היה הרבה יותר טוב...

ותסלחי לי פעם שנייה, אבל השיח המזלזל בא אם כבר גם מהצד של מתנגדי החיסונים ואני לא אנקוט במילים שקראו לי עמיתות לעבודה (מתנגדות חיסונים מושבעות) ואני אסתום פה ולא אגיד איזה שיח מתנשא ומזלזל ופוגעני ודורסני יש מהצד השני של המתרס... אז כל אחד רואה את מה שהוא בוחר לראות... לי רק כואב הכמות של האנשים שיכולים להינצל ולהימנע ממוות ומיסורים קשים ומיסורי גיהנום אפילו אם לא מוות בזכות החיסונים ובגלל כל ההפחדות האלה הם פשוט... פשוט יפגעו!!! אוףףףף פשוט מתסכלל אותי

נכון שיש גם שיח מזלזל מהצד השניבת 30
אבל ממש לא כולם.
בטח שלא רופאים כמו רעיה ליבוביץ, והרופאים שחתומים על ניר העמדה הזה.
ואני מקווה שאת מבינה שהפחדות יש גם מצד החיסון....והרבה.
ממשלת ישראל הצליחה לזרוע פחד וחרדה בלב הציבור ע''מ לדחוף את כולם להתחסן.
עכשיו תכפילי את רעיה שכתבת בעוד כמות של רופאיםHaviherb

ומומחים אחרים שלא רק שלא מזלזלים, אלא מדברים בצורה הכי יפה שיכולה להיותצ וסוברים אחרת.

ההתנגדות לחיסון שמציל חיים מצד עצמו לא ברורה לי ולעולם לא תהיה כנראה

זה בדיוק מה שאני אומרתבת 30
ההתנגדות לא ברורה לך ולעולם לא תהיה.
קראתי המון פעמים את המילים שכל ישרטרכיאדה

אבל מה לעשות שהוא כל כך כל כך עקום.

אוףףףףףףףףף

אני לא יודעתשירוש16
על איזה קונספירציות את מדברת ושטיפות מוח.
גם אני פחדתי להתחסן ועוד מטכנולוגיה חדשנית. אבל אחרי שעבדתי שבוע בקורונה זה הספיק לי כדאי להבין שמי שלא מתחסן בעצם מסכן את החיים שלו באופן אישי. וזאת החלטה שאין איך לחזור ממנה אחרי המעשה - אדם שלא חוסן וחלה, אין באמת תרופה שתעזור לו. יש כמה תרופות ניסיוניות שרובן ככולן הוכחו או בשלבי הוכחה שהם לא ממש יעילים.

אז מה? את רוצה לקחת את הסיכון?
בשמחה. שיהיה לך לבריאות.
באמת
את מסכנת אך ורק את עצמך.
זהו, שלא. היא מסכנת הרבה יותר מאשר את עצמה.הָיוֹ הָיָה
וזה בדיוק הבעיה
אם כבר נכנסתי לדיוןזוזיק העכבר
לגבי סעיף א - ראיתי כבר כמה אנשים שדיווחו על תופעות לוואי אחרי החיסון - למשל נשים שדיווחו על שינויים בווסת ותופעות אחרות והרופאים שהם התייעצו איתם אמרו להם חד משמעית שאין שום קשר לחיסון, יותר מזה, התלונה שלהם כלל לא מדווחת בשום מקום כי היא מתוייגת אוטומטית כצירוף מקרים.

המתודה של המדע היא בהחלט מוצלחת ומגיעה להישגים אבל גם להרבה טעויות שקשורות אולי בעיקר לניתוח לא נכון של המידע .
מחקר שייעשה על פי כל כללי הביקורת המדעית אבל יהיה מכוון מטרה מראש יעשה כנראה הרבה שגיאות כי יהיו בו הטיות סמויות בצורה לא מודעת.
זה נכון בכל תחום מדעי אבל עוד יותר בנושאים יותר "אפורים" כמו רפואה.
אני ממש לא טוען שהמסקנה היא שאי אפשר לסמוך בכלל על המחקרים ובשורה התחתונה לדעתי צריך להתחסן אבל כן יש לי תחושה שהמחקרים והבדיקות נעשו באווירה ציבורית שלא מאפשרת בדיקה חופשית ונקייה מהטיות. דוגמא בולטת היא ההתייחסות של משרד הבריאות לפוסט הנ"ל - בשורה התחתונה היה שם ניסיון למחוק דיווחים ועדויות של אנשים בטענות לא אמיתיות.
מסכימה לגמרי. כל מה שפשוט אני אומר נכון לעולם אידאליהמקורית
בו הדיווחים נאספים בצורה מבוקרת וההנחיות מיושמות במלואן.
זה חור שאני לא מצליחה למלא, עם כל המחקרים שבעולם. אין פה הרמטיות אובייקטיבית לצערנו
ועדייןזוזיק העכבר
אני חושב שבסוף צריך להתחסן. יש בעיות ודמגוגיה בדברים שאומרים רופאים בעד חיסונים אבל נראה לי שיש הרבה הרבה יותר חורים ובעיות בדברים שאומרים מתנגדי חיסונים.
אי אפשר לשבת מהצד ולא להכריע כי יש מחלה שאנשים מתים ממנה.
לגבי מה שכתבת בהתחלהבת 30
על חוסר הדיווח.
עוד לפני שהיה חיסון, כבר כשדיברו על פיתוח חיסון, היה ברור כשמש שזה מה שיקרה. גם כתבתי את זה פה.
היה ברור שהחיסון יקודם בכוח, על גבי הנפגעים ממנו.
היה ברור שהרופאים יגידו ''אין קשר'' וככה בעצם תופעות הלוואי ימוזערו באופן משמעותי.
אז זה ממש לא מפתיע.
אבל למה את חושבתחולת שוקולד
שיש קשר לחיסון למרות שהרופאים אמרו שאין, לא יכול להיות שאם הם אמרו שאין קשר אז אולי פשוט, אהמ... הם חושבים שאין קשר?

באמירה הזאת את בעצם אומרת שהרוםאים משקרים- שזאת כבר קונספירציה, בניגוד למחשבה שהם מאמינים במה שאמרו אבל לדעתך הם טועים
אני לא יודעת מה הם חושביםבת 30
אני יודעת מה אמור להיות הנוהל הראוי למעקב אחרי תופעות לוואי של חיסון חדש דנדש.
היה ראוי שכל פניה של פציינט בטווח של כל וכך זמן לאחר החיסון תירשם ותתועד.
אח''כ אפשר לסנן ולעבד וכו'.
זה יחס אמיתי ונכון לחיסון חדש.
הרי על סמך מה רופא אומר אין קשר?
על סמך מידע שזורם כבר עשר שנים?
חמש שנים?
אין מידע. או שיש מעט מאוד מידע ביחס למידע שאנחנו אמורים לשאוף להגיע אליו ביחס לחיסון.
אז כן, כשרופא אומר ''אין קשר'' למרות שהוא לא באמת יכול לדעת בוודאות שאין קשר, אולי זה לא שקר, אבל זה גובל ברשלנות. ובטח ובטח שאין פה אחריות.
מה שבטוח, זה גורם לחוסר שקיפות אמיתית לגבי תופעות הלוואי של החיסון.
כל הכבוד לך שאתה מביא מחקרים והוכחות לחשיבות החיסוניםאן אליוט
ומגיב בענייניות לכל תאוריות הקונספירציה שמובאות פה.
זה מאוד חשוב, וממש עבודת קודש.
מפחיד לחשוב שאנשים יקראו ויאמינו לכל הפייק ניוז ובגלל זה לא יתחסנו.
מפליא לפעמים חוסר ההיגיון שמשתלט פה
תודה רבה🌻💝פשוט אני..
נכון אני מצטרפת כל הכבוד לך!! סופסוף לשמוע קול שפויHaviherb

לא להאמין לאן אנשים יכולים להגיע ולסכן אחרים.... תמשיך להביא את הקול השפוי

תודה גם לך 🌷פשוט אני..
את במטבח?בת 30
עושה סלט בין קונספירציות, פייק ניוז ודיעות שונות ממך?
טרחת לחפש ולמצוא את ניר העמדה שכתבתי עליו?
ההודעה שלך היא בדיוק מה שאני מדברת עליו
שיח של זלזול ודמוניזציה.
כל מי שסובר אחרת - פייק ניוז.
אחלה דרך להשתיק את נזקי החיסונים...הכל פייק
קראתי מספיק על מצ"ח ועל ההתנהלות שלהםאן אליוט
וממש לא מחזיקה מהם.
ולידיעתך, מה שכתבתי ל@פשוט אני.. היה לא רק על השרשור הזה ונייר העמדה שלך, אלא על התגובות שלו לכל השירשורים האלו שמופיעים פה.
ואגב, אני ממש מסכימה איתו שהתגובות שלך כאן ובשירשורים אחרים ממש לא עונות לעובדות והטיעונים שהוא מביא.
לי פשוט אין כוח להתחיל לענות לכל קונספירציה או פייק ניוז, בייחוד בגלל תגובות שלא עונות לעצם העניין, ומאוד מעריכה אותו שהוא כן ממשיך.
מי שמעניין אותו - נייר עמדה מפורט בדבר חשיבות שמירת העינייםפשוט אני..
באתר של בני סלע:
התכוונת הקול המסוכן שמסכן גם אחריםHaviherb

סכנה לשלום הציבור ההודעה שלך

קראת את ניר העמדה?בת 30
אני מנחשת שלא.
אז מה בדיוק בהודעה שלי מסכן את הציבור?
סתם.
זה הכיף.
לכתוב לאחרים שהם מסכנים את הציבור ולזכות להנהונים מעודדים
כן קראתיHaviherb

ניחשת לא נכון. ואני אגיד לך מה מסכן - מסכן שההודעה שלך ושכמותה מפחידים הורים ואנשים ואז הם לא מתחסנים ואת הנזק והפגיעה מהקורונה עצמה מי יקח על גבו?? תגידי לי מי?? זה כאילו להתעלם שיש כאן מחלה זוועתית ששמה קורונה והיא גבתה חיים ויסורים גם מאלה שעדיין בחיים באחוזים גבוהים ובא הקב"ה והביא דעת באדם ויצרו חיסון שהוא תרופה למכה הזאת ואז מפחידים את כולם במקום למגר את המחלה הארורה הזאת?? 

ולא, לא כיף לי "סתם" לכתוב, ממש ממש לא!! זה כואב לי!! אני רוצה שאנשים יחיו ולא ימותו ולא יסבלו מכל היסורי גיהנום של המחלה הארורה הזאת!! עכשיו יבואו ויתנו סיפורים לכאן ולכאן וכאלה שלא נפגעו וכו' אבל ההסתכלות צריכה להיות רחבה-הסתכלות שרואה אחוזים גבוהים בלי השוואה בכלל למה הסכנה מהמחלה של הקורונה עצמה ומה הסכנות והייסורים עד כדי מוות ממנה לעומת תופעות הלוואי האפשריות של החיסונים, וכל השוואה אחרת בין הקורונה עצמה לבין החיסון!! ולא לראות את זה ולא להבין את זה וללכת לשוליים ולמקרים כאילו זה חזות הכל ואין כבר אלפי מחקרים ובדיקות (גם אם הן לא חפות ולא מושלמות זה בכל זאת הרבה יותר במסה ובאיכות של זה) זה מפחיד אנשים והורים ורק מהפחד לא מחסנים ואז מה שיכול לקרות מי מי יקח את זה על עצמו?? אז לא, אני לא רוצה שהבנות שלי  יחלו בקורונה ולכי תדעי מה זה יעשה להן גם בעתיד, מפחדים מתופעות לוואי של חיסון שנבדק ואושר ולא מפחדים מהמחלה עצמה ומה היא תעשה לילדים שלנו??? ועוד עוד כמה שנים?? ועוד שיש עדויות??? מההה קורההה פההה מההה די אין לי כוח מרגישה שלא משנה מה יאמרו בכל העולם וכמה עובדות יהיו אנשים פשוט ילכו עם כיסוי עיניים ויבחרו בפינצטה לראות רק את מה שהם בוחרים ורוצים לראות מה אני אגיד לך... מקווה שיהיה לכל האנשיםפ טוב כי לחשוב מה זה יכול לעשות פשוט מוציא אותי מדעתי!!

אבל זה הענין!!בת 30
את יוצאת מדעתך בגלל אנשים כמוני!!
את מתחרפנת מזה שאני מעדיפה לחלות ולא להתחסן.
זה מטריף אותך.
את מסוגלת להבין שאני מרגישה אותו דבר אבל הפוך?
אני יוצאת מדעתי מהורים שהתייצבו ראשונים לחסן את הילדות שלהן, מהכיתות של הבנות שלי. מתחרפנת מזה. עד לפני חצי שנה הקורונה לא היתה מסוכנת לילדים ועכשיו פתאום כן?
ויש לזה רק אישור חירום, והFDA ביקש חמש שנות מחקר על זה. חמש!!
כולם פה הולכים כמו ילדים טובים של בנט ומחסנים את הילדים שלהם כי הצליחו להפחיד אותם עם פימס, שזו תסמונת מאוד נדירה.

את מבינה שאני מרגישה בדיוק כמוך? אבל הפוך?
שלא משנה כמה אנשים ימותו או יפגעו מהחיסון אז מערכת הבריאות תגיד ''אין קשר'' ובנט יוכל להגיד ''לחיסון אין תופעות לוואי'', וכולם ימשיכו להתחסן. עוד חיסון ועוד אחד ועוד אחד, מחסנים את עצמם לדעת עם חיסון שהמחקר שלו לא מגיע לפיפס ממחקרים ארוכי טווח שעשו על חיסונים אחרים?
את מבינה שאני בדיוק כמוך אבל הפוך?
אם את מבינה, אז יופי. הכל טוב מבחינתי. תתחסני, ותחסני, זו בחירה שלך והכל בסדר. בע''ה.
אבל אם את לא מבינה עד הסוף שאני מרגישה כמות אבל הפוך, פה הבעיה.
אבל אם
מה קשור בנט מה?Haviherb

אנשים מקשיבים למדע, למאות מחקרים, לעובדות, לנתונים, למציאות, לריאליות, למספרים, לאחוזים, לאמת.

ולטענות שלך - כן, חצי שנה בזמן מחלה חדשה הוא המון זמן, בטח שתוך כדי הזמן הזה ישנם אלפי מחקרים ונתונים.

אבל ש@פשוט אני.. יענה לך הוא כותב יותר טוב ממני את כל זה (למרות שאת לא עונה לו עניינית לטיעונים שהביא כאן ובשרשורים אחרים, אבל לפחות שאנשים אחרים יקראו את הדברים כמו שצריך)

ויופי שביקשו חמש שנות מחקר, גם ביקשו שלא תהיה מחלה ולא תהיה קורונה, ובחמש שנים האלה אני לא לוקחת סיכון על הילדות שלי שיחלו בקורונה ומי יודע מה יקרה להן מזה ובעוד חמש שנים ובעוד 20 שנים, וכבר יש הוכחות כל כך רבות על הסכנה והסיכונים שבקורונה עצמה שזה פשוט מגוחך לדון בזה כאילו אפשר להשוות בין הסיכון מתופעות לוואי של חיסון לבין סיכון של המחלה של הקורונה עצמה, כאילו אין קורונה ורק הורים ואנשים מתים לתת חיסון "סתם" לילדים שלהם ולעצמם כי בא להם, ולא כדי להתגונן מפני מחלה נוראית... לא יאומן פשוט לא יאומן!!

ואת שומעת את עצמך? את אומרת שמערכת הבריאות כולה, כולה, אומרת שאין קשר לחיסון וכל מה שכתבת - ואז נותנת נייר עמדה של מועצת החירום שזה פי כמה וכמה פחות מאותה מערכת בריאות שאת משמיצה - איך את יכולה לחיות עם הסתירות האלה? הרי הולכים לפי הרוב! וכארן זה הרוב המוחץ של כללל כלל עולם המדע והרפואה שאומרים חד משמעית לחסן,

איך פתאום הולכים אחרי המיעוט איך??

איך אפשר לפחד מחיסון יותר מהמחלה עצמה אני לא מבינה את זה??? ועוד חיסון שנבדק ועוד אחוזים ועובדות ושוב... קיצור זהו אי אפשר כנראה שאף פעם אנשים לא ישתכנעו אחרת ואין מה לעשות אלא לחזק בנתונים ועובדות כמו שעשה @פשוט אני.. שלפחות מי שעוד לא גיבש עמדה יראה קצת את המציאות כמו שהיא.....

אגב, הלכתית,בת 30
בנושאי רפואה לא ברור שהולכים לפי הרוב.
יש הלכה שאומרת שאם אפילו רופא אחד אומר שיש סיכון במשהו אז מקשיבים לו.
אז אם הזכרת הלכה, רוב מוחץ של אנשי ההלכה גם הם ממליצים להתחסHaviherb

להתחסן חד משמעית!! ועוד אנשי הלכה ורפואה כמו מכון פוע"ה והרב פירר, שמעניין שבכל נושאי רפואה והלכה פונים אליהם אבל פתאום שהם מוציאים נייר עמדה ומודיעים שזו המלצתם להתחסן חד משמעית אומרים אה אוי בעצם לא נשמע להם...

ואם כבר אמרת שיש דעה שאומרת שאפילו רופא אחד אומר שזה מסוכן מקשיבים לו - תראי איך את סותרת את עצמך כי כאן יש אלפי אלפי רופאים שאומרים שמסוכן *לא* להתחסן!!! אז לפי ההלכה עוד יותר צריך לשמוע לאותו קול שאומר שמסוכן לא להתחסן - והוא הרבה יותר גדול בפער מהקול שאומר אחרת!! 

אין הלכה כזו זה חרטא מבית מדרשו של אמנוןיהודה224
יש פלא יועץ כזה..
ותאמיני לי
שהרב יצחק יוסף
וחכם שלום כהן
הרב גרשון אדלשטיין
רבי חיים קנייבסקי
והרב עמאר
והרב שמואל אליהו
ועוד רבים וטובים מכירים את כל נבכי ההלכה בנושאים האלה כולל את הפלא יועץ(שלא פוסקים הלכות על פיו) ואמרו עדיין להתחסן
אז יבואו כמה רבני פייסבוק ויורו לנו ההיפך???
ועוד יהפכו להיות גדולי הדור בגלל שהם טענו שאסור להתחסן
בתור בייניש לא מעט שנים, אשמח אם כת''ר תפנה אותי למקור...הָיוֹ הָיָה
נעשה קצת תחרות בלומד'ס?
לא יודעת אם לזה היא התכוונה אבל ראיתיהמקורית
על כמה בתי דין רבניים שקמו ודנו בענייני החיסונים ואכן הם לא הרוב אבל היו כמה כאלה. ותוצאותיהם היו בין שב ואל תעשה עדיף ללא לקחת. רק לידיעה.
היא החליטה שיש ''הלכה''. וזה כמובן בלבול שכל מוחלטהָיוֹ הָיָה
אבל אם היא חושבת שהיא יכולה להוכיח הלכה כזו, אני מזמין אותה לדרבי
אבל יש הלכה כזאת! היא צודקת!נחשון מהרחברון

בהלכות יום כיפור לגבי חולה שחוששים שמא יכבד עליו החולי נותנים משמעות ל2 רופאים לעומת 100 אם 2 רופאים אומרים שצריך לבצע פעולה וכ-ל המאה אומרים שלא צריך - שומעים ל2 (או לחולה ורופא אחד) ואומרים לו לאכול אפילו אם יש מאה רופאים שאומרים לו לא לאכול.

אבל אם כבר הזכרנו את ההלכה הזאת בואו ניתן לה קצת הקשר, אני מצטט עוד כמה הלכות מאותו סימן (תרי''ח)

למשל סעיף ו "אם הרופא אומר שאינו מכיר את החולי הרי הוא כאדם דעלמא ואין דבריו מעלין ולא מורידין" (אז כל הרופאים שטוענים שאין קורונה לא נספרים...)

או סעיף ד, הכי ישיר "אם שנים אומרים צריך אפילו מאה אומרים אינו צריך ואפילו החולה אומר עמהם שאינו צריך מאכילין אותו מאחר ששנים אומרים צריך" (לא שואלים מאה רופאים ולא את החולה, 2 שאמרו שצריך לעשות משהו - עושים.

וזה בכלל מדבר על מצב שבו יש 2 אפשרויות - אחת מסוכנת ואחת לאפשוט אני..

כלומר יש רופאים שאומרים שחייב לאכול, ויש רופאים שאומרים שלא חייב לאכול.

אלה וגם אלה מודים שאם יאכל, בוודאי לא תהיה כל סכנה.

זה ממש לא המצב במקרה של מגפה:

אלה (הרוב המוחלט) אומרים שחייבים להתחסן נגדה, ואלה (מיעוט שבמיעוט, לא נסמכים על מחקר ועל רפואה מבוססת ראיות) אומרים לא להתחסן.

אין כאן מצב שבו אלה וגם אלה מודים שאחת הבחירות בוודאי תוציא את האדם מהסכנה. בוודאות יש סכנה באחת הבחירות, השאלה היא רק אם עושים את המעשה שמבוסס על מחקר ולכן רוב מניין ובניין של אנשי המדע והרפואה תומכים בו, או עושים את המעשה שתומכים בו מעטי מעט שלא מצליחים להביא ראיות לדבריהם.

למה זו מגפה אם רוב החולים בה לא הרגישו שהם חולים בכללשם פשוט
ורוב אלה שכן היו להם "תסמיני שפעת" עברו את זה תוך ימים ספורים?
האמת היא שהרוב צפויים להידבק.
הרוב לא צפויים לחלות.
וגם מי שיחלה - הרוב המוחלט באופן קל וודאי שלא באופן מסוכן.
אי אפשר להשוות את הוירוס הזה למגפת אבעבועות שחורות במאות הקדומות או לאיידס.
כמה קטנות:
א. יש אלפי רופאים ומומחים גדולים שחושבים אחרת ודעתם מושתקת לחלוטין ע"י הממסד. ויש עוד רבים שחוששים להיחשף ולהתבטא כמובן. לכן זה ממש לא נכון מצג השווא שמציגים כאילו יש רק "כמה דעות בשוליים".
ב. מדובר על הבריאות והגוף שלנו וגוף ילדינו, ויש פה חומר חדשני ונסיוני שלא קיבל עדיין אישור אלא רק היתר חירום, ומדובר בחומר שאין שום אינדיקציה נסיונית מה ההשלכות שלו לטווח הרחוק, ומהרגע שהוא מוכנס לגופך ולגוף יקיריך אין דרך חזרה.
ג. רואים בשטח שמאז שהחומר הזה הגיע עלתה ההידבקות הרבה יותר ורואים שיש המון נורות אדומות, ורואים ושומעים את כל הסתירות ואת זה שהם מאיימים שלא יחזרו לשגרה ומאיימים בהמון התפרצויות של וירוסים ומוטציות נוספים, ביחד עם השידול של כולם להתחסן כדי לחזור לשגרה.. אז גם אם לא משוכנעים ולא יודעים מה קורה, יש פה "למיחש מבעי", "שב ואל תעשה עדיף".
ד. יש גדולי דור שסוברים אחרת.
לאורך כל הדורות היו פעמים שהרוב טעה והמיעוט צדק.
רוב גדולי ישראל טעו אחרי שבתי צבי. רוב גדולי ומנהיגי ישראל רדפו את דוד גם בתקופת שאול וגם במרד אבשלום. רוב גדולי ישראל הלכו אחרי קורח. רוב גדולי ישראל רדפו את הרמח"ל. קורה שיש נושא מסוים שבו מצליחים להוליך שולל רבים וטובים, וייתכן מאוד שבהמשך עיני רבים תיפקחנה, כמו שהיה בעבר עם דוד המלך ועם שבתי צבי (להבדיל).

תקן אותי אם אני טועה, אבל לא ראיתי שתקפו אותך על כך שאתה מפחיד את הציבור, מנרמל מציאות אבסורדית של אילוץ לחיסונים, של מסכות סגרים בדיקות ובידודים, ועל אמונתך העיוורת במדע ללא כל התיחסות לרצון ה' ומדוע הוא הביא עלינו את המצב הזה.
כי הרי קורונה היא כתר- קראון, יתכן שהיא קוראת לנו לברר בתוכינו את מי נמליך עלינו.

יש בהחלט מקום לשמוע גם את דעתך המכובדת.
בבקשה תכבד גם אחרים שדעתם שונה משלך.
אין צורך לכנות אף אחד בשמות ובטח שלא לזלזל בהם באופן מופגן ובוטה.
המחלוקת הזאת היא סכנת שנאת חינם ומלחמת אחים, וההסטוריה לימדה אותנו שזה הדבר שגרם לנו לנזקים הגדולים ביותר.
הרבה מאוד טעויות (כולל בכותרת), נתחיל לנתחפשוט אני..

א. ללא חיסון, הרוב בהחלט צפויים לחלות. המחשבה כאילו יש בינינו המוני אנשים שנדבקו אך לא חלו (וכלל לא ידעו שהם נדבקו) - הוכחה כשגויה כשעשו בדיקות סרולוגיות לאנשים שלא ידעו שנדבקו, וגילו שאחוזים בודדים מהם נדבקו בעבר בנגיף.

ב. אכן הרוב המוחלט יהיה חולה קל. ברפואה וגם בהלכה, סיכון של 2% או אפילו 0.5% הוא לא סיכון של מה בכך. תשאלי רב אם מותר לך לעשות בנג'י במקום שבו 2% מהקופצים מתים. אם מותר לך לצום ביו"כ, במצב רפואי שבו 2% מהצמים ימותו.

תשאלי רופא אם הוא מוכן לבצע ניתוח שגורר אחריו תמותה של 2% (אלא אם כמובן הניתוח מיועד למנוע מצב של מוות בסבירות גבוהה הרבה יותר, כמו למשל השתלת ריאות וכו'). 

היית מבצעת לילד שלך ניתוח הסרת שקדים, אם 2% מהמנותחים היו מתים? 

כמובן, אחוזי התמותה יכולים לעלות פי כמה וכמה, אם יהיו הרבה חולים קשה בזמן אחד, ומערכת הבריאות לא תוכל להתמודד אם הכמות הזאת.

ג. ה"ממסד" לא משתיק רופאים. הם מפרסמים את דעתם בכל מקום שהם רוצים, בפייסבוק שלהם, באתרי האינטרנט שלהם, בתקשורת הממוסדת ועוד. אף אחד מהם לא מאבד את הרישיון או העבודה, ולא צריך לחשוש מסוכני מוסד שיחטפו אותו וישלחו אותו למחנות חינוך מחדש. למרות שמתנגדי חיסונים מאוד אוהבים להרגיש זן נרדף, זה לא המצב. להפך, הרופאים שתומכים בחיסונים הם אלה שמצמידים להם מאבטחים בגלל בריונות ואיומים מצד מתנגדי חיסונים.

ד. פייק מוחלט, החיסון קיבל אישור קבוע. וגם כאשר הוא מקבל אישור חירום, הכוונה היא שהחיסון יותר בטוח מהסכנה שהוא בא למנוע - ולכן *צריך* להתחסן בו למרות שהיינו מעדיפים בעולם מושלם לחכות עוד כמה שנים בשביל לקבל יותר מידע. המדענים שנתנו לו אישור חירום לא התכוונו להגיד בזה "אל תתחסנו", אלא להפך.

ה. "רואים בשטח" - פייק מוחלט. הגלים שהגיעו לאחר החיסון לא קשורים לחיסון אלא לכך שהגיעו וריאנטים חדשים ומדבקים יותר, וההוכחה לכך מאוד פשוטה: מי שהתחסן נדבק הרבה הרבה פחות, והגיע למצבים של אשפוז ומוות הרבה הרבה פחות, לעומת אלה שלא התחסנו.

ו. אין כאן "שב ואל תעשה". או שתתחסני או שתחלי, אין באמצע. או שתלכי עם המדע ותהיי מוגנת, או שתחלי ותמשיכי את הפצת המגפה ותסכני אותך, את משפחתך ואת קרובייך.

ז. "לאורך כל הדורות היו פעמים שהרוב טעה והמיעוט צדק" - חצי פייק. בכלים מדעיים כמו שיש לנו היום, נדיר מאוד מאוד מאוד שהמיעוט צודק והרוב טועה. למה? כי הרוב לא מבסס את דעתו על הנחות או על תקוות, אלא על מחקר אובייקטיבי שנעשה בכלים מדעיים מקובלים. 

המשפט הזה לפיו "הרוב לפעמים טועה", לא יכול בשום פנים ואופן להצדיק תמיכה במיעוט כאשר יש ראיות חד משמעיות לכך שהרוב צודק. אחרת מה מונע ממני להאמין שהעולם שטוח (כפי שיש כאלה שמנסים לטעון) או שחיידקים כלל לא גורמים למחלות אלא רק מגיעים לגוף לאחר שהוא כבר חלה (כמו שטוענים מתנגדי חיסונים רבים, למשל אשרוב)?

לסיכום, אין לי אלא לצטט אותך, רק שאת בטעות דיברת על החיסון שכבר ניתן למיליארדי אנשים בעולם ונמצא בטוח לשימוש, במקום על הווירוס שנמצא מסוכן מאוד:

מדובר על הבריאות והגוף שלנו וגוף ילדינו, ומדובר בחומר שאין שום אינדיקציה נסיונית מה ההשלכות שלו לטווח הרחוק, ומהרגע שהוא מוכנס לגופך ולגוף יקיריך אין דרך חזרה.

👍👍👍👍👍👍👍👍Haviherb
אפשר לקחת אותך לעבודה שלי?? לשים קצת הגיון וקול שפוי לכמה קולגות שהפכו אותי לנאצית.
ה' ישלם שכרך!! לקרוא ולחזור לנשום!!
תודה רבה רבה, זה מחזק פשוט אני..

תגידיבת 30
איך את מרגישה בעבודה עם הקולגות, שמזלזלות בך ופוגעות בך וחושבות שאת סתומה וטפשה?
הממ.
ההרגשה מוכרת לי.
תודה ענקית,טרכיאדה

פשוט ללגום את המילים שלך, קול שפוי, הגיוני

ובמילים אחרות "שכל ישר"

אני זוכרת שבשבוע הראשון לחיסונים, יכולתי להתחסן בגלל שאני עובדת בבריאות הציבור, הייתי הצעירה היחידה בכל הקופה שבאה להתחסן, וכל החברות שלי לא הבינו מה בוער לי, למה לא לחכות, לבדוק, לראות. (היום כולן כבר מחוסנות כמובן) ואני לא הבנתי, מה אני יכולה לבדוק ולראות? אלו כלים בדיוק יש לי לבחון את יעילות/אי יעילות/סיכון בחיסון. מעולם לא התעסקתי בתחום ולא למדתי אותו, וכמו שאני סומכת על רופא שנותן לי מרשם כך בדיוק אני הולכת להתחסן אם אנשי המדע והרפואה סוברים שהוא יעיל ובטוח.

הוא שכתבתי למטהבת 30
זה לא ענין של מדע, זה ענין של אמון.
יש לך אמון מוחלט וחד משמעי במערכת הבריאות.
אשרייך. החיים שלך קלים יותר.
לא בטוחה שהם תמיד בריאים יותר ממי שאין לו אמון מוחלט, אבל ללא ספק הם חיים קלים יותר.
הבעיה, שמי שאין לו אמון, כמוני וכמו עוד יותר ויותר אנשים במדינת ישראל, לא מתנהל ככה.
זה יכול לעצבן אותך
זה יכול לתסכל אותך
את יכולה לא להבין את זה
אבל זה ככה.
אתה רשאי לדעתךשם פשוט
ואני לדעתי.
אתה מביא ראיות ממקורות שאינם אמינים בעיני ואני נסמכת על כאלה שאינם אמינים בעיניך.
באם זה לא ישתנה- לא נסכים על הנושא הזה.
הבאת דוגמא נהדרת עם ניתוח השקדים.
אם יש 2% סיכון, ההורים צריכים להתיעץ עם מומחים ורבנים אבל בסופו של דבר ההחלטה תהיה של ההורים.
כל החלטה שההורים יקחו היא בתקווה ובעזרת ה' לטובת הילד שלהם.
ודאי שאין מקום לתקוף אותם באם קיבלו החלטה שאינה לדעתך.
העניין הוא שהבאת את המקורות שלך ובת 30 את שלה וכדאי שכל אחד ישמע את כל הדעות לפני שמחליט החלטה גורלית שכזו על הגוף שלו ועוד הרבה יותר כשמדובר בילדים שלנו.
אומנם אני לא מסכימה כלל עם דעתך,Haviherb
אבל עם הדרך הנעימה של השיח שלך כן ורוצה להחמיא לך על זה, כמה שזה נדירר היום כל הכבוד על השיח המכבד!!
🙏🏻❤שם פשוט
שוב, לא נכוןפשוט אני..

א. אם יש סיכון של 2% בניתוח שקדים - אין לך מה לשאול את הרב, כי אף רופא לא יסכים לבצע את הניתוח (בהנחה שהניתוח לא מונע סיכויים גבוהים יותר של מוות, וכמו שהמצב בדרך כלל).

אם יש סיכון של 2% שצום יו"כ יהרוג אותך - אף רב לא יתיר לך לצום, אפילו לא 1. זה לא שתהיה מחלוקת בין רבנים אלה לאחרים.

ב. להבדיל מבת 30, אני אשכרה קראתי את המחקרים שהיא נסמכת עליהם. הראיתי לה למה המחקרים שהיא עצמה מפנה אליהם (כלמור היא מפנה לד"ר רעיה וד"ר רעיה מפנה למחקרים) מראים בדיוק את ההפך הגמור ממה שמנסים להוציא מהם, איך ד"ר רעיה הוציאה משפט מהקשרו והפכה את תוצאות המחקר. 

אז להגיד שלכל אחד מאיתנו יש מקורות, זה כמו להגיד שגם לפלוני שאומר שבתורה כתוב "תרצח" יש מקורות.

באמת יש לו מקור, אלא שהוא לא יודע לקרוא אותו ובטח שלא יודע להבין אותו כשורה. 

פייק אחרי פייק... כמה אפשר להתייחס לאותן טענות ממוחזרות - נשואים טריים

תקציר:

בת 30 הפנתה לפוסט מסוים של ד"ר רעיה.

באותו הפוסט, ד"ר רעיה טענה שחיסוני ילדים לא יפחיתו את הסיכוי שלהם להדביק מבוגרים. היא הפנתה שם למחקר, שטוען את ההפך הגמור:

המחקר אומר שמי שהתחסן חולה הרבה פחות, מדביק הרבה פחות, וגם כשהוא חולה - זה למשך זמן קצר הרבה יותר לעומת לא מחוסנים, ולכן משך הזמן שבו אפשר להדביק יורד בצורה חדה לעומת לא מחוסנים. 

ומה ד"ר רעיה הוציאה מהמחקר הזה?

הנה, כתוב שם במפורש שגם מחוסנים יכולים להדביק!

ומה לגבי זה שלפי המחקר זה פשוט הרבה יותר נדיר לאחר החיסון, וגם כשזה קורה אז התקופה שבה אפשר להדביק נחתכת בזכות החיסון? את זה היא לא ציינה בפוסט שלה, כמובן. היא בחרה בפינצטה את המשפט שאותו היא רצתה, התעלמה מכל השאר, ועיוותה ב-180 מעלות את תוצאות המחקר ש*היא* בחרה להביא כמקור לדבריה.

👍👍👍👍👍Haviherb
אם כךשם פשוט
אז הדוגמא אינה תואמת את המצב.
כי רופאים רבים סבורים שאין צורך לחסן את כלל הציבור וכן רבנים רבים.
כולל רופאי/ות נשים שעודדו חיסונים ושינו את דעתם לאחר שראו בשנה החולפת את התוצאות על המטופלות שלהם.
לא קראתי את המקורות של בת 30,
אבל ההוכחות הכי פשוטות הן מהמציאות.
משהו פה מאוד מאוד תמוה ומגמתי וצריך להדליק אלף נורות אדומות:
רואים איך פתאום בדיוק כשמתחילים לחסן פתאום יש עליה בתחלואה וסגר ארוך, ואם לא מספיק התחסנו אז עוד סגר ועוד איומים
ופתאום רואים זינוק במתים ובחולים בדיוק כשמיליוני אנשים מקבלים חיסונים,
ופתאום בבוקר אחד במקרה יש דיווחים רבים מבתי חולים שונים באותו בוקר על סכנות גדולות ליולדות ולעוברים שמזמינים את ההיסטריה שחייבים לחסן גם נשים הרות, למרות שהן כלל לא היו בקבוצות הניסוי ולא נבדק השפעת החיסון על הריונות,
ופתאום ביום אחד מקבץ כותרות מזעזעות על ילדים ונערים שחולים קשה ומתים ולכן חייבים לחסן גם אותם, למרות שגם עליהם לא נערך הניסוי..
ורואים גם תופעות לואי קשות לחיסונים.

למרות שהנושא חשוב מאוד, באופן אישי אני מאוד משתדלת להמנע מויכוחים שכאלה.
נכנסתי לדיון הזה רק בשביל לבקש שננסה יותר לכבד זה את זה.
בהצלחה לכולם🌸🌾
את חוזרת על טענות שכבר נענופשוט אני..

"רואים איך פתאום בדיוק כשמתחילים לחסן פתאום יש עליה בתחלואה" - לא בגלל החיסונים אלא למרות החיסונים. איך אני יודע? פשוט, כי העלייה היא בקרב לא מחוסנים. מי שמחוסן - חולה הרבה פחות.

"ופתאום רואים זינוק במתים ובחולים בדיוק כשמיליוני אנשים מקבלים חיסונים" - נכון, אלה שלא התחסנו מתים וחולים הרבה יותר. למה זה קורה בדיוק כשנותנים חיסון? כי אז התחילו וריאנטים חדשים, למשל.

"ופתאום בבוקר אחד במקרה יש דיווחים רבים מבתי חולים שונים באותו בוקר על סכנות גדולות ליולדות" - אכן זן הדלתא גרם לכמה נשים בהריון למות. עצוב מאוד, חבל שהן לא חוסנו ונשארו בחיים. חבל שהטעו אותן והפחידו אותן מפני החיסון שקיבל אישור של המומחים הגדולים בעולם. כן כן, אפילו אחת מהן לא הייתה מחוסנת. 

איך מזה שנשים נפטרו בגלל שהן לא חוסנו, את מסיקה שהחיסונים הם אלה שמסכנים אותנו? לא ברור.
את הדוגמה הבאתי כי את טענת ש"הרוב עוברים מחלה קלה"פשוט אני..

אז הראיתי לך שגם כאשר הרוב שורד, ואפילו בקלות, זה לא אומר כלום. מוות של 1% זה ה-מ-ו-ן.

לגבי העלייה בתחלואה גם אחרי החיסונים,Haviherb
חשוב לזכור שהמדיניות בארץ הייתה מדיניות שהכל פתוח כמה שאפשר. אם היו נמשכים כל הזמן הזה רק הסגרים אז + החיסונים היו רואים תחלואה נמוכה משמעותית, אבל בגלל שהמדיניות שמערכת החינוך והמסחר והתעופה וטיסות והכל פתוח ברמה גבוהה אז ברור שהתחלואה תהיה גבוהה למרות החיסונים,
שוב, החיסון מטרתו למנוע תחלואה קשה ומוות ולא הדבקה, אם כי הוא גם מוריד אחוזים בהדבקה.
ומטרתו גם לאפשר חיים לאנשים שלא יתרסקו כלכלית או נפשית מכל הסגרים, ואת כל זה הוא עשה
יפה. היה ברור לי שלשם הכוונההָיוֹ הָיָה
מדובר כמובן בהוצאת דברים מהקשרם ברמה מזעזעת, כי שם ה100 לא אמרו שלאכול מסכן אותו, אלא רק שאין בזה הכרח. ולכן חיישינן למיעוט (הר''ן בשבת מרחיב גם לאלף...)
אבל כדי לומר שנעשה כמו השניים כשהמאה צווחים שזה סכנה, צריך להיות מטומטם.
בדיוקHaviherb
תגידי איזה מחלה מפחידה?ניקיתוש
ראית את שגץדות התעופה?
ראית אירועים לאחרונה?
ראית מופעים?
זאת מחלה מפחידה???
אם זה היה מפחיד, כולם היו מסוגרים בבתים רועדים מפחד!!
אכן בזכות החיסונים, החיים חזרו ברובם לשגרהפשוט אני..

לכי לאנשים מבוגרים, אלמנות ואלמנים שאכלו לבד בביתם בפסח ובראש השנה, ולמעשה בכל השבוע נמנעו מלבקר את ילדיהם ונכדיהם. תשאלי אותם אם זאת מחלה מפחידה.

אשרינו שאנחנו חיים בדור שבו הרפואה הופכת מחלות מאוד מאוד מפחידות, למחלות שטוקבקיסטים יכולים לזלזל בהן.

^^^^^^^Haviherb
ב-ד-י-ו-ק!!!!!
אותם אנשים מבוגרים אכן ראוי שיתחסנובת 30
אבל למה ילדים, לכל הרוחות?
וואו, איזו התקדמות! אני ממש גאה בך פשוט אני..

לא בציניות חלילה

מחילהבת 30
בשום מקום, מעולם לא כתבתי אחרת.
להפך, סיפרתי שאמא שלי מאוד התלבטה ואמרתי לה שאני חושבת שכדאי לה להתחסן.
אין פה שום חידוש מבחינתי
בת 30 יקרה, את אישה נהדרת.די שרוט
אני לא רוצה שיפלו פניך מהדיון הזה.
וכל מה שאומר, זה נטו מתוך הערכה ואני בטוח שהכוונות שלך טהורות.

עיינתי בשרשור הזה, כמו בשרשורים קודמים שאת שם.

יש מכנה משותף לכל הדברים שאת אומרת.
המכנה המשותף הוא התפיסה של "ד' אמות של הלכה". כלומר, את מבססת את התפיסה שלך על המציאות שאת נחשפת אליה. מה שאת מכירה, ורואה, ושומעת, ומרגישה.

בשביל להבין *באמת* את עולם המדע והמחקר, את חייבת להתנתק מהרגשות הסובייקטיביים שלך ולהתחיל לחשוב במספרים גדולים. במספרים שחורגים מגבולות השכונה שלך והמשפחה שלך ואפילו מהפיד של הפייסבוק שלך.

אין חולק על כך שמה שאת חווה ומכירה זה באמת מה שאת חווה ומרגישה. את לא שקרנית. אבל בעולם יש *9 מיליארד* בני אדם.
ואפילו אם את מכירה וראית בואי נניח בשביל הגזמה אלפיים מקרים של אי אילו תופעות, במונחים של מיליארד מתחסנים זה פחות מגרגיר של חול בחוף ים.

אבל פה בא הטריק.
לא מספיק שתחשבי במספרים גדולים. את חייבת להבין גם סטטיסטיקה של מספרים גדולים.
אחרת זה ישמע לך שסתם זורקים עליך מספרים וגרפים ושמנסים לבלבל אותך עם עובדות.

יש לך יכולות העמקה. וזה ניכר. אבל היכולות האלה מנותבות למקום שגוי.

אני מציע לך דבר כזה:
עד עכשיו התמקדת בצד השני של המיתרס לגבי החיסונים.
מעכשיו, תתמקדי כמו שהתמקדת בצד השני, בצד של המדע.

זה יקל עליך המון.

👍 יפה מאוד מה שכתבת וגם איך שכתבת כל הכבוד!!Haviherb
ומה תגלי?ניקיתוש
שתו ירוק אם יצאת חיובית בבדיקה זה לא מספיק בשביל המחלה האיומה, את חייבת פי סי אר
כי צריך לפרנס פה מישהו
ובדיקה לחו"ל צריכה לעלות כסף ולא מספיק פי סי אר מהקופה.
אה ואם יש לך נוגדנים אבל התחסנת אז זה מהחיסון ולא מספיק לתו ירוק. אבל מישהו שהתחסן ועברו 6 חודשים אז זה בגלל שנגמרו לו הנוגדנים.
אני עם ממלכת השקרים סיימתי.
אה והתחסנתי רק בשביל תו ירוק לעבודה, כמה חבל
לא משנה מה תגלי. החשוב הוא להכיר את המכלול של הדבריםדי שרוט
ולחשוב במספרים גדולים כדי להבין.
אתה טועה.בת 30
צר לי, אבל זה לא נכון.
אני ממש לא מתפתה לכל מיני ידיעות משונות ולא הגיוניות.
וכבר שנים על גבי שנים שאני קוראת חומר מדעי שנכתב ע''י רופאים שונים בכל הנושא של החיסונים.
יש לי גם את מי לשאול, בעניינים מסוימים שאני לא מבינה.
כנראה , שקשה מאוד למי שהתרגל לתת אמון מלא במערכת הבריאות, לקבל את העובדה שיש אנשים מתוך אותה מערכת שחושבים אחרת.
(אחרת איך תסבירו, שבחורה צעירה שאני מכירה שלומדת סיעוד, סיפרה שאחת המרצות, אחות בכירה, אמרה לה לא להתחסן בחיסון נוסף?
או איך תסביר שבארה''ב נסגר בי''ח קטן בגלל ש70 רופאים בו לא הסכימו להתחסן? וכו' וכו')
וגם קשה מאוד לקבל, שמי שכביכול אמון על הבריאות שלנו מונע מאינטרסים נוספים, כמו שיקולים פוליטיים (כמו דובאי שלמרות היותה אדומה אי פעם, לא סגרו בפניה את נתב''ג כדי לא לפגוע בהסכמי אברהם שזה עתה נולדו) וכמו עוד שיקולים נוספים, שאולי רק עוד שלושים שנה נדע מהם כי אסור לפרסם את דיוני הממשלה בנושא ואסור גם לפרסם את ההסכם הדרקוני עם פייזר.

בבסיס, יש פה ענין של אמון ולא של מדע.
מדע זה לא דבר טהור. לכל מחקר יש מימון. המימון מגיע מגוף מסוים. כמעט לכל גוף יש אג'נדה. מכון מחקר לא יכול לבצע מחקרים ולא ירצה לבצע אותם אם התוצאות שלהם יפגעו לו במקור המימון.
תבדוק מכוני מחקר ותגלה מיהם מקורות המימון העיקריים.
אז יופי, מדע זה לא דבר טהור.
עם סטטיסטיקה אפשר לשחק. אוהו, כמה אפשר לשחק.
אז מכיוון שלא לי ולא לך ולא לאף אחד פה- אני מניחה שאין לנו גישה למקןר של המקור של המקור, כולנו נאלצים להחשף למידע שעבר עיבוד כלשהו, אז בסוף, זה ענין של במי אתה נותן אמון.
אני לא נותנת אמון במשרד הבריאות או במערכת הבריאות. כבר הרבה זמן. לא באופן גורף אמנם, אבל באופן כללי. לא אומרת אמן וכן יהי רצון על כל מה שהם אומרים.
אני כן נותנת אמון באנשים מתוך המערכת שהקול שלהם נשמע לי מפוקח יותר, אמין יותר ו, בהקשר של הקורונה, דורסני ופוגעני הרבה פחות.
אז באמת, שמדע זה לא הענין. גם א''א ע''ג הפורום להתעמק בכל גרף ובכל נתון. כי זה באמת דורש דיון ארוך מקיף וממצה בע''פ ולא בכתב.

אה, ואין לי פיד בפייסבוק🙂
זה בסדר גם לי אין פיד בפייסבוק, זאת סתם הייתה דוגמאדי שרוט
אבל ניכר שאת קוראת חומר ששייך רק לצד מסויים של המפה. מאמין לך שאת קוראת.

בגלל זה הצעתי לך עכשיו להתמקד בצד השני עם אותה התלהבות.

מעבר לזה שזה נותן תמונה כללית יותר ופרספקטיבה טובהיותר, זה ממש מרחיב אופקים ומחדד את המחשבה ומאוד מעניין.
בכל תחום אגב. תמיד טוב לבדוק הכל ולהסתכל מכמה זוויות שונות.
אני ממש מתחברת למה שאתה כותבבארץ אהבתי
אני יכולה להגיד שבהתחלה של החיסונים, הייתי בהחלט יותר בצד שחושש מהחיסונים, קראתי וראיתי חומר נגד החיסונים ובהחלט חששתי מהם. וכל עוד הייתי בצד הזה, הדברים היו נשמעים לי לגמרי משכנעים, והרגשתי שאין טעם לקרוא את הצד השני כי כולם שם מלאי אינטרסים אז אי אפשר באמת לסמוך על מה שהם יגידו.

ומצד שני, באמת לא רציתי להידבק בקורונה. ובאמת חששתי (ואני עדיין חוששת) מההשלכות הידועות והלא ידועות של הוירוס הזה, מעבר לאחוזי התמותה.
וזה מה שגרם לי להחליט באופן מודע שאני מוכנה לשמוע באמת את מי שטוענים בעד החיסון. ורק ההחלטה הזו איפשרה לי לבחון את הדברים בצורה אמיתית.

ופתאום הבנתי וראיתי יותר ויותר כמה מידע שראיתי נגד החיסונים היה מוטעה ומטעה, כמה מקורות מעוותים מביאים שם, כמה ניתוחים שגוי של נתונים.
וגם הבנתי שבאמת, גם אם יש אינטרסים מאחורי חלק ממי שעושים את המחקרים, יש כל כך הרבה אנשים שעובדים ומשקיעים מחכמתם ומיכולותיהם כדי לעשות טוב ולהוסיף בריאות בעולם. ויש כך כך הרבה חוקרים ומדענים שלא מעורבים בשום אינטרסים ועדיין טורחים כדי להסביר ולענות על כל השאלות שמעלים כנגד החיסונים (באתר של מכון דוידסון למשל). וכואב לי על כפיות הטובה שמתבטאת בזה שחושדים בכל האנשים האלו שהכל רק מונע מאינטרסים.
משהו על אינטרסים כלכלייםפשוט אני..

האינטרס הכלכלי של החברות המייצרות את החיסון הוא לא לשווק חיסון פגום שיפגע באנשים, אלא לשווק חיסון בטוח ויעיל.

להגיד שבגלל אינטרסים כלכליים, הם עלולים לפברק נתונים כדי לשווק חיסון לא יעיל או לא בטוח, זה פשוט חוסר הבנה במשמעות של השוק החופשי: שוק שבו אתה חייב להצטיין ולהיות הכי טוב אם אתה רוצה לשרוד ולהרוויח. 

כשיצאה הודעה לפיה יש חשש בחיסוני אסטרהזניקה (שהם כביכול יוצרים קרישי דם), מניית החברה צנחה כ"כ הרבה, עד שהיא הגיעה ל- 15% *פחות* ממה שהיא הייתה לפני שהתחילו החיסונים. כלומר לא רק שהמנייה איבדה את כל מה שהחיסונים הוסיפו לה, אלא היא אף המשיכה לצלול 15% פחות ממה שהייתה בנקודת הפתיחה.

אתם חושבים שבעלי המניות של חברות החיסונים לא צפו את זה? שהם לא ידעו שבכל חשש או בעיה שיתגלו בעקבות החיסון, המנייה שלהם תצנח ותתרסק? אם המידע של פייזר היה מוטעה, אז לא רק שבעלי המניות היו מפסידים את כל הכסף שהם אי פעם הרוויחו בזכות החיסון, אלא הם אף היו מפסידים הרבה יותר מזה. עשרות אחוזים יותר.

כמו כן, אסור לנו לשכוח ש:

*המחקר של פייזר עבר ביקורת עמיתים על ידי אוניברסיטאות וגופי מחקר ענקיים, וכל הנתונים של גופי המחקר עברו לידי ה-FDA לפני שניתן האישור לחסן

*החוקרים של פייזר בעצמם לא ידעו מי קיבל חיסון ומי קיבל פלצבו, מה שהופך את היכולת לזייף את הנתונים לכמעט בלתי אפשרית.

*מאז המחקר של פייזר, החיסון ניתן למיליארדי בני אדם בעולם. התוצאות של הניסוי שוחזרו כמעט במלואן גם בתנאי אמת, על ידי אינסוף מחקרים שערכו מומחים מטעם חברות התרופות, קופות החולים, משרדי הבריאות, גופים ממשלתיים ופדרליים כדוגמת ה-CDC ועוד. 

אז מה הטענה בעצם? שהם זייפו נתונים על אלפי המחוסנים שהשתתפו בניסוי, הצליחו להערים גם על חברות בלתי תלויות שבדקו את המחקר, הצליחו להערים על מומחי ה-FDA, וכל זה רק בשביל שבעוד חודש כל העולם יראה את הנזק שעושה החיסון, מה שיגרום למנייה לצלול ולחברה לשלם פיצויי עתק?

מי שבתחלה רצה לטעון שהמחקרים זויפו, היה צריך לא להבין בכלכלה, ברפואה, בסטטיסטיקה ובשיטות מחקר.

מי שרוצה לטעון היום שכל המחקרים מזויפים, חייב להאמין שיש כאן קונספירציה מטורפת שמערבת מאות אלפי אנשים בעולם, לרבות רופאים, אחיות, אנשי מינהל, מחקר ועוד - בלי שאף אחד מהם פוצה פה ומספר שהכל מזויף, תוך תיאום מושלם בין מאות גופים, מדינות וממשלות.

זה בהחלט נכוןבארץ אהבתי
תבדוק את ההסטוריה של פייזרבת 30
כמה תביעות וכמה פיצויים יש לה בעברה.
לא על החיסון, אלא על מוצרים אחרים.
אותי קצת הרתיע לקרוא שעל חברה כזו אנחנו סומכים בעיניים עצומות
באיזה בית חולים ילדת?פשוט אני..

יש לך מושג כמה פעמים תבעו את בית החולים הזה על רשלנות רפואית? וכמה כסף בית החולים נאלץ לשלם כפיצוי לקרבנות הרשלנות?

עצם זה שאת כותבת "בעיניים עצומות", מעיד על התעלמות מוחלטת מ-99% ממה שאני ואחרים כתבנו כאן בשרשור.

אני לא סומך על פייזר, אני סומך על השיטה שבזכותה החיסונים עברו את כל האישורים הנדרשים. אם על סמך אותה השיטה היה יוצא שהחיסון לא בטוח - ממש לא הייתי הולך להחתסן.

בשום מצב שבעולם אין סיכוי לאשר חיסון תוך שנהניקכמעטבליראש
ולא משנה כמה תנסה להסביר יפה שכל העולם נרתם להשקיע ועוד כל מיני מילים יפות כאלה.

תקרא קצת תגובות בפייסבוק של משרד הבריאות על עדויות של אנשים אמיתיים, ולא פרופסורים שמקבלים תמלוגים או חופשות מחברות תרופות כאלה ואחרות.

ואם החיסון היה כזה יעיל והייתה באמת מגיפה קטלנית פה לא היה צריך לפטר אנשים מהעבודה שלהם כי הם לא מחוסנים -הם היו רצים להתחסן עוד לפני כל הסנקציות.

Log in to Facebook | Facebook

את פרויקט העדויות ראית?

מאות אנשים שמספרים מה קרה להם אחרי החיסון?

כמה אנשים אתה מכיר שנבדקו וחלו בקורונה אחרי החיסון השלישי?

כמה ילדים אתה מכיר שחטפן את הקורונה קשה או את תסמונת הפוסט קורונה המפחיד חוץ מהילד בכתבה של משרד הבריאות מפברואר?

האם שמעת את כל מי שאמר שישראל היא המעבדה של העולם ועדיין אתה ממליץ בחירוף נפש לרוץ ולהיות עכבר במעבדה הזו? ותוסיף חטא על פשע ותשלח גם את הילדים להיות חלק מהניסוי?

וכן,עוד מעט פתאום החיסון לא יהיה יעיל כמו שחשבו עאלק ,ואז יצטרכו חיסון רביעי חמישי..והיד עוד נטויה.

מצטער, עייפתי מקונספירציות שנטחנו עד דק ונענו אלפי פעמיםפשוט אני..
מאחל לך בלב שלם המון בריאות 🌷

סליחה שהטרחתי את כבודו.ניקכמעטבליראש
מוזמן לא לענות ולדפדף הלאה

בקשר לזה שאנחנו ''מעבדת ניסויים''פשוט אני..
משהו שכתבתי לפני כמעט שנה.

מדהים לראות ממרחק הזמן איך צדקתי בכל מילה.

לא כי אני חכם, חלילה, אלא רק כי הקשבתי לחמים ממני.

את מבינה שגם את חלק מהניסוי, כן? - צעירים מעל עשרים
רק אומרת לגבי פרוייקט העדויות-בארץ אהבתי
לא שאני מחדשת משהו, הדברים כבר נכתבו, אבל בכל זאת-

אני אתחיל בסיפור אמיתי לגמרי, שסיפרה לי חברה שעובדת כאחות, בין השאר חיסנה אנשים נגד קורונה.
אחת המטופלות שלה במרפאה היתה אישה מבוגרת, המשפחה שלה מאוד התלבטו אם כדאי שתתחסן או לא. בשלב מסויים קבעו תור לחיסון, אבל בסוף החליטו שלא והיא לא הגיעה להתחסן.
יום אחרי התור, אותה אישה נפטרה בפתאומיות.
אם היא היתה מתחסנת, היא מן הסתם גם היתה נכנסת ל'פרוייקט העדויות', אבל בגלל שבסוף היא לא התחסנה, אפשר לדעת בוודאות שהמוות שאמנם היה פתאומי לא היה קשור לחיסון.

כל אחד שמעיד בפרוייקט העדויות, מספר על הידרדרות רפואית שקרתה לאחר החיסון. (לא ראיתי את כל הפרוייקט, הספיק לי קטע קטן של אחת העדויות בשביל להבין את הכיוון, אני מניחה שזה ככה אצל כולם...).
הידרדרויות רפואיות ומצבים רפואיים חדשים אלו דברים שכל הזמן קורים. לא היינו יכולים לצפות שפתאום בתקופה שהמוני אנשים מתחסנים נגד קורונה, פתאום כל הדברים האחרים יעלמו.
אבל כל עוד לא רואים תופעה שקורית יותר מהאחוז הרגיל שלה באוכלוסיה, סימן שזה היה קורה גם בלי החיסון, ולא החיסון הוא זה שגרם לה.
וזה שהרופאים פרסמו שהחיסון מעלה סיכון למייוקרדיטיס, למרות שהעליה היא כל כך קטנה והסיכון עדיין מאוד נמוך, זה מה שמראה שבכל התופעות האחרות לא ראו עליה בשכיחות, ולכן גם אם כל הסיפורים בפרוייקט נכונים, אף אחד מהם לא נגרם בגלל החיסון, אלא היה קורה גם בלעדיו.
צודקת לגמרי.ניקכמעטבליראש
יש עליהם תביעות ענק על ניסוים בילדים בניגריה, יש עליהם תביעות שהם שיחדו רופאים במשך עשרות שנים.

יש קו ישיר בין החברה הזו לחברת ביונטק שהדירקטור שלה הוא גם הבעלים של ערוץ 12.
וחברת פייזר הייתה בראש רשימת ה"תורמים"למשרד הבריאות בשנתיים האחרונות.

שכחת את זה שהתקינו עכשיו דפיברילטורים בכל גני השעשועיםפשוט אני..
זאת הוכחה ניצחת לכך שמשרד הבריאות מחסן ילדים למרות שהוא יודע שזה יהרוג אותם.

פשוט מטורף מה שהולך פה!

אל תכניס לי מילים לפהניקכמעטבליראש
כתבתי ''שכחת'', כלומר ''לא כתבת''.פשוט אני..אחרונה
אתה מסביר מעולה, סחטייןדוד100
את צודקת. אני אגיד לך שבאופן אישי, כל נושא החיסונים משעממםדי שרוט
אותי למוות.
לכן אני פחות מתעסק בזה וחייב להסתמך על אנשי המקצוע.

אבל מה שאת מתארת נכון לכל תחום בחיים.
אז אותי מעניינות דתות ואמונות ופילוסופיות והיסטוריה.

בהתחלה העמקתי חקר בדיוק כמו שתיארת אצל גורמים בעלי אינטרס על מנת לנסות למשוך אותי לכל מיני כיוונים.

עד שהחלטתי להעמיק חקר אצל גורמים עם פחות אינטרסים וזה פשוט נהדר.

מצד אחד לא ויתרתי על מה שיש לבעלי האינטרסים לומר לי, מצד שני לא הסתפקתי בהם והלכתי לעוד גורמים אחרים.
אלרגיות למזון אצל ילדים - מה קורה בגינת משחקיםאריק מהדרום
עבר עריכה על ידי מנהל בתאריך ג' בתמוז תשפ"ו 14:05

כשאין צורך לערוך אז אין צורך לערוךאריק מהדרוםאחרונה
הסרטון הזה טוב יותר בלי ספויילרים.
נופש לטיפול זוגי ורגשי משולבכי אני אני
מישהו מכיר מקום לנופש שנותן קבלה על טיפול זוגי או נפשי? רוצים מקום נחמד עם בריכה וכל השאר פחות משנה.. אם יש אופציה לבוא עם ילדים עדיף כי כרגע אין ביביסיטר..
למה ללכת עקום .העני ממעש
למה עקום? לא מסתירים את הרצון לנצל מימון שזכאיםפ.א.

אליו לטובת יציאה לחופשה משפחתית 

בדיוק כמו הכנסים השנתיים של לשכת רואי חשבון ולשכת עורכי הדין באילת, ועוד גופים מרכזיים במשק - נופש שנתי משפחתי, שממומן בחלקו כהוצאה מוכרת של השתלמות מקצועית מוכרת למס.  

לא עקום..כי אני אני
חלק מהטיפול שאנחנו צריכים כרגע לשיקום שלנו זה נופש ביחד ומאד זורם לנו מקום שנותן באותה חבילה גם איזשהו טיפול שגם הצבא מכיר בו כמו סדנא זוגית, ספא וכו ולכן נשמח לשמוע😀
אם כך אז חוזר ביהעני ממעשאחרונה
המלצות לצימרחושבת בקופסא

מקווה שזה מתאים לשאול פה ויהיו מספיק תשובות.

יכול להיות שעדיף לשאול בהו"ל.

אנחנו רוצים לצאת לצימר זוגי מהתקציב שנשאר לנו מהמילואים וכנראה נוסיף קצת.

מחפשים צימר חדר אחד לזוג, עם ברכה פרטית (באמת פרטית, שלא רואים אותנו ואנחנו לא רואים אחרים)

עם ארוחת בוקר יהיה נחמד אבל לא חובה.

תקציב של סביבות 1,000 שקל לילה, (נחמד אם יהיה בפחות) שני לילות בסוף אוגוסט כנראה (אני מקווה שלא יהיה עמוס או יקר מידי בזמן הזה, אין לנו כל כך אפשרות אחרת)

אזור בארץ: לא ירושלים או המרכז ממש, ולא צפון רחוק ודרום רחוק. אולי בשולי המרכז?

אנחנו מתניידים באוטובוסים.

עדיפות אם יש אטרקציות, מסלולים ודברים מעניינים לעשות באזור שאפשר להגיע אליהם באוטובוס.

אשמח לעזרה כי ממש לא מבינה בזה.

מומלץ ממש ממשכנפי נשרים

צימר במחסיה, עלה לנו 1000 לסופש

כל המתחם מגודר ורק שלכם יש בריכה וגקוזי פרטיים ומטבחון נוח.

אפשר להוסיף 200 ולהישאר גם מוצש עד ראשון בבוקר

תודה רבהחושבת בקופסא

אפשר להגיע בתחב"צ?

מחיפוש מהיר ראיתי שיש לפחות 4-5 צימרים ביישוב הזה. התכוונת למשהו ספציפי?

אשמח לעוד תגובות

עוקבתרוני 1234
אני אשמח להמלצות גם למקומות שלא צריך תחב"צ, בכל רחבי הארץ.
לא מאוד בקי, אבל ברחבי יו"ש יש המוןהסטורי
אולי צימרבוס שומרון באלון מורה יכול להתאים.

(לא הייתי שם, רק ראיתי פרסומים)

נראה לי פחות הכיווןחושבת בקופסא

אנחנו כנראה יותר מידי עירוניים בשביל זה, אין ברכה פרטית, וגם לא נראה שיש אופציות מה לעשות באזור מסביב.

אבל תודה, אשמח לעוד תגובות. 

ממליצה בחום על צימרים נוף החאן בכפר אוריהנגמרו לי השמות

הנה הקישור: נוף החאן, צימר בכפר אוריה | Weekend

היינו אומנם עם שלושת הילדים ולא רק זוג, אבל גם לזוג זה שווה בהחלט לדעתי.

אני זוכרת שהמחיר היה נמוך יחסית למקומות אחרים ויכול להיות שדווקא כן יתקרב לתקציב (לא יודעת לגבי אוגוסט).

הבעלים של הצימר מקסימים.

יש שם בריכה שווה שפרטית בשעות מסוימות שאתם שם (בעל הצימר מסביר הכל כאשר מגיעים. בגדול כאשר זוג או משפחה רוצים להיות בבריכה ויש במתחם עוד זוגות אחרים אז או מחלקים מראש שעות ואז יש לכם שעות רק שלכם.

או נכנסים בלי לקבוע כאשר פנוי ואז סוגרים את הדלת של הבריכה עם הווילון וכך זה סימן לאחרים שתפוס ולא נכנסים )

יש גם ג'קוזי גדול בנוסף. גם בחלק מהצימרים בפנים וגם ליד הבריכה עם מפתח ודלת וכנ"ל כאשר זה מתחלק לזמנים שהם רק שלכם).

זה באיזור צרעה ואשתאול, נוף מדהים, הרבה מסלולים. יש גם סניף איקאה קרוב אם שייך

ומרכז של חנויות אוכל וכו' באיזור (לא בכפר אוריה עצמו אבל קרוב).

לא יודעת לגבי תחב"צ.

אנחנו נהנינו מאוד וממליצה

תהנו המון

איזה כיף ❤️

שמעתי על צימר הראל בשבי דרוםפצלושון

700 ללילה

נראה מאד יפה

טוב, אז וויתרנו על הבריכהחושבת בקופסאאחרונה

כרגע מחפשים צימר באזור באר שבע או דימונה בלי בריכה, במחיר של עד 1,200 לשני לילות.

(גילינו שאפשר להזמין ברכה פרטית בנפרד מהצימר באזור. זה חוסך המון כסף)

אשמח להמלצות בכיוון.

מישהי חייבת לי כסף ולא נעים לי להזכיר להפשוט אני..
עבר עריכה על ידי פשוט אני.. בתאריך כ"ב בסיוון תשפ"ו 19:59

אבל עם חוסר נעימות לא הולכים למכולת, לכן הזכרתי למדינת ישראל בכל זאת...

כן חברים,

לפעמים מומלץ למלא דוחות להחזר מס 😀

יש עוד הטבה לניצול בעניין זיכוי מס רווחי הוןזמירות

בטופס 1301, בנספח שממלאים על השקעות בשוק ההון לפי טפסי 867, יש אפשרות לסמן שההכנסה היא מרכוש שהיה בבעלותך שנה לפני הנישואין - וזה כולל מניות או תיק השקעות.

ואז לייחס לבן הזוג חישוב בנפרד או לבת הזוג חישוב בנפרד על הרווחים בשוק ההון. 

כך שאם מי מבני הזוג נכנס לנישואים עם הון מסויים, ואפשר להוכיח את מקור ההון, אם פקיד השומה יבקש הוכחות - אפשר לנצל הטבת מס זו בפקודת מס הכנסה. 

מישהו מבין טוב בליסינג?חזקה בעורף

אנחנו מתניידים בשני רכבים. בעלי מקבל מהעבודה רכב+דלקן של 7 מקומות, שלרוב נמצא אצלו. ויש לנו רכב פרטי שלנו (5 מקומות שלרוב נמצא אצלי) עד עכשיו הרכב הפרטי שלנו היו רכבים זולים ודי מתפרקים, לא כ"כ השקענו ברכב כי הוא שימוש בעיקר אותי לעבודה (ממש קרוב לבית) ובהקפצות של הילדים (שוב, לרוב נסיעות ממש קצרות)

עכשיו ב"ה כבר תקופה שהרכב 7 מקומות לא מספיק לנו❤️ אז הרכב הפרטי הופך להיות גם להרבה נסיעות (לשבתות ולטיולים) הרכב הנוכחי כבר מתפרק וכבר תקופה שאנחנו מחפשים רכב ממש טוב שיחזיק מעמד לאורך זמן. הקצבנו עד 50,000 אבל לא מוצאים משהו שמספק אותנו מבחינת הנתונים של הרכב😬

התחלנו קצת להתלבט אולי כדאי לנו להשקיע בליסינג. מצד אחד מרגיש לי קצת כמו לזרוק כל חודש כסף לפח. מצד שני, נותן לנו שקט נפשי עם הרכב (קצת זקוקים לזה)

אבל בסופו של דבר, לא באמת מבינים בליסינג עד הסוף…

נשמח לשמוע איך זה עובד. יתרונות וחסרונות.

למה צריך להתייחס כשרוצים להתחיל? על מה לשים דגש? מאמינה שאנשי מכירות של הליסינג יידעו ל"סובב" אותנו טוב, כדי להרוויח, אז רוצים לבוא כמה שיותר מוכנים מראש.

תודה לעוזרים🙏🏻

לא בדיוק מה ששאלתפשוט אני..

אבל אני מכיר אדם שהקים עסק למציאת רכבים יד 2, לפי תקציב וצרכים. הוא בעצמו מחפש את הרכב, בודק אותו, עושה משא ומתן עבורך על המחיר וכו'.

נעזרתי בו כבר פעמיים, וזה אחרי שהגעתי אליו דרך אח שלי שרכש דרכו. השירות עולה 3,300 ש''ח.

לדעתי, רק על מציאת תקלות שבאף מכון מורשה לא בודקים, הוא לגמרי שווה את המחיר. במיוחד אם אתם כמוני לא מבינים ברכבים .. והוא גם מילואימניק אז בכלל כיף. 

אני לא מכיר אותו אישית ואין לי שום אינטרס...

גם אנחנו נעזרנו במישהו כזהבארץ אהבתי

לנו זה עלה 2000 אם אני זוכרת נכון (אבל היה לפני כמה שנים, אולי העלה את המחיר מאז).

ממליץ גם על ארי ויילר1223334444
זה בדיוק הבנאדם 🤩פשוט אני..
גם אני ממליץ עליו, בחום רבדוד100
+972 54-532-0036
הוא נותן שירות בכל רחבי הארץ?רוני 1234
תודה! נחשוב גם על זה.חזקה בעורף
נשמע שזה לא נכון לכם ליסינגזיויק
תודה על התגובה. יכול לפרט למה?חזקה בעורף
כי הרצון שלכם זה ברכב טובזיויק
זו לא סיבה מספיקה לליסינג עם כל הכבוד..
ליסינג אף פעם לא יהיה משתלם לאדם הפרטינפשי תערוג

עלות של ליסנג פרטי הבסיסי יהיה כ2000 שח לחודש בהתחייבות ל3 שנים.

עם סכום כסף כניסה ויציאה

כך שתשלמו כמעט 60-70% מערך של רכב חדש

אבל בסוף התקופה לא תשארו עם רכב

בליסנג תפעולי זה יעלה כמעט פי 2 כל חודש

כן, חברות הליסינג תמיד מצחיקות אותיפשוט אני..
''ירידת הערך - עלינו''.

נו בטח עליכם, רק שאני צריך לשלם פי 2 מירידת הערך בשביל שזה יהיה עליכם... 

ליסינג זה דרך בעיקר לקנות את ההתחמקות מה"דרעק"משה

לכן עכשיו הלוביסטים של הליסינג נלחמים בתוכנית של מירי רכב (לא שגיאת כתיב) להפחית את כמות הטסטים למכוניות יחסית חדשות מפעם בשנה לפעם בשנתיים. בסוף ה"לחם והחלב" שלהם זה  אנשים ששונאי תחזוקה של מכונית.

אולי ישתלם לכם רק להשכיר רכב לטיולים ושבתותרוני 1234אחרונה
אני מניחה שזה רק פעם בכמה חודשים
חיבוקחדווית

יש לי חברה סופר סופר קרובה,

חברת נפש כמו שאומרים..עברנו הכללל ביחד..

ברגיל היינו מתחבקות חיבוק ארוך (יכול להיות כמה דקות) מלא משמעות ,צורה לבטא את האהבה ואת הקשר העמוק ומשמעותי, מתוך אהבה נקיה.

עכשיו אני מתחתנת עם הבחור שלי.

ואני לא יודעת מה לעשות.

האם זה סבבה שאני ככה מתחבקת איתה באמת מתוך אהבה כנה ואמיתי? האם זה משהו שאוכל לעשות גם אחרי החתונה. הרי למרות שיש לי את האיש שלי אני עדיין רוצה את החיבוק דווקה שלה, כמו שאני עדיין רוצה תחיבוק של אמא
מה אתם אומרים על זה

פשוט לעדכן את האיש שלי ואז זה סבבה??

מה אתם ממליצים, הכל זה יכול פשוט להמשך כרגיל?
וגם בכללי איך מנהלים חברות כלכך קרובה אחרי החתונה 

משהו לא מסתדרפשוט אני..

לפני שבוע העלית פוסט על כך שחברה טובה שלך מתחתנת, ולך זה קשה כי את עדיין רווקה.

ועכשיו תוך מספר ימים את כבר מתחתנת בעצמך...? 

היא לא כתבה שהיא מתחתנתזיויק
אלא שאלה מה יהיה אחרי שתתחתן מתישהו
''עכשיו אני מתחתנת''פשוט אני..
שאלה טובהמחפש אהבה
ואלה יפה שאתם עוקבים ושמים לבחדווית

תכלס השאלה הקודמת היתה לחברה שלי שרצתה לשאול... (חסום לה משום מה)

אם לא היית מתייחסת לזה כעניין זה לא היה חייב להיותפתית שלג

אבל אם באמת את מתייחסת לזה כמשהו גדול שיכול להשפיע על הזוגיות שלך- אז כנראה זה באמת עניין שצריך לפתור. קודם מול עצמך, ואח"כ מולו.

בגדול בעיה בהגדרה זה לאSevenאחרונה

הרי זה לא אסור..

אבל כן נשמע לי מוזר שאת זקוקה לחיבוק ארוך מחברה כדי להרגיש את האהבה המיוחדת והנקייה בינכן...

בד"כ נשים מבטאות רגש באמפתיה בלהכיל אחת את השניה פחות יצא לי לחבק חברה שעות ברגיל (לא מדברת על מקרה קיצון נניח שמישהי מאבדת אדם יקר ואז נותנים לה חיבוק ארוך אלא כהרגל בינכן של חיבוקים ארוכים)

כן נשמע לי יותר נכון לשמור כאלה דברים לבעלך ובהמשך לילדים...בהצלחה

מכירים את די סיטי במישור אדומים?ברגוע

האם יש שם חנויות במחירים טובים?

מחפשים בעיקר ספה ומיטת ילדים, אולי גם שולחן אוכל ותנורים

הייתי שם לפני שנה, זה היה בעיקר בית קברות לעסקיםפשוט אני..

אבל במג'יק קאס העברנו הרבה שעות מאוד מהנות

תודהברגוע
ואולם שמחות של ארועים חרדייםמשה

זה חור עולם. חוץ מברכב אין דרך להגיע לשם וגם אין סיבה.

אם אתם מהאיזורנפשי תערוג

שווה אולי לקפוץ

לנסוע ספיישל אני חושב שבירושלים יהיה יותר מבחר ובמנעד מחירים גדול יותר

תודה, יש לך המלצה על חנות מסויימת בירושלים?ברגוע
לא.נפשי תערוגאחרונה

אבל לפני שרצים לחנויות

90% מהחנויות ממציגות את הדברים שלהם באינטרנט

מציע לעשות את השוואת המחירים באינטרנט ורק אחרי שנסגרים על משהו ספציפי לנסוע לראות אותו פיזית

מודעות לאתגרים בקדושת הזוגיות במרחב הזוגימחפש אהבה

נראה לי שהשאלה מורכבת משתי חלקים, אחד מופנה לגברים שבינינו ואחד לנשים:

לגברים: האם אתם משתפים את האישה שלכם באתגרים שאתם חווים מול נשים אחרות?...

לנשים: האם אתם מעוניינות שהבעל שלכם ישתף אתכם בנושא הזה? שיהיה פתוח עד הסוף?

האם קרה לכם שהוא שיתף אותכם, ומה היתה תגובתכם [המודעת והלא מודעת..]?

לא בדיוק אבל בערךפשוט אני..

אני משתף בצורה קיצונית.

זה העלה את הזוגיות שלנו עשרות מונים למעלה,

פתר הרבה מאוד בעיות שהיו לנו (בעיקר לי),

ושחרר הרבה מתח וחרדה.

גם אצלנו יש שיח פתוח בתחום הזהנעמי28

אבל זה הגיע עם השנים, לא חושבת שהיינו בנויים לזה בשנים הראשונות.

צריך ביטחון עמוק אחד בשני ובמקום שלנו, חוסר שיפוטיות וקבלה, לא רק בתחום הזה.

צריך המון נפרדות והבנה שלא כל מעשה שהשני עושה קשור אלי. 

למה הניסוח פה שזה תמיד מהצד הגברי?ירושלמית במקור
מה הכוונהזיויק
למה הוא שואל אם הגבר משתף ולא אם האשה משתפתפשוט אני..
אין סימטריה אבל שאלה טובהזיויק
נו, אשמח לשמועמחפש אהבה
(הוא לא אמר על השאלה שלך שהיא טובה אלא על שלי)ירושלמית במקור
זה מה שהתכוונתי. מוזמנת לשתף מהצד השנימחפש אהבהאחרונה

אולי יעניין אותך