א. י'.
ב. 19
ג. ישיבה חרדלי"ת
ד. דהיינו מה משמעות שם הניק שלי? הלחם של תותח ות"ח...

(עוד מהזמנים שהייתי שמיניסט מורם מעם...

)
ה"א. "מציל אותי כל יום" של ישי ריבו.
ו'. אין לי כ"כ, אבל ניתן איזה משהו. "אנחנו קהל המאחדים באמת"....(והמבין יבין....).
ז'. אה, זה היה מצחיק, אני לא יודע אני משתף, אבל נו שוין. הבאתי את המספר שלי לאיזה *מישהו* מהפורומים, והוא בחכמתו הביא אותו גם לאחת שכנראה ביקשה, ואז אותה אחת שלחה לי הודעה אשכרה, אז כתבתי לה שאני לא מתכתב עם בנות באישי וק"ו בסמס, והיא ענתה בסדר, הבינה וכיבדה, כנראה גם מחקה את המספר, ואז זה היה הפלאפון הקודם שלי שעשה בעיות, ומשום מה זה הראה לי את המספר הזה עוד פעם או משהו כזה, לא זוכר בדיוק מה היה העניין, בקיצור, לא הבנתי מה זה המספר הבלתי מזוהה הזה אז שלחתי לו הודעה "מי זה?" ואז אותה אחת שואלת אותי אם אני עושה צחוק, וכבר אמרתי לה שאני לא מדבר וכו'...ואז הסברתי והתנצלתי, ואני חושב שאפילו הייתה עוד פעם שטעיתי, לא זוכר....זה היה אחת הפאדיחות...
ח. ישי ריבו, סיבת הסיבות נראה לי.
ט'. אווטינג. הראש ישיבה שלי...
י'. מוסר- מסילת ישרים. הלכה- משנ"ב. חסידות- ליקוטי מוהר"ן, חד-משמעית. השקפה- כל ספרי הרב זצ"ל, כמובן!
י"א. להיות רב...לא יודע אם החלום הזה יתגשם, אבל כרגע הוא קיים ועל הפרק....
י"ב. עיין לעיל י"א. בכל אופן, ארצה לקדש את ה' בצורה הכי טובה, ולהפיץ את הדרך הגדולה של הרב זצ"ל בארץ ובעולם.
י"ג. להט בויכוחים, הרמת קול. קורה הרבה לצערי.
י"ד. או או.
@נשמה כללית,
@מאן דאמר כמובן, ו
@נבוכי הדור הבחור החשוב...יש עוד, מחילה שאין יותר...(וגם אזכיר את
@נעה ונדה, שרק היום התוועדתי לרמת הידיעות שלה בכתבי הרב ובאופן כללי במקורות, שאפו ממש על התהליך הרוחני שרואים שעברת, לא מובן מאליו, שירבו בנות כמוך בישראל בעז"ה...).
ט"ו. להיות בפורומים....😌
ט"ז. חבר שלי,
@מאן דאמר, הכיר לי....הכל באשמתו/בזכותו.....
י"ז.
@חצילים,
@קולמוס הנפש. כמובן...לא עולה לי עוד...
י"ח. תכלת.
י"ט. כי אני חושב שהתורה היא הנותנת משמעות לאדם ויוצקת תוכן ומפיחה רוח בעצמות היבשות, ולכן זה עיקר החיים וזה מה שנותן לנו את האפשרות להתרומם מעל הטבע ומעל המציאות האנושית הרגילה ולממש את צורתינו ואת צלם הא-לוקים שבנו.
כ'. תלוי מי. בשיחות יותר רשמיות אני אומר "שלום" בצורה רצינית, חברים זה בדר"כ: "מה קורה?" וכדו'....
כ"א. "וַיִּסְעוּ מֵרְפִידִים וַיָּבֹאוּ מִדְבַּר סִינַי וַיַּחֲנוּ בַּמִּדְבָּר וַיִּחַן שָׁם יִשְׂרָאֵל נֶגֶד הָהָר", ורש"י אומר: "כאיש אחד בלב אחד". וגם: "קודשא בריך הוא, אורייתא וישראל חד". (למרות שהציטוט המדוייק מהזוהר הוא מעט אחר...נראה לי: "שלושה דרגין אינון דמתקשרין דא בדא וכו'....")
כ"ב. תלוי עד היכן ההטרלה מגיעה. העונש המצוי הוא חסימה מהפורומים, והעונש היותר גדול הוא להכות אותו עד שיאמר "חצוף אני"...

אה, ואם מדובר באחד שהטריד וכדו'...בוודאי שמגיע לו כלא על זה...
כ"ג. תורה. אם הכוונה לאוניברסיטה, אז אולי לשון/תנ"ך/תלמוד...
כ"ד. חמישי נראה לי....
כ"ה. פורים, אחרי זה סוכות.
כ"ו. "תורם, שאפו, פנק אותנו (עוד)...". או "תור, שור, פרה, אווז"...(החיה האחרונה לא קשורה לסדרה, אבל מה נעשה...). "תקיעה, שברים, פה אחד". "תאכיל שם פרה ארנבת". ולתשפ"ב: "תהא שנת פרי בטן", "תהא שנת פקיחת בּוּרים".
כ"ז. השעה מאוחרת אז תתייחסו בהתאם. יש לכם מזל. והלוואי שאתנתק כבר מהפורומים האלו לגמרי, בלנ"ד בין הזמנים זו הפעם האחרונה שאהיה פה, לא מבטיח כלום כרגע...וגם יש משהו שיכול להיות שיתפרסם בתקשורת ואני מאחל בכל לב שני דברים: א. שזה לא אמיתי. ב. מתוך זה שזה לא אמיתי, שלא יתפרסם וח"ו יהיה סתם חילול ה' ושם רע...הלוואי....😭😢