מה גם שאתה מנמק ומסביר את הדברים בצורה בהירה, ככה שממש כיף לקרוא.
מצד אחד מבינה אותך לגבי העניין של קבלה ונתינה.
מודה שאותי אישית לימדו שיש טבע גברי וטבע נשי וככה הדברים עובדים,
כמובן שיש אלף ואחת דרכים לחיות אבל זה כן משהו שטבוע ואני בעצמי נוטה למחשבה שככה זה כן עובד.
המעניין הוא שלא אמרת שיש לך בעיה עם הנתינה אלא עם תוצאות הלוואי שלה
שלטענתך עצם זה שהאישה בקשר מכוונת יותר לקבל, היא אוטומטית לא נמצאת כמו הגבר בקשר.
האם הגבר לא גם נמצא במקום של יכולת להחליט להפסקת הקשר?
האם עצם הנתינה שלו גורמת התמסרות לקשר?
הרי מעצם העניין דייטים זה לא המציאות היציבה של זוגיות משום שהם מוגדרים כמקום שבו מחפשים את הקשר ואין עדיין מחויבות. לכן מטבע הדברים שבדייטים הקשר יהיה פחות יציב.
עוד עניין, שהוא המרכזי האמת, נשמע מדבריך שגם נשים צריכות לפעול ולתת בקשר וכך הוא יהיה הרבה יותר פורה ומתקדם.
זאת נקודה חשובה ומעניינת, ובכלל המחשבות שאתה מעלה על בגרות, קבלה ונתינה, חשובות בעיני בלי קשר לנשים גברים או אפילו דייטים.
אבל יכול להיות מצב שבו האישה מרגישה שהיא נותנת, כי היכולת שלה לתת היא בדברים מסוימים,
אבל אתה רואה את זה כחוסר נתינה(?)
יכול להיות שבעיניך נתינה מתפרשת כמשהו מסוים ובעיניה משהו אחר ולכן זה מתפספס?
זה בעיקר מתחדד לי מהפסקה שבה אתה כותב שבשמחה ובאהבה אתה תביא ותעשה בפן הפיזי,
(יכול להיות שכשהצד השני לא שם לב או לא מעריך אז זה פחות נעים לעשות וזה גם מתפרש כחוסר הכרת תודה וזלזול במאמץ)..
ודבר אחרון - לגבי הפסקה העליונה (אני הולכת הפוך היום..) בדיוק כמו שאתה אומר שבלי הדייט לא היית עושה את הדברים, כך גם יש בנות שמתאפרות ומתלבשות יפה ואוכלות יפה סרטים;) ומגיעות בתחב"צ ומפנות את הרגש לאדם חדש וכל זה הן לא היו עושות אילולא היה להן הדייט
אז זה כן נקרא השקעה בעיני.
גם אם הבחור קבע את מקום המפגש, או אפילו התקדם עד אליה.
ודבר באמת אחרון (אם כבר חפירה אז עד הסוף)-
אם יורשה לי להמליץ, ואתה בהחלט יכול לדלג על החלק הזה אם לא נראה לך,
לעשות מה שטוב לך זה לא רק המלצה לנשים, זה המלצה לכולם.
תחפש מה טוב *לך* מה הולך *בשבילך* בסופו של דבר יש המון דרכים לחיות את החיים כמו שכתבתי כבר בתחילת המגילה שלי.
למצוא נוסחאות אחידות ומה יהיה טוב ומה לא באופן גורף לא גורם להתקדמות אצל האדם הפרטי..
עדיף למצוא מה טוב *לי*
האם טוב לי אישה שמשקיעה בקשר? במה אני רוצה שזה יתבטא?
האם אני רוצה שהיא פשוט תעריך את ההשקעה שלי ולא חשוב לי שתעשה פעולות פיזיות?
מה אני מחפש באישה? מה אני רוצה ועל מה אני אפסול?
אם הייתה נוסחה אחת לכולם לא היינו פה אני מניחה.
זה לא קסם, אבל התהליך שווה על רגע.
בעזרת ה' שתמצא את הזוגיות שמתאימה לך בנחת ובריאות ובהירות הדעת במהירה בתוך שאר רווקי ורווקות עם ישראל אמן.