ממני)
זה ממש לא משוואה, שכל האנשים הטובים נשואים והרשעים (או מעצבנים או כל דבר אחר) רווקים.
העולם פשוט לא עובד ככה.
האם זה הוגן? האם זה צודק?
מה זה משנה, זה פשוט לא עובד ככה.
ואפשר למנות עוד דברים בכיוון הזה (שמעת פעם על צדיק ורע לו?)
ואני רוצה לקשר כאן לתגובה שפעם כתבתי, את יכולה, אבל אני חולקת. לא כתבתי שום דבר על טיב האדם - לקראת נישואין וזוגיות
יש אנשים רבים שהצליחו במקום שאני נכשלתי בו. הכישלון שלי לא סופי, אני מנסה לשנות את זה בכל כוחי.
נכון, יש משהו מאוד מתסכל בזה שנניח, מישהו שיצאתי איתן שהתייחס אליי בצורה דוחה ומגעילה הוא כבר נשוי +, ואני לא. אבל בעד שום הון שבעולם לא הייתי מתחתנת איתו, אז אני שמחה שאני לא במערכת הזוגית הזאת.
יצא לי להכיר באופן אישי כמה אנשים טובים ומדהימים שהתחתנו בגילאים מבוגרים (וגם כאלה שעדיין רווקים), וגם כאלו שהתחתנו בגילאים צעירים יותר (כולל כאלה שגם התגרשו, וחלקם נישאו מחדש).
אז כן, אפשר להיות אדם טוב, כליל המעלות, ורווק.
אפשר להיות אדם רע, עם מידות נוראיות, ונשוי.
זה שמישהו נשוי לא אומר שהוא יותר טוב ממני, אלא שהוא הצליח למצוא מישהי שתסכים לקבל אותו איך שהוא.
אולי אני אזכיר גם שאמ;לק - למה אני לא מחפשת מלאך - לקראת נישואין וזוגיות
לסיכום:
לסטטוס הנישואין אין קשר להיות האדם טוב או רע, אז זה לא אומר עליך כלום.
ולכן זה לא "מגיע לך" להיות נשוי כי אתה טוב. כולנו ראויים לאהבה, לא משנה באיזה מצב מידתי אנחנו נמצאים.
והלוואי שהאנשים שאוהבים אותך בחייך אומרים לך את זה, ומפרטים מהם הדברים שהם מעריכים בך. חשוב לחזק את הטוב שבנו, ואחרים לחלוטין יכולים לעזור לנו בזה. (ובעיניי, זה חושב במיוחד אחרי פרידות).