לצערי לא זכיתי להיות מהרווקות השמחות והרגועות ותקופת הרווקות שלי עברה עליי בהרבה סערות פנימיות והמתנה כואבת. והפורום היווה לי סוג של בית. מקום להרגיש בנוח לפרוק, ולראות שאני לא לבד בתחושותיי, ולהרגיש נורמלית. ועל כך תודה ענקית.
עם כל הניסיונות שהתקופה הזו זימנה לי, הבנתי הרבה הבנות חשובות על עצמי, על ההסתכלות שלי על החיים, על איך אני מביאה את עצמי למערכות יחסים ועד כמה אני מרשה לעצמי להתמסר , על תפיסת העצמי שלי ותפיסת הזוגיות שלי ועוד ועוד.
היה שלב שפניתי לאימון לחתונה והדבר עזר לי והכווין אותי מאוד.
ולפני כשנה הבנתי שעם כל מה שעברתי - זה הנושא שהכי ארצה לעזור דרכו לעם ישראל ולהביא את האור שלי עם כל מה שעברתי והחוויות שלי. כי חוויתי על בשרי שאפשר לעשות שינוי, להרגיש יותר טוב בתקופה הזו ולהתחתן מתוך שמחה. ואני יודעת כמה זה מתסכל כשזה לא כך !
וכאן מגיעה השאלה שלי אליכם.
אני עומדת לסיים לימודי אימון לחתונה בקרוב, ורציתי לשמוע איך אתם היום עם הנושא הזה של אימון לחתונה ? מגניב אתכם שיש דבר כזה ? ניסיתים להיעזר ? או שבכלל מרגיש לכם מוזר שמתייחסים אליכם כמו איזו אוכלוסייה הזקוקה לטיפול נפשי ? ( למרות שאימון שונה מאוד מטיפול בהגדרה)
כשאני ניגשתי לעולם הזה בתור רווקה לא היה הרבה שיח על זה. היום אני מרגישה שזה כבר יותר מוכר ואולי אפילו מרוב פירסומים קצת נדוש וחופר ?
בקיצור אשמח לשמוע אתכם !