שלום וברכה,
אני מבקר בפורום ארץ מולדת די הרבה למרות שכמעת לא יוצא לי לכתוב בו, וראיתי שלאחרונה הגעת לפורום החביב ואתה זורק סיסמאות לכל עבר, ועכשיו מתבקשת השאלה "למה הגעת לפורום?", כיוון שאתה חכם ואינטלקטואל אז אני יעשה ניסיון לענות באופן לוגי את כל התשובות האפשריות – בעיקר כדי לעזור לך להתמקד בשטויות מוגדרות שתאמר בהמשך. (אני תמיד בעד מיקוד המחשבה).
יש ארבעה אפשרויות למה הגעת לכאן:
א: משעמם לך בחיים אז הגעת להיות טרול.
ב: אתה באמת שמלאן וראית בטלוויזיה את ה"מתנחלים"\ "נוער הגבעות" ונורא כאב לך על הערבים המסכנים ובאת למחות בפני הרשעים
ג: אתה מיסיונר של "דת החילוניות" והגעת "להחזיר" את כל יושבי הפורום ב"תשובה"
ד: באת ללמוד על חייהם של המתנחלים יושבי המאחזים, ואפשרות זאת היא למעשה שתי אפשרויות או שאתה אנתרופולוג ומנסה להבין אותנו כחוקר טוב, או שאתה לפני רצון להצטרף לפועלים למען א"י.
ומכאן הדרך לתשובות היא די פשוטה:
אם התשובה הנכונה היא:
א: אז קח את עצמך ותטריד אנשים אחרים.
ב: אז תגיד את זה כאן ועכשיו ואתה מוזמן לעצבן אנשים.
ג: תגיד את זה והשירשור הזה הופך להיות "שירשור לדתיים וחילוני שרוצים להתווכח על היהדות", ואני באמת אשמח להתווכח איתך, ותושבי הפורום לפחות ידעו שיש מטרה לדיבורים איתך.
ד: תתנהג בהתאם (אל תסביר לאנשים שהם מקור הרוע על פני האדמה כיוון שזה לא יעזור לך ללמוד עליהם).
אם יש אפשרות אחרת אתה מוזמן להגיד אותה, כל מה שכתבתי עד כאן הוא במידה שאתה חכם ו"אינטלקטואל" אם לא תגיד את זה כאן ותפסיק להרגיש עליונות.

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל