היינו חברות כמה שנים... ובשנים האחרונות הרגשתי שאני רודפת אחריה כדי לשמור על קשר וסוגשל כופה תצמי ... ולא שאני מחפשת לדבר כל היום. יש לי חברות עם קשרים לא רציפים וזה סבבה פשוט זה היה באמת כבר משהו מוגזם ולא לגיטימי.
אמרתי לה את זה במשך המון זמן בקריצה שהיא ידעה שזה ברצינות והודתה בזה גם... עד שנמאס לי וכתבתי לה שאני ממש פגועה וכו' לקח לה כמה שבועות לענות לי. ואז היא ניסתה לדבר איתי ולא הייתי מסוגלת..חודשיים חשבתי. הבטחתי לה שאחשוב ובימים האחרונים הבנתי שזה לא טוב לי.
התקשרתי להגיד לה את זה עכשיו. שאני לא מעוניינת שנדבר. שזה לא טוב לי. וכנראה שבזה זה נגמר.
כואב לי בלב. ממש. ואני יודעת שזה לא נעשה ממקום רע אלא מקושי שלה להשקיע בחברויות כרגע...
אבל כנראה עשיתי דבר נכון, כי היא דיי אמרה בפירוש שזה לא משהו שהיא מנסה לשנות עכשיו. ושאני לא היחידה שהתנתקה ככה.
אני מבינה שזה מורכבות אישית שלה, אבל חושבת שזה יתנקם בה.
אי אפשר לנטוש חברויות ולצפות שכשתרצי אותן הן יהיו שם. אפאחד לא יהיה. וגם לא אני. וזה כואב לי. ממש. כי אני לא רוצה שהיא תשאר לבד.
ומרגישה לא בסדר וכמויות של מצפון שאני לא מכבדת את המקום שלה ומתנתקת במודע.. אבל זה הקשה עלי נפשית, מאד. אז כנראה עדיף ככה.
לאהוב מרחוק.
נראה לי חסר סיכוי בעולם שהיא תקרא את זה. ואפאחד אחר לא יודע על זה. אז החלטתי שזה בסדר לכתוב.