אני צריכה תמיכה הרבה יותר גדולה אני יודעת
וממילא לא אוכל לפרט כאן הכל,
אבל זקוקה שוב למקום רגע להניח את הסלעים הענקיים שעל הכתפיים שלי.
יש מצב שחלק מכן מזהות אותי מהודעות קודמות בניק אחר
אני כבר לא זוכרת מה כתבתי ומתי.
מרגישה מושפלת,עלובה, מיואשת, נטושה וחסרת אונים ועוד הרבה רגשות שאני אפילו לא מצליחה לתת להם שם.
אנחנו במצב כלכלי קשה קשה קשה ממש ובזמן האחרון הגיעו מים עד נפש. היום יותר מהכל
כשהייתי בקנייה עם הילדים והכרטיס לא עבר. נאלצתי להחזיר הכל בבושת פנים.
כשבדקתי גיליתי שהבנק הוריד לי את המסגרת בכרטיס למינימום והחשבון שלנו בחריגה מטורפת. ידעתי גם קודם שהמצב גרוע ואני עם יד על הדופק כל הזמן, רק שהבנק איפשר לנו להתנהל ככה עם המסגרת מעבר להכנסות ולא שהיתה לנו אופציה אחרת.
לפני חודשיים בעלי התחיל עבודה חדשה, אחרי כמה חודשי אבטלה. הוא עדיין לא קיבל משכורת ולא ברור מתי יקבל. וזו לא משרה זמנית שכל יום מתאים לעזוב.
אני לא עובדת כרגע, סיימתי תואר ראשון והייתי אמורה להמשיך ללמוד השנה. בינתיים זה מתעכב כי דחו את הפתיחה
וגם ככה אני לא רואה סיכוי להמשיך ללמוד במצב הנוכחי וכבר כנראה שאעזוב את זה ואנסה לצאת לעבוד.
הבעיה שיש כמה בעיות.
אחת מהן זה שטכנית לא כזה פשוט למצוא עבודה בטח לא טובה מהרגע להרגע ובזמן מלחמה שגם ככה הרבה במשק בחל"ת.
דבר נוסף, שאני מתמודדת עם קושי נפשי שפוגע בתפקוד שלי בחלק מהזמן. לכן גם לא הייתי מסוגלת לעבוד במקביל ללימודים
ואני לא מסוגלת בבת אחת להתחיל משרה מלאה בפול גז,
העומס הזה יהרוג אותי ופשוט ולא אחזיק מעמד.
יש לי יכולות ואני עובדת טובה ברעיון אבל עכשיו קשה לי כל כך להתחבר למקום הזה.
כתבתי מבולגן אולי...
חונקת את הקול שהילדים לא ישמעו אותי בוכה
הבכור שלי מבין את המצב ומצער אותי שהוא חווה את זה. משתדלים לא יותר מדי להעיק עליו אבל הוא שואל הרבה ואנחנו לא יכולים לשקר. הוא מציע להלוות לנו כסף שלו..
הלוואי והיה מי שיעזור לנו לעמוד על הרגליים, זמנית עד שנתייצב ונשתקם כלכלית.
אין לנו במשפחה אף אחד שיכול לתמוך, כולם מנסים להחזיק את עצמם מעל המים.
אני עצובה כל כך ולא רואה איך נחלצים מהמצב הזה.
אנחנו לא זוג בני עשרים שהתחיל את החיים ויכול עוד לחפש את עצמו. אז דווקא היינו במצב טוב מאד כי שנינו עבדנו והשתכרנו ועוד הצלחנו לחסוך. מתביישת שזה המצב שלנו
מצד שני עשינו מאמצים כדי להתקדם כלכלית מאפס, למדנו תארים שאמורים מתישהו להכניס יותר. הוצאנו כמויות של כסף, אבל כרגע אין לזה השפעה וזה מתסכל
וממש לא נותן תקווה.
אין לי איך לסיים, אני שבורה לגמרי.
וכתבתי פה טיפה מהים של ההתמודדות.
אם למישהי יש עבודה קונקרטית להציע
שאפשר מהבית, אשמח שתכתבו לי.