אררר - לקראת נישואין וזוגיות
איך לסיים... - לקראת נישואין וזוגיות
ואחד ממש לאחרונה:
עשיתי היום משהו שבחיים לא עשיתי בעבר בפגישה ראשונה - לקראת נישואין וזוגיות
לדעתי,
אם כבר נפגשת איתו - זה אומר ששניכם השקעתם, ולהגיד לו אחרי חצי שעה שזה לא זה - זה דבר מעליב ופוגע.
אפשר להיות נחמדה בלי לשתף יותר מידי. אפשר לדבר על דברים כלליים, למצוא תחום עניין משותף.
לדעתי יש מינימום זמן לפגישה (כל עוד לא תואם מראש משהו אחר) - של שעה (ואולי אפילו שעה וחצי) - שלחתוך לפני זה נראה לי לא מתאים - גם אם יודעים שזה לא.
יש לי עוד מה להרחיב - אבל זה תלוי לגבי הפער, באיזה סוג פער מדובר.
אם זה משהו בסיסי וחשוב, למה לא ביררת את זה מראש?
אם זה משהו שאי אפשר לברר מראש, וזה נתון לשיפוט שלך - האם באמת תוך רבע שעה הצלחת לשפוט את האדם שמולך? האם ייתכן שזה לא באמת איך שזה נראה ממבט ראשון?
לא הצלחתי למצוא שרשור עבר מסוים שחיפשתי,
שבו סיפרתי שיצאתי פעם עם מישהו, והיה דייט ממש טוב מבחינתי, והוא באמת התקשר (יש מצב שבאותו הערב, כבר לא זוכרת) ואמר שמבחינתו זה לא. והתלבטתי אז, מה היה קורה אם הוא היה אומר לי מה מפריע לו, לדייק לי את מה שהוא מחפש, ואולי הייתי מנסה לראות אם יש לי חברה אחרת שאולי תתאים - ולהפך, שהוא ינסה לחשוב על חברים שלו בשבילי. זה אולי רעיון נחמד בתיאוריה, אבל במעשה זה כבר נראה לי פחות שייך. נניח שמה שמפריע לו זה המראה שלי, מה הוא יגיד, את מכוערת בעיני? ואני הייתי חושבת, אם הוא פוסל אותי אחרי כמה דקות על מראה, למה הוא לא ראה תמונה, ולמה שאני ארצה להכיר אדם כזה לחברה שלי?
ולכן אני חושבת שמה שנכון לעשות, זה להמשיך בדייט עד לאורך של שעה וחצי. כן, גם אם זה מפתח תקוות. זה מה שהנימוס דורש. ומצד שני, להיות מוכנה לקבל את זה שכנראה יפרדו ממך באותה הצורה.