נראה לי קצת מוזר לכתוב את זה, חשבתי כמה פעמים ואמרתי לעצמי יודע מה, נשמע את הבנות פה 
תרגישו חופשי וישיר להגיד מה אתן חושבות, רק תקראו עד הסוף בבקשה.
אני למדתי במוסדות הציונות הדתית 3> מרגע הלידה, ועכשיו רווק מעל גיל 25 עם תואר שני מאוניברסיטה, המשפחה מעורבבת כזאת, לא משנה הפרטים ;)
קראתי למשל את השרשור הזה, יש עוד כמה בסגנון:
כיפה שחורה - לקראת נישואין וזוגיות
אז למה פתחתי בכלל שרשור, אני אמנם לובש כמו כל דתי לאומי, טריקו ולפעמים דגמ"חים גם, רק עם כיפה קטיפה שחורה גדולה (למתקדמים: עם סרט :O), לא ענקית מדי, אבל גדולה יותר משל רוב החרדים האמת, כאילו כמו של פעם, הכי נוח, כשרואים במציאות זה ברור, אבל לא שולח פה תמונות (בתמונות רגילות בגדול זה ממש לא בולט, רק אם מתאמצים).
בגדול לא אוהב להתעסק עם הגדרות, כל אחד ומה שהוא, אבל אם בכל זאת, אז רואה את עצמי איפה שהוא בין דתי לאומי לדתי לאומי תורני וטפה מחובר לחרדים, לא כזה הרבה באמת ובכלל פתוח מאד.
יש כאלו שאומרים, תהיה מי שאתה, תגיע האחת שבאמת תרצה ותאהב אותה, אני בגישה הזאת, ומצד שני יש כאלו שאומרים, לך תחליף כיפה לכיפה סרוגה, כי דתייה לאומית מוכנה רק כיפה סרוגה, כי כיפה שחורה זה נראה חרדי, הייתי אומר שיש בזה משהו למרות שזה לא באמת מחייב בכלל במציאות וזה לא מצוי כיום כמו פעם במגזר.
ומצד שני, אם אומרים לך, תלבש כיפה W, חולצה X, מכנסיים Y ונעליים Z ולא בהכרח משהו שאני אוהב או מרגיש בנוח עם זה, זה כאילו צריך להכנע לתבניות בשביל למצוא את האחת, וגם רק מעודד תבניות שזה ממש מעצבן, אני רחוק מהסוג של זה...
נראה לי כתבתי קצת ארוך, מקווה שלא שכחתי משהו, אשמח לשמוע את דעתכן ומה אתן חושבות ובשנת 2024 - ה'תשפ"ד 

)