אני איתך באותה סירה ♥️♥️ אז מבינה אותך ממש...
גם אני פחדתי לנהוג להורים,
אבל יותר פחדתי לעשות שבת לבד,
לא פחדתי, אבל זה הכניס אותי לדכאון עמוק...
אז בסוף אזרתי אומץ , וגייסתי את הילדים, שיתפתי את הבנות שלי שאני קצת חוששת מהנסיעה אז שיעזרו לי עם התינוק ולארוז והן התגייסו ברוך ה'.
כל כך פחדתי מהנסיעה (אזור של בני דודים 🤬) .ופתאום תוך כדי הנהיגה אני מוצאת את עצמי אומרת - אה, זה בכלל לא מפחיד... הכל בסדר! אחרי שהעזתי פעם אחת, כבר הפעם השניה היתה הרבה יותר קלה!
בתקופה הזאת, גיליתי הרבה דברים חדשים שאני מסוגלת, ותמיד חשבתי שאני לא. וזה נותן לי תעצומות נפש. אפילו בדברים שנראים שוליים, למשל חשבתי שאין מצב שאני מצליחה לשמור על הבית נקי ומסודר לבד, והנה גיליתי שהבית יותר נקי ומסודר עכשיו כשבעלי במילואים מאשר כשהוא בבית! אני עובדת בצורה יותר מחושבת ומתוכננת וזה מאוד עוזר לי ( למשל לא לחכות לערימה של כלים, כי אז אני לא אהיה מסוגלת להתקרב... כל הזמן לשטוף ולהרים כלים נקיים למקום)
וכמובן אני מפנקת את עצמי כל הזמן בדברים טעימים!! לא עושה חשבון! זה עוזר לי ממש, לא להכנס לתחושה שאני מסכנה ומוזנחת, מכינה שייק פירות שווה שכולם סוף סוף ישנים, יושבת בגינה לבד לנשום אויר.
ומה שהכי עוזר לי לשמור על שפיות זה שהמון פעמים במהלך היום אני סוגרת את עצמי בחדר, שיסתדרו. כי מחרפן אותי לשמוע כל היום 'אמא, אמא...', זה מביא לי את העצבים.... חייבת ספייס ושקט לעצמי.
חוצמיזה, כשהאיש במילואים זו הזדמנות לעשות דברים שאת אוהבת והוא לא... למשל לצאת למקומות שהוא פחות מתחבר, אני מתכננת לצאת עם הילדים לחברה שלי שגרה רחוק מפה, בעלי פחות יזרום להיסחב איתי לשם, אז עכשיו זו הזדמנות.