איך משכנעים את המחבלים שיסכימו לעסקת חטופים?hamedinai
החטופים נמצאים אצל המחבלים. איך משכנעים את המחבלים שיסכימו לעסקת חטופים?

בשבוע שעבר נזכרתי בסיפור מזמן השואה שיכול לתת לנו טיפ איך לנהוג עכשיו.

למרות שאי אפשר חס וחלילה לדמות המצב כיום למצב שהיה אז רחמנא ליצלן. אבל בקטע אחד יש דמיון אבסולוטי: שנאת ישראל תהומית.

כל שבוע שעובר מחוסלים עשרות מחבלים, נהרסים בתי מחבלים, יחד עם בתי "חפים מפשע" שמתוכם פועלים המחבלים. מאות אלפים נעקרו מבתיהם וגרים באוהלים. שבויים שלהם נמצאים אצלנו, וישראל מוכנה לשחרר אם הם ישחררו את החטופים כולם.

ובכל זאת לא בוער להם עסקת חטופים. למה? כי הם רואים עד כמה זה חשוב לנו, וכמה שזה חשוב לנו, ככה הם יותר מסרבים, כי המטרה שלהם לגרום לנו כאב וצער, ובטח לא לגרום לנו נחת רוח.

נזכרתי בסיפור מזמן השואה: יהודי במחנות השמדה הגניב למחנה קצת תפוחי אדמה בניגוד להוראות הנאצים, למרות שידע שעל דבר כזה אם ייתפס יוציאו אותו להורג. כאשר נתפס על חם שאל אותו הקצין הנאצי: למה הגנבת תפוחי אדמה? הרי ידעת שבגלל זה יוציאו אותך להורג? היהודי חשב שאולי לקצין ההוא יש קצת רחמים אבל לא יוכל לעשות כלום מול כל שאר הנאצים. ואז עלה לו רעיון הבא, וזה הצליח לו. היהודי ענה לקצין הנאצי: נמאס לי לחיות אבל לא מסוגל להתאבד, לכן הגנבתי תפוחי אדמה שיוציאו אותי להורג. הקצין ענה: אם ככה אני לא מוציא אותך להורג, אני משאיר אותך בחיים שתמשיך לחיות ולסבול.

אם רוצים שהמחבלים יסכימו לעסקת חטופים, הדרך היחידה שהיהודים יצהירו ויראו בשטח שהם לא מעוניינים בשום עסקה, רק אז יש סיכוי. כי אם המחבלים יבחינו שאנחנו רוצים עסקה, הם לא ירצו לתת לנו את התענוג.

וכמובן, לתת צדקה ולהתפללּ.

רעיון גאוני….רוצה רק טוב 2
….צריך להגיד את זה לקרובי החטופים ולהביט להם בעיניים. 
אוקיי, אז לא נגיד להם את זהאחו

נגיד להם שהמטרה העליונה ביותר בעולם היא החטופים

ושמדינת ישראל מוכנה לשלם כל מחיר בעבורם

כולל הקמת מדינה פלסטינית בראשות החמאס

ואז הם יהיו מאוד שמחים ומאושרים

כשיחזרו חצי מהחטופים.

אם יש חמלה השם יושיע. מספיק עם…רוצה רק טוב 2

… להלך אימה. ראינו מה קורה כשיש ״ימין על מלא״ רק חורבן , כאוס, פרוד ושנאה.

פעם היו ימים טובים יותר.

כלומר ה' יושיע רק אם המדינה תסכים לכל דרישהאחו

של החמאס?

אחרת קצרה ידו מלהושיע?

זה לא ענין של קצרה ידו…רוצה רק טוב 2

מעשינו יקרבונו ומעשינו ירחיקונו.

עובדה כשנקטנו בגישה פחות ימנית השם נתן לנו ברכה וההפך הוא הנכון. אני מדבר על עובדות.

ב48 הסכמנו על גבולות החלוקה והשם סייע לנו להרחיב את גבולנו

ב77 בחרנו בגישה ניצית וההבנו עלינו את תחילת הירידה עם החזרת סיני והסכם השלום המפוקפק.

לכם כמובן נוח להתחיל את האסון מאוסלו אבל זה טוב רק כדי לפלג ולהסיט.

אני לא יודע מי זה אתםאחו

הזכרת מיליון מאורעות אבל אני מדבר על נושא מאוד ספציפי

מצד אחד מעשינו יקרבונו ומעשינו ירחיקונו

ומצד שני אם "נפעל בחמלה ובאנושיות" אז ה' ידאג לכל השאר?

לגבי העובדות זה ממש ספר ירמיהו

"כי עשה נעשה את כל הדבר אשר יצא מפינו לקטר למלכת השמים והסיך לה נסכים כאשר עשינו אנחנו ואבתינו מלכינו ושרינו בערי יהודה ובחצות ירושלם ונשבע לחם ונהיה טובים ורעה לא ראינו: ומן אז חדלנו לקטר למלכת השמים והסך לה נסכים חסרנו כל ובחרב וברעב תמנו:"

או הפרשה הקודמת שמה שיוסף סירב לאשת פוטיפר, הביא אותו אל הכלא

מסקנה, היה צריך להסכים לה ואז היו שומרים את זה בסוד והיה ניצל מהכלא

אני לא יודע חשבונות שמיים ואין לי…רוצה רק טוב 2

… מונופול על האמת אבל אם אני רואה ברכה סימן שאני בדרך הנכונה ואם אני רואה קללה אז אני מפשפש במעשי.

אם אתה רואה ברכה במה שקורה היום בארץ ישראל אשריך.

אני רואה את הדברים ככהאחו

– עם ישראל חטף עונש עצום ב־07.10

– ההתרחשויות קרו כמעט מיד לאחר המהומות סביב התפילה בהפרדה ביום כיפור, הפולמוס סביב הקפות שניות וכן הלאה

– חלקים מסוימים בעם בגיבוי האופוזיציה קראו לסרבנות מה שבוודאות מוחלטת הביא את חמאס לחשוב שזה עיתוי טוב

– היה מאבק עצום סביב בית המשפט שלאורך השנים כבל את ידיה של הממשלה בהתמודדות מול טרור, והעביר החלטות נגד האופי היהודי של המדינה

– כמובן האופוזיציה תמכה באופן בלתי־מסויג בבית המשפט

– אפשר לראות שהנפגעים המיידיים היו החוגגים במסיבת נובה (מסיבת אלכוהול סמים ופריצות בשמחת תורה שחל בשבת עם איזה פסל בודהה בגובה 3 מטר) והקיבוצים

– חמאס, שמטרתו השמדת מדינת ישראל והשמדת (או הגליית) כל היהודים בארץ ישראל, לקח כ־250 בני ערובה כקלף מיקוח כדי לקדם את מטרותיו הנ"ל

– עד עצם היום הזה, בית המשפט וגרורותיו נאבקים בכל־כוחם לשפר את תנאי הנוח'בות ולשים מקלות בגלגלים של המאמץ המלחמתי

– האופוזיציה כמובן ממשיכה לגבות את בית המשפט באופן בלתי־מסויג, וקוראת למלחמת אזרחים כשיש לנו איזה 10 חזיתות פתוחות

– החמאס דורש במשך שנה בערך דורש הפסקת אש ואת יציאת צה"ל מהרצועה, והאופוזיציה דורשת את זה עם או בלי קשר לחטופים, כלומר היא רוצה את מה שחמאס רוצה

אחי האופוזיציה אשכרה מקריאה מדף המסרים של חמאס, אומרת שסרבנות זה סבבה כשזה לא מסתדר לך פוליטית ושתישרף המדינה, מוכנה לצאת למלחמת אזרחים עבור בית המשפט שאין לו מה לעשות חוץ מלבדוק האם הנוח'בות מקבלים תותים, שזיפים ואננס, קראה אלף פעם להפסיק את הלחימה ללא תנאים הרבה לפני שחצי מציר הרשע קרס, אין לה בעיה לשחרר גם 30000 אסירים ונוח'בות או שימותו 10000 חיילים בשביל כמה עשרות חטופים

כשבינתיים סינוואר איננו, נסראללה איננו, אסד איננו, חמאס מתחיל להתקפל, החרמון הסורי בידינו, חיזבאללה חתם פחות או יותר על הסכם כניעה וצבא לבנון נפרס באופן מסיבי בדרום לבנון, נהרסו כמה מנהרות התקפיות משטח לבנון לישראל (שמבחינת האופוזיציה היה להשאיר!!!), שרדנו את ביידן מבלי שמועצת הביטחון כפתה עלינו הפסקת אש, חצי מהחטופים שוחררו וכנראה עוד כמה עשרות בדרך

אבל אתה מה אכפת לך, אתה לא צריך לפחד מפיגועים ביו"ש בב"ש בת"א ובכל הארץ, אתה לא סובל מ"טפטופי גשם קלילים" כמו תושבי שדרות

תראה אני לא חסיד של ביבי מעולם לא הצבעתי לו אבל אני לא יכול שלא להתפעל

ותראה אפילו אם קברניט הספינה התנגש חזיתית בקרחון

גם אם מגיע לו שיזרקו אותו מהספינה

אם אין אף־אחד שיודע איך להסיע ספינה, אני מעדיף שיישאר בינתיים מאשר שישימו במקומו נוסע מבוהל אקראי

בייחוד כשהוא הוכיח שהוא הצליח לייצב לפחות חלקית את המצב

ברגע שתהיה אופוזיציה ראוייה לשמה אפשר יהיה לדבר.

עריכה:

וצר לי, ראש אופוזיציה שצועק "אנחנו הרווווובבבב" ו"אם תרצו מלחמה תקבלו מלחמה" בהתקף היסטרי

או ראש מפלגה שסובר שצה"ל צריך לבדוק את ההשפעה השלילית של ניסיון הממשלה לרסן בית משפט שמתעקש לשלוח סלסלות פירות לנוח'בות על המוטיבציה של אזרחים לתרום לכך שילדים לא יתפוצצו מטילים במגרש משחקים, שנשים לא תיאנסנה על־ידי ערבים קניבלים, או שלא ישחטו זקנים ויחטפו חלקי גופות

אינם תחליף לכלום.

וכל זה קרה במשמרת של הימין על מלא…רוצה רק טוב 2

… בראשות מי שנבחר ב2009 על הבטחה שהוא ימגר את החמס ובפועל גנב את דעת בוחריו ודווקא ראה בחמס נכס אסטרטגי . מערכת המשפט פעלה ללא דופי כל שנות קיומה של מדינת ישראל .

רוב אזרחי מדינת ישראל לצערינו אינם שומרי מצוות מאז ומעולם. מסיבת הנובה הצילה למעשה את תושבי הנגב כולו ואולי יותר מכך. אז ההבדל היחידי הוא שהשם כוון את המאורע הטרגי הזה במשמרת של הימין על מלא  שטיפח את עושי המעשה כל השנים כדי להפריד בין הרשות לחמס.

עכשיו אנחנו האידיאוטים השימושיים שעזרנו לרשות כנגד החמס ולסורים שעוד מעט יבקשו לעשות איתנו ״שלום״ תמורת ״הגולן הכבוש״

למטהאחו

נכון, ביבי הבטיח ולא קיים, ואנחנו סובלים מזה

כמו שיצחק רבין אמר "לא הייתה עוד אף קטיושה ולא תהיה קטיושה"

כמו שליברמן הבטיח למוטט את שלטון החמאס

כמו יאיר גולן שסבר עד ממש לא מזמן שחמאס הוא פרטנר ואולי עדיין סובר כך

כמו נפתלי בנט שגם רצה להגיע להסדרה עם חמאס

או כמו בכירי מערכת הביטחון שבלמו את ביבי ברגע האחרון ב־2019 מלצאת למבצע נרחב ברצועת עזה

בקיצור נכון זה עצוב אבל לשחק אותה כאילו זאת בעיה בלעדית של הימין זה פשוט לא נכון.

יש הבדל עצום בין המצב הרוחני של העם לפני 4 או 5 שנים לבין מה שהיה ב־06.10

לגבי הסורים הממשלה הנוכחית לא רק שלא נותנת להם את הגולן אלא גם כובשת חלקים נוספים למרות איתותים די ברורים מצד מר ג'ולאני להגיע לרגיעות והסדרים וכו'

לגבי "התנהלות בית המשפט ללא דופי" אל תעשה צחוק

כעיקרון הימין שולט במדינה…רוצה רק טוב 2
ברוב התקופה מ1977. ואל תזכיר לי שוב את אוסלו כי לימין היה הזדמנות לבטל את ההסכם הזה עם הפיכת עזה לחמסטן . אולמרט אמנם לא רצה לבטל אבל תכנן להחליש את חמס ולחזק את הרשות וביבי לצערינו החליט ההפך.
אולמרט היה ונשאר אידיוטאינגיד

להקים מדינה פלסטינאצית שחולשת על כל אזורי הארץ, במרחק טיול רגלי מטבח המונים, זה הפקרה של מדינת ישראל. הרצון להשמיד את מדינת ישראל מעיד על הרעל והלב השחור שלך.

עזה היא לפחות בפינה, ובטיפול נכון הייתה בעלת פוטנציאל נזק קטן יותר ב300 קני מידה.

ואם ראשי מערכת הביטחון היו טורחים לספר לנתניהו מה קורה ולא מסתירים מידע, וכפי שנחשף לשמש המחטאת בזכות פלדשטיין והנגד, גם טבח עזה לא היה מתרחש.

המטכל שלנו בנוי מקופי אדם עם טסטוסטרון משתולל. הבייתה!!

מערכות המשפט הושחתו בידי ברקאינגיד

תמיד היה בהן דופי, אבל זה היה נסבל. כשהשופטים ידעו לרסן את עצמם אז היה בסדר. כשאהרון ברק התחיל לנשוך את שאר הרשויות אז מפלגת בגצ איבדה את ההצדקה לקיומה.

רק תיקון עמוק של המערכת יחזיק את הדמוקרטיה למקומה, ויגלגל לאחור את ההפיכה השיפוטית של השמאל הסהרורי.

אתה לא יודע חשבונות שמיים, אז כדאי שתשתוק. האידיוט השימושי היחידי כאן זה אתה. תח לי לנחש שאתה מאמין שג'ולאני בגרך להפוך את סוריה לדמוקרטיה משגשגת.

אתה לא רק אידיוט, אתה גם רשע.

ואולי אפילו סוכן זר חולירה.

קללה בארץ? אתה חולה וחוטאאינגיד

בכל היבט, ישראל משתפרת.

נפילות? קורה גם לטובים ביותר.

לא רק שזה לא סותר את ההצלחה, זה בא איתה ביחד. בלי טתגרים, אין התקדמות.

שמאל הוא היפך התורהאינגיד

ההלכה קובעת שאסור לתת את הארץ לעם אחר או להפקיר אותה לשממה. תוכנית החלוקה אמנם משרתת אותנו היום מבחינה הסברתית, אבל היא עוון גמור של מאיסה בארץ חמדה.

ההצלחה של 67' לא קשורה למדיניות שמאל בשום צורה ואופן. עמדו להשמיד אותנו, והקב"ה הצלינו מידם.

והיום, דווקא המדיניות הימנית שת היאחזות בארץ התנך היא זו ששומרת על כל שאר חלקי הארץ. ללא יהודה ושומרון, הארץ הייתה נטבחת ביום אחד.

הסכם אוסלו של "לא תחונם" הביא עלינו אסונות בשרשרת, ואנחנו עדיין מדממים מאותו הנזק הארור.

איזה שקרן עלובימח שם עראפת
הייתה חרפת רעב בארץ, קטועי גפיים בכל מקום, נפגעים טראומטיים שאף אחד לא ידע לטפל בהם, צנע, מעברות, עוני!!
נכון, פעם היה נפלאימח שם עראפת

פדאיון, מלחמת יום כיפור. היה אחלה.

אתה טומן את הראש באדמה כמו בת יענה. לך תקפוץ עם קנגרו.

רגש הוא אם כל חטאתאינגיד

בהיבט של הכלל והחברה.

מה שמרגישים הוא לא מה שנכון.

ולגבי הנקודה הזאתאחו

בוא נציע הצעה כזאת: שקרובי החטופים יביטו בעיניים לאימהות שכולות או לקרובים של נרצחי פעולות איבה כתוצאה משחרור סיטונאי של מחבלים שאתה מציע, ויגידו: "מצטערים, הקרובים שלנו יותר חשובים משלכם, אנחנו שמחים ששלנו בבית למרות ששלכם מתו, והיינו עושים את אותה עסקה שוב."

סבל עכשוי זה…רוצה רק טוב 2
… מה שקובע. סבל עתידי זה חשבונות שמיים.
הארץ נתן לבני אדםאינגיד

החכם עיניו בראשו - והכסיל בחושך הולך.

סוף מעשה במחשבה תחילה.

בעצלתיים יימך המקרה, ובשיפלות ידיים ידלוף הבית.

אין לאף אחד את הזכות לשחק בחיי אדם.

ולך פחות מכולם.

אז עדיף שיחיה אדם אחד היוםאחו

מאשר שימותו מיליון מחר?

ואני לא מדבר על חשבונות שמיים, אני מדבר על הפן הרגשי־מלודרמטי שאתה משחק עליו, אפשר לשחק אותו גם לכיוון ההפוך.

אפשר אבל הכיוון ההפוך הוא עתידי…רוצה רק טוב 3
… ולגבי זה חשבונות שמיים.
הכל בידי שמייםאחו

חוץ ממה שבאשמת הממשלה...?

…חוץ מיראת שמיים…רוצה רק טוב 3

… לממשלה יש בחירה חופשית אם לשרת רק את ה base או להענות לרוב כלל הציבור.

כל הסקרים מצביעים על רוב לעסקה כבר הרבה זמן. רוב הציבור מוכן להסתכן עם עסקה שתחזיר את כל החטופים ונכון שזה סיכון אין עוררין על כך.

עכשיו השאלה היא כזאתאחו

א' זה שרוב הציבור רוצה משהו לא אומר שזה נכון

ב' הבייס של הממשלה זה המצביעים של הממשלה שהם הרוב

ג' כל סקר מראה משהו אחר ותלוי בשאלות ששואלים

האם רוב הציבור בעד עסקה כן

האם בעד כל עסקה לא

(גם אם יש כאלה שצועקים "אנחנו הרובבבבבבבבבבב")

תראה תמיד לא נכנענו לסחטנות…רוצה רק טוב 3
…לטרור אבל הפעולה היתה צריכה היתה צריכה להיות נחרצת ומהירה. כאן אנחנו בפרוש מדשדשים. זה שהרגנו את סינוור, ושאר המנהיגים לא משנה כהוא זה את התמונה . נהפוך הוא אנו רק משרתים את סוריה החופשית ואת אבו מאזן. ולכן צריך עסקה וסיום המלחמה הזאת. את החמס לא נצליח למגר.
לא הבנתי איך זה לא משנהאחו

חיזבאללה מפורק

אסד מפורק

לסוריה החופשית אין אינטרס מוצהר להילחם עם ישראל כרגע וגם אם כן אז אין להם אמל"ח

מצד אחד אתה אומר שאנחנו משרתים את אבו מאזן ובהודעה אחרת אתה אומר שצריך היה לחזק את הרש"פ?

סיום המלחמה הוא אינטרס של החמאס ואך ורק של החמאס

ולגבי מיגור החמאס במקום מיליון טילים ביום על דגלים בשער שכם

הם בקושי יכולים לשלוח צינור חלוד בחודש

הוא סוכן כאוסאינגיד

אל תצפה לתשובות אמיתיות ממנו.

המטרה סומנה, ואתה הקורבן התורן

טרור לא צריך טילים ואל תשכח…רוצה רק טוב 3
..טראמפ נכנס לתמונה ואני לא בטוח למה הוא יחתור.
החיסולים שינו את העתידאינגיד
הערבים לא רוצים עיסקה אלא להשמיד אותנו. מול זה צריך ניצחון, ולא עיסקה שתבטיח לנו טבח נוסף ומלחמת השמדה נוספת. צריך להיות רשע ומופקר כדי להציע את מה שאתה מציע.
אז אתה בעד שהחטופים…רוצה רק טוב 3
…ינמקו במנהרות.
אתה בעד שגם רוב החטופים ימשיכו להינמקהסטורי
וגם רבים נוספים יחטפו להנמק במנהרות?
כרגיל השמצות בסגנון אופייני ..רוצה רק טוב 3

.. של ״טול קיסם טול קורה״

כמו שאמרתי הסיכון ידוע ואני לא מתעלם ממנו אבל הצורך לסיים את המלחמה ההמדושדשת הזאת עם החזרת החטופים זה הדבר הנכון ביותר.

מרגיז אותו שבהלוויה של חייל שנפל במלחמה המדושדשת הזאת צועק הסבא על העיתונאים לא על המנהיגים ומאשים אותם .

זה חלק מהעיוות שאתם נמצאים בו.

יש לי בן כרגע במילואים על גבול עזה בפעם הרביעית במשך המלחמה הזאת אז אל תטיף ואל תעוות את כוונותי בבקשה.

זאת המציאותהסטורי
אין ולא היה בשום שלב הסכם להחזרת *כל* החטופים. החטופים הם תעודת הביטוח של החמאס ולכן הוא ימשיך להחזיק בהם לא משנה כמה מדינת ישראל תסכים לוותר.

כל מה שדובר עד היום זה על מחירים כבדים מאוד, תמורת *חלק קטן* מהחטופים. לא היתה שום הצעה יותר טובה. כל סוכני הכאוס כמוך או מתעלמים מהמציאות או משקרים במודע.

לגבי הדשדוש, נו שוויין. אם היתה אומר את זה לפני שלושה וחצי חודשים, מילא. למרות שלארה"ב, בלי שכל העולם הסתכל עליה בזכוכית מגדלת, לקח תשעה חודשים לכבוש רק את מוסול, עיר בגודל של עזה.

אבל היום, אחרי שפירקנו כמעט לחלוטין את ציר הרשע?! נורמלי בעינך לדבר על דשדוש?! אתה מביך כמעט כמו לפיד...

המציאות שאני רואה אחרת…רוצה רק טוב 3

יש עדין אזעקות בתל-אביב .

יש עדין לצערינו ״הותר לפרסום״.

יש עדין חטופים במנהרות שאגב הסכם הכל תמורת הכל לא קודם על ידי ממשלת ישראל .

אנחנו בגדול לגבי החמס עושים את העבודה בשביל הרשות הם כבר מקבלים רוח גבית בג’נין ובקרוב גם בטול כרם ועוד.

יש מתיחות גדולה ביהודה ושומרון.

אנחנו בגדול לגבי חיזבאלה עשינו את העבודה לסורים שבקרוב יבקשו את ״הגולן הכבוש״ וגם עשינו את העבודה ללבנון שתבקש ממנו ״תיקוני גבול״.

עוד מעט נעשה את העבודה לסעודים עם החותים בתימן.

כנראה שהמלחמה תמדושדשת תמשך עד בחירות ב2026 כאשר ״הנצחון המוחלט״ לא בטוח שיושג. התירוצים יהוו את תעמולת הבחירות של ביבי וחבר מלקקיו.

כמובן, מי שמסתכל בעיני מרגלים, תמיד יראה שחורותהסטורי
גם החשמונאים לא סיימו ביום ולא בשנה. אגב, אני מניח שתחגוג הערב את חנוכה, למרות שזה ממש לא היה 'נצחון מוחלט' עוד היו נפגעים כולל יהודה המכבי עצמו וכל אחיו...

עדיין לא הגענו לנצחון המוחלט, יש לכך סיבות כולל הקושי במדינת ישראל להשתחרר מגורמים בתוך המערכת והתלות הבעייתית בגורמי חוץ (ןתודה לבני גנץ שסגר את מפעל הפגזים בארץ, כי יותר זול לקנות מארה"ב...). בעז"ה בעוד שלושה שבועות יגיע שינוי גדול.

הקשקוש על עשינו ל את העבודה, נו באמת, הם כולם אויבים שלנו. אגב, ממש לא 'עשינו לסורים' את העבודה, במקביל לקריסת אסד, השמדנו את כל הצבא הסורי - מטוסים, טנקים, מאגרי טילים ונשק כימי. את כל זה עשינו ב48 שעות ובלי נפגעים בכלל. במקביל (ובניגוד לכל המערב, שמתמוגג מהאמירות הנחמדות של הג'יהדיסט), אנחנו ניצלנו ירי מנשק קל על עמדות האו"מ כתירוץ לחזור לקווים של סוף מלחמת יו"כ (שגולדה נשברה וויתרה עליהם,) ויותר מהם. כרגע צה"ל צופה על דמשק בלי צורך  במשקפת.

תעשה טובה, קצת עין טובה לא תזיק אפילו לנמושה כמוך...

טוב אז זה בסדר שהמלחמה תמשך עד…רוצה רק טוב 3

… שיהיו בחירות אם בכלל יהיו.

להזכירך בחנוכה אנו חוגגים את נס פח השמן .

מדינת החשמונאים למעשה הביאה בסופו של דבר לחורבן הבית . לקחת מלוכה וכהונה  

ובאופן אבסורדי לאמץ גינוני יוון

זה לא הולך ברגל.

נכון, כלומר אסור להיות שמאלניםאינגיד

מי שרודף את היהדות ומאמץ כל אופנה רעיונית בארה"ב הנרקבת, מביא על עצמו את אובדנו.

מי שהולך לBDS ומשתף פעולה עם אויבי המדינה כדי לגרום לנפילתה, מביא על עצמו את אובדנו.

אתה צודק מאוד, השמאל מוכיח שכל קווי המדיניות החדשים שלו גורמים להתפוררותו והצטמקותו במדינת ישראל. ברוך ה'.

אין שום קשר לבחירותהסטורי
המלחמה תימשך עד השלמת יעדיה. נכון שלולי הלחץ הזר (שאילץ להכניס סיוע נפשע לאויב) ולולי החרדה של הרמטכ"ל מהווא אמינא של 'כיבוש' (שאז היינו יכולים לחלק אותו בעצמינו) - החמאס היה קורס סופית מזמן.

בדיעבד - מאת ד' היתה זאת, אם היינו מכניעים את החמאס בחודשיים, החמאס כבר היה נופל אבל ציר הרשע היה נשאר וביום פקודה תוקף אותנו. דווקא התהליך כפי שהתרחש, הביא אותנו למהלך שהולך ומחסל את ציר הרשע. 

מזל שהיה השביעי באוקטובר….רוצה רק טוב 3

… אחרת החמס היה ממשיך להיות נכס לביבי ושאר חסידי הפילוג עם הרשות. הדולרים והבטון  היו ממשיכים לזרום ועוד מנהרות היו צצות.א

אני ציני כמובן.

מזל שלפדשטיין והנגדאינגיד

חשפו שהפקידות במערכת הביטחון מעלימה מידע מהדרג המדיני בכלל ומראש הממשלה בפרט

כמובן, עדיף שהטובחים יהיו מגולחיםהסטורי

מהרשות ולא דתיים מהחמאס...

בשנים בהם הרשות היתה באמת אוטונומיה עצמאית, היא יצרה טרור בלי הפסקה. כנער שנסע קבוע באוטובוסים, היינו מסתכלים לצדדים כל הזמן ומאבטחים עמדו בכל תחנה ובדקו נוסע נוסע.

אתה אוהב לחזור כאן על המנטרה השחוקה "לבנוניזציה של יו"ש", אז כנראה כתושב אוסטרליה זה לא עניין אותך, אבל יריות יום יום ולילה לילה בכבישים, היו בשנים תשס"א-תשס"ב, כשכחות הביטחון של הרשות והטנזים של הרשות ירו על יהודים בנשק שאהוד ברק המשיך להעביר להם...

הסיבה היחידה שזה מתקיים היום הרבה פחות, זה שמאז חומת מגן, שצהל כבש את ערי יוש הרשות היא רק אזרחית וצה"ל שולט צבאית במידה (לא מספקת) אבל רבה.

כשחסידי 'חיזוק הרשות' כמוך גברו בממשלה הקודמת וגנץ נתן לאבו מאזן התחייבות שצה"ל לא יכנס לג'נין - תוך שבועות ספורים קיבלנו פיגועים ביו"ש כבבני ברק ותל אביב, בסגנון ששנים לא ראינו.

חיילי הרשות מתאמנים באפגניסטן ע"מ לטבוח בנו. ביום שח"ו יהיה להם רצף, זה מה שהם יעשו.

מזכיר ליאחואחרונה

אימא שלי בימי האינתיפדה השנייה אם אני לא טועה

פספסה בערך בדקה איזה אוטובוס בחיפה, ניסתה לצעוק או לסמן לו שיעצור, והוא לא רצה לקחת אותה

אותו אוטובוס התפוצץ

מאז, אני לא חייב שום כלום וכלום גמור לפלישתים הקניבלים

צר לי אבל הפלסטינים הם ברמת התפתחות תרבותית של ניאנדרטלים או אילו־שהם אבות קופיים של ההומו ספיינס

כשיגיעו לאיזושהי תרבות, הערכת חיי אנוש, הומניות, אפשר יהיה לדבר.

מציאות? אתה הוזהאינגיד

תל-אביב הפרטיקולרית לא מעניינת. לא מגיע לה יחס מיוחד על פני הדרום והצפון. פתאום מפחדים בתל-אביב? באסה להם.

המלחמה לא באה להגן על תל-אביב אלא להגן על ישראל.

לצערינו יש כל הזמן חיילים שנופלים במלחמה נגד הנאצים. נו, אז מה? אז לא להשמיד את הנאצים?

לתת עוד סינווארים ודפים לחמאס? ממש לא. אני כן מוכן לתת אותך בתמורה לחטופים.

אתה שוב מלהג ברפיסות על מה שהערבים וארגוני הטרור ירצו או לא ירצו. הגולן יישאר בידי ישראל לנצח, הרשות תקרוס בכל מקרה עם מותו של אבו-מאזן, ולבנון כ"כ חחשה עד שאפשר לנשוף עליה והיא מתקפלת. איפה היא הייתה במהלך השנה האחרונה כשהייתה צריכה לטפל בחיזבאללה שטיווחו את הצפון?

המלחמה תימשך עד הניצחון המוחלט, כלומר עד שהאויבים יבינו שעדיף להם לרסן את עצמם. מחבלים על הגדרות? נשמיד אותם. אימונים לכיבוש וטבח יישובים יהודיים? נשמיד אותם. שיגורי רקטות וטילים בלי הרף? נשמיד אותם.

חבר המלקקים של איראן, בראשותך, לא ילקקו לאורך זמן.

אז אתה בעד להקריב קורבנות אדם...אינגיד
ושמדינת ישראל תעבור עוד טבח, אונס וחטיפות.
שקריםאינגיד

תגיד לי מי הסוקר ואגיד לך מה התוצאה.

הממשלה הזו, בשונה מהממשלה של יאיר כוחות-האופל לפיד, עושה את העבודה שלה.

למנוע את הטבח הבא, את האונס הבא, ואת החטיפה הבאה, זה לשרת את המדינה. וטוב שהחלאות נשארו באופוזיציה, רק ככה אפשר באמת לעבוד למען העם.

הייתם רוצים להשפיע יותר על מה שקורה במדינה?זיויק
מה המודל שלכם? ההשראה? הדוגמא שהייתם רוצים להיות?
לאחתול זמני

אין לי מושג מה נכון לעשות בשום תחום ויש כל־כך הרבה שיקולים שאיני חשוף אליהם.

אני משפיע טיפונת בתחומים הקטנים שהקב"ה מסר לי ודיי בזה.

הייתי רוצה להיות יותר כמו התנאים והאמוראים.

אני מקבל הרבה השראה מהרש"ר הירש, מהסבא מסלבודקה ומהאמרי אמת.

אין לך מושג מה לעשותזיויק
אבל יש לך מושג מה לא לעשות, לא?

למשל: לא מדינה פלסטינית, לא להכנע במלחמה, לא למדינת כל אזרחיה וכו וכו

תראה כן הייתי שמח אם בית המקדש היה נבנהחתול זמני

בדיוק על־פי נבואת יחזקאל והיינו מקריבים את כל הקורבנות שכתובים שם

אלא שברמה המעשית אני לא יודע להתמודד עם כל המערכת

אולי לתת דבר תורה או חיזוק קטן בבית הכנסת זה כן

יש הלכה שאין ממנים גרי צדק דיינים או מלכים או אחראים על הציבור לכן אני מעדיף את מקומי הקטן.

אתה גר?זיויק
וואו מעריץ
יס איי אם תנקסחתול זמני
הייתי רוצהoo

שיהיה פה יותר טוב

פנימה והחוצה

פנימה

יותר הרמוניה בין גווני הציבור

החוצה

הגנה טובה יותר על הגבולות

לא אני

אני לא פוליטיקאית ולא אשת צבא

אין לי השראה מאנשי ציבור או מאנשי מקצוע שאני לא מכירה אישית

מה שצריך זה אנשי מקצוע טובים יותר שיעשו עבודה טובה יותר

הן בפוליטיקה והן בכוחות הבטחון 

מקסיםזיויק
ודי אוטופי
מה אוטופיoo

שאנשים יעשו את העבודה שלהם

כן זה באמת ציפייה מוגזמת 

שיהיה טוב, הרמוניה וכו'זיויק
אולי @הרמוניה תעזור כאן 😃
חחח היי אני לא קשורה לפוליטיקההרמוניה

אני עוד מנסה לעשות שלום ביני לבין עצמי, לבין בוראי לבין הזולת

עד שאני אגיע לעשייה ציבורית יש עוד זמן

רבנים אנשי אמת זה ההשראה שלי 

זהו שמחתי לעזור כאן😁

מי למשל?זיויק
השמות שמורים במערכת.הרמוניהאחרונה
לא, כי אני לא דיקטטור באופיshaulreznik
ומה לעשות שבמדינה כמו ישראל רק דיקטטור (או סתם מנהיג מפחיד ועצבני כמו טראמפ) יכול לשנות דברים בצורה מהותית. להפוך לפוליטיקאי ממוצע ופעם בעשור לקדם איזו הצעת חוק משנית, זה המקסימום שאזרח רגיל מסוגל לעשות.
או חתרן ותחמן כמו היוריסטוקרטיהנקדימון
אבל לא ענית על השאלה בכלל.
התשובה: הייתי רוצה להשפיע, אבל אין סיכויshaulreznik
בגלל האווירה שנוצרה.
והשפעה על דעת קהל? זה דיקטטורה? חשבתי להפךזיויק
משה פייגלין במידה רבה, אבל לא מוחלטתמשה

כי הוא פוליטיקאי בינוני ומטה, אבל עם יכולת אדירה לקחת רעיונות, לנסח אותם ולהכניס אותם לעומק השיח.

חוץ מזה, יש לי את  הדרכים שלי להשפיע על העולם. אתה כותב באחת מהן.

פייגלין באמת השראהזיויק
מסכים. גם לגבי החסרונות. אבל מה ששלו שלו.
באיזה אתר כדאי להתעדכן?הודעה1

מה אתם אומרים

באיזה אתר כדאי להתעדכן באקטואליה?

שמתעדכן מהר.

לא אתרי תרעלה וללא פריצות. (ל7 לא התחברתי)

רוטרהסטורי
נכוןזיויק
אשמח גם לדעתנקדימון
לכאורה רוטר, אבל יש שם המון קליקבייט, וגם תגובות רעילות בצורה קיצונית.
קודם כלoo

עדיף לא להתעדכן באקטואליה

כמות הרעל החרדה שיש שם יכולה לדכא את החיים

אם אני רוצה להתעדכן

זה דרך הכותרות של רוטר סקופים

זה לרוב מידע עדכני נקי ובלי פרסומות 

לדעתי עדיף ערוצים בוצפ אפשר לבדוק איזה מתאיםחתול זמני

יש כאלה שמתמקדים למשל רק בביטחון

וגם כמות עדכונים יומית משתנה

תוכל לשתף? להמליץ? לקשר?נקדימון
TheKurdishTimes ערוץ קטן הרבה עדכונים ביטחונייםחתול זמני

בלבד

אבל אני לא כזה מעורה

באתר "אמס" (אתר חרדי) יש עדכונים זורמיםמבקש אמונה
מבזקי Ynetshaulreznik

אין שם "תרעלה" במשמעות המקובלת, אלא דיווחים של משפט או שניים. את הפרסומות מבטלים ככה:

[DNS] Private DNS for Android 11+ block ads natively

אז עדיף כבר מבזקי ערוץ 7קעלעברימבאר
החדשות פה באתר לא רעות בכללמשה

מעבר לזה, תלוי כמה רעל וכמה SNR (יחס אות לרעש) אתם מוכנים לסבול. רוטר שהוזכר פה מכיל תוכן לא רע אבל תגובות רעילות ממש. אתרי חדשות חרדיים (הוזכר פה אחד  @מבקש אמונה , אגב, ידעת שאמס זה גם כן פרוייקט שלי?) יש להם יתרון של תוכן נקי יחסית אבל מוטה חזק מדי למגזר שלהם. זכותם כמובן. אבל צריך לדעת את זה.

יפה לא ידעתי 💪מבקש אמונה

נכון קצת מוטה אבל לא נורא להרגשתי... 

(גם יש קצת דברים שאני נוטה לחרדי 😁)

אותו stack טכנולוגי פחות או יותרמשה
יש קצת הבדלים. שבוע אחרי שעלה פה מצב כהה עלה גם שם.
באתרים החרדיים, יש גם עודף סופרלטיביםהסטורי
וביטויים בומבסטיים, סביב דברים של מה בכך.

אהרון גרנות/גרנביץ', שגם בעצמו חי על התפר שבין קריית ארבע לחסידות גור וגם כעיתנאי היה שנים גם כאן בערוץ 7 ובעיתון נקודה ז"ל וגם במשפחה ובתקשורת חרדית, העיר על הנקודה הזאת מזמן.

לא כזה כדאי להתעדכןאדם פרו+אחרונה

יש בווצאפ חדשות משמחות

קבוצה

חדשות משמחות

ויש ערוץ שכתוב איפה האזעקה, בצירוף מפה.

ואתה יודע איפה שרק היתה התראה

אפשר כבר לא להיות המרחב המוגן

אם הטיל עבר בנתיב אחר.

צופר - צבע אדום

וככה לא צריך לחכות ל"הסתיים האירוע"

במקומות בהם לא היתה אזעקה.

להוסיף בשבת מי שברך לטייסים האמריקאים שצנחו באירןקעלעברימבאר
חוק עונש מוותידידיה כ

העברת "חוק עונש מוות למחבלים" בקריאה שלישית היא רגע שבו המדינה מחשבת מסלול מחדש, אך בעוד חגיגות הניצחון נשמעות מצד אחד, זעקות האזהרה מצדו השני של המתרס חריפות מתמיד. בלב הסערה ניצב השר איתמר בן גביר, שהוביל את החוק כדגל מרכזי, בטענה נחרצת שרק יד ברזל וגרדום ישיבו את ההרתעה שאבדה ויעשו צדק עם המשפחות השכולות. עבור בן גביר ותומכיו, זוהי הדרך היחידה להבהיר לאויב שכללי המשחק השתנו וכי דם יהודי אינו הפקר. אלא שמול הגישה הזו מתייצבת חזית רחבה של מתנגדים, ובראשם דמויות ביטחוניות ופוליטיות כמו בני גנץ ויאיר לפיד, המזהירים כי מדובר ב"הימור מסוכן על חיי אדם". טענת הנגד המרכזית, שמהדהדת גם במסדרונות השב"כ, היא שעונש המוות אינו מרתיע את מי שיוצא למשימת התאבדות ממילא, אלא להפך – הוא מעניק למחבל את הפרס הגבוה ביותר מבחינתו: מות קדושים ("שהאדה"). המתנגדים טוענים בנחרצות כי המהלך הזה רק יתדלק גלי טרור אכזריים של נקמה, יגביר את המוטיבציה לחטיפת חיילים ואזרחים כקלפי מיקוח נגד ההוצאות להורג, ויבודד את ישראל מוסרית ודיפלומטית בעולם. ראש הממשלה בנימין נתניהו, שבחר להעניק את קולו ותמיכתו המכרעת לחוק, מצא את עצמו בלב הדילמה בין הצורך המבצעי-ביטחוני לבין הדרישה הציבורית והפוליטית לצדק גלוי ומרתיע. כעת, כשהחוק כבר כאן, השאלות הופכות למטלטלות יותר: האם תמיכת נתניהו ובן גביר תתברר כנקודת מפנה חיובית, או שמא צדקו גנץ ולפיד באזהרתם שהחוק הזה הוא רק דלק למדורת המזרח התיכון? האם אנחנו באמת בטוחים יותר היום, או שמא פתחנו תיבת פנדורה של אלימות שאין לה סוף? ומה יקרה ביום שבו פסק הדין הראשון יצא אל הפועל – האם נרגיש שנעשה צדק, או שנבין שהמחיר הביטחוני כבד מנשוא? אלו השאלות שנותרו פתוחות לשיפוטכם, והן דורשות מאיתנו להחליט: היכן עובר הגבול בין נקמה מוצדקת לביטחון לאומי?

כתבתי הרבה יותר מאשר המסקנה שאיכשהוקורא נלהב לשעבר

הגעת אליה, אבל שיהיה...

אבל כן, וודאי שעדיף בהרבה לחסל את המחבל במקום.

כי ככה ראוי, כי ככה וודאי לא ירצח עוד בעתיד, לא יתן מוטיבציה לחטיפה למו"מ עתידי, חיסכון כלכלי במקום, מזון וכו', הרתעה (אם כי לפצוע המחבל בצורה קשה מאד, או מוות בביזיון זה יותר מרתיע). ועוד סיבות שהזכירו פה

8 מדינות מוסלמיות גינו את חוק עונש מוותאיתן גיל

בן גביר הוציא תגובה שכתב לו סטודנט שנה א' בתקשורת, במקום להזכיר להן שהוצאות להורג הן עניין שבשגרה בכל אחת מהן.

תגובתיו ליריבים פוליטיים מקומיים הן תמיד מוצלחות יותר- עשרות מונים.

וחוזר מלך פרס ומחריב את כל העולםסודית

אין לאיראנים שום כוונה לוותר על מיצרי הורמוז.

וטראמפ ביקש 200 מליארד מהקונגרס ולא מקבל -

אמריקה רוצה שהמלחמה תיפסק.

זה אומר מיתון למערב.

אשמח למחשבות מעודדות🙂

אם יש פה

נסתרות דרכי ה' ונפלאותנקדימון
הרבה קינות נזרקו לחלל האוויר בשנתיים וחצי האחרונות, וכולן התבררו כבטלות.

גם כאן לא הייתי ממהר להיצמד לדברי הרהב של פרשנים יהירים. בניסן נגאלו ובניסן עתידים להיגאל.

אמן ואמן!!סודית
תודה
פרס זה לא רק איראן אלא האסלאם כולו, עייני מהרל נצחקעלעברימבאר
ישראל
כן הם כבשו את אירופה מבפנים.סודית

איך זה מעודד?

שאנחנו בדרך לגאולה

כתוב "מלך פרס מתגרה במלך ערבי"אדם פרו+

אז מי זה מלך ערבי?

כן פה זה באמת איראןקעלעברימבאר
הפרסים הם אומנם מוסלמים אך הם לא ערביםפ.א.

פרסים אינם ערבים. מדובר בשתי קבוצות אתניות שונות עם היסטוריה, שפה ותרבות נפרדות.

הנה ההבדלים המרכזיים שחשוב להכיר:

1. מוצא ואתניות

* פרסים: שייכים לקבוצת העמים האיראניים (מקור הודו-אירופי). הם חיים בעיקר באיראן, שם הם מהווים את הרוב המכריע של האוכלוסייה.

* ערבים: שייכים לקבוצת העמים השמיים, שמקורם בחצי האי ערב.

2. שפה

זהו אחד ההבדלים הבולטים ביותר:

* פרסית (פארסי): שפה הודו-אירופית. למרות שהיא נכתבת באלפבית המבוסס על הכתב הערבי (עם כמה אותיות נוספות) ושאלה מילים רבות מהערבית, היא קרובה דקדוקית הרבה יותר לשפות אירופיות (כמו אנגלית או גרמנית) מאשר לערבית.

* ערבית: שפה שמית, הקרובה מאוד לעברית מבחינה מבנית ודקדוקית.

3. דת

בעוד ששתי הקבוצות הן ברובן מוסלמיות, יש ביניהן הבדל זרמי מובהק:

* רוב הפרסים הם מוסלמים שיעים.

* רוב הערבים בעולם הם מוסלמים סונים (אם כי יש מיעוטים שיעים גדולים במדינות כמו עיראק ולבנון, וכן מיעוטים נוצריים).

4. היסטוריה

הפרסים מתגאים בהיסטוריה של אימפריות עתיקות (כמו האימפריה האחמנית של כורש הגדול) שהתקיימו הרבה לפני עליית האסלאם והתפשטות התרבות הערבית. כיבוש פרס על ידי הערבים במאה ה-7 אמנם הביא את האסלאם לאזור, אך הפרסים שמרו על זהותם האתנית והלשונית הייחודית.

(נעזרתי ב Gemini)

עיין מהרל נצח ישראל שמבארקעלעברימבאר
שמלכות ישמעאל ומלכות פרס זה היינן הך.

מלכות זה לא עם אלא ציווילזציה.

כשם שאירופה כיום אינה רומאית, ועדיין ממשיכה של מלכות רומי

האם שמעתםנחלת

אי פעם את הדעה שהאיראנים הם ממוצא ארי וכך גם הם רואים את עצמם?

ארים = עמלק. 

מוצא ארי אינו קשור לעמלקהסטורי

אם כי נכון שהם והם התנדבו לבצע את תפקידו.

בגדול בחקר העמים והבלשנות, בעוד שאנחנו הערבים, הארמים ועוד נחשבים 'שמיים', יש את האירנים שהם מקור השפות ההודו-אירופיות, כלומר ההנחה היא שקבוצות הברברים שפלשו לצפון ומרכז אירופה ופגשו מצפון את היוונים והלטינים (רומאים), הגיעו במקורן ממרכז אסיה.

סעודיהסודית
הקב"ה לא הניח את המפתחות ועזבהסטורי
אז להתעודד וודאי אפשר.

מדרשי אגדה יכולים להתפרש בכל מיני דרכים. כשעם ישראל קם ונלחם, יש סיע"ד.

כתוב שפרס תיפול ביד רומיקעלעברימבאר
מה גם שנבואה רעה לא חייבת להתקייםקעלעברימבאר
נכוןהסטורי
תודה על התגובה שלךסודית
אליהו יוסיאן ראיון ערוץ טוב מאתמול. ו..הקב"ה מנהלנחלת

את העולם שלו, כידוע. אפילו אם לא רואים זאת בעיני הבשר ודם שלנו.

סבלנות.

לגבי הכותרת:קורא נלהב לשעבראחרונה

זה נשמע מדרש אגדה כלשהו על ימות המשיח אז צריך לדעת שהרבה דברים במדרשים לא כפשוטם אלא רמזים וסודות עמוקים.

והרבה תאריכים שנותנים, זה מה שמכונה "פקידה"- שזה זמן שיש לו פוטנציאל לגאולה אם יוכשר הדור והזמן לכך. ואם לא זכו, אז יש התקדמות מסויימת אבל לא גאולה שלימה. (כמובן אנחנו מאמינים שתמיד ד' יכול להביא בכל רגע גאולה ולא יחכה לפקידה אם נזכה.)

גם יש כל מיני שלבים בגאולה- אם יהיו 120 משפחות חקלאיות בארץ, 600000 יהודים בארץ, הרי ישראל פורחים ועוד. וצריך לדעת לאיזה שלב המדרש מכוון. ותודה לד' אנחנו כבר עכשיו בשלבים מתקדמים שלה ב"ה...

- על המלחמה הנוכחית: צריך להפסיק לצרוך חדשות מאתרי התבהלה או לפחות לדעת לקרוא נכון ולא ליפול לרעל וליאוש שהם מנסים לזרוע.

זו מלחמה מוצלחת ברמה היסטורית, ברמה תנכ"ית! יד ד' גלויה שנורים כ"כ הרבה טילים וכ"כ מעט נפגעים יחסית.

את כל מחשבות הרשעה הצליחו לסכל בס"ד מטורפת!

מאיזה 'בירה עמיקתה' הצלחנו לעלות זה נס בפני עצמו!

גם אם לא כל רצוננו הכי מוגזמים שהתחלנו איתם את המלחמה יושגו, רשימת ההישגים כ"כ גדולה ומשמעותית כבר עכשיו ב"ה.

ועוד היד נטויה בע"ה ועוד לא עת סיכומים מה עשינו ומה לא. בו נתפלל לד' שנמשיך להכות את כל אויבינו עד ישמדם- במהרה בימינו אמן!

"דל כבודנו בגויים ושקצונו כטומאת הנדה"סיעתא דשמייא1
דווקא כבודינו גדול בגויים:קעלעברימבאר

וראו כל עמי הארץ כי שם ה נקרא עליך ויראו ממך.

טומאת נידה זה מי שמזדעזע מהרס אנדרטה של רוצח תינוקות כמו עראפאת

זה מה שאתה חושב כשאתה אומר את זה בתחנון??סיעתא דשמייא1
ברור. כרגע הגוים שקצונו כטומאת הנידה בפרוגרס,קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך י"ב בניסן תשפ"ו 13:17

ובהכנסת ארס של מוסר נוצרי לתוך הבית מדרש.

"אמר נבל בליבו" ואכמ"לנקדימון
ראוי היה להקים כוח ייחודי שיתעסק בהשמדת מצבותיהםנקדימון
ואנדרטאותיהם שמפארות רבי מרצחים ושמאדירות 3ת השמדת עם ישראל וארץ ישראל.

הלוחם שהודח על מצבת עראפת הודח בצדק כי היה עליו לבוא עם פטיש אמיתי ולא עם פטיש גומי. לא ככה מבערים את הרוע המונצח באבן.

וראוי היה לגרש את העיתונאים המחבליםנקדימון
תעודת עיתונאי אינה ג'וקר. מי שמפלצת ייענש, מי שמטריד חיילים ייפגע, מי שבא לעשות פרובוקציות ישא בתוצאות. פשוט. קל. צודק.
אצלכם התפילה היא מהפה לחוץ.סיעתא דשמייא1
צבוע! טול קורה מבין עינך!הסטורי

אתה שלוש פעמים ביום מבקש מהקב"ה שיביא אותך לארץ. הוא הביא, אתה בעטת במתנה שלו!

אין יותר תפילה מהשפה ולחוץ מהתפילה שלך. בכוזרי כתב זאת גם על מי שנולד בחו"ל ולא עולה לארץ:

מאמר שני

כג - אָמַר הַכּוּזָרִי: אִם כֵּן אַתָּה מְקַצֵּר בְּחוֹבַת תּוֹרָתְךָ, שֶׁאֵין אַתָּה מֵשִׂים מְגַמָּתְךָ הַמָּקוֹם הַזֶּה וּתְשִׂימֶנּוּ בֵּית חַיֶּיךָ וּמוֹתֶךָ, וְאַתָּה אוֹמֵר: "רַחֵם עַל צִיּוֹן כִּי הִיא בֵית חַיֵּינוּ", וְתַאֲמִין כִּי הַשְּׁכִינָה שָׁבָה אֵלָיו, וְאִלּוּ לֹא הָיָה לָהּ מַעֲלָה אֶלָּא הַתְמָדַת הַשְּׁכִינָה בָהּ בְּאֹרֶךְ תְּשַׁע מֵאוֹת שָׁנָה הָיָה מִן הַדִּין שֶׁתִּכָּסַפְנָה הַנְּפָשׁוֹת הַיְקָרוֹת לָהּ וְתִזַּכְנָה בָהּ, כַּאֲשֶׁר יִקְרֶה אוֹתָנוּ בִמְקוֹמוֹת הַנְּבִיאִים וְהַחֲסִידִים, כָּל שֶׁכֵּן הִיא שֶׁהִיא שַׁעַר הַשָּׁמַיִם. וּכְבָר הִסְכִּימוּ כָל הָאֻמּוֹת עַל זֶה. הַנּוֹצְרִים אוֹמְרִים, שֶׁהַנְּפָשׁוֹת נִקְבָּצוֹת אֵלֶיהָ וּמִמֶּנָּה מַעֲלִין אוֹתָן אֶל הַשָּׁמַיִם, וְהַיִּשְׁמְעֵאלִים אוֹמְרִים, כִּי הִיא מְקוֹם עֲלִיַּת הַנְּבִיאִים אֶל הַשָּׁמַיִם, וְשֶׁהִיא מְקוֹם מַעֲמַד יוֹם הַדִּין, וְהוּא לַכֹּל מְקוֹם כַּוָּנָה וָחָג. אֲנִי רוֹאֶה, שֶׁהִשְׁתַּחֲוָיָתְךָ וּכְרִיָעְתָך נֶגְדָּה חֹנֶף,אוֹ מִנְהָג מִבִּלְתִּי כַוָּנָה, וּכְבָר הָיוּ אֲבוֹתֵיכֶם הָרִאשׁוֹנִים בּוֹחֲרִים לָדוּר בָּהּ יוֹתֵר מִכָּל מְקוֹמוֹת מוֹלַדְתָּם, וּבוֹחֲרִים הַגֵּרוּת בָּהּ יוֹתֵר מִשֶּׁיִּהְיוּ אֶזְרָחִים בִּמְקוֹמוֹתָם. כָּל זֶה עִם שֶׁלֹּא הָיְתָה בָעֵת הַהִיא נִרְאֵית הַשְּׁכִינָה בָהּ, אֲבָל הָיְתָה מְלֵאָה זִמָּה וַעֲבוֹדַת אֱלִילִים, וְעִם כָּל זֶה לֹא הָיְתָה לָהֶם תַּאֲוָה אֶלָּא לַעֲמֹד בָּהּ, וְשֶׁלֹּא לָצֵאת מִמֶּנָּה ְּבִעּתֹות הָרָעָב אֶלָּא בְמִצְוַת הָאֱלֹהִים, וְהָיוּ מְבַקְשִׁים לִנְשֹׂא עַצְמוֹתָם אֵלֶיהָ.

כד - אָמַר הֶחָבֵר: הוֹבַשְׁתַּנִי מֶלֶךְ כּוּזָר, וְהֶעָוֹן הַזֶּה הוּא אֲשֶׁר מְנָעָנוּ מֵהַשְׁלָמַת מַה שֶּׁיְּעָדָנוּ בוֹ הָאֱלֹהִים בְּבַיִת שֵׁנִי, כְּמָה שֶׁאָמַר: "רָנִּי וְשִׂמְחִי בַּת-צִיּוֹן", כִּי כְבָר הָיָה הָעִנְיָן הָאֱלֹהִי מְזֻמָּן לָחוּל כַּאֲשֶׁר בַּתְּחִלָּה אִלּוּ הָיוּ מַסְכִּימִים כֻּלָּם לָשׁוּב בְּנֶפֶשׁ חֲפֵצָה, אֲבָל שָׁבוּ מִקְצָתָם וְנִשְׁאֲרוּ רֻבָּם וּגְדוֹלֵיהֶם בְּבָבֶל, רוֹצִים בַּגָּלוּת וּבָעֲבוֹדָה- שֶׁלֹּא יִפָּרְדוּ מִמִּשְׁכְּנוֹתֵיהֶם וְעִנְיָנֵיהֶם. וְשֶׁמָּא עַל זֶה אָמַר שְׁלֹמֹה: "אֲנִי יְשֵׁנָה וְלִבִּי עֵר", כִּנָּה הַגָּלוּת בְּשֵׁנָה וְהַלֵּב הָעֵר הַתְמָדַת הַנְּבוּאָה בֵינֵיהֶם. "קוֹל דּוֹדִי דוֹפֵק", קְרִיאַת הָאֱלֹהִים לָשׁוּב. " שֶׁרֹאשִׁי נִמְלָא-טָל" עַל הַשְּׁכִינָה שֶׁיָּצְאָה מִצִּלְלֵי הַמִּקְדָּשׁ, וּמַה שֶּׁאָמַר: "פָּשַׁטְתִּי אֶת כֻּתָּנְתִּי", עַל עַצְלוּתָם לָשׁוּב. "דּוֹדִי שָׁלַח יָדוֹ מִן-הַחוֹר", עַל עֶזְרָא שֶׁהָיָה פוֹצֵר בָּהֶם וּנְחֶמְיָה וְהַנְּבִיאִים, עַד שֶׁהוֹדוּ קְצָתָם לָשׁוּב הוֹדָאָה בִלְתִּי גְמוּרָה,וְנָתַן לָהֶם כְּמַצְפּוּן לִבָּם, וּבָאוּ הָעִנְיָנִים מְקֻצָּרִים מִפְּנֵי קִצּוּרָם, כִּי הָעִנְיָן הָאֱלֹהִי אֵינֶנּוּ חָל עַל הָאִישׁ אֶלָּא כְּפִי הִזְדַּמְּנוּתוֹ לוֹ, אִם מְעַט – מְעָט וְאִם הַרְבֵּה – הַרְבֵּה. וְאִלּוּ הָיִינוּ מִזְדַּמְּנִים לִקְרַאת אֱלֹהֵי אֲבוֹתֵינוּ בְּלֵבָב שָׁלֵם וּבְנֶפֶשׁ חֲפֵצָה, הָיִינוּ פוֹגְעִים מִמֶּנּוּ מַה שֶּׁפָּגְעוּ אֲבוֹתֵינוּ בְּמִצְרָיִם. 

וְאֵין דִּבּוּרֵנוּ: "הִשְׁתַּחֲווּ לְהַר קָדְשׁוֹ",וְ"הִשְׁתַּחֲווּ לְהֲדוֹם רַגְלָיו", וְ " הַמַּחֲזִיר שְׁכִינָתוֹ לְצִיּוֹן", וְזוּלַת זֶה, אֶלָּא כְצִפְצוּף הַזַּרְזִיר, שֶׁאֵין אֲנַחְנוּ חוֹשְׁבִים עַל מַה שֶּׁנֹאמַר בָּזֶה וְזוּלָתוֹ, כַּאֲשֶׁר אָמַרְתָּ מֶלֶךְ כּוּזָר.

רבינו יהודה הלוי, נאה דרש ונאה קיים ויצא ועזב כל טוב בארץ ספרד ושם פעמיו בדרכים מסוכנות, מלאות שודדים, ספינות טובעות ומסעי צלב, לארץ ישראל.

אתה בתקופת שפע כזאת, נטשת את ארץ ישראל. 

להתרפס בפני הפריץ במה יפית כדי שיאהב אותך זה לאקעלעברימבאר

"גדול כבודינו בגוים"

להתרפס בפני הקדוש ברוך הוא זה כבוד גדול. ושוב...סיעתא דשמייא1

... אני שואל:

מה אתה חושב כשאתה  עומד לפני הקדוש ברוך הוא ואומר:

"דל כבודנו בגויים ושקצונו כטומאת הנדה"

אם לא תענה אבין שגם אתה מאלה שמתפללים מהפה לחוץ.

אמרתי:קעלעברימבאר

"דל כבודינו בגוים" זה שמצוקמקים כמו חות'ים מעיזים לירות עלינו, ושאנו עוד נאלצים לקבל טילים מארגון מצוקמק כמו חזבאללה ולא לכבוש את כל לבנון. ושאנו נאלצים שבעיר העתיקה תהיה מלאה בצלבים ועבודת אלילים. שאנו מכילים את זה שהגויים לא מכירים בירושלים כבירת ישראל ובעיר העתיקה כנשלטת על ידינו. שהערבים עושים כבשלהם בהר הבית ומשחקים בו כדורגל.  שהגויים לא מכירים בלב המולדת שלנו יהודה ושומרון כחלק מהמדינה ושיהודי לא יכול לסוע בצורה בטוחה בלב המולדת שלו ביהודה ושומרון.  שהגוים מצטטים את עיתון הארץ ואת אולמרט ואורמים "אפילו ישראלים טוענים שמדינת ישראל פושעת מלחמה".

"ושקיצונו כטומאת הנידה" - השפעת הפרוגרס על התרבות במדינה, חדירת המוסר הנוצרי לחלקים מהבית מדרש, והעובדה שחצי מיהודי ארצות הברית הם רפורמים  אוטו אנטישמים שונאי עמם והסירו המתפילה את הבקשה לחזור לארץ

ורק אתה ושכמותך הצדיקים הבלעדיים שעושים...סיעתא דשמייא1

... את הדבר הנכון. אין ספקות  ואין חרטות. וידוי מושלם.

לא רק אני. כל מדינת ישראלקעלעברימבאר
מדינה שיושב ראש הפרלמנט שלה עושה....סיעתא דשמייא1

.... מעשה תועבה.

ומה זה קשור לעניין? אז תעלה לארץקעלעברימבאר

ותצביע למפלגת נעם

כל מי שמשתמש...סיעתא דשמייא1

.... במילים "מה זה קשור" בורח מהמציאות.

אתה יודע טוב מאוד שזה רע בעיני השם.

אז תעלה לארץ ותצביע למפלגתקעלעברימבאר

נעם

נכנסנו ללופ. עזוב , הכל טוב. חג שמח וכשר.סיעתא דשמייא1
חג שמח ושיתקיים בנו "לשתא הבאה בארעא דישראל"קעלעברימבאר
אמן ואמן. כן בראש השנה אני אבוא לבקר בעזרת השםסיעתא דשמייא1
פשט ההגדה הוא ששנה הבאה כל היהודים יגורו קבעקעלעברימבאר

בארץ ישראל

לא תחונם זה רע יותרנקדימון
בדיוק כספי הטרור שממשלת השנאה נתנה לעמותת 48 של הטחים המוסלמים ללא פיקוח.

בדיוק הפקרת שדות גז בצפון הארץ בנחלת שבט אשר. הפקרה שפינקה את איראן דרך חיזבאללה בלבנון.

בדיוק הסכמי אוסלו שהקריבו אלפי חיים על מזבח השקר השמאלני של רבין ופרס.

שר הבריאות ההומו ניצן הורוביץנקדימון
קידם מדיניות סדום ועמורה. שוטה!
מי ששם נחלת ד' לתועבה, שלפחות לא יקטרגהסטוריאחרונה
אכן כן ועוד רבים כמונו, אבל אתה בוודאי שלאנקדימון
לא, פשוט אצלנו אומרים את כל התפילהנקדימון
ולא תולשים ממנה את מה שבא לנו
מרוצצים את ראש הנחשhamedinai

‏אנחנו נמצאים בזמנים היסטוריים ביותר.

כי כעת מרוצצים את ראש הנחש – שזה איראן.

במלחמת ששת הימים המפוארת, ראש הנחש היה ברית המועצות. זו הייתה מדינה איומה ונוראית, ובכל זאת – פחות נחשית מאיראן של היום. למרות ניצחוננו המוחץ, ברית המועצות נשארה במלוא עוצמתה. זו בדיוק הסיבה שהמלחמה לא נגמרה שם: באה מלחמת ההתשה, אחריה מלחמת יום כיפור, ואחר כך גל הטרור של אש"ף.

הפעם המצב שונה בתכלית.  

ראש הנחש הוא איראן – מדינה עם שטח עצום, שפיתחה נשק מתקדם שסיפקה גם לרוסיה, ועמדה ממש על סף פצצה גרעינית. ועכשיו מרוצצים את כל זה.

לכן חייבים לתת גיבוי מלא, איתן ובלתי מסויג לראש הממשלה בנימין נתניהו ולנשיא דונלד טראמפ – בדיוק כפי שמנחם בגין נתן גיבוי מוחלט ללוי אשכול במלחמת ששת הימים.  

זה ממש בנפשנו.

בברכח חג הפסח כשר ושמח.

אולי יעניין אותך