טו בשבט זה יום טעון מאוד עבורי ומצד שני גם משמח מאוד.
טו בשבט שנת 2010- לידה ראשונה, שבוע 36 אין דופק. לידה מורכבת וקשה מאוד. עשינו ברכות על הפירות במחלקה ממש סמוך ללידה. בת מתוקה שבחרתי לא לראות אותה
טו בשבט שנת 2023 - מאושפזת בהריון בסיכון לפני לידה..ברכות על הפירות במחלקה כאמור לפני לידה. כעבור מס ימים ילדתי בן מושלם, האור של חיי.
טו בשבט 2024 - חדר לידה. ילדתי בת מהממת ומושלמת למחרת. ברכות על הפירות קצת באיחןר במחלקה שהפיצית שוכבת לידי.
המעגל נסגר. מאז ועד היום. עיתוי מדוייק שהיא נולדה באותו השעה אפילו שהיה בלידה הראשונה. בת-בת. באמצע 3 בנים.
אולי זאת אותה אחת שהחליטה לחזור אליי, לעולם לא נדע.
הימים האלה מורכבים מאוד עבורי. אף אחד לא מבין אותי. אומרים לי תשמחי, יש לך ילדים , סגרת מעגל, מה זה המחשבות האלה כל הזמן. בעלי רוצה שנארח את המשפחה לברכות ואני לא מסוגלת. פשוט לא. רוצה להתאבל טיפה על מה שהיה ולחגוג מצד שני. השאלה איך עושים את זה.
קשה לי מאוד בימים האלה ואולי אפילו מרגישה כפויית טובה כלפי כל הטוב שניתן לי מאז. מרגישה בודדה. בעלי אי שם לא מבין מה אני רוצה בכלל. אומר לי "תשמחי , תהיי מאושרת". נכון אני הכי מאושרת ןשמחה אבל עדיין. יש לי אבן על הלב ולא מצליחה להשתחרר מזה
יש תיקון? או שפשוט ככה לחיות עם זה. ממש כותבת את השורות ובוכה 🥹
רוצה באמת לשמוח בימים האלה, אבל אין. לחשוב שיכלתי להיות במקום אחר לגמרי...איך עושים את זה?