אם זה נמצא 90 מטר מתחת האדמה, ופצצה של טון (שיש לחיל האויר אלפים כאלו) מורידה לפחות 2-3 מטר אם לא יותר,
אז למה אי אפשר להטיל מאה-מאתיים פצצות של טון ולהגיע לעומק הזה (או יותר אם צריך)?
אם זה נמצא 90 מטר מתחת האדמה, ופצצה של טון (שיש לחיל האויר אלפים כאלו) מורידה לפחות 2-3 מטר אם לא יותר,
אז למה אי אפשר להטיל מאה-מאתיים פצצות של טון ולהגיע לעומק הזה (או יותר אם צריך)?
באחד הפיצוצים הקירות של הבור שיווצר יקרסו פנימה וסתמו מחדש חלק ממנו.
אני חושב שבחיסול של ספי א-דין מטוסי חיל האוויר מנעו אח"כ גישה לחילוץ במשך כמה ימים, אבל זה לא פיתרון קבוע.
וויטקוף: ממשל טראמפ לא יקבל תוכנית הדומה להצעת סמוטריץ'
י"ג בתמוז תשפ"ה / 9.07.25
השליח האמריקני המיוחד למזרח התיכון, סטיב וויטקוף אמר לשר לעניינים אסטרטגיים רון דרמר כי מפת נסיגה ש"נראית כמו תוכנית סמוטריץ'" - וכוללת נוכחות ישראלית רציפה בחלקים נרחבים ברצועת עזה - לא תזכה לתמיכת ממשל טראמפ. כך דיווח ברק רביד.
או במילים אחרות, מחרטטים אותנו.
כאשר לכולי עלמא השליט הבלבדי בעזה הוא נכון לעכשו- חמאס.
ואיך זה מתכתב עם הצהרות הרהב הסדרתיות למוטט את היכולות השלטוניות של חמאס?
חחחחחה.
עובדים עלינו בעיניים.
רק סיימנו עם היהודון בלינקן, וכבר קיבלנו את מחליפו היהודון וויטקוף.
אני כבר מתחיל לחשוב שאתה מקבל כסף על הפעילות הנואשת שלך כאן בפורום
אם יש לך בעיה עם זה- קפוץ!
אז תתעסק במה שאתה מבין בו באמת, וסיג לחכמה שתיקה.
לנתניהו יש המון הישגים, באמת,אבל יש לו שיטת עבודה של התמרחות, של התמהמהות, של שלבים קטנים למען המטרה תוך הקרבת הרבה ערכים אחרים בדרך.
טראמפ הוא הפוך לגמרי, הוא איש של תאכלעס', הוא רוצה להשיג את המטרות ומהר. מבחינת טראמפ יכלנו לפתוח ביום כניסתו לתפקיד את שערי הגיהנום על עזה, אין מים, אין חשמל, אין גרגר קמח ותוך שבועות ספורים לסיים עם המלחמה הזאת.
זה היה מביא אותנו לניצחון המוחלט, כולל להחזרת כל החטופים מזמן, אבל בהחלט יתכן שחלקם שעדיין חי, היה חוזר בארון. נתניהו לא מסוגל להחליט על זה, לכן נתניהו צינן את טראמפ. נתניהו הסביר לטראמפ שאנחנו רוצים את העסקה שעל השולחן ממשל ביידן - אז טראמפ לחץ על כל הצדדים וקיבלנו אותה.
טראמפ בעד הגירת כל העזתים, רק שזה יקרה כבר. בישראל כבר חודשים נמרחים עם הקמת המנהלת - אז לטראמפ נמאס והוא מקדם את מה שנתניהו רוצה.
יכול להיות שיש וויכוחים על פרטים, כמו בשאלה מי אמור לתת את המכה האחרונה. או עד כמה זה חשוב, אבל סה"כ הם מתואמים לגמרי. אם לנתניהו היה אומץ לצפצף על היועמ"שית, הפצ"רית וכל שאר נציגי הס"א במערכת ולתת את ההוראה לצבא להלחם כדי לנצח ומהר - טראמפ היה מגבה אותו ב100%.
היתה החלטת ממשלה שירדה לביצוע, לכבוש את הרצועה כולה, ולנתב את האוייב אל מדרום לציר מורג בדרכו אל ארבע כנפות תבל.
ביצועה טרם הסתיים, ובינתיים שילמנו ועוד משלמים במיטב בנינו. תוך כך נסגרת "עסקה" מאחורי גבנו שתחזיר הביתה, לכאורה, פחות ממחצית ממספר החטופים שעדיין בידי חמאס ושלוחיו, ופחות ממספר הנופלים במרכבות גדעון.
טראמפ התבטא בעד הגירת כל העזתים, ואם יחזור בו, הוא ישלם מחיר תקשורתי ויוקרתי. לכן הוא מצפה מנתניהו שיוציא לו את הערמונים מן האש, ויסכים למתווה שמייתר בפועל את תכנית ההגירה.
נראה שנתניהו, שנעטף בבית הלבן בליטופים, מספק את הסחורה, וכחלופה לסילוק האוייב העזתי הוא יקבל חידוש יחסים עם מאוריטניה.
לפני זה שמענו גם שמענו את חברי הקבינט כל אחד בסגנונו, שהפעם לא מתקפלים לאחור, ו"שטח משוחרר לא יוחזר", בלה בלה בלה... אך בפועל ההחלטה לסגת כבר התקבלה, ועכשו שוקדים על ניסוחים אחרונים כדי למכור לבייס הימני את הקישקושים האלה באריזת צלופן.
אם נתניהו באמת התכוון לעמוד במטרות של מרכבות גדעון (כמו שהבטיחו למילואמניקים שגוייסו שוב , שהפעם זה באמת, עד הנצחון ועוד כל מיני קלישאות - למה הוא ונציגיו כל הזמן חזרו בפומבי על העובדה שמוכנים למתווה ויטקופ?! שהיה אומר בקולו שהפעם אין מו"מ, שגם לא היה מנהל מו"מ.
לצד זה סביר להניח שהשאלה עלתה מתי שהוא בדיוני הקבינט, ונתניהו סיפק או לא סיפק תשובות...
נראה שנחה דעתם של כל חברי הקבינט, ואפ"ה זה עדיין נמצא בצריך עיון גדול. כך לעניות דעתי הקלושה.
יש כאלו שלא מנהלים את השיח האמיתי באמצעות הדלפות לתקשורת...
האם ראיתם אי פעם בעיניים שלכם יירוט אמיתי של רקטה או טיל שעף בצורה אופיינית, וכיפת ברזל שמגיעה אליו ואכן פוגעת בו באמת? לא.
ו אם ראיתם בסרטון- אתם יכולים לכתוב ל מומחה האלקטרו אופטיקה, חתן פרס ביטחון ישראל על פיתוח טילים ,ו בעל פטנטים רשומים ומוכרים, והוא, אם הוא לא עמוס בפניות, יוכל להראות לכם שזה סרט מפוברק בסגנון פוטושופ ע"י תוכנה מסויימת שמשאירה הוכחות לזיוף.
ב. טילי תמוז ,גיל ,וכל טיל מכובד מראה צלב שהטיל מצלם בעצמו כיצד הוא מתקרב למטרה עד שהמסך שחור כשהוא מפוצץ אותה.
האם ראיתם אי פעם סרטון כזה מכיפת ברזל?
כנראה שלא, ואם כן, הוא כנ"ל יוכל להראות לכם שזה סרט מפוברק .
ג. יש פיתרון ש יעבוד, ולכן חשוב לפעול.
ד. ההוכחות של חתן פרס ביטחון ישראל על פיתוח
טילים -ביוטיוב: סיכום תמציתי.
וגם:
הסכנה העיקרית מהטילים, והיא רוב הטילים- היא כיפות ברזל, שיורים אותם לחינם כדי לתת פרנסה לבכירים ולאלפי משפחות שעוסקות בייצור ופיתוח שלהם. אלה רוב רובם של הבומים שאתם שומעים .
כבר בעמוד ענן הייתי רואה את ירוטים.
אבל השיא הגיע עכשיו במלחמה מול איראן זה פשוט היה מטורף לראות את כל הירוטים. ממש מופע אור קולי מהחלון בסלון. בלילה הרבה יותר יפה
אציין לטובת הספקנים.
לא סיכנתי את חיי ואת חיי משפחתי.
הסתכלנו על הירוטים רק כאלה שלא הופעלה אזעקה באיזורנו אלא באיזור רחוק מאיתנו.
במהלך מילואים שנשארים בעמדה סטטית יירוטים רצופים
אבל אני לא זוכר אם שילמו לי לרשום את זה ואני לא יודע איך לעשות פרצופון תמה
מה אנחנו אם לא רסיס אלוהי שהתמצק? קיום עצמאי? חחחח... אין לנו כזה
הוא מישהו שמשלמים לו טוב טוב.
אחרת לא מבין למה הוא משקר.
הוא יודע שהוא טועה.
מליוני ישראלים רואים את הירוטים בעיניים בלי מכשור אופטי.
הפעם גם ראו את הירוטים גם מקפריסין.
להגיד שכולם טועים ורואים לא טוב טיל קטן מתנגש בטיל גדול ואז יש פיצוץ?
לא סרט. לא סרטון.
מרימים את העיניים ורואים.
לא משנה כמה תארים וכמה פרסים יש לו הוא יהיה מושא ללעג.
כל כך הרבה עדויות וסרטונים וסתם אנשים שהרימו עיניים וראו.
לשאלתך, ראיתי יירוט בעבודה בזמן "עם כלביא".
חבל על הזמן שלך ושלו.
מומחים שירצו לטעון טענה הפוכה שדווקא כן היו ירוטים לא יתבקשו לטעון את זה כי רוב העם לא מקשיב למומחים מוזרים כמוהו.
גם פרופסור מכובד שהיה מנכל משרד הבריאות בעבר והכחיש קורונה בזמן המגפה הפך לנלעג ונקלה ודמות בארץ נהדרת הגם שניסה להציל את כבודו האבוד בכל פעם עם תרשימים וגרפים ושטויות, לפעמים טמטום ואגו מביכים את האדם עד מוות.
השמש בכלל לא קיימת. מה שאתה רואה כשאתה מסתכל למעלה (נראה לך שזה למעלה, אבל ז=גם זה לא נכון)
זה פשוט הקרנה סופר משכנעת על מסך עם טכנולוגיה חייזרית.
אתה רץ חושב שראית, ורק חושב שזה יירוט, ורק נראה לך שזו עבודה, והזמן זה בכלל עוד פיקציה. רקאומר
הכל שקרים אני אומר לך, הכל שקרים. אנחנו חיים בכלל במטריקס.
אין שום מלחמה. אתה ראית במו עיניך שתקפו באיראן? משקרים לנו בעיניים, נו
מה עוד צריך לקרות כדי שיעשו מעשה
וימגרו את האויבים שלנו?
זה מרגיש כמו עבודה של ילד לא גמורה שהגננת אומרת לו "לא נורא שלא סיימת, תמשיך ליצירה הבאה"...
2 מלחמות במקביל שמנוהלות ע"י גננת שלא מאמינה בעבודה מוגמרת.
^%&)%$#
בין תדרוכים מגמתיים שתכליתם להרדים את האוייב, ובין זגזגנות פוליטית שמטרתה לרצות שני צדדים בעלי אינטרסים מנוגדים.
אני בעד תחכום ותחבולה והערמה, כמו נגד האירנים, אך מנגד חוששני שבוושינגטון עובדים עלינו בעיניים.
כך למשל, כשטראמפ מצהיר בריש גלי שהוא בעד הפסקת המלחמה בעזה, ההסתברות שהוא ימנע את חידושה בתום 60 יום- גבוהה ביותר.
זה מביא אותי לחשוב שבנקודת זמן זו צריך לשנות את הפרדיגמה ולהניח על השלחן תנאים להפסקת המלחמה מעמדת מנצחים, ולכרוך בה את החזרת כל החטופים בבת אחת.
נקודת הפתיחה חייבת להיות שעל מתקפת שמחת תורה ישלם האוייב באדמה, כולה או רובה, ושליטה צבאית על המעט שיוותר אצלו אם בכלל.
טראמפ אם כניסתו לתפקיד הציע לפתוח על עזה את שערי הגיהנום. אם זה מה שהיו עושים, אין מים, אין חשמל, אין גרגר קמח רק אש ללא הפסקה - תוך מקסימום חודשיים היה הניצחון המוחלט. גם כל החטופים כבר היו חוזרים, רק אין לדעת כמה בחיים. מדינת ישראל ביקשה ממנו ללחוץ על עיסקה, זה מה שקיבלנו.
הם הוכיחו את עצמם כמנהיגים בסדר גודל מבריק. טעויות שהיו תוקנו. חששות שהיו קיבלו אומץ.
אנחנו בעידן אחר, ועם סיעתא דשמייא גדולה, אנחנו נוכל לראות עוד יותר ישועות. הלוואי ונהיה ראויים.
לא נלחמים רק בשביל שחרור חטופים, נלחמים בעיקר כדי להפיל את שלטון חמאס
בעזה מוחזקים 20 נחשון וקסמנים חיים.
טוען אייל זמיר שאי אפשר לנצח את המלחמה וגם להחזיר אותם חיים. לא באותן מילים הוא אמר, אבל באותה משמעות.
גם לגופו של עניין, אתה לא דן עם האוייב על עסקאות, אלא בנסיבות מסויימות אפשר להמתיק לו את תנאי הכניעה.
המלחמה בלבנון ובאירן הסתיימו כי לא היו בידיהם חטופים לסחור בהם.
אם בעזה לא יהיו חטופים חיים, כניעת חמאס ללא תנאי תושג בתוך 48 שעות.
נכון שזה לא פוליטיקלי קורקט לדבר על זה כמו שפעם לא דיברו על טרנספר.
אי אפשר לדעת
כנראה שהיו פחות הרוגים
אבל לא בטוח שאם לא היתה עסקה לא היו הרוגים
בעסקה המוצעת מחלץ חמאס 60 ימי הפסקת אש, לא בלי שישארו אצלו 15 חטופים לפחות.
עד עכשו זה שיחק לנו וחזרנו להלחם מלחמת סרק לכאורה, כי מתוך השטח שאנחנו מחזיקים בו לא מתוכנן לספח שום דבר לישראל.
לכן הגיע הזמן להחליט מה רוצים, חטופים או נצחון. שניהם ככל הנראה לא יכולים לחיות יחד.
תוכן הסרטון "סיכום תמציתי": הקישור בקיץ 2025 כאן:
11 הדקות הראשונות :הסבר- מה חסר בשלושת הטילים הידועים שלנו ומדוע הם לא מסוגלים ליירט כלום. בערך בשני שליש הסרט :מדוע הלייזר לא מסוגל ליירט כלום.
בדקה 28:00 - השם של התוכנה לעריכת סרטים שנקנתה כנראה על ידי הצבא, שבה משתילים כביכול פגיעות, אך האמת היא שאין שום סרט אמיתי (אא"כ מהונדס ומעובד) ,שמראה פגיעה של כיפת ברזל בטיל כלשהו.
בסביבות דקה 30:00- ב2014 בצוק איתן ירו עלינו בפועל כ400 טחלים כעשירית ממה שדובר צהל אומר. בסוף הסרטון- רבים מתושבי הדרום שומרים על הסוד שהכיפות לא עובדות, כי משלמים להם הרבה כסף, וגם מאיימים עליהם.
כך כותב המראיין ד"ר מילשטיין:
חלק עשירי בסדרת שיחות עומק עם המומחה הישראלי לפיתוח טילי יירוט, חתן פרס ביטחון ישראל, על פיתוח מערכת הנחיה של הטיל אוויר-אוויר "פיתון 3". בחלק זה מסכם ד"ר שפר את טיעוניו בשש השיחות הקודמות וקובע באופן חד משמעי שלישראל אין הגנה ריאלית מפני מתקפת טילים, בגלל שלטילים שפיתחו התעשיות הביטחונית של ישראל אין תקשורת עם העולם החיצון ועם הקרקע ולכן אינם יכולים לקבל הצבעה על כיווּן המטרה. הביקורת העיקרית נגד טיעוניו של שפר בשיחות הקודמות איתי, היא שד"ר שפר הוא מתוסכל והיה מעורב בפיתוח טילים נגד טילים בעבר הרחוק ולכן דבריו היו מיושנים ולא רלבנטיים. אלה טענות "אד הומינם" הנוגעות לאיש ולא לטיעוניו, אבל איש מן המבקרים לא הפריך שום טיעון של שפר וזה אומר דרשני. פניתי לדובר של חברת רפא"ל להקצות מומחה בכיר שיפריך את טיעוניו של שפר ונעניתי בשלילה. אם הדובר ישנה את דעתו, אני פתוח לראיונות עם אנשי רפא"ל והתעשיות הביטחוניות האחרות.
במשך שלושת העשורים האחרונים, הציבור קיבל כמובן מאליו את קיומה של "רשת האינטרנט" – כביכול תשתית דיגיטלית כלל-עולמית המחברת מיליארדי משתמשים באמצעות מכשירים אלקטרוניים.
עם זאת, סקירה מחודשת של הנתונים, מגובה במודלים הסתברותיים ושיטות ניתוח פסאודו-אנליטיות, מובילה למסקנה מדאיגה:
לא רק שהאינטרנט כפי שאנו מכירים אותו אינו מתקיים בפועל, אלא שכל התופעה של "פורומים מקוונים" אינה אלא הדמיה מתקדמת שמופעלת על ידי גורמים ממשלתיים חוץ-טריטוריאליים.
המודל האלקטרו-ממשקי של תקשורת בינאישית מניח אפשרות קיום של מעבר מידע דו-כיווני בזמן אמת בין סובייקטים אנושיים. עם זאת, בבדיקה חוזרת של עקרונות הבסיס, כגון latency, אורך חיבורי סיבים אופטיים, והשפעות תהודת מיינדסט קוגניטיבי, נמצא כי תנאי הסף לתקשורת כזו אינם מתקיימים במציאות הפיזיקלית המוכרת לנו.
ב-97.4% מהמקרים שנבדקו, המשתמשים בפורומים כגון "Reddit", "Stack Overflow", ו"פורום ערוץ 7", לא הציגו כל זיהוי ממשי, תמונה, או עדות חיים חיצונית. מדובר בישות טקסטואלית נטולת עקבות חיצוניות – דבר התואם את מודל "האדם הסינתטי" שנוסח על ידי חוקרי תודעה קוונטית באוניברסיטת ברלין.
נמצא כי תגובות בפורומים מופיעות בקצב אחיד מדויק של 1.4 שניות בין כל תגובה לזו שאחריה, ללא סטייה תקנית. תופעה זו אינה תואמת התנהגות אנושית טבעית, אלא מצביעה על סקריפט תגובה ממוכן – ככל הנראה מנגנון NLP תת-קרקעי מבוסס GPT-0 של הממשל האמריקאי.
למרות הטענות לקיום "חוות שרתים", אף גורם עצמאי לא הצליח לצלם, לבדוק, או לנתח שרת שכזה מבפנים. כל תמונה זמינה מגיעה ממקורות ממשלתיים או מתאגידים שידועים בקשריהם לרשויות ביטחון גלובליות. למעשה, כל השרתים מצולמים מאותה זווית, באותם צבעים, עם אותם קופסאות – העתק-הדבק.
במודל שלנו, הפורום המקוון אינו אלא סביבה ניסויית למעקב אחרי תהליכים פסיכו-חברתיים. המשתמשים אינם משתמשים – אלא נבדקים. השאלות והתשובות בפורומים נכתבות על ידי תשתיות בינה מלאכותית שמפעילות ניסויים פסיכולוגיים הממומנים ע"י סוכנויות ממשלתיות חסויות (ראו: פרויקט ECHO-NET של ה-CIA).
לאור העדויות, אנו ממליצים על הפעולות הבאות:
נתק את החיבור הביתי שלך לאינטרנט וחזור לתקשורת מבוססת גלי מוח ישירים (במדיטציה קבוצתית).
הימנע מהשתתפות בפורומים – כל שאלה שתשאל תוביל להטמעת פרופיל אישיותי חדש לך במאגר "המרכז הבין-פורומי".
ולהקים אמירות בשם אוסלו מינוס.
התבוסתן ברקת תומך.
במקום להציע להם לעלות על אוטובוסים ולעבור לעירק.
והדלק יהיה על חשבוננו.
לגופם של דברים, אם הם מוכנים להכיר בשלטוננו באופן מוחלט, כולל לחנך את ילדיהם לשמוח על הזכות להיות ערבים פרטיים בלי שאיפות לאומיות/אסלמיות, גרי-תושב תחת השלטון של בני ישראל שחזרו למולדתם ולהתנגד לכל נסיון ערבי/אסלמי לפגוע בנו או בתהליך שיבת ציון - בכבוד רב. גם יהושע בן נון הציע הצעה כזאת ליושבי הארץ.
לעומת זאת, אם זו עוד 'ת'קיה' כזאת או אחרת, בנסיון להתחזק עד שיהיה את הכח לתקוע בנו סכין בגב - אתה בהחלט צודק וצריך להעלות אותם על משאיות לסעודיה, שעה אחת קודם.
וגם מאוחר יותר.
לכן כל פתרון שאינו מבוסס על העברת האוייב אל מחוץ לגבולות ארץ ישראל צריך להדחות על הסף.
ביום שהם יבינו סופית, שאנחנו כאן כדי להשאר ואין תקווה לזרוק אותנו וגם לא תהיה שום סבלנות לטרור - רבים יעדיפו לגור אצלינו מבמדינות המושחתות שלהם.
נ.ב.
אני שמח שירדת מהרעיון ההזוי לגייס ערבים לצבא
כמובילי טנקים
כמוסכניקים
כאנשי רפואה בעורף
כעובדי מכבסה
כעובדי רס"ר
וכיוצא בהם.
עד 2100 לפחות הם לא יסכימו להכיר בבית הלאומי שלנו.
מה תעשה כשברגע האמת, הנהג יסרב להוביל את הטנקים (או ברגע של היסח הדעת, יחבל שם במערכת קריטית)?
מה תעשה כשהרופא הצבאי, יתן תרופה לא מתאימה?
מה תעשה כשעובדי הרס"ר יעבירו תרשימים של בסיסים לחמאס?
הזוי לתת למי שלא חלק מאיתנו, להתקרב לקצה קצהו של חיייל, בסיס צבאי, ציוד לחימה וכל דבר אחר.
את כל הערבים, למעט מי שמוכן במחשבה, דיבור ומעשה לעבור לצד שלנו על מלא - צריך לגרש שעה אחת קודם.
תשלל זכותם לעבודה בישראל למשך 10 שנים, ויחוייבו בקנס כספי בשיעור 5 שנות עבודה לפי שכר ממוצע במשק.
או ויתור על אזרחות ישראלית וגירוש מהארץ.
רגע, אבל הם לא חרדים...
את מי שמזדהה עם האויב צריך לגרש מכאן ויפה שעה אחת קודם.
נתפלל שהוא יחזור בתשובה ונתאמץ להחזיר אותו בתשובה.