30 שנים למותו של יצחק רביןאיתן גיל

ועדיין אין אנו יודעים מה באמת קרה שם בככר לבד מהודעה והודאה מפי החלאה יגאל עמיר.

זכותי וכמוני זכות כל הציבור לדעת מדוע תיק החקירה והממצאים עודנו חסוי, והאם קיימת רגישות פוליטית/ בטחונית/ מדינית... בחשיפת החומרים שנאספו.

ולאיזו מטרה מועילה גייס השב"כ את שמפניה, חברו הטוב של יגאל.

כיקעלעברימבאר

השבכ ידע על יגאל עמיר. אבל אם היו עוצרים אותו הוא היה יושב רק חצי שנה על תכנון רצח. אז רצו לשים לו כדורי סרק כדי שינסה לרצוח ואז גם ישב בכלא הרבה זמן על ניסיון רצח וזה יתפרסם דבר שירתיע אנשים אחרים לנסות להתנקש, זה היה התכנון של השבכ.  מישהו התרשל בשבכ וחשבו שיגאל עמיר ירצח מאוחר יותר ולא שמו בזמן סרק באקדח שלו והוא רצח.

עד כאן בסבירות גבוהה.

מכאן בסבירות נמוכה מאוד:

רבין ידע על התכנון של השבכ, ואנשים בשבכ פחדו שרבין ישרוד את הפציעה של היריות של יגאל עמיר, ויספר. ואז הם יקבלו בראש על הרשלנות, אז הם הרגו את רבין הפצוע ממילא, במכונית/בית חולים ולכן יש יותר חורי כדורים ממספר היריות של יגאל עמיר , ובכלל רבין הלך ברגל לרכב, ואילו מי שנפגע בעמוד השדרה לא יכול ללכת ברגל.

כמובן זו רק תאוריה. יכול להיות שזה שטויות

הממשלה צריכה להודיע שאין לה התנגדות לפרסום ממצאיאיתן גיל

החקירה, אבל היא עצמה לא תיזום.

סמוך על הקפלניסטים שיסתערו על בג"ץ וידרשו צו איסור פרסום.

אם באמת ישקעלעברימבאר
רשלנים לשעבר מהשבכ, ולפי הכמעט לא סביר גם רוצחים לשעבר מהשבכ, אז החבר מביא חבר שבשבכ לא יאםשר זאת ויטען שזה חומר סודי מזיק לבטחון המדינה.

גם לזיני יש הרבה עבודה בשבכ וזה לא יהיה לו קל כי יתנגדו לו מתוך המערכת. עדיף לו להתמקד בשינויים אחרים מאשר בחשיפת סוד הרצח

אני לא בטוח שיש למישהו אינטרס בזהשלג דאשתקד

השמאלנים שמחים שהם יכולים להציג את הימין כרוצחים (כי הם לא ניסו לרצוח את לישנסקי, דאהן, פינקס ועוד ועוד ועוד).

והימין שמח להציג את כל מערכות המדינה כשקרנים ומושחתים.

אז לכולם נוח שהחומרים חסויים ותשקוט הארץ...

רבין אם היה חי זה היה הדבר הטוב ביותר שהיה קורהמשה

הוא היה מפסיד בבחירות 30/70. והיה חי ונושם ואיתנו.

אבל אם רבין היה חי, וביביקעלעברימבאר
היה עולה לראש ממשלה והיתה נוצרת תנןעת הרל"ב כמו היום, מישהו כבר היה מתנקש בביבי.

הסיבה שביבי חי זה גם בגלל האבטחה שתוגברה סביב רה"מ כמסקנה מרצח רבין, וגם בגלל שהשמאל צרב לעצמו את המסקנה שרצח ראש ממשלה כלשהו, זה הדבר הכי חמור שיש, ולכן אף אחד מהשמאל לא התנקש בביבי 

אף אחד מהשמאל לא התנקש בביביאיתן גיל
ואני לא בטוח שאף אחד מהשמאל לא התנקש ברבין.
אף אחד מהשמאל לא התנקש בביבי כיקעלעברימבאר
כולם שם בטראומה מרצח רבין אז אף אחד לא יעשה זאת שוב לרצוח ראש ממשלה
או כי ניסו ונתפסו?הסטורי
כן כבר שלחו רקטות לכיוון הבית שלו, כן ניסו להבעיר את השכונה שלו.
אולי. אבל אם רביןקעלעברימבאר
לא היה נרצח אז כמות המנסים לרצוח את ביבי היתה הרבה יותר גדולה
לא רואה שום ביסוס לספקולציה הזאתהסטורי
ב"ה כמעט אין רוצחים בעם ישראל. גם לפני רבין, היו ראשי ממשלה שהיתה כלפיהם הרבה ביקורת ציבורית ואף אחד לא ניסה לרצוח אותם.

לא רואה שום סיבה לחשוב שלולי רצח רבין, משהו כאן היה נראה אחרת.

אז מה הסיבה שדווקא אצל רבין היה רצח?קעלעברימבאר
אתה רוצה את הגירסא הרשמית, או את מה שרבים חושבים?הסטורי
גם אם נלך על הכי קיצוני, הרי ברורקעלעברימבאר
לכולם שיגאל עמיר אכן התכוון לרצוח את רבין. אתה אומר שזה רק בגלל שהשבכ הסית אותו? אל תשכח שבכל זאת לא היה ראש ממשלה שעשה אוסלו וסיכן את המדינה כמו רבין. לכן אוסלו עורר רצון לרצוח ואילו בגין בסיני לא
כל הלהג הזה לא קשור לדיון הספציפיהסטורי

אם במשך שנים היו נסיונות רצח (או ח"ו רציחות בפועל) ואז היה איזה אירוע טראוומתי שאחריו התופעה היתה נפסקת - היה שייך להגיד שסבירות גבוהה שהאירוע הטראוומתי - עצר את התופעה.

אבל משהו שלא היה קודם והתרחש פעם אחת, הסבירות הפשוטה היא שהוא לא יקרה שוב, לא בגלל האירוע הזה, אלא כי בד"כ אירועים כאלו לא קורים.

נ.ב.

לא יודע מי רצח את רבין. לא מאמין לאף מילה בגירסא הרשמית וכל זה לא קשור לעניין של למה לא רוצחים היום.

אזקעלעברימבאר
יגאל עמיר סתם נקלע לפרשה הזאת? גם אם הוא לא רצח אז הוא רצה לרצוח.

לפי השנאה של השמאל לביבי ומה שהקפלניסטים מוכנים לעשות כדי לשתק את המדינה, אני לא רואה סיבה שאיזה מטורף אחד מקרבם לא היה מנסה להתנקש בביבי והשבכ לא היה עולה על זה לפני.

אבל "בזכות" פסטיבל רבין במשך 30 שנה (שאגב קרוב באופן מפתיע לחג העגלים של ירבעם), אז השמאל צרב בעצמו שלא רוצחים. ו"בזכות" זה חייו של ביבי ניצלו. כך שהכל לטובה

אני לא מניח שיש רבים שעם כל השנאההסטורי
היו מוכנים לירות בראש ממשלת ישראל.

הבודדים שכן, ב"ה נתפסו, לא פסטיבל רבין הוא מה שמנע מהם.

איך השבכ והמשטרה יכול לדעת על כלקעלעברימבאר

מטורף בשמאל?  אם רצו לגרום לכל הטייסים לסרב, למה שהיו נמנעים מלהתהקש בביבי לוחא רצח רבין?

אתה כותב זאת כי אתה חי בעולם שאחרי רצח רבין , וברור כיום שלרצוח ראש ממשלה זה איום. תחשוב מה היה קורה ללא רצח רבין , מעולם לא היה כזה טראומה של רצח רה"מ במדינה.

אני מבהיר שפסטיבל רבין הוא רע ותירוץ לדמאל להתנגח בימין. פשוט ה' מגלגל שהדברים לטובת הימין בסוף (כי השמאל מעולם לא התכוון שלזה זה יגרום)

זה התפקיד שלהםהסטורי
וגם לפי הגירסא הכי רשמית - העובדה שהם לא עלו על יגאל עמיר מראש ולא עצרו אותו כשישב דקות ארוכת על גדר בתוך השטח הסטרילי ולא מנעו ממנו להתקרב לראש הממשלה ואף מאבטח לא הגן על הגב של ראש הממשלה ואנשי היחידה להבטחת אישים לא הספיקו לקפל את יגאל עמיר במשך למעלה מחצי דקה עד שאיזה מג"בניק מהצד עשה את זה - זה אוסף פאשלות איומות ונוראות שאף בוגר קורס אבטחת אישים של שעתיים, לא היה אמור לפשל.

אבל עזוב את כל זה. ההנחה המוזרה שלך היא שהנורמלי זה שראשי ממשלה נרצחים וצריך להסביר למה לא. זו הנחה מופרכת.

לא הנורמלי. זה כן "נורמלי"קעלעברימבאר

במצבי קיצון כמו אוסלו, או במצבי קיצון שהשמאל מכניס את עצמו לאשליה שהמדינה בסכנה משיחית, וקורא לסרבנות לכל הטייסים.

האם השבכ לא התעלם מעמיר כי בכוונה רצה לשים לו סרק באקדח והיה פאשלה? למה צעקו סרק סרק?

גם בארהב היה לך את קנדי וניסיון התנקשות בטראמפ. נכון שארהב זה לא ישראל. אבל גם פה יש מטורפים שהשבכ יכול לפספס. איך השבכ אמור לדעת על כולם?

אמרתי שמה כן ההסבר הנכון לרצח רביןהסטורי
איני יודע.

אני רק יודע שהן מצד היוזמה - לא, גם במצבי קיצון כמו הטירוף של הדהירה לאוסלו כשאוטובוסים מתפוצצים עלינו - כמעט אף אחד לא העלה על דעתו לרצוח.

וגם האחד שכן העלה על דעתו, אם היחידות המודיעניות בשב"כ היו עושות את תפקידן הפשוט - יגאל בכלל לא היה מגיע לכיכר ואם היחידה לאבטחת אישים היתה עושה את עבודתה הבסיסית ביותר- הוא לא היה מגיע לגב של רבין.

ממילא גם היום, ההנחה הפשוטה היא לא שראש ממשלה אמור להרצח וצריך לספק הסברים ללמה זה לא קורה, אלא להפך - זה לא אמור לקרות, נקודה.

איך שבכ אמור לדעת על כל מטורף עםקעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך י"א בחשוון תשפ"ו 18:05

אקדח? למה, שבכ מפעיל מעקב על כל בעלי האקדחים בארץ?

איך fbi לא הצליח לעלות על רוצח קנדי ועל מי שניסה לרצוח את טראמפ? (למרות שארהב גדולה יותר ויש יותר היתר לנשיאת נשק אז זה שונה)

זו בדיוק השאלהשלג דאשתקד

פעם יצא לי לשוחח עם איזה "מלח הארץ" אחד, שבין היתר היה אחד מחוקרי רצח רבין, והוא אמר לי "אתם הדוסים בטוחים שהשבכ והמוסד הם איזה ארגונים על אנושיים והם יודעים הכל ויכולים לעשות הכל. אנחנו שירתנו שם. הרבה שם קקיוני, בכלום הם מפספסים כזה רצח".

האמנתי לאיש, אבל לאחרונה נודע לי שמלחי הארץ שמשרתים בשבכ ובמוסד הם האנשים הכי מוצלחים והכי חשובים והכי קובעים והכי ביטחוניסטים בעולם.

אז יצאתי קצת מבולבל...

גם אם השבכ הוא הגוףקעלעברימבאר
הכי מוצלח בעולם, הוא לא יכול לעקוב אחרי כל נושא אקדח (או רוכש אקדח בצורה לא חוקית). אלא אם כן יטענו שהשבכ עוקב דרך הפלאפון אחרי כולנו, דבר שלא נראה לי... (מה גם שאין כוח אדם להקשיב לכל האזרחים כל היום)
לא חלקתי עליךשלג דאשתקד
אבל נראה לי שלא הבנת את האירוניה עליה רמזתי
כן קראתי מהר😅 בקריאה שניה הבנתיקעלעברימבאר
במינימוםהסטורי

כפי שכתבתי - יגאל עמיר היה החבר הכי טוב של סוכן שלהם, שלא סתם הסתובב בין הכי הכי קיצוניים. אפילו אם לא נקבל את הקונספירציות - לא יתכן שאחד כזה ששיתף חברים (והוא שיתף) לא שיתף את רביב בנסיונות הקודמים אם לא בנסיון הזה. זה ברמת המודיעין.

ברמת האבטחה - באירוע הזה היחידה לאבטחת אישים לא תפקדה, נקודה. עמיר היה דקות ארוכות מאוד באיזור שאמור להיות סטרילי. המאבטחים הפקירו את הגב של רבין והמאבטחים בכלל לא הגיבו ליריות (הם מאומנים לעבור מ0 ל100 ולהשתלט על מתנקש בשניות בודדות) עד שאחרי למעלה מחצי דקה, מג"בניק מהצד קופץ עליו.

גם אם אתה לא רוצה להאמין לקונספירציות, יש כאן ארבע פאשלות שכל אחת מהן לבדה, היתה יכולה למנוע את הרצח היחיד של ראש ממשלה בתולדות המדינה.

דיברתי על היום. איך שבכקעלעברימבאר
אמור לדעת על כל רוצח רה"מ פוטנציאלי?
הוא אמור לשמור על ראש הממשלההסטורי
לא קל להגיע אליו ואם מישהו הגיע עם אקדח למרחק שיכול לעשות משהו - זה מחדל.

את שורפי רחביה עם קצת עבודה מודיעינית, יכלו לתפוס מראש, כל הרמזים היו ברשתות הגלויות של ארגון הטרור אחים לנשק.

אז זה יותר מאבטחי רה"מ מאשר השב"כ בימינו, לגביקעלעברימבאר
מניעת התנקשות
היחידה לאבטחת אישים, שייכת לשב"כהסטורי
אבל בהחלט - גם מודיעין. אין המוני רוצחים פוטנציאליים. רוב מוחלט של עם ישראל, לא רואה ברצח מעשה לגיטימי.

המעטים שלא בוחלים באמצעים, כדי לאכוף את דעתם על הציבור - ידועים. עם מעקב נכון, הם יתפסו מבעוד מועד.

והכי מדהים, לכרמי גילון, שעד טבח שמחת תורה החזיקהסטורי
בתואר המפוקפק של ראש השב"כ הכושל ביותר, שאחראי למחדל הגדול ביותר של השב"כ מקום המדינה  - יש את עזות המצח 'לא להכיר' במינוי של זיני, למרות שלא נפל במינוי כל רבב.

בדיקה פלילית נגד שלושה ראשי שב"כ

נראה לי כדאי כבר להתחיל לבנות את כלא קפלןנוגע, לא נוגעאחרונה

אבי גבאי אמר בזמנו- השמאל שכח מה זה להיות יהודי. עצוב לגלות עד כמה זה נכון. ממש כמו שכתב הרב באגרת קמד.

החלקים בצה"ד שהושיטו אז יד לאחדות ולהידברות עם מפגיני קפלן טעו. אם אחרי מה שקרה הקפלניסטים ושות' לא עושים חשבון נפש אלא ממשיכים באותה דרך, הם אנשים חסרי תקנה, וצריך לדאוג כמה שיותר מהר להוציא אותם מעמדות הכח.

את כוחות האחדות צריך להפנות כלפי החרדים, שמחוברים לעמ"י וציונים במהות.

רבין ירד על רגליו אחר שנורה ורק מאוחר יותר מתאיתן גיל

לגרסה השקרית הזו חיפשו גיבוי רפואי בארבע קצות תבל, ואין.

זאת עובדה.

ולא, יגאל עמיר אינו מל"ו הצדיקים.

חבל שאף אחד מקרב מחננו לא מניח על השלחן הצעת חוק  ודרישה לפתוח את תיק תאונת העבודה המכונה רצח רבין.

כפי שציינתיהסטורי

לא מאמין למילה מהגרסה הרשמית.

לא יודע מי באמת עשה ומה עשה.

לכל הלהג הזה, אין קשר לתאוריה המופרכת שלולי רצח רבין, נתניהו היה נרצח.

איך נתניהו קשור לזהאיתן גיל
אלא אם כן נרצה לבדוק למה נתניהו לא מאיים על שב"כ כפי שרבין איים בזמנו, לכאורה.
הוא לאהסטורי
@קעלעברימבאר מתעקש כאן על ספקולציה חסרת כל בסיס, שלולי רצח רבין,נתניהו היה נרצח.
נרצח כיום בידי קפלניסטים, לא אזקעלעברימבאר

לא מתעקש. זו תאוריה סבירה, ייתכן שהיא לא נכונה

זה נכון בערך כמו שנתניהו רצח את דה האןאיתן גיל
למה? אין קפלניסטים שמסוגליםקעלעברימבאר
לרצוח את ביבי?
יש וישאיתן גיל
אם רבין היה חיאיתן גיל
היה חוגג יום הולדת 104 שנים.
מכיר 2 זקנים בני 100 ו 101 וצלוליםקעלעברימבאר
אני מכיר 3 בני 50 ולא צלוליםאיתן גיל
ברור שמסתירים מעם ישראל את האמתזיויק
המפגינים באיראן שואלים אתכם למה אתם לא עוזרים להם.זיויק
מה תענו?
תוסיף לשאלהoo

אנשים אומללים מצפון קוריאה

או ממדינות מסוימות באפריקה

או נשים במדינות מוסלמיות קיצוניות

ועוד

התשובה היא שהם לא מעניינים את בעלי הכוח

מה שמעניין את בעלי הכוח זה הון ושלטון

לאדם הפשוט אין הרבה מה לעשות 

לא דומה כי כאן יש אינטרס ישראלי גדולזיויק
ישראלoo

נצלה הזדמנות בסוריה

כנראה שמי שאמור לעקוב אחר הזדמנות באירן ערני למצב

זה שמתו אלפי מפגינים לא אומר בהכרח שזו ההזדמנות

יכול להיות שעדיין מסוכן להתערב

צודקתזיויק
גם בסוריהשלג דאשתקד

מתו מאות אלפים וישראל לא התערבה. היא התערבה הרבה יותר מאוחר בנסיבות אחרות לגמרי.

(סתם מציין עובדה)

זה הענייןoo

ההרוגים לא מענינים אף אחד (בעמדת כוח)

רק אינטרסים

לכן ההתערבות באירן (אם תהיה) תהיה רק כשהתועלת תעלה על העלות

(כמו ההתערבות הגלויה הקודמת)

נכוןזיויק
ומה ההסבר? מתי יגיע אינטרס שכשזה?
אינטרסoo

אמריקאי/ ישראלי

1. להשמיד/ להפחית איום צבאי

2. להחליף לממשל ידידותי/ פחות עוין

לא חושבת שהפגנות אלימות זו הזדמנות מספקת

היו הפגנות דומות בעבר (לא עוקבת אחרי העוצמה המדויקת בעבר/ בהווה)

טראמפ יכול להרשות לעצמו לאיים ולעשות מעצמו צחוק

הוא בעמדת כל יכול

זה שהוא איים לא בהכרח אומר שיהיה משהו עכשיו או עתידי

טובי המומחים מתלבטים בנושאזמירות
מאמר הבוקר במקור ראשון

האינטרס עכשיו הוא לא להתערב במחאותברגוע
מדינות העולם מלאות בדיקטטורות עם מנהיגים מושחתיםזמירות

והתנהלות אכזרית מול האזרחים המשוועים לחיים אחרים.  

אירן היא רק עוד אחת מהן.  

במדינות רבות האוכלוסייה סובלת מדיכוי זכויות אדם, רבים נמצאים בעוני קיצוני, ורדיפה פוליטית.

קוריאה הצפונית, אריתריאה, אפגניסטן, סוריה, סין, אירן, תימן, ועוד ועוד.

עזרה וסיוע יעיל הוא רק ברמות הבינלאומיות.  

אין לי f16ברגוע
כי הם לא פלסטיניםאני:)))))
תסביריזיויק
היא מתכוונת לצביעות העולמיתזמירות

איפה כל אלו שהפגינו והרעידו עולמות נגד ישראל במלחמתה בעזה, בגלל הסבל שנגרם לאזרחים הפלסתינים, כאשר השלטון האיראני טובח באזרחים שלו?

איפה כל אלו שצרחו “זכויות אדם” בעזה, כשבאיראן השלטון יורה, תולה ומענה את העם שלו?

מוסר שלא עקבי הוא לא מוסר — הוא פוליטיקה.

מי שבאמת נלחם על זכויות אדם — לא בוחר קורבנות לפי אג'נדה.

במה בדיוק אני יכול לעזור להם?הסטורי
זיויק הוא זה ששואל. ומבקש מאחרים לענותזמירותאחרונה

כמו המראיינים באולפנים.

התפקיד שלהם רק הוא רק לשאול…

לא לספק תשובות ופתרונות 

מילואימניק - מי אוהב אותך יותר מבנט? 🥰🥹צדיק יסוד עלום

וואי וואי וואי תאמין לי להכנס לים עם כרישים עם בשרקעלעברימבאר
מדמם פחות מסוכן מלפתוח שרשור על בנט בפורום אקטואליה😂
אין לי אלוהיםצדיק יסוד עלום
בנט זה אחוקעלעברימבאר
הוא מנסה לשחד אותנו להצביע לו?!נקדימון
הוא אוהב אותך והוא תמיד מתפאר בךצדיק יסוד עלום

רואה בך רק ת'נקודות הטובות

עצום את העיניים תשכח את העבר

תתמסר אל החיבוק החם

הנוכל שידע לספר לנו איך לנצח מגיפה מגיח שובאיתן גילאחרונה

ומביא לנו תכנית איך להחזיר את כספי הבית היהודי שנעלמו

אה, לא.

הוא גם זכור כמתווך האגדי שבין רוסיה לאוקריינה שגבתה עד עכשו מיליוני קורבנות משני הצדדים, ועוד לא רואים את התחתית.

שומר נפשו ירחק מן הכיעור ומן הדומה לו.

למה המפדל ( מפלגה פייק דתית לאומית) לא בממשלהאיתן גיל

מוקדש באהבה ל- @הסטורי

כי ב- 30 השנים האחרונות היא ניהלה משאים ומתנים קואליציוניים שלא בתום לב. היא משכה זמן על דרך השגרה, ובהמשך ניסתה לחמוד תיקים שבינתיים הובטחו לשותפות אחרות.

כאז גם היום. הים אותו ים, והיורשים מפטירין כאשתקד.

זה כל הסיפור על רגל אחת שבגינו ש"ס מגרדת את המנדט השנים עשר, וסמוטריץ' את הרביעי.

לא חינוך יהודי, לא שבת, לא כשרות, לא תריג מצוותאיתן גיל

רק ג'ובים עוד ועוד.

זרח וורהפטיג מתהפך בקברו.

חחחברגוע
באמת הבאת את ש"ס בתור דוג' למפלגה אידאולוגית שלא מחפשת ג'ובים?
אובססיה, כבר אמרנו?הסטורי
המפד"ל לא קיימת, אבל הציונות הדתית בממשלה והיא מובילה.

היא מובילה את החינוך היהודי - תשאל כל ראש ישיבה בציבור (שמעתי באוזני מכמה וכמה), כל ראש אולפנה, כל מנהל בית ספר.

היא מובילה את יישוב ארץ ישראל - בזמן שאתה מקשקש על אנטנות, יהודה אליהו מקים עוד ארבע חוות.

היא מובילה את שמירת שבת - כולל קידום הכלכלה על ידי לדוגמא פתיחת הבורסה עד שעתיים לפני שבת.

היא מובילה ואתה באובססיה וכפיות טובה מקשקש כאן בפורום. בהצלחה.

חיפאים סוחרים בבורסה בתל אביב עד שעתיים לפני שבתאיתן גיל

וחוזרים הביתה במקרה הטוב כעבור 4 שעות

בשעת ברכת המזון בכל בית יהודי.

"יהדות ליברלית".

הרב קוק מתהפך בקברו.

למה שיקח להם 4 שעות מת"א לחיפה?ברגוע
בכלל 'סוחרים' נוכחים היום בבורסה?הסטורי

אני לא מבין גדול בבורסה, אבל ככל הידוע לי כמעט כל המסחר היום הוא ווירטואלי, זה לא שבשביל לקנות/למכור מניות צריך להגיע פיזית.

נשמח לתגובת המבינים:

@משה

@אריק מהדרום

@פשוט אני..

מה פתאום?אריק מהדרום
הכל באפליקציה בלחיצת כפתור, אפילו המאמץ של לחיצת הכפתור נחסך מאיתנו, בטח שלא להגיע לתל אביב בשביל זה.
יישר כחהסטורי
מ.ש.ל

@איתן גיל, תתאמץ לבסס את ההשמצות המגוכחות שלך, לפחות על איזשהו רקע מציאותי...

כדאי שתטריח את עצמך לבורסהאיתן גיל

לפעם אחת- לפחות.

במקום לקשקש...

וכך זה עובד: עמך ישראל שקונה ומוכר מניות בסכומים קטנים, נותן הוראות דיגיטליות לנציג שלו בבנק או בבית ההשקעות.

ואפילו אין לו דריסת רגל בבורסה.

ויש את הסוחרים והמשקיעים הבינוניים והכבדים שנפגשים בבורסה וסוגרים עסקאות/ קומבינות בארבע או בשש או בשמונה עיניים.

כמו עם סיעת הציונות הדתית בכנסת.

שאל את סמוטריץ', הוא מבין בזה.

תקשיב לעצמךהסטורי

כמה וכמה ענו לך שאנשים לא צריכים להגיע פיזית.

אם אתה מדבר על פגישות שמתקימות ב'מתחם הבורסה', הן יכולות להתקיים בכל מקום אחר.

(וכפי שענו לך, מגיעים מרמת גן לחיפה בהרבה פחות זמן)

מתי היית לאחרונה במתחם הבורסהאיתן גיל

ספר לנו ממקור ראשון איך זה עובד.

קרא שוב מה שכתבתי קודם.

לא הסוחריםברגוע
אבל כן יש עובדים שצריכים להיות שם.

בכ"מ המסחר נגמר בשעה שתיים, ככה שאין סיבה שלא יספיקו לחזור הביתה לשבת.

למה זה אמור להיות שונה מכל מקום עבודה אחר?אריק מהדרום

למה נסיעה מתל אביב לחיפה אמורה לקחת 4 שעות?

למה אמורים להיות שם עובדים מחיפה?

למה אתה שואל אותי?ברגוע
כבר 30 שנים שהמסחר לא מתנהל במקום פיזיפשוט אני..

וב-4 שעות מגיעים לאילת, לא לחיפה

אם אתה כל כך מודאגהסטורי
תפסיק את האוטובוסים לשכונות/ערים חרדיות, שמגיעים רבע שעה לפני שבת. אין שום אופציה שהנהג מגיע לחניון ואז עובר לרכב שלו ומגיע הביתה לפני השקיעה.
אכן כךאיתן גילאחרונה

כשהערתי למישהו שהוא פלש לתחום חילול שבת דאורייתא הוא ענה לי שיש עוד 4 דקות עד כניסת שבת.

נבל ברשות התורה.

מידע חדש על המרגל הסודי, ואשמת המשטרה בטבחסביר11

סיכום חלקי של הראיון המצ"ב-

א. כמה סימים נדלקו? 3000  ולא עשרות כפי שפרסמו .

מתי נפתחו? ארבעה -5 ימים לפני הטבח, ולא בחמישי כפי שטוענים.

גם המשטרה ידעה אז על פתיחת הסימים, ואיפשרה את כל הפעילות ומסיבת הנובה,

כלומר גם המשטרה אשמה בטבח הנובה.

ב. גם בלון התצפית של הקמ"ג בדימונה זיהה את הפעילות החשודה מספר ימים לפני הטבח, והודיע לכל מי שצריך ,

והכל הושתק .

תחליטו האם זה לא מריח כמו בגידה.

ג. כידוע המרגל הסודי עו"ד א' , שנצ"מ  אבי וייס אמר/אומר וכותב את שמו  הפרטי -

מנע את שחרור רוב/כל החטופים שהיו בתחילת המלחמה מתחת לשיפאא, הוא הוכנס לבור הפיקוד על ידי קצין בכיר מאחים לנשק.

זאת מכיוון שידידנו א' העביר למפעיליו את תוכניות הפעולות המיוחדות שישראל הכינה כדי לפרוץ לשם ולשחרר אותם -ודי מהר הועברו החטופים למרחבי העיר ומאות/אלפי הק"מ של המנהרות,

ונוצרה סאגת החטופים בגללו.

ד.הוא עקב אחר:

1 פעילות מדינת ישראל באוקראינה ,במיוחד אחר גופי המודיעין של ישראל שם ,

ודיווח  מן הסתם למפעיליו .

סיפור הכיסוי נקרא לב כחול ,שהוא כביכול סיוע ליהודי אוקראינה. חלק מסיפור הכיסוי שלו נחסף על ידי כתבת הארץ.

2. פעילות והתנהלות מערכת המשפט בישראל, וזאת עשה  כנראה בהיותו מתמחה במשרד עורך דין שהיה אחד המשנים של היועמ"שית ,שהוא נקי כפיים ולא קשור לבעיה כלשהיא.

3. ניסה להשפיע על התקשורת בישראל  ובמיוחד על עיתון /אתר ישראל היום, כנראה כדי  שהתכנים יהיו בצורה המתאימה למפעיליו.

ד.עו"ד בכיר סירב לטעון עבורו שאיננו שפוי כדי לפטור אותו מאימת הדין,

ומאז הוא מיוצג על ידי עורכי דין שהם אנשי הפצ"ריה והשבכ (בשירות מילואים), כנראה כדי להשיג את התוצאה הרצויה- שחרור מלא בטענת אי שפיות, וכך יוכל להמשיך בחייו.

אי-שפיות היא כידוע הטענה שבה צפויים לשחרר את הפצ"רית עצמה, והעולם יחזור לנהוג כמנהגו.

ה. 75 קצינים בכירים שעמדו איתו בקשר, בהם שני אלופים ,וכל השאר תא"לים ואל"מים ,לא נחקרו .

התרשמותי האישית מדבריו של נצ"מ אבי וייס היא שהמרגל הסודי עו"ד א' עבד עבור ה cia והעביר לו את המידע. (כמובן אולי אני טועה).

הראיון כאן:

הרצי שלנואיתן גיל

הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד

כ"ה בטבת תשפ"ו / 14.01.26

הסתיימה עדותו של הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד. העדות נמשכה כשש שעות.

אם התכשיט הזה צח כשלג, על מי היה לו ללכלך במשך כשש שעות

א. שליטת INSS בויקיפדיה. ב. ויקיפדיחה ודברי חרטהסביר11

מי שמנסה לכתוב נתונים על הנפגעים בעזה בויקיפדיה (לפחות בתקופה שבדקתי) מקבל חלון קופץ  שמתריע בפניו שהגוף המוסמך לכתוב על זה בויקיפדיה הוא רק מכון INSS

הפנים האמיתיות של inss:

כשהשוויתי בעבר את מספרי הפצועים האמיתיים לעומת נתוני ויקיפדיה מצאתי פער גדול.

ויקיפדיחה: לצערנו המורים שולחים את התלמידים להביא חומר לעבודות, מפלטפורת ההסתה והשקרים ויקיפדיה.

לארי סנגר ,מייסד של הויקיפדיה,הביע חרטה לאורך השנים על הקמתה, וביקר את השינוי בגישה של ויקיפדיה והפיכתה ל"אפלה" או מוטה, והוא מביע תמיכה בפרויקטים אלטרנטיביים ששואפים לשמר את המודל המקורי של ידע חופשי, אך ללא הטיות.

הביקורת מתמקדת בהטיה פוליטית (בעיקר בכיוון השמאל( וניהול לא תקין של הקהילה.

בהמשך/מחר אשלח מקרה שקרה לי עם המנהלים הישראלים שם

קטע מה שכתבת על INSSמשהאחרונה

מעניין. צריך לבדוק את זה יותר.

יש דיבור על תקיפה שלנו באיראן ותקיפה שלהם כאן?צע
תלוי מה ההגדרה של "דיבור"?מרדכי

בס"ד

יש חשש. אין אידיקציות.

יש בעיקר דיבור על תקיפה של ארה"ב באיראןברגוע

בתגובה אולי הם יתקפו אותנו, אבל כנראה שבעיקר בסיסים של ארה"ב. ואולי הם יפחדו לתקוף בחזרה כדי לא לתת לנו או לטראמפ תירוץ לתקוף יותר חזק.

התקשורת מלאה בדיבוריםנקדימון
השאלה המרכזית כרגע היא אם איראן תיפול לפני שתצליח לשגר טילים או שקודם היא תשגר ואחכ תיפול.
יש דיבורים של טראמפ ואחרים על תקיפה אמריקאית באירןהסטוריאחרונה
וכל מיני איימו שאם ארה"ב תתקוף אותם, הם יתקפו אותנו.

חוץ מזה יש חשש שכשהשלטון שם ירגיש שזה הסוף, הוא ינסה כלפינו בחינת 'תמות נפשי עם יהודים'.

צריך להיות מוכנים, אך לא להכנס לפניקה. ד' איתנו, עם ישראל חי קיים ועומד על נפשו.

מצב התחבורה הציבורית ביהודה ושומרוןנ א

אם אתם מכירים בעייה בתחבורה ציבורית ביישוב/ בעיר שלכם ביהודה ושומרון, תכתבו כאן
אוטובוס שאיחר או שלא הגיע, צורך בשיפור הקווים, רעיונות לשיפור ועוד...

חשבתי על רעיון שיהיה קו רכבת 🚆 במקביל לכביש 60נ א

חשבתי על רעיון שיהיה קו רכבת 🚆 במקביל לכביש 60 ביהודה ושומרון. מצפון השומרון ועד דרום הר חברון ויעבור בירושלים (כביש בגין - כביש 50).
זה יפתור הרבה בעיות בתחב"צ של יהודה ושומרון. וכן, יעזור למערך התחבורה אל בית המקדש בשלושת הרגלים.

הנושא אינו קשור לפורוםמרדכיאחרונה

אולי יעניין אותך