נתנו לנשים זכות הצבעה, והם החליטו ללכת על כל הקופה
<צ>
בעצם אולי <צ> ואולי לא
נתנו לנשים זכות הצבעה, והם החליטו ללכת על כל הקופה
<צ>
בעצם אולי <צ> ואולי לא
הן היו יכולות להשיג 61, למנות רק נשים לבגץ עד שהן יהיו הרוב שם ואז לבטל את הדמוקרטיה בהסכמת בגץ, להקים פה דיקטטורה נשית ולהפוך את כל הגברים לעבדים.
ל המשוגע היחידיפשוט פריקת תסכול של רווקות.
תכלס עם בנות יכול להיות הרבה יותר כיף מעם בנים
כן ברור.
וזה הבעיה והפתרון בעצם.
כל משחקי השליטה האלה
הן במידה רבה ליצניות שנבחרו בגלל מראה נכון.
מצד שני, יש לנו גם את יאיר לפיד שהפסיד 10 מנדטים בגלל קצת זקן לבן.
הנשים של הצה"ד ובן גביר הן גם נשיות וגם לוחמות.
למרות שזה דווקא היה טוב מבחינות מסויימות,
נניח לכלוא כל גבר שנוסע בלי זהירות, במיוחד מי שלא מזמן היה נוסע באוטו עם ל מעל ועכשיו נוסע כמו משוגע
בהתחלה הוא אומר "ל" ו"משוגע"
ואז את זורמת איתו ואומרת "היחידי"
ועוד בנושא כזה טעון 😠
עברנו לרכבים חשמליים?
אבל עדין לא זכיתי לנהוג עליו, אני עוד על ההילוכים 

מי שאני למדתי אצלו כבר לא מלמד על הילוכים (למדתי לפני שנתיים)
וגם שקטים הרבה פעמים ולא שמים לב שהם מגיעים
את מה שנכון לדעתן,
אז הן לא היו נשים רכות לבב ועדינות נפש.
זה מה שאפשר להציע בלי לצאת מהבית
המנגנון הביולוגי: "להתיידד ולהתגונן" (Tend and Befriend)
כולנו מכירים את תגובת הסטרס המפורסמת "להילחם או לברוח" (Fight or Flight), שמובלת בעיקר על ידי הורמון האדרנלין. אלא שבשנות ה-2000, חוקרת מאוניברסיטת UCLA בשם פרופ' שלי טיילור גילתה שנשים פיתחו תגובת סטרס ביולוגית נוספת ושונה: "להתיידד ולהתגונן".
אפקט האוקסיטוצין: כשאישה חווה לחץ, דאגה או עצב, הגוף שלה מפריש כמות גדולה של אוקסיטוצין (הורמון ההיקשרות והאהבה).
הצורך בביחד: האוקסיטוצין הזה דוחף אותה ביולוגית לחפש קירבה, לדבר, לחבק ולהיות ליד אנשים קרובים. כשהיא מוצאת את החברה הזו, רמות הסטרס והחרדה שלה צונחות בצורה חדה. אצל גברים, לעומת זאת, הורמון הטסטוסטרון נוטה "לכבות" את השפעת האוקסיטוצין במצבי לחץ, ולכן גברים בסטרס נוטים יותר להסתגר או להגיב בכעס.
אם למה שקלעברימבאר קורא וונצפן (יואב שורק ושות') גם לך יש התנגדות, איפה המחלוקת פה?
זה פינאטס
דווקא העריכה של ישע את הודעותי שעשע אותי. מה רע שקצת מעניין בפורום?
אני אידיאליסט חסוד מדי 
ברוך הבא לעיר החטאים וההוללות נינוועגאס!
לא נטמאת 
פספסתי את כל האקשן, החריבו לי את השרשור
אז אני לא יודעת מה קעלי כתב, ובדרך כלל אני בכלל לא עוקבת אחרי הוויכוחים העקרים האלה, אבל אני מסכימה שהעריכות האלה לא לגיטימיות.
לדעתי אין סיבה לערוך הודעות גם אם מישהו יכתוב שטויות חסרות ביסוס או שקרים מוחלטים (כל עוד זה לא פגיעה באחרים).
גם אם מישהו יכתוב שמונוסדיום גלוטמט זה רעל או שחיסונים גורמים לאוטיזם בעיני זה לא סיבה לערוך, אלא לכתוב תגובה חוצבת להבות או להתעלם. ולדעתי זה צריך להיות הסטנדט המקובל.
הפורום צריך להיות פתוח לאנשים להביע את הדעה שלהם בחופשיות, בלי קשר לנכונות שבלתי אפשר לקבוע סטנדרט אחיד לזה. ותמיד לאחרים יש את האפשרות לחלוק ולקרוא את מגוון הדעות בפורום.
קשה שלא להזדהות עם השאלות והביקורת שאתה מעלה כאן על המיינסטרים הדתי והתביעה שלך לאמת ויושר. באמת מעניין לי מאוד בפורום כשאתה משתף את הדעות והחוויות שלך. אישית לא נעים לי כשאתה יורד לגופו של ניק במקום לגופם של דברים, לא אישית העריכות האלה היו לא במקום.
אתה ניק מוערך שמעשיר את הפורום במילותיו. אני מצטערת מאוד אם נגרמה לך אי נעימות מהעריכות של ההודעות שלך. אני בטוחה שהדעות שלך היו לגיטימיות להשמע כאן גם אם הן לא מוסכמות על כולם.
תתמודדו
רק עכשיו לא שמתי לב. אבל מסכים אם מה שאנימה כתבה על השבח עליך.
גם אני מזדהה עם עצם הלבטים שלך, (לא עם תכנם) ועצם הביקורת שלך על הזרמים הדתיים והחתירה ליושרה בכל מחיר נוגעת ללב.
פשוט זה לא מתבטא אצלי כי אני ישר מגיע לביקורת על הביקורת 🙂
אולי ממש ממש מעט ובטאקט
לא בשתלטנות אמתית
אני הראשון שירדתי לגופו של ניק וקראתי לישע וונצפן.
כמובן אילוהיה לי צל קטן של ספק שיעלב זאת לא הייתי מכנה זאת. והוא באמת לא נעלב
זה לא דיון לגיטימי
זה כמו לתת לכהניסט להיות שר בממשלה
הכל עריך
קעלעברימבאראחרת
לא רק שניקים אחרים עברו לפה, נניח ולא היו באים (מחשיב את עצמי עם החדשים) - הישנים עזבו בלי קשר להצטרפות החדשים
אוהבים אותך 💁🏻♂️
אנימההמקום ימלא לך חסרונך
רואים שאת בת !!
אבל הנה היום מצאתי את עצמי חוזרת לכאן שוב
או הר המור ממרכז
התורה מכתיבה כל כך הרבה מאורחות החיים, אבל ההכרות נשארת ברמה של סיפורי גן.
(כוונתי לחמישה חומשי תורה)
ושמחת בחגך ולא באשתך. עכשיו החג נגמר אתה יכול לחזור לשמוח באשתך
אנימההאם נישואים מצליחים להתגבר על הבדידות הקיומית?
היא תחושה פנימית עמוקה של ניתוק מהעולם ומהסביבה, הנובעת מההבנה שכל אדם הוא ישות נפרדת שעוברת את מסע החיים לבדו.
(AI בחיפוש בגוגל)
הרגשה של בדידות למרות האנשים הטובים שמוקפים בהם. אף אחד לא יבין אותי לגמרי, אני צריכה לשאת בעצמי את משא חיי.
זה יכול להיות חוויה קשה של החיים, אבל יש בזה עוצמה כלשהי.
ויש בהם מזור ומענה לצרכים עמוקים ויקרים מאוד של הנפש
ומן הסתם בהמשך הדרך הם היחידים שיבטיחו עוד הרבה הרבה יותר ברכה, חיבור וקשר עמוק, ואני מאוד אופטימי
לבדידות הקיומית, למיעוט ידיעתי אין שום דבר שייתן מזור, אלוהים ברא אותנו כך שרק אנחנו הננו עצמנו, ואין איש שמוזמן להיות אנחנו יחד איתנו.
וגם עם כל הטוב והאור לפעמים הקיום יכול להיות מקולל מכאיב מחריד נטול נחמה וצר, והכזית-מוח שחנן אותנו בהם הבורא לא תמיד יודעים איך להיחלץ מתהומות וסערות הנפש
גפרית זה חומר בעירה?
ורוח זלעפות (ראשי תיבות: זרחן, לתיום, עופרת, פוטסיום, ו תבוליום)
נוגע, לא נוגעגם אביב זה מצויין, הבעיה שאחריו זה יש קיץ, לכן הסתיו לוקח
למרות שבלועזי אתה צודק. אבל אם סוכות היה מאוחר אז כבר היינו די בסוף עונת המעבר
בלועזי לא.
חוץ.מזה שחמסין יכול להיות גם בסוף נובמבר. מה זה בכלל חורף בישראל?
עד א חשוון 🙂
או לפני שהיית כופר
הגות היהדות על פיהן או שאתה זקוק לספרי הראשונים והאחרונים באמונה והגות?
ספרים כמו מורה נבוכים, כוזרי, אמונות ודעות, אור השם, מהר"ל, זוהר, חסידות, ספרי הרב קוק החלקים הלא הלכתיים, ספרי רמח"ל, ספרי קבלה, ספרי רשר הירש, ספרי הרב סולובייציק, אמונה ובטחון וכדומה
אמונה והגות במה?
מה זה אומר אמונה ביהדות?
שמתחפשת למיסטיקה, וניתוחים מטא-סוציולוגים
מה זה אומר אמונה ביהדות?
יש גם כאלה
תענה שאסור לעשות עם שבעה קנים אז עשיתי עם שישה😜