משימה לשיפור ההערכה העצמית.ארגמן

שיתוף פעולה מקסימלי, ואני לא מבקשת, אני דורשת!! כולם משתתפים!!

אז מה עושים?

א. בוחרים שלוש יצירות של עצמך שאתה אוהב ואומרים קבל עם ועדה בנוסח הזה או דומיהו: "היצירה '...' יצאה לי ..." מחמאות בלבד!
ב. בוחרים יצירה אחת של עצמך שאתה אוהב ומפרטים לפרטי-פרטים את כל המחמאות והשבחים שהיית נותן אם זו לא הייתה יצירה שלך. מפרטים בדיוק מה טוב, מה הכי אהבתם בזה וכו', שלוש שורות לפחות.

עדיף לעשות את חלק ב' כמה פעמים, כמה שיותר.

בהצלחה! מחכה לביצוע בהקדם האפשרי!

מה?? השתגעת? זה התאבדות!פלפלתי
רעיון מעולה!!שירה חדשה
בס"ד.

אני אעשה לפלפלתי...
הבנתי שאמורים לעשות על עצמי, אבל אסור לשקר.

ואל תדאגו- יש לי מודעות עצמית לדברים שאני טובה בהם.
זה לא מתבטא בכתיבה.
חח מתחילה למרוח..פלפלתי
זה לא מצחיק.שירה חדשה
בס"ד.

אני בהחלט מודעת לכשרונות שלי.אין לי מטרה לשקר לעצמי...
ואני בהחלט חושבת שזה לא מתבטא בכתיבה.
טוב, בסדר.פלפלתי
אבל את מזכירה לי אחת שאמרה לי בדיוק היום שחבל שאני לא מעלה עוד שירים כי אני יודעת לכתוב מעולה..
נו באמת..
אין לי מה להעלות כי אין לי שמץ..
אני בדיוק במצב שלך.. רק שאת מודיעה קבל עם ועולם ואני רק קצת..
יאללה- אכלנו אותה ביחד..
בעיה אחת קטנה?שירה חדשה
בס"ד.

את אומרת את זה מתוך ענווה.
כי באמת- יש לך את זה.

אני פשוט אומרת את האמת. גם אם היא לא נעימה.
תגידי-פלפלתי
את נורמלית??
איזה ענווה? מה אני יער נראה לך?
טעית בכתובת. זו פשוט אמת.
את לא מקבלת אותה- זה כבר משהו אחר..
טוב. חרגנו מהנושא.שירה חדשה
בס"ד.

עוד יתעצבנו עלינו מחר...
טוב, נו... נוותר לך:שירה חדשה
בס"ד.

א) בחרתי שתי יצירות,
מבחינת הביצוע הן לא יצאו טוב אבל אהבתי את הרעיון שלהן.
(אתם מוזמנים לחלוק עלי... כל אחד והטעם שלו)
1) הבטחת- Tolaim/lmf_read.aspx/1107
2) אחי.- Tolaim/lmf_read.aspx/1623

ב) הבטחת. שוב פעם- אהבתי רק את הרעיון.
וזאת האמת.
גם אם היא לא נעימה לחלק מהאנשים.
( "אהמ, אהמ..." "כן,פלפלתי. רצית משהו?" )

אהממ...פלפלתי
אבל שכחת לחלוק להם כבוד ולומר למה הם טובות..
בגלל - 1234567698..
כן נכון, כתבתי.שירה חדשה
בס"ד.

רק בגלל הרעיון שלהן. זהו!
מה? אבל אני אוהבת את כולן!פליץ
חח מצחיקה... מה שאני לא אוהבת - אני פשוט זורקת לפח... למה שאני אעלה משהו שאני בעצמי לא אוהבת? אפילו אם אחרים לא יאהבו את זה - אני לא שלמה עם זה, אז מה הטעם... חח את יודעת כמה ציורים שלי הלכו ככה לפח?

ואגב, שירה ופלפל - נראה לי שכל הקטע של האשכול היה בדיוק למנוע "אמיתות" כמו אלה שאתן מאמינות בהן. נו באמת. אני אפילו לא יכולה להסתכל פעמיים על השטויות האלה... אל תכחישו את הכישרון שלכן, כי אתן מכחישות ככה שקיבלתן איזו מתנה מה'. לא יפה... חוץ מזה שזה ממש שטויות מה שאמרתן. לא, פלפלתי, זה לא שזאת האמת ואני פשוט לא מקבלת אותה, זה שטויות...
כן, אצלך זו באמת בעיה...שירה חדשה
בס"ד.

הכל אצלך מדהים!
אה כן? כנסו כולם בבקשה...פליץ
אז בואו נגיד שהכל אצל כולם מדהים!

בלי לפגוע, אבל לא כל היצירות מושלמות, אפילו שרובן כמעט מגיעות לזה...

ודרך אגב, אם הכל אצלי מדהים, אז למה בינתיים המליצו רק על יצירה אחת שלי? (הג'וקר פרק א'...)
ואם כבר מדברים על זה - למה כל היצירות המומלצות הן או עיבוד מחשב או צילום???
איך אני שונאת אתפלפלתי
הדירוגים האלו של מי יותר ושל מי פחות ומה מושלם ומה לא..
יענו אנחנו כאלה מומחים שאנחנו כבר מקטלגים את כולם ברמות.. ומי מושלם.. ומי עוד לא..
יאללה, דחילק, כולנו פה לומדים ומנסים להתקדם ביחד, מזה התחרותיות וההשגיות הנסתרת הזאת?

יאללה מיצינו.

חוזרים למטרת השירשור.
והבא בתור - איש-זאב. אחריו.. יאללה לעמוד בשורה!!
התחרותיותפליץ
זה לא אני, זה פשוט לא הרגשה טובה שכבר חודשיים טובים או יותר לא המליצו על אף יצירה שלי... אבל טוב לי עם הפידבק.

ואת באמת צודקת, אם מישהו צריך את הסדנה הזאת - זה זאב...

זאב, אני קוראת אותך לסדר!
לא נורא,פלפלתי
גם על שלי לא המליצו בכלל.. אז מה? מה איכפת לי?
חוצמזה- היית אומרת.. מעירים - ואז מתקנים.
"לא טוב לשמור דברים בבטן.." (כה אמר יערנו..)

אז יצחק- דרוש צומי קצת,

וזאב - אנחנו מחכים! איה כבודו?
צודקת.שירה חדשה
בס"ד.

פעם הבאה תשתדלו להגיד לנו שמשהו מפריע לכם...
אח"כ זה 'מתפוצץ' (כמו עכשיו) וזה לא נעים...

לקחתי לתשומת ליבי.שירה חדשה
בס"ד.

באמת שכחתי מהכפתור הזה...
אז כל-הכבוד לך!!ארגמן
את מעריכה את עצמך כמו שצריך!

ושירה- זה היה משפט מעליב. אצל כולם הכל מדהים!! ברמה זו או אחרת...
דבר ראשון- סליחה!שירה חדשה
בס"ד.

דבר שני- כשכולם יגיבו פה אני אכתוב להם את זה גם...

לבינתיים רק היא הגיבה.
משימה קשה!כנפי רוח
אני גם חושבת כמו פליץ.. מה שאני לא אוהבת- בפח.. [פחות או יותר.. או נמצא מחוק בביכורים]
אבל עדיין קשה להחמיא לעצמך! במיוחד על שירים.. כי אתה הכי מודע בעולם גם לבעיות שיש בהם..!
אני אעשה את זה.ארגמן

היצירות הטובות ביותר שלי, לדעתי:

אני אבחר מתוכן שתיים שקל לי לפרט מה טוב בהן... הראשונה והאחרונה.

דם ואש ותמרות עשן:

חריזה טובה לרוב. המוטיב של "דם ואש ותמרות עשן" שלכל אחד יש בית. המוטיב של המילה "זעם" שחוזרת בכל בית בשורה הראשונה. המוטיב של השורה האחרונה, שנעשית מפחידה יותר מבית לבית, לפחות לפי התפיסה שלי. נושא קשה אבל מרתק. תיאורים מעניינים. סיום ממש מוצלח- אני גאה בעצמי עליו- התקווה והמבט החדש, השונה שהשורה האחרונה מכניסה- הגלישה הזאת של הסיום, די טוב.
ובכללי- מזעזע זה תמיד די טוב, ומזעזע זה הדבר הראשון שעולה בראש למראה השיר הזה, נדמה-לי.

טוב באמת:

נושא חשוב, לענ"ד. תיאורים לא רעים, דיאלוגים תמיד היו הצד החלש שלי אבל פה הם גלשו לי בצורה די טובה. לא מרוחה מדי אבל לא מתומצתת ומהירה מדי. ההתרחשויות מעניינות. מערכת היחסים מורכבת.

ראיתם? הנה לכם מישהי עם המון הערכה עצמית.

זאב- נו, כבר!!

פיניתי חמש דק' מזמני המבוזבזאיש-זאב
אז הנה-כמו שהבטחתי,אני פה.
אין לי יצירות שאני אוהב,את כולן אני שונא,אבל לא מסוגל חיות בלעדיהן,מין יחסי-שנאה-שנאה שכאלה.

אבל אתם יודעים משהו...החלטתי להפסיק עם זה,עם הירידות העצמיות שלי של"אני לא מוצלח ב..."
כי באמת,אני לא מוצלח,אבל (אני לא רוצה להשוויץ,אל תקחו את זה ככה!!!!) יש כאלה שיותר גרועים ממני.
אז הנה-יצירות שלי שאני אוהב:
המלחמה על נהר הטאנגו-שני הפרקים האחרונים-י סופסוף החלטתי על כיוון ברור לעלילה.
רץ עם הרוח-אחרי השיפור-ואין לי מושג למה.
זהו
יופי!!!ארגמן
עכשיו רק תגיד בדיוק למה. נוותר לך- תעשה את רק 2 שורות לאחד.
שמתי לב! שכוייח!!! פלפלתי
שכוייח,זאב !אנונימי (פותח)

אני במיוחד אוהבת את החתימה שלך.

אתה גאון צנוע אמיתי (בהקבצה ב' ,כמובן)

אני כתבתי את זה, כמובן. גם אצלנו יש בלבולים לפעמיםיונה
יופי זאב, יש התקדמות...פליץ
ואתה לא שונא את היצירות שלך, אחרת הן היו כבר מזמן בפח. או בסל המחזור, או בתהום הנשייה.
תהום הנשייה... אוי, הרגע נתתם לי רעיון לשיר!!! תודהתודהתודה!
וזאב - צא מזה, אתה לא שונא את היצירות שלך.
שכוייח!שירה חדשה
אהבתי ממש את הרעיון!שובל אור
אני מוכנה אפילו לעגן אותו..

וכמובן שאני אטול חלק, רק שיהיה לי יותר זמן...

וחבר'ה- תשתתפו! זה בשבילכם...
החלטתי לעשות את זה עכשיו...שובל אור
/Mosaic/Read/1320-חיזיון בלהות
/Mosaic/Read/2178-יחפה בחוף

בחרתי בנתיים שני שירים, ולהפתעתי גיליתי שיש עוד המון יצירות שאני אוהבת כך שהבחירה ליצירה השלישיץ קשה עליי..

בקיצור, את חלק ב' אני בוחרת לעשות על השיר הראשון- חיזיון בלהות:
קצת קשה לי לרשום כאילו זו לא היצירה שלי, אבל ננסה..
החרוזים ממש זורמים.. אף חרוז לא נשמע מאולץ.
השיר מצליח להעביר את התחושה של החיזיון בצורה מעולה, ממש מכניס לאוירה, ניכר בו היבט טיפולי, הפואנטה שמתגלה בסוף בעצם מפרשת את סיבת החיזיון- החיזיון מתאר סיטואציה הזויה ולא הגיונית של ענני אבק שבאים על קבר, אהמשוררת (ז"א אני..) מנסה לסלק את האבק, ואז בסוף מתגלת הסיבה מדוע המשוררת חלמה כזה חלום, היא מרגישה כאילו מישהו מנסה בכוח להסתיר ממנה את המצבה, זה בעצם החחש שלה במציאות וזה מה שגרם לחלימת החלום וכל זה מועבר בצורה ממש ברורה ונהירה..

שכוייח
יופי!!ארגמן
באמת יצירות מוצלחות!!
זה מזכיר לי רק שאני יודעת לכתוב...שובל אור
אז קדימה! לכתוב איזה משהו!

אבל למה, למה למען ה' לא יוצא כלום?!
טובבב... אני אנסה עכשיו...ורד=)
/Mosaic/Read/2174 - מכתב שלא נשלח.
אני יודעת שיכולתי לפתח את זה המון, אבל אני בכל זאת אוהבת דווקא את החלק ה'דוגרי' שבזה, בלי פרוטים וכל זה, מה שהיה לי לומר - כתבתי. הסגנון טיפטיפה מוזר, אבל דווקא לא נראה לי שלרעה...

/Mosaic/Read/2171 - עוד קטע שלא התכוונתי לכתוב. דווקא אלו יוצאים לי הכי טובים... ליתר דיוק, אני הכי פחות שונאת (או הכי אוהבת?) אותם... אהבתי את זה כי זה נכתב ספונטני, אבל הכתיבה יצאה ממש טובה (לפחות יחסית אלי...) אני חושבת שהצחלתי (בערך) להבהיר את מה שרציתי להבהיר...

/Mosaic/Read/2792 - הסגנון פה יצא מתאים למה שהתכוונתי שיצא. פעם ראשונה, אולי, שעוד לפני ששכתבתי יצא לי משהו שאהבתי...

שכוייח!שירה חדשה
טוב שיש את הדבר הזה.. ככה יצא לי לקרוא ;מיצירותייךשובל אור
קראתי את השנייה, ואהבתי ממש. כמו שכתבת, המסר עבר. ועוד איך עבר. מקווה שאני אצליח להפנים..

את השאר אני אקרא בהזדמנות.. אני חושבת שזה שווה קריאה..
טוב, אז אתחיל אם כך...יערות לוריין
עבר עריכה על ידי יערות לוריין בתאריך ט"ו טבת תשס"ז 13:07
בס"ד
לפרשת ויחי.
יצירה שאמנם באה בכתיבה חופשית ומהירה אבל מכילה כל כך
הרבה. העגלות שעוברו כסמל ששורד לאורך הדורות ושורד
ונוצֶר היסטוריה של עם שלם.

על מכירת יוסף.
מדברים כל כך על הקשר שבין מכירת יוסף לעשרת הרוגי מלכות ואכן הדיבור
מתאים לעשרה בטבת ופורסם זמן לא רב לפניו

תבואת הגרן,
כאן אתן לשיר לדבר בעד עצמו

יעקב.
טוב זה לא בשבילי הדבר הזה..בע..שוברת גלים
(וסליחה פלפל,הייתי חייבת)
זה בשביל כולם!!ארגמןאחרונה
יאללה.
CureTypes: Convenient Access to Quality Medicationdonaldjohn

CureTypes serves as your one-stop shop for all-encompassing health care answers. It offers a broad selection of pharmaceutical goods, and CureTypes aims to back your path to good health by supplying medicines designed to address various health requirements. CureTypes concentrates on providing top-notch dependable choices for patients ranging from antibiotics to antiviral drugs and treatments for long-term conditions. CureTypes has a user-friendly platform that makes ordering medicines simple and hassle-free guaranteeing prompt deliveries to meet all your healthcare demands.

האמת.אנונימי (פותח)

זה היה יום שבת קייצי, ואני, כהרגלי זה קצת יותר משנה, הלכתי לבקר את זקן בית הכנסת הבודד בביתו. בדרך הקצרה שהיתה לי הפשלתי את שרוולי חולצת השבת הארוכה, שקבלתי על עצמי לכבד בה את השבת כדמותו של אבי, תוך שאני מנסה לסדר את הרעיונות שאומר לר' מאיר הזקן, לפשטן קמעא מהעופפות המופשטת המאפיינת את דברי התורה של בחורי הישיבות הגבוהות בציבור.

כשהגעתי הוא כבר המתין לי בחוץ, רכון, בעל כורחו, על ספר התהילים הישן בתוך כסא הגלגלים שלו. "שבת שלום ר' מאיר! מה שלומך?" אמרתי סקול רם, בעודי כופף אליו את קומתי כדי שיוכל להביט בפני ולזהות אותי. "או! או! שבת שלום!" קרא בשמחה, "מה שלומך? בא שב.." 

"כן כן, מיד" השבתי ושלפתי כיסא מערמת הכסאות שניצבה ליד. "תקרא למטפל שיביא כמה עוגיות וקולה, יש במקרר" הוא אמר לי, מניח באיטיות את ספר התהילים על השולחן שלידו והחל לסובב את כסאו אל עבר כיסא הפלסטיק שהצבתי בסמיכות. "זה בסדר, אין צורך", השבתי לו, "אולי אתה רוצה שאביא לך קצת קולה? או סודה?" 

"לא, זה בסדר, לי יש מים", הוא הורה לי בידו הגרומה אל הבקבוק עם הקשית שניצב על השולחן לא רחוק ממנו. "מה שלומך?" הוא שב ושאל, "מה שלום ההורים? ב"ה אבא שלך אדם טוב, כל שבת  הוא אומר לי שבת שלום ושואל איך אני מרגיש.."

"ב"ה" אני משיב, "השבח לאל, הכל בסדר, כולם בריאים". הוא מהנהן קלות בראשו כאומר 'ב"ה'. "באו לבקר אותך השבת?" אני שואל, "אולי הבנות? או שלום?"

"כן, כולם הגיעו בערב שבת, היה יפה מאוד" הוא משיב בשמחה, "שרו, והיה אוכל טוב..."

"איזה יופי" אמרתי בהקלה, "כל הכבוד להם שהם כולם באים". "כן כן" אמר, ואז נזכר ושאל "איפה היית שבוע שעבר? בישיבה?"

"כן ר' מאיר, צריך ללמוד.." עניתי כמתנצל. "כמובן", אמר, "אבל זה בסדר, יש בחורה חכמה שבאה לבקר אותי, יעל. איזה חכמה היא, לומדת, משקיעה, וגם אומרת לי דברי תורה על פרשת השבוע..."

מעניין, אני חושב לעצמי, זה חדש... מי כבר מכיר את ר' מאיר בשכונה ובא לבקר אותו? בטח מדובר על מישהי מבוגרת שבאה לדבר איתו. כבר יצא לי, בזמן ששהיתי במחיצתו של ר' מאיר, להפגש עם אחת מן השכנות לשעבר שגרו לידו ובאה לשוחח עימו קצת ולהפיג את בדידותו.

"איזה יופי" אמרתי לו בקול מעודד, והתחלתי לדבר על מעלת החסד מן הדברים שלמדנו לאחרונה בנושא מן הגמרא במסכת שבת. במהלך הדברים, כהרגלו, ר' מאיר הפסיק אותי בסיפורים על העבר ועל משפחתו, כשהוא מידי פעם מזכיר את אותה 'יעל' שבאה לבקר אותו מידי פעם, ומאבד את ההקשר של דברי הקודמים.

ולפתע, מאחורי גבי נשמעת חריקת שער הברזל, ואז קול צעיר קורא "סבא מאיר! מה שלומך? התגעגעתי אליך!" וכבת בית, בחורה צעירה שנראית קרוב לגילי, שולפת כיסא פלסטיק נוסף וממקמת אותו מצידו הנוסף של ר' מאיר הזקן. "או! יעל! מה שלומך? מה שלום ההורים?" פתח ר' מאיר בשמחה ופנה אלי "זו יעל שסיפרתי לך עליה".

"נעים מאוד.." אני מסביר לה פנים, והפנים שהוסברו אלי חזרה מוכרות לי מאיזה שהוא מקום. "אתם מכירים?" שואל ר' מאיר. "כן," מיד משיבה יעל, "היינו יחד בסניף, אתה עומר נכון?"

ואני מתפלא. לא הייתי דמות שאמורים להכיר אותה משם. "אמת". "היית באמצע לומר כמה דברי תורה נכון? תמשיכו בבקשה" אמרה בנימה קצת מתנצלת. "ר' מאיר סיפר לי שאת גם אומרת לו דברים על הפרשה מידי שבוע, אז בכבוד", די מיציתי את מה שהיה לי להגיד, הרהרתי.

"לא לא, תמשיך, זה באמת לא משהו רציני, אני רק קוראת לסבא מאיר קצת מהחומש ומסבירה.." היא משיבה. דליתי עוד איזה רעיון במחשבתי והתחלתי לומר אותו, ולאחר כמה רגעים ר' מאיר הפסיק אותי ובאופן מפתיע אמר "אתה יודע, יש לה משפחה ממש טובה, אנשים טובים, וגם חכמה – אולי תצאו יחד?"

באותו רגע נאלמתי דומיה, ולפני שהספקתי להיות מובך כדבעי, היא הזדרזה ואמר "תודה סבא מאיר, אבל אני כבר נפגשת עם מישהו.." התעשתי וקצת שחקתי על הסיטואציה, מנסה לחזור אל הנושא הקודם עליו דברתי לפני רגע. בינתיים ר' מאיר מפשיל את שרוולו ומביט אל שעונו המיוחד, שסימניו באותיות עברית חילוף המספרים "כבר צריך לצאת לבית הכנסת" הוא אומר וקורא למטפל, תוך שהוא מגדף אותו קמעא.

ליווינו את ר' מאיר לבית הכנסת, ולפני שנכנסתי אחריו גם אני, פניתי אל יעל וחזקתי אותה על ההשתדלות לבוא לשוחח עם ר' מאיר, תוך שאני מתפלא איך ומניין היא מכירה אותו. היא סיפרה לי שלא מזמן סבתא נפטרה ממגפת הקורונה שפקדה את העולם, וכשעברה ליד ביתו כאשר באה לבקר חברה שגרה בשכנות, ראתה אותו כשישב בחוץ והחלה לשוחח עימו. כשסבתא היתה בחיים היא היתה דואגת לה ובאה לבקר ולשוחח בקביעות, ועתה השיח הזה חסר לה, כך שהיא שמחה שפגשה את 'סבא מאיר'.

הנהנתי ונפרדתי ממנה לשלום, נכנס לתפילת מנחה של שבת בבית הכנסת הספרדי, מהרהר בסיטואציה המוזרה. ומאז, על אף כל הבחורות שיצאתי איתן לפניה ואחריה – היא לא יוצאת לי מהראש.

העלה לי חיוך.כְּקֶדֶם

ובאמת מעורר השראה

תודה על זה

...אנונימי (פותח)אחרונה

היא התחתנה לפני שבועיים. מזל טוב.

היושעלמת חן

היה פורום של שירים נכון? אני לא טועה..

אממ מחפשת בלי קשר צילצול של השיר אם תבנה של בית ,של איתי דוד אם למישהו יש

תודה

את מכוונת אולי לפרוזה וכתיבה חופשית?אנונימי (2)
לאעלמת חן
היה פורום שנקרא שירים, אני כמעט בטוחה בזה
יש את זה:כי קרוב.
עבר עריכה על ידי כי קרוב. בתאריך י"א בשבט תשפ"ד 08:17

פורום שירים

הוא נטוש למדימבולבלת מאדדדדאחרונה

עדיף בפורום אחר (צלילים ומוזיקה, או גיטרה)

ואפילו בצמע הגיוני יותר שיענו לך על זה...

תמיד זוכרת אותך, לא צריך חודש או יוםסתוית סימה

בס"ד

חודש המודעות הגיע ככה אומרים,

לידות שקטות בלי קול, ככה באוקטובר פתאום,

אני רושמת לך תינוקות שלי, שככה תישארי לעד,

על חיים שהגיעו בשקט, בתוך סערה גועשת,

בחדר לידה במקום שבו יש כל הזמן חיים,

פתאום את המוות פוגשים,

עברו 5 שנים מאז,

רציתי להגיד לך שאני זוכרת אותך, בדיוק כמו שהיית,

יפת תואר שקשה לתאר,

זכיתי בך ל9 חודשים קסומים, להרגיש אותך עמוק בפנים,

בלב שלי תהיי תמיד, מחכה לך כבר שתחזרי,

אומרים שתקומו ראשונים בתחיית המתים, כי אתם טהורים,

לא חטאתם בכלל ככה אומרים,

אחרי קבורתך קברתי גם את אבי, את בטח יודעת הוא לידך,

הרי הוא סבך,

הרגשתי שהעצב גובר עליי, לקחתי את התהילים ביד,

והלכתי להדליק נרות לשבת,

אמרתי לחוקר ליבות וכליות שלח לי נחמה בקרוב,

ופתאום הם הגיעו בלי שהתכוונתי, אוליי ככה כיוונתי,

שתי נשמות חדשות הופיעו, תאומים מבלי שציפינו,

אמרתי תודה רבה לבורא עולם, תודה שהראת לי שאני יכולה,

לאסוף את השברים ולקום, להתמודד עם לב שבור,

לחבק את האמונה בבכי של שמחה,

את , את התיקון שלך סיימת, הוא היה שלם ומיוחד,

אנחנו פה למטה מנסים לתקן את עצמנו, לחבר את החלקים שנותרו בחיינו,

ולהאמין שאת שלמה, ומתפללת עלינו,

אני אוהבת אותך בדיוק כמו שהיית, זכיתי בך לעולמים,

מחכה לך שתחזרי , עד שיבוא משיח יקירי בקרוב,

תודה שלמרות הכל בחרת לרדת בשבילי,

ותודה אבא, תודה שבחרת בי .

...אילת השחראחרונה

כמה עוצמות יש בך.

נגעת בי ממש.

ואיתך בתפילות ובייחולים ובתודות לבורא עולם.

🤍

טוב, פה בטח אין אף אחד שמסתכל, ובכל זאת..אני הנני כאינני

אנחנו מנסים להקים לתחייה את פורום "צלילים ומוסיקה" - נגנים ויוצרי מוסיקה יקרים וחביבים! נשמח שתצטרפו אלינו!!

מוזמנים להתחיל בשרשור הכירות החדש שהכנו לכם, שם תתודעו לעוד כמה דברים אנחנו מכינים לכם!

🎵🎶 שרשור היכרות תשפ"ד + עדכון! 📢📣 - צלילים ומוסיקה

בברכת "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו" - המנהלים החדשדשים!

ב"ה, בהשגחה אלקית, עכשיו כבר לא כ"כ מפריע לפרסם.אני הנני כאינני

האם את חושבת עליי כמו שאני חושב עלייך?

האם מה שאמרתי לך מסיח דעתך בתפילותייך?

האם את האחת? האם זו אהבה עיוורת? 

איך בכלל אדע, אם לא חוויתי מעולם אחרת?

איך אעבור את המסע הזה בלי שום חרטות?

איך אהיה שלם עם אלקים על אף ההסתרות?

תם, ועוד אשלים עם זה.

מה זה לדעתכם יוצר טוב?yaeli1989

מתעניינת איך לדעתכם נוצר יוצר מעולה?

עבודה מהבית קלילה נוראאנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

אולי יעניין אותך