שאלה...חב"דניקית

דבר ראשון..אני רוצה להבהיר..אני לא נגד הקמת ישובים וכו וכו וכו ..אני ממש באותה דעה כמו הרוב פה..<טוב..נו..לא ממש הכל...אבל הרבה..>

ביום שלישי הממשלה החליטה לפנות כפר שלם בת"א שכונת עזרא ושכונת הארגזים <זה שכונות עוני בת"א>

זה אנשים בני שישים + שעלו מתימן ממרוקו ומצפון אפריקה..זה לא משנה..הם יהודים!

קיצר..כן פינו אותם..באותה צורה שהממשלה שלנו יודעת לפנות...אבל שקט..לא עשו מיזה שום רעש..כלום...עבר אז..זה בת"א זה לא קרוב אלינו..זה תקוע הי שם..אני עכשיו באיזה גבעה...

אבל שמדובר ב"כולם לבוא עכשיו!יש פינוי בגבעת האור" או כל דבר שלא יהיה.. כולם רצים..

אבל מה עם אותם יהודים בני שישים..שלך תדע איפה זרקו אותם..?

היה פינוי שקט..וזה ניגמר....זה ממש מתסכל!כל עוד שזה נימצא ביו"ש אז כולם חייבים לבוא וכו וכו..אבל שזה אי שם..אז זה כבר משהו אחר..

למה?!

זה הי'ה מזעזע...איתי'ה
לק"י.

לא ידעתי על זה לפני ואני מניחה שאם הי'יתי יודעת גם לא הי'יתי רצה לשם.. בדיוק כמו שאני לא רצה לכל גירוש [אולי לצערי...]

כששמעתי על זה באמת הצטערתי וכאב לי נורא!!! אמנם זה פחות נוראי כי זה עדי'ין מקום י'הודי ללא סכנה אך עצם הגירוש בצורה מכוערת שכזו צרם לי.
אני לא מכירה את הסיפור, אבל-קומי אורי
הסיבה פשוטה - תל אביב [כמובן!] נמצאת בשטח של מדינת ישראל [או יותר נכון.. "מדינת תל-אביב"] לכן, מן הסתם, הסיבות שפינו אותם משם זה לא בגלל שהשכונה הזאת היא לא חלק מארץ ישראל ורוצים להחזיר אותה לערבים או משהו כזה.. ואילו את יהודה ושומרון רוצים לתת לערבים, לכן צריך להלחם על זה.
נראה לי שהטעות במחשבה שלך היא שאת חושבת שנלחמים על הישובים בשביל שלא יגרם עוול לאנשים הפרטיים שלוקחים להם את הבית.. רואים את זה ממש במה שכתבת.
זה גם חלק מאהבת ישראל.איתי'ה
א' - אז אין עניין להשוות את זה לגירושים ביו"שקומי אורי
ב' - את יודעת כמה דברים קורים ביום אחד שאת יכולה לבוא לחזק את האנשים שם?? נלך לכל הפגנה בשביל אהבת ישראל? לדעתי זה חסר תועלת.

יש דברים טובים ויש דברים נכונים, לא כל דבר טוב הוא גם נכון לעשות אותו.
זה דבר טוב ללמוד תורה למשל, אבל לא תמיד זה הדבר הנכון לעשות באותו רגע..
סליחה??אנונימי (פותח)
אנשים! מה נסגר איתכם??
מזה משנה ת"א גבעת האור או מעוז אסתר!
זה א"י-פינו 30 משפחות וזרקו אותם ל-ר-ח-ו-ב!!!!{הפינוי היה מול הבית שלי!!!}
400 מגבניקי"ם הביאו בשביל לפנות 30 משפחות!!!-זה ת"א למען השם...והכי גרוע שעצרו 5 ח'ברה ועצרו 2 אנשים שעמדו והסתכלו ולא עשו כלום!!!!לא עשו כלום!!!
אני עכשיו שואל את עצמי אם כל פעם שאני עובר שם{זה כמה דקות מהבית שלי}
אם אני צריך לברך ....
בכל מקרה-אולי אתם צודקים שלא ידעתם על הפינוי.. אבל בלי לזלזל{ואני האחרון שמזלזל!}אם זה היה פינוי ב5 בבוקר בגבעת באור או בהרחיבי... הייתם רצים לשם!!
שוב:גבעת האור מעוז אסתר או e1 או כפר שלם!
אנחנו בכל מחיר! חייבים להלחם על כל סנטימטר מא"י{וגם בתוך גבולות א"י-כן כן גם בת"א!} אני ממש עצוב שאנשים התעלמו או מחוסר ידיעה!
אני הלכתי למקום אבל לצערי זה היה מאוחר מדי!
אנשים זה מזעזע! זה חולני!וגם אין לממשלה ממש סיבה למה!
רון חולדאי-אם כל הגינות שהוא עשה וכל הפארקים-שילך לעזה הוא וכל הגינות שלו! אם הוא זורק אנשים מהבית! צריך לזרוק גם אותו מהבית!!
אנא-לא משנה איפה זה בארץ-תגיעו.. אסור לוותר על שום חלק מא"י גם אם זה יהיה כפר שמריהו!
חזקו ואמצו!{הת"א המודאג}
אפשר מקור לזה? תודהקומי אורי
תל אביב היתה ותשאר בתוך גבולות הארץ!! אין אפשרות לערער בזה, כך שאם פינו אותם משם, זה היה כנראה מסיבות אחרות!
אתם חיים בסרט אקשן...
וחוץ מזה, וגם בקשר לכל המקומות ביו"ש, מה יעזור אם יבואו אנשים בשניה שמפנים? כי תכלס, למרות שכן אפשר לעשות את זה, אנשים לא באים בכוונה למנוע באמת גירושים! כי אם כן...
מה יעזור? שלא כל דבר הולך בקלות ובנעימות יתרה.איתי'ה
אבל זה לחטוף ללא תועלת!קומי אורי
אני מאמינה בטקטיקה. לדעתי אפשר לסדר אותם בדרכים שונות ומחוכמות.. זה גם הרבה יותר יעיל!
הפכו את המושג הזה של "האמירה" לעיקר! זה לא העיקר!! אני לא רוצה לעשות דברים בשביל האמירה, אני רוצה לעשות אותם באמת! לכן צריך לחשוב איך באמת משיגים דברים, ולא מה מבטא למי מה ואיך...
מובן...איתי'ה
לק"י.

אך אם נקלעת לסיטואצי'ה בה את לא בוחרת את הטקטיקה ומה שנעשה בשטח שונה מרצונך תקומי ותלכי כי את זה את לא באת לעשות...?

לילה טוב=]
בסופו של דבר - כן.קומי אורי
קודם כל, כי הגעתי למסקנה שנשים לא אמורות להלחם פיזית, ואין סיכוי שמג"בניק יגע בי!
שנית, כן, כי אין טעם סתם לחטוף כשידוע מראש [וזה ברור שידוע מראש! אל תתחילו להגיד לי "אבל אנחנו עושים את המאמץ שלנו.." כי אם היו רוצים לעשות מאמץ בלי לפחד, ובלי לחשוב איך זה נראה, הכל היה נראה אחרת!] שלא יצא מזה כלום! אני לא עושה דברים סתם.. זה בזבוז אנרגיה.
ניכנע וניכנע וניכנע.. כי המג"ב חזק מאיתנו???????איתי'ה
לק"י.

מתחילים להפחיד אותי...

איבדנו את הרצון להלחם בכל הכוח [לא מופנה לבנות שלא רוצות שיגעו בהן.]?!
המג"ב מתיש אותנו?!
כן, כולנו חטפנו מכות מי יותר ומי פחות.. אבל זה מראה שהשיטה שלהם עובדת... מכות-עוד פעם ועוד פעם ועכשיו הם יפסיקו להאבק... ובשלב כלשהו יתיאשו מלעלות... והשגנו מה שצריך.
אני לא אומרת שבכל מקרה צריך ללכת מכות ולהעצר... אבל שמתי לב שלחבר'ה "כבר אין כוח למכות"... לפחות אל תגידו את זה בקול... שנראה כחזקים בעיני מי שצריך...
"הם לא ישברו אותנו" !!!!! גם המכות לא יפחידונו!!!

אמונה!!!
לא התיאשתי אף פעם, לא ככה.קומי אורי
אבל את יודעת איך זה מתחיל להראות לי? כמו מלחמות יזומות כדי להראות כאילו אכפת לנו מישוב הארץ, ואחר כך הולכים. אין לנו אפשרות באמת להאחז לגמרי בקרקע, את זה אפשר לעשות רק על ידי הרחבה וחיזוק ישובים קיימים - וכשזה נעשה ע"י הישוב עצמו. היית בכנס של חומש, את יודעת על מה אני מדברת..
כמו שאמרתי, אף פעם לא התיאשתי מזה [האמת שגם אף פעם לא חטפתי יותר מדי..] אם ככה יראה מאבק רציני שבאמת מתכוונים לבנות בו [וגם זה לא יקרה תוך יום אחד, כמובן] בלי נדר אני אבוא..
------איתי'ה
לק"י.

א- יש עני'ין, בשני המקרים אנשים נזרקים מבתים לרחוב מבלי אשמה כלשהי. דבר שהוא לא נעים במיוחד, ובמיוחד אם הוא קורה לקבוצה כלשהי בעם שלך.

ב-הלוואי והי'יתי יכולה לחזק את עם ישראל יותר... למה לא?! למה זה חסר תועלת? י'הודי ששמח אם עשית משהו בשבילו לא שווה בעיני'יך? [כמובן בגבול היכולת...]

אם אתה יכול לעשות דבר טוב מבלי שזה בא על חשבון משהו חשוב אחר-אז למה לא?!
אז בואו נקים קבוצת תמיכה כלל ישראלית...קומי אורי
זה מה שאנחנו... לא?איתי'ה
שלום, קוראים לי ***קומי אורי
ואני יהודיה.

"אוהבים אותך ***..."

איזה אהבת ישראל..

יום אחד אני אפסיק להיות צינית, בעזרת ה'.

די. באמת לא להתייחס, לא בשעה כזאת. אני בבייביסיטר עד אחת, אין לי משהו אחר [טוב יותר] לעשות.
כן *** אנחנו אוהבים אותך... [לא נשמע לי טוב...איתי'ה
לק"י.

קבוצת תמיכה?!??!!?!?!]

אולי... כמו כולנו בערך....

אקיצר - זאת חובתנו לא להתעלם מסבל של י'הודי אחר ולעזור לו עד כמה שאפשר!!! גם אם הוא גר בת"א או בחומש או במטולה.

תהני =]
...קומי אורי
כל סבל של כל אחד?

מן הסתם יש חשוב יותר וחשוב פחות, יעיל יותר ויעיל פחות...

למשל - יהודי שנשברה לו הרגל, מול יהודי ששומר על עיר ונפצע.. שניהם נפצעו, לשניהם כואב, אבל הראשון כואב לעצמו, והשני מגן גם על אחרים..

קיצר, אני מקווה שזה ברור בלי שאני אסביר כי אין לי כח..
כן...איתי'ה
לק"י.

[נמאס לי לכתוב.. אבל אני מתאמצת..]

אם תפגשי את המקרה של י'הודי פשוט שנשברה לו הרגל תאמרי שהוא לא כזה חשוב כי יש י'הודי שמגן על אחרים ונפצע?
ברגע שאת במקרה של סבל של י'הודי למה לא לעזור ?! כי יש מקרים אחרים יותר חמורים... יותר נוגעים אלי'י ?! יש מקרה!-אני צריך לעשות כמירב יכולתי גם אם זה לשבת לקרוא פרק תהילים! לא לחשוב שזה לא כ"כ חשוב אז לא נעשה שום דבר.
בכל מקרה אני נגד לא לעשות כלום..קומי אורי
כתבתי באופן רעיוני, ובמקרה של בחירה בין השניים.
לחבדניקית-משמו
א. אף אחד לא שמע על הסיפור הזה עד אותו יום.
ב.גם אם היינו יודעים על זה לא נראה לי שמישו היה הולך לשלם...בגלל כשאנחנו נלחמנו על גוש קטיף ועל המאחזים הם שם בתל אביב לא עשו כלום...אז לא נראה לי שמישו היה הולך לכפר שלם ונלחם שם...
חברה של גרה בקדיתא,חמסית
ויש שם פינויים כל יומיים, מהסיבה הפשוטה שהאנשים שגרים שם פשוט באו ובנו בתים, בלי אישורים וכאלה. הסיבה לפינויים שם היא פלילית, הם גרים על שטחים שהם חוקית לא שלהם, ולכן לי אישית אין שום נגיעה בנושא. במילים לא יפות: בעיה שלהם. הם אלה שבאו ובנו בית בלי לקבל אישורים כדי לחסוך כסף, אז למה אמור לעניין אותי שמפנים אותם משם?
העניין של המאחזים הוא עניין שונה לחלוטין, לא מדובר פה בעניין פלילי של משפחה סטלנית, אלא יש פה עניין של ישוב ארץ ישראל. אני הולכת לפינויים לא כי לחלק מהחבר'ה לא יהיה איפה לגור, אלא כי המאחז הזה הוא חלק מארץ ישראל, חלק מהנחלה שלי ושלנו ואני לא אתן שינשלו אותי ממנה. החבר'ה לא גרים שם כי אין להם כסף לגור במקום אחר, אלא מתוך אידיאל ליישב את הארץ גם במקומות בהם מנסים להעיף אותנו מהם. זהו מאבק שאינו פרטי רק למפונים ממשית, אלא לכל הכלל- ולכן יש לי נגיעה בעניין, ואני בעזרת-השם אשתדל ללכת לפינוי כזה.

מעבר לזה, אישית- לא שמעתי על העסק הזה? אפשר פרטים מבוססים? לינק לדף חדשות או משהו?
פינו בת"א??? קוולללל חבל שלא את שנקין...רננוש!
מה קול בדיוק? גרשו שם יהודיםפלפלתי
כמו גוש קטיף בדיוק.
לאותו רחוב קר בדיוק
וכמו כלבים.
בדיוק כמו הגויים, בדיוק כמו בגירוש, בדיוק כמו שלא צריך.

ממה הצהלה כאן לא הבנתי....
משמו..חב"דניקית
סליחה...?! איך בדיוק בני 60 עולים מתימן וכו יעבקו..??????

טוב לא משנה..אני למדתי מכל העניין הזה משהו...
עצוב!
מאיפה אני יודע...רק אמרתי את דעתיץץץמשמו
*דעתי...משמו
אומנם מצער שהמדינה זורקת יהודים מביתםאנונימי (פותח)
אבל עד כמה שידוע לי המאבק היה על גובה הפיצויים.
זה אינו דומה לגירוש יהודים ביש"ע. שם המאבק הוא על היהדות. המדינה נלחמת בכל מה ששמץ יהדות עולה ממנו, ואם המתנחלים מדברים בשם ה' אז צריך להראות להם מי ה"בוס". נלחמים בארץ הקודש.
אם היו רוצים לפנות מתחם בבית אל, כדי לבנות במקומו גורד שחקים, אז אולי זה היה דומה למקרה בתל אביב.
המדינה עושה עוולות רבות, כשבעז"ה נקים את מלכות ישראל על חורבותיה, נתקן אי"ה גם את אילו.
לא המכוונתי ח"ו שזה טוב שפינו אלה שכמחווה ידידותיתרננוש!
בס"ד
למתנחלים הם לא פינו מקום אחר באותו זמן... [ישוב בנוי אני מתכוונת...]
והם קיבלו צווים והכל????
במדינת תורה דבר כזה לא הי'ה קורה...איתי'ה
לק"י.

בלי קשר לפיצוי'ים...

צריך להבין שהדבר הזה לא הי'ה בסדר! במדינה נורמלית דברים כאלו לא קורים!!! מסרו שטח לערבים או סתם-או עם סיבה טיפשית ודיקטטורית זרקו את האנשים מהבית זה צריך להזיז לנו!!!
לא ניראה לי שזה אמיתי.... היא רק רצתה שנבין שאנחנורננוש!אחרונה
בס"ד
צריכים להלחם על כל א"י!!!!!! לא רק באזור שבסכנת הכחדה.....
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה