אין גבול לחוצפה של שלמה אבינר!מתנחלוס

http://www.machonmeir.org.il/hebrew/main_id.asp?id=5455

מידע סודי מהשב"כ
[הרב] שלמה אבינר / ראש ישיבת עטרת ירושלים
להלן מידע מהשב"כ. אמנם חסרים בו פרטים רבים וגם הדברים תומצתו ונערכו, אך הכיוון הכללי די ברור:
"הנדון: קיבלנו הוראה מלמעלה להכין את הפינוי הבא. עדיין אין תאריך ואין החלטה, אך יש אופציה. פינוי חבל עזה גבה מחיר צה"לי רגשי וכספי. לכן התוכנית העומדת על הפרק אינה פינוי אלא השארת המתנחלים במקום, בתוך הרשות הפלסטינאית ללא ריבונות ישראלית וללא הגנת צה"ל. כפי המידע המצוי בידינו, בו ביום, זרועות החמאס יבצעו פיגועים רצחניים, ואז המתנחלים ינוסו על נפשם לתחומי הארץ. תנאי בל יעבור להצלחת התוכנית הוא תמיכת דעת הקהל. לשם כך יש הכרח שהמתנחלים יוצגו כאנשים מוזרים ואלימים, מחרחרי ריב ומפרים את השלום הציבורי, אשר הביאו על עצמם במו ידיהם את חורבנם. הם רצו בכך ואין לרחם עליהם. לכן בשלב זה נדרשנו לשקול את האפשרות של שתילת פרובוקטורים בין המתנחלים כדי שיסיתו את הנוער ויעלו את סף האלימות המילולית והמעשית.
סקירה. למתנחלים ביש"ע אין תמיכה ואהדה בציבור הרחב. בזמן ההתנתקות מחבל עזה, לא קמה סערה ציבורית. עסקים נמשכו כרגיל. ביום הפינוי עצמו, הצפייה בו בטלוויזיה היתה נמוכה. ציבור זה ממשיך להיות נתפס כתמהוני וקיצוני. תרם לכך רבות הפינוי בעמונה. וכן העולים למאחזים נתפסים כחמומי מוח שכל חייהם מחפשים כיצד להוסיף צרות למדינה. אמנם הפלג הקיצוני הינו מזערי ואינו מגיע ל-1% מהם אך הוא קולני מאוד וכל התבטאות תוקפנית שלו זוכה לכיסוי תקשורתי רחב. בינתיים אין אצלו אלימות פיזית אלא רק אלימות מילולית מתמדת: "על גופותינו"," אם יבואו לפנות אותנו תהיה מלחמה אשר עמונה תחוויר לעומתה", "על ארץ ישראל יש לההרג ולהרוג", "נילחם נגד צה"ל הבוגדני" וכן הלאה. אך יש לשער שכמה צעירים יעברו מן הדיבורים למעשים ויעשו מעשה נגד כוחות הביטחון או אף נגד המנהיגים המתונים. באשר לאותם מנהיגים, הם אינם נשמעים, גם אינם זוכים לכיסוי תקשורתי. גם שותקים מחשש שהתבטאותם נגד הביטויים האלימים תחליש את המאבק על ארץ ישראל.
מסקנה: בשלב זה אין צורך בפרובוקציות. הפלג הקיצוני משרת את מגמותינו. הסוכנים שלנו השתולים בכל מקום ממשיכים לחזק וגם לסחוט באופן רציף התבטאויות אלימות.
אין למנוע את העליות למאחזים, הן מספקות ריגוש ללא תוצאות, ומשרתות אותנו, ואינן מובנות לקהל הרחב שמגיב באדישות ובלעג". עד כאן.

---------

אבל איני מסכים עם תמונה זו המציגה את העם כאילו לא איכפת לו. נכון שיש בלבול, אבל בכל מקום יש צימאון עצום לשמוע, לשמוע על התורה, לשמוע על העם והארץ. והכל עניין אחד. מאז קום המדינה, יש בעם תהייה מה גבול ארצנו, והיא היא תהייה מה גבול העם. העם אינו יודע גבולות ארצו כי אינו יודע את מהותו וזהותו, אינו מכיר את עצמיותו ואת טבעו.
כאשר מפחדים נעשים אלימים, אך אין ממה לפחד. הפסק לפחד, פתח פיך והחל לדבר. החל לנחם את הדור. מרן הרב קוק אומר במאמרו "נחמת ישראל", שזאת החובה הכי גדולה: לנחם את ישראל ולהסביר לו כמה הוא דור גדול. דבר עם כל אדם, היפגש עם כל אדם, למד תורה עם כל אדם. זאת התרופה. דבר עם כולם, עם דתיים וחילוניים, עם ימניים ושמאלניים, עם חולים ועם בריאים, עם צעירים ועם קשישים, עם עולי אתיופיה ועם עולי רוסיה, עם עבריינים ועם ישרים, עם חיילים ועם שוטרים. עם כולם דבר! דבר עם הקרוב ועם השכן, עם הטרמפיסט ועם הנהג, עם החבר לעבודה ועם החבר בצבא. דבר. אל תהיה עניו, אל תהיה פחדן, אל תהיה עצלן. זה קל, רק צריך קצת מסירות נפש.
דבר על הכל, ולא רק על ארץ ישראל, ולַמד על הכל, על התורה ועל האומה, על הלחם ועל האבטלה, על הנוער ועל החינוך, על העבריינות ועל הסמים. דבר עם אנשי שדרות והגליל, אנשי הגולן והנגב, אנשי תל אביב וחיפה. דַבּר ולַמּד.
אמר אלוף משנה במילואים, מפקד אוגדה, חילוני: "אתם בציבור הלאומי דתי, אסור לכם להתבצר ולהיתפס כמגזר, אלא להיות לאומיים וציונים באמת, ובכך להוביל את התהליכים לטווח ארוך. גם אם חלק מהתהליכים נראים לכם באופן נקודתי לא הוגנים ולא צודקים, עליכם להוביל את מרכז הזרם ולא את השוליים. יש אצלכם להט וציונות... וראייה כוללת של הכל. זהו ערך ונכס מדהים, מה שיש אצלכם התנהלות לטובת הכלל, לא רק טובת הכלל כאן ועכשיו אלא טובת הכלל כחלק מחזון גדול של האומה ועתידה. עליכם להקרין אמונה, להט ואופטימיות בכל התחומים, להביא לידי ביטוי את התורה בכל התחומים".
אכן, עמנו מוכן, עמנו צמא, עמנו מחכה.

מה הקשר לאבינר?צבי!
הרב בשבילך!צורי שראל
אולי בשבילך?! לא נורא. בסוף גם אתה תביןצבי!
רק שזה יקח לך עוד כמה שנים וחבל.
מספרים על נהג אוטובוס ורב מפורסםואלאד
שכלו את ימיהם בעוה"ז ונפטרו בשיבה טובה. הגיעו שניהם לשערי גן העדן, נהג האוטובוס לווה עד הקומה העליונה עם הצדיקים, ואילו הרב נשאר בקומה התחתונה. שאל הרב את המלאך הממונה, איך ייתכן שנהג האוטובוס הבור נכנס למקום גבוה בהרבה ממקומי, והלא אני הייתי רב מכובד בקהילתו? ענה לו המלאך: הלא כשאתה נשאת דרשה, כל הנוכחים נמנמו ובטלו תורה, ואילו כשנהג האוטובוס נסע, לא פסקו קריאות "שמע ישראל" מגרונותיהם של נוסעיו!

זהו המשל. והנמשל הוא, שגם אם אבינר החזיר את הורייך בתשובה, האם הוא עשה זאת לשם שמים או כנהג האוטובוס הלז? ההלכה היא שת"ח שאין תוכו כברו (צבוע בעברית המודרנית) צריך לפרסם את צביעותו, כי כשם שהוא בונה כך יכול להרוס ולהחריב, וגרוע מכל - לחלל את שמו ית'.
ראיתי את זה ביום שישי, לא מפתיע במיוחדואלאד
הרשע יודע לכתוב מאמרים שמטרתם לפלג את אוהבי ארץ ישראל, ליצור איבה בתוך משפחות ובתוך קהילות.

להלן עוד דוגמא למאמר שטנה מסוג זה:

http://www.aviner.net/forum/index.php?PHPSESSID=887698b7e2ac31d412bb0812fac072a9&topic=15.0

ועוד אחד מתקופת הגירוש:

http://www.aviner.net/forum/index.php?PHPSESSID=887698b7e2ac31d412bb0812fac072a9&topic=36.0
אפשר הסבר??מאחורי הקו
השנאה הזו לרב אבינר <בכל זאת- הוא יותר מימני. אם אגיע לדרגה מעליו מה שלא הולך לקרות, אפסיק לקרוא לו הרב.> היא בגלל שהוא ממלכתי?
.....תפוזה 1
בס"ד

זה משו שהם נוהגים לעשות, פעם בכמה זמן בפורום. להפיץ את ההשמצות שלהם על הרב (כן. הרב) אבינר.
יותר מידי פעמים בכמה זמן, לא רק פעם 1...פלספנית
ההסבר לכל השאלות שלךואלאד
אני רק תוהה אם זה לא נימאס לכם כבר.תפוזה 1
בס"ד

כמה פעמים אפשר לדון על אותו דבר?
או שבגלל שזה מלאכת קודש אתם מתאמצים ליידע כמה שיותר את הציבור?
אאאאאאאא!מאחורי הקו
אעהאהע!~!?!~?!~!!~~!!!!!!! מהולך פה?!?!

אם הרב אבינר כ"כ מפלצתי כמו מה שאתם אומרים עליו, אז למה עדיין יש את השו"תים שלו בעולם קטן ומעייני הישועה??
מאחורי הקו-תפוזה 1
בס"ד

שחכת גם את הסימנים- & # ^....

ברור שלא כולם חושבים כמוהם.
&#^, ובישבילך גם %$* ו<.מאחורי הקו
אבל לא הבנתי מה הולך פה. אם יש לך נימוק שיוכל לעזור לי בבלאגן בבקשה, אשמח...
תקראי את המאמר שלו בראש האשכול ותראי איך...אנונימי (פותח)
ביחד עם השב"כ הוא כבר מדבר על הגירוש הבא.
מסקנות מהמאמר:
א- צריך להתרחק מה"קיצונים": עמונה ועליות המאחזים= 1% מכלל המתנחלים.
ב- לעזוב את העיסוק בארץ ישראל ולהתחיל לדבר עם העם.

הדבר היחיד שהוא לא מסכים עם דברי השב"כ זה שהעם עייף ז"א כל השאר נכון.
הבנאדם פשוט שב"כניק.
כותרת המאמר היה יכול להיות: "מידע סודי ממני"
ויש עוד הרבה מה להרחיב....
בואי אני אסביר לך בקצרה:פלספנית
בס"ד
ישנם אנשים שטוענים שהרב שלמה אבינר הוא כבר לא רב.
יש ביניהם קיצוניים יותר, שטוענים שהוא רשע.
יש רבים, שעדיין סוברים שהוא נשאר רב, ת"ח גדול.

זהו, פחותויותר...
זהו נמאעס לי, למחוק את השרשור הזהיהודי!
לא מתאים.

אם זה היה בפורומים של וואלה הייתי מבין.

הלו! פה זה הפורומים של ערוץ 7, (כאילו תבינו, זה לא מתאים!)
ולא צריך לומר דברים כאלו על יהודים פשוטים,
על אחת כמה וכמה שלא על תלמידי חכמים! (ואם הגרצ"י טאו שליט"א, הגר"צ דרורי שליט"א, הגר"ע שטרנברג שליט"א, הגר"מ שטרנברג שליט"א, הגר"י פילבר שליט"א, הרה"ג מוטי אלון שליט"א ועוד יצאו להגנתו, אז זה לא כל כך פשוט, וכן הגאון ר' זלמן נחמיה גולדברג שליט"א חזר בו ממה שכתב על הרב אבינר וכתב שצריך "לכבד את הרה"ג אבינר שליט"א")

לא מספיק לנעול את השרשור הזה.
צריך למחוק אותו לגמרי.

זה מבייש אותי שיש דבר כזה בפורום דתי.
הייתי מצפה למצוא תגובות כאלו בפורום של חוזרים בשאלה בתפוז.
נא למחוק.
תודה.
לילה טוב.
אל תדאג, בוואלה ובתפוז לעולם לא יכתבו נגד אבינרואלאדאחרונה
האם שכחת שמאז ההתנתקות הוא הפך ליקיר התקשורת והשמאל?

את האתר www.aviner.net מצנזרים בכל האתרים הנזכרים - NRG, YNET, וואלה, תפוז ,klipa והרשימה ארוכה.

הגר"ד ליאור והגר"י יוסף מעודדים את פרסום האמת על אבינר, ומי אנחנו שנחלוק עליהם ונצנזר דברי חכמים?
ואנוכי לא ידעתי שהגר"ש פישר הוא "קיצוני" ואלאד
הרשע???אש מאנשים קרים.
באלך???
הרב..בשבילך...אש מאנשים קרים.
מה נראלכם??? אולי תפסיקו כבר??? הוא רב, אוקי, רב...ריש, בית....זה ממש לא מוצדק לדבר ככה על סתם אדם, ועל רב בכלל...זה סתם לשון הרע, הוצאת שם רע, וביזוי ת"ח...מדובר פה באדם גדול שהרבה יותר גדול וחכם וצדיק ממכם, ואנ'לא מבינה איך אנשים יכולים להתנהג ככה...בני כמה אתם? 16, 17, 18? הוא בנאדם בערך בן 50, 60 (אנלי מושג בדיוק), ואנלכם זכות לדבר עליו ככה...אח שלי לא היה הולך ללמוד אצל מישהו שהוא לא יודעת איך אתם קוראים לו...כל מיני אנשים שמקנאים בבין אדם...אולי תפסיקו כבר??? אני בטוחה שזה לא מה שעוזר כעת לעמישראל...
לכן אני אומר למחוקיהודי!
עזבי ריש בית.
יש רבנים שלצערנו הם רע-בנים. (ואני לא רומז חלילה לאף אחד, אבל לצערנו גם חילוני ששם כיפה ולמד טוב לבחינה יכול לקבל הסמכה לרבנות).

אבל הרב אבינר הוא תלמיד חכם. פשוט וקל.

מי שמסופק, שיכנס לכאן -

http://www.aviner.org/

ויחוש איזו קדושה לעומת האתר המגעיל שהקימו עליו.

לילה טוב.
אמנם לחוש קדושה זה נחמד, אבל ביהדות חוקרים את האמתואלאד
ולא מתבססים על הרגשה טובה.

הגר"י יוסף (אב"ד), הגר"ד ליאור, הרב לבנון, הגר"נ קרליץ (אב"ד), הגר"ד לוין - כולם חקרו וביקשו את האמת, ללא כל שיקול פוליטי - ומצאו כי שלמה אבינר מחטיא בזדון את הרבים בעונשי כריתות.

שלשה אבות בתי דין, אינם סתם רבנים שנוטים לאן שהרוח הציבורית נושבת כמו הרבנים שחתמו על התמיכה באותו האיש ללא כל סיבה. בלי לזלזל בהם, דיינים ואבות בתי דין של שלושה בתי דין נפרדים וחסרי פניות פוליטיות שהחליטו להוציא פסק חסר תקדים בחומרתו נגד אבינר - זו לא דבר שאפשר להתעלם ממנו.

http://www.aviner.net/psak_jeru_nimuk.php

לגבי האתר שהבאת, כבר ציינתי שמדובר בנתונים ישנים ובחלקם מסולפים.

בכל מקרה, צריך להבין שמדובר באדם רע מעיקרו, שקרן, אלים וצבוע. את העובדות לגבי שקריו שנמצאים בחוברת אי אפשר להכחיש, והוא אפילו לא טרח להכחיש.

http://www.aviner.net/choveret.php
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה