כנסויהודי!

בס"ד

הנה האתר שיצא על מנת לקדש שם ה' ברבים:

http://www.aviner.org/

כנסו ותראו איזה קדושה לעומת האתר המגעיל שהקימו נגד תלמיד חכם גדול כמוהו.

לא הצלחתי להיכנס, אבל זה נשמע משהו טוב...אש מאנשים קרים.
בניגוד לרוב בני האדם כאן..
אשרייך!
כל כך חבל, כל כך חבל, שהיצר הרע מכשיל אותנויהודי!
בביזוי תלמידי חכמים.
ידוע עד כמה זה חמור העניין, ה' ירחם.

ואני מכיר את הרב אבינר, והוא פשוט... ת-ל-מ-י-ד ח-כ-ם.
כפשוטו.
אין מילים אחרות.

אני מכיר גם תלמיד שלו (הרב אבינר הוא ראש ישיבת עטרת ירושלים ברובע המוסלמי בירושלים תובב"א).
תענוג, פשוט תענוג!
רק להסכל עליהם גורך לחייך מאושר ומהתענגות.

אשרינו שזכינו!!
נכון...אש מאנשים קרים.
גמאני מכירה אותו, לא אישית אבל הוא הרב של אחי (הרב אבינר הוא ראש ישיבת עטרת ירושלים ברובע המוסלמי בירושלים תובב"א).. ולא הגיוני שכל הרבנים שאנשים רשמו כאן יצאו נגדו...
אתם יכולים לרחף לכם כמה שאתם רוצים אבל...מתנחלוס
לפחות תתייחסו עניינית לעובדות. (אין לדיין אלא מה שעיניו רואות)
זה ממש עוול להתעלם מהעובדות כי "לא הגיוני שצדיק כמוהו יעשה ככה...)
ואני אומר את זה בתור תלמיד שלמד בישיבה שהתגלה שראש הישיבה הוא סוטה מין, וצוות הישיבה ניסה להסתיר זאת ולהשאירו על כנו והתעלמו מתלונות התלמידים, בסופו של דבר אותו רב נכנס לכלא...

אתם לא מסוגלים להתמודד עניינית, לכן אתם פותחים שרשור הגנה עליו לא קשור, למרות שפתחתי שרשור בלי שמות ובלי עוקצנות לא קשורה לגבי מאמר שהוא כתב ולגבי מה יוצא מהמאמר.
על זה נאמר חסידים שוטים...(אני מבקש שתסלחו לי על הטון אין לי כוונה לפגוע בכם אלא ויכוח על העניין)
מי אמר שהסיפורים שלכם נכונים???אש מאנשים קרים.
באיזה ישיבה???
שוב את מסיטה את הדיון.מתנחלוס
רציתי שתתייחסו למאמר שהוא כתב (הוספתי קישור למאמר מהאתר של מכון מאיר), לכן פתחתי את השרשור הראשון שננעל, ולכן פתחתי שרשור נוסף בתקווה שיתייחסו עניינית למאמר החמור שנכתב בלי קשר לסיפורים קודמים.

וכדי להסביר לכם שאתם כותבים דברים בלי לבדוק אותם רק בגלל שאתם טוענים שהוא רב גדול הבאתי את הדוגמא מישיבת "נתיב מאיר"

אז אנא התייחסו עניינית בלי דעות קדומות עיזבו את השרשור הזה (אלא אם כן אתם רוצים שוב להתפלמס בלי טעם) והגיבו לנאמר בשרשור "הפעם בלי שמות ותתייחסו עניינית לממצאים..."
אם יש לך בעיות עם מה שהוא כתביהודי!
אתה מוזמן להתקשר לרב ולשאול אותו.
מה יעזור לפרסם פה בלי שאף אחד יוכל לצאת להגנתו??

הרב אבינר לא כותב דברים בלי להסתמך על מקורות.
יש כמובן חולקים כמו שכמעט על כל דבר חולקים וזה בסדר גמור.

אם אתה רוצה, אני מוכן לשלוח לך במסר"ש פלאפון שלו ותשאל אותו.
מצטרפת.תפוזה 1
אתם שוב מתחמקים, ממה אתם מפחדים...מתנחלוס
אתה לא יכול לקרא את המאמר בעצמך ולהגיב.
מה זאת אומרת "מה יעזור לפרסם פה בלי שאף אחד יוכל לצאת להגנתו??"
אם אתה רוצה לצאת להגנתו- אתה מוזמן, אבל תענה עניינית.
ובקשר ל'מקורות' הוא בעצמו כתב שזה "מידע סודי מהשב"כ" אז הנה לך 'המקורות' שלו.
האם אתה מסוגל להתייחס עיניינית למאמר ולמה שיוצא ממנו ע"פ מה שכתבתי???
אם כן אז תגיב בשרשור הנכון, אם אתה לא יכול להתייחס עניינית תמשיך לקשקש בשרשור הזה כמה שאתה רוצה (סליחה על הביטוי "לקשקש", זה המילה הכי טובה שמצאתי.)
סלח לי- אבל זאת לא הייתה בדיוק התחמקות!מאחורי הקו
אלא מה זה היה?מתנחלוס
עדיין אף אחד לא התייחס לתוכן המאמר.
היו רק התחמקויות בנוסח "אתה מוזמן להתקשר לרב ולשאול אותו."
מה הוא לא יכול לקרא את מה שכתב ולהגיב?
או: " מה יעזור לפרסם פה בלי שאף אחד יוכל לצאת להגנתו??"
שיצא להגנתו לא אמרתי לא לא לצאת להגנתו, ליהפך אני מעוניין שיצא להגנתו ויטען טענות ענייניות לגבי מה שכתוב במאמר ולגבי מה שאני כתבתי על המאמר, ואז סוף סוף לפתוח דיון על הדברים.

אם זה לא התחמקות, אז מה זה התחמקות?

שוביהודי!
בס"ד

מי יכול להסביר את עצמו הכי טוב אם לא מי שכתב?!

אם אתה באמת רוצה תגובה עניינית, והמטרה שלך היא לא סתם לנגח את הרב אבינר, אז תפנה אלי במסר"ש ואני אתן לך מספר פלאפון. בבקשה.
מספיק להתחמק תענה!מתנחלוס
מה שמיוחד בחומר כתוב שמופץ לציבור, זה שכל אחד יכול לקרוא לחשוב ואפילו להגיב על הדברים.

אם מאמר יוצא לציבור,קומי אורי
לכל אחד מותר לפרסם אותו באיזה פורום שהוא רוצה, ומה ש'מתנחלוס' ביקש ממך זה בסך הכל להביע את *דעתך* בעניין, לא דעת הכותב!
הרה"ג שלמה פישר פסק שאבינר הוא רשעואלאד
הגר"י קפאח זצ"ל כתב על אבינר:

על המכתב לנדותו חתומים שלושה(!) אבות בתי דין מבתי דין שונים: הגר"י יוסף (אב"ד בד"צ קהל יראים),הגר"נ קרליץ (אב"ד בני ברק) והגר"ד לוין (אב"ד ירושלים). הגרב"צ מוצפי אב"ד

הרב ליאור, הרב לבנון ועשרות רבנים נוספים מגלים את דעתם שאסור לאסור לשמוע לפסיקותיו בכל תחום שהוא ואסור להכניס את ספריו לבית.

אבינר מודה בכך שהוא משתף פעולה עם השב"כ
אבינר המליץ על ניסו שחם בחום לב בבג"צ

כל הפרטים בקישור הזה: http://aviner.net

נו ומהצד השנייהודי!
יש אבות בתי דין שפסקו להגנתו:

הבית דין בירושלים זיכה אותו פעמיים מול הרב יעקב יוסף, ולאחר מכן הרב יוסף לקח אותו לבית דין של העדה החרדית, ובעקבות מכתב מפורט ומנומק שכתב להם הרב אבינר - הם החליטו שלא להתערב.
לאחר מכן הרב יוסף תבע אותו בבית דין של הרב לוין - ושם פסקו שאסור לו לפסוק בדיני טהרת המשפחה.

הגר"צ דרורי שליט"א, תלמיד מובהק של הרב צבי יהודה זצ", האב בית דין בקרית שמונה כבר 8 שנים יצא להגנתו.
וכן הגרצ"י טאו שליט"א, נשיא ישיבת הר המור, והגר"ע שטרנברג שליט"א והגר"מ שטרנברג שליט"א מראשי ישיבת הר המור, יצאו להגנתו.

והרב מוטי אלון.
והרב דב ביגון, ראש מכון מאיר.

והגאון ר' זלמן נחמיה גולדברג שליט"א חזר בו ממה שכתב על הרב אבינר - וכתב שיש "לכבד את הרה"ג אבינר שליט"א".

תאמין לי שאם הרב דב ליאור או הרב מלמד או הרב לבנון היו רואים את הגועל נפש והזוהמה שיש באתר הזה שכתבת הם היו מזדעזעים.

מי שלא רוצה לעבור על עשרות לאוין, עשיין וארורים ח"ו, בגלל כל הלשון הרע וההוצאת שם רע הזה, שלא יכנס לשם.
שומר נפשו ירחק.

אם החפץ חיים היה רואה את זה הוא היה פורץ בבכי.
ובוא נאמר... הקב"ה לא שמח ממה שכתבתיהודי!
אתה יודע על מי נאמר "ויודע דעת עליון"?ואלאד
האתר ההוא בלבל אותך, מדובר בנושאים שוניםואלאד
בי"ד *הרבני האיזורי* (מטעם המדינה) פסק נגד התובעים של אבינר בעניין ההטרדות.
בי"ד הרבני לא התייחס לעניין פסיקת הוועדה של הגר"מ אליהו שהוקמה בעקבות החלטת הרבים בענוש כרת.

אף בית דין לא זיכה את אבינר בעניין זה, והרבנים שחתמו בעדו הוטעו על ידי הרב אלרן שפרסם חוברת שקרית, והתגובה לחוברת שלו היא כאן:
http://www.aviner.net/tguva_elran.php

איזה גועל נפש וזוהמה יש באתר www.aviner.net? האתר מביא מסמכים ותמלילים מקוריים, אם זה מה שמגעיל אותך, נראה שהאמת מגעילה אותך.

וגם בנושא המכות בגוש קטיף, בנושא התמיכה שלו באנטיפאדה (שהגר"י קפאח זצ"ל הזדעזע כשראה את ספריו וכינה אותו סוכן של אש"ף), התמיכה שלו בניסו שחם ובשב"כ ויתר המעללים שלו - אין הכחשה לדברים אפילו מצדו של אבינר.

ומבחינתי, כל אחד מהדברים הללו גם אם היה מקרה מבודד היה מספיק כדי לסמן את האיש כרשע מתועב. וכל הדברים יחדיו יוצרים תמונה מזעזעת, ועל כן מצווה גדולה עושה כל מי שמפרסם את הדברים - וברכת ה' שלוחה לכל המוקיע רשעים מתוך המחנה, כה לחי יאמר לו.
החלטת=החטאת*ואלאד
יהודי את אוהב את ר' אברוםאומן ר''ה
אז ר' אברום יצא נגדו
זה שטות הרב זלמן נחמיה גולדברגאומן ר''ה
לא יצא לידי להגנתו זה שטות ושקר
לא נכון, לא שטות. אני ראיתי את כתב ידויהודי!
בס"ד

רב אברום כותב במכתב שלו "הרב אבינר".
רב אברום היה פורץ בבכי אם היה רואה את האתר המגעיל שלכם.

אתם טועים, וחבל.
ואם כל כך הרבה גדולי תרוה יצאו להגנתו, אז כנראה שבאמת כמו שהרב סדן אמר שהוטעו גדולי התורה שיצאו נגדו.

והפסיקה המקילה של הרב אבינר ידועה כבר עשרות שנים.
מדוע פתאום רק עכשיו תבעו את הרב אבינר?!
הרב שפירא אמר עליו: "מפחד אני מבעלי הכשרון"!מתנחלוס

מתוך המאמר של הרב אריאל לוי- לדמותו של הרב שפירא זצ'ל
מספר הרב אביהו שוורץ שליט"א, מן הישוב בית אל: באותם ימים נזדמנתי לישיבת "מרכז הרב" וראיתי בחורים מתגודדים סביב הרב שפירא זצ"ל. הם הראו לו אז מאמר "פסק הלכה" של אחד שהעז לחלוק על פסקו של הרב שפירא זצ"ל, וכאילו "בשם התורה" להתיר לחיילים להשתתף בפשע הנורא של הרמת יד על ארץ הקודש, ארץ ישראל.

הרב שפירא קרא את המאמר, היה מזועזע, וקבע נחרצות- "אין כאן מילה אחת של תורה! אסור לפרסם את זה!" וכדי לחנך את תלמידיו- קרע לעיני הקהל, בתוך אולם הישיבה, את אותו "פסק הלכה". ("שהיה מבוסס רק על סברות בטן" כלשון הרב שוורץ)

ואיך זה שייך לרב אבינר?יהודי!
היו עוד רבנים שהיו נגד סירוב פקודה.
הוא דיבר ספציפית עליו.מתנחלוס
'פסק ההלכה' שהראו לרב היה מתוך "באהבה ובאמונה"מתנחלוס
כי זו הייתה דעת רב אברוםיהודי!
בס"ד

ולכן הוא קרע את פסקו של הרב אבינר (אגב, אני לא הייתי שם, מאיפה כל כך ידוע לכם שזה היה של הרב אבינר?)

אתה רוצה אני יחזור מה הרב שך זצ"ל אמר על הדתיים לאומיים??
והרב שך גם יצא בחריפות נגד הספר של הרב סולובייצ'יק זצ"ל..\
כשגדול תורה סובר באופן מסויים אז מסביר בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שזו דעת תורה.

אבל זה לא אומריהודי!
בס"ד

שאסור לרב אבינר לסבור אחרת.

כמובן שצריך בעניין זה לפסוק ע"פ גדולי הדור.
אבל זה לא אומר שלרב אבינר אסור לסבור אחרת. (ומה עוד שיש עוד רבנים שסוברים כך).

רק בשביל להבין את הנקודה.
הלל חלק על שמאי.
נפסקה הלכה הרוב הזמן כמו הלל.
אבל זה לא אומר ששמאי לא סבר אחרת!
אבל בכל זאת נפסק כמו הלל.
יהודי - שאלה לי אליךחנניה בן עקשיא
כיצד אתה מסביר את העובדה שבאופן *תקדימי* רבנים מגדולי הדור גם מהמגזר הדתי לאומי וגם מהמגזר החרדי, יצאו בצורה כה חמורה נגד מי שמכנה עצמו בתואר "רב" ומחזיק מעצמו "גדול הדור" ?

איך גם הרב ליאור
וגם הרב יעקב יוסף
וגם הרב לבנון
וגם הרב קרליץ
וגם הרב לוין
וגם הרב פישר

- פסקו על אבינר ש"אין תוכו כברו" ושצריך להוציא את הספרים שלו מהבית ושאסור להקשיב לשום פסק שלו ?! למה יש לך סברה שאתה יותר חכם מכל הרבנים שבדקו ומצאו שמדובר ברשע גמור ?!
אסור לשאול את הרב אבינראנונימי (פותח)
שמעתי מאדם שאני יודע שאפשר לסמוך על דבריו.
הוא שאל את אחד הרבנים שחתמו על זה אם זה נכון ואמר לו שכן
אז שאל אותו אבל למה מפרסמים את זה מחוץ לישוב בית אל והתשובה היתה משום שמה אפשר לעשות שאנשים רבים ממקומות רבים שואלים אותו.

בדקו והגיעו למסקנה אז על מה הדיון

לגבי התואר רב הרבנים כתבו "הרב אבינר" אז גם אנו צריכים לקרוא לו כך
ווא אנשים זה פשוט עצוב...אש מאנשים קרים.
הוא יהודי...והוא רב...וזה פשוט עצוב לראות איך אתם מדברים...רשע??? אפילו על סתם יהודי לא מדברים ככה...ק"ו שעל רב...למה שרב גדול וחשוב שכבר כ"כ הרבה שנים רב יעשה דבר כזה??? ואנ'לא מבינה מה הפיוז שנכנס לכם פעם בכמה זמן לדבר נגדו...
אם יש בעיות איתו-מה ישיבת עטרת כהנים עושה??? מה הוא עושה בדף של מעייני הישועה, מכון מאיר??? מה הוא עושה כל יום חמישי ברדיו??? מזה כל הספרים שלו???
יש אנשים שמקנאים באנשים אחרים וצריכים להשמיץ...זה ממש לשון הרע, וביזוי ת"ח...אנ'לא מבינה איך אתם יכולים לדבר ככה על יהודים בכלל, ועל רב גדול וחשוב בפרט...
ומיזה הרב לוין ההוא שחתום על הדברים שאתם אומרים??? הרב אריה לוין-נפטר מזמן, ואבא שלי-לא מסכים איתכם...
אח שלי בחיים לא היה לומד אצל בנאדם שיש איתו בעיות...
ויש לכם ד"ש מהחפץ חיים...
הרבה רבנים גדולים יצאו נגדו ופסקו שאסור לשאול אותואנונימי (פותח)
שאלות בהלכה. כמו כן התבטאו כנגדו בחריפות רבה.
מה שהרב מרדכי אליהו אמר על הרב אבינר זה >>>>תכלת דומה לים
שאי אפשר ללכת לפיו בדיני אישות- בדינים מסויימים, שמפאת כבודכם לא אפרט כרגע, וזהו!!!
וזה בדוק וחתום במליון אחוז (שאלתי את אבא שלי שהוא אחיין של הרב מרדכי אליהו שליט"א- מספק?!)
ךשון הרע מיותר לחלוטין.תכלת דומה לים
למזלי האתר חסום ע"י מורשת.
אל לנו לצאת נגד הר' אבינר!!!חילא דמשכנא
אספר לכם סיפור:בתקופת תחילת החסידות באו תלמידים של הגר"א לרב אחד (אני לא זוכרת את שמו)ואמרו לו שהגר"א מבקש שיצטרף אליו בקריאה נגד החסידות ואז הרב אמר שהוא לא מסכים תמהו תלמידי הגר"א,הלא הגר"א ביקש ממך והוא מלאך אלוקים?! אמר להם הרב שיספר להם סיפור:כשאברהם בא לעקוד את בנו- יצחק ה' בעצמו אמר לאברהם להרוג את יצחק ואח"כ מלאך הוא זה שאמר לו לא להרוג אותו מכאן נובע שבשביל להציל יהודי מספיק שמלאך יגיד לך להצילו אבל בשביל להרוג יהודי ה' בעצמו צריך להגיד לך להורגו. והמבין יבין.......
מרוב השירשורים על הרב אבינר אני כבר לא נכנסת לזה..נ נח בנשמה-בת
גמני כבר לא ניכנסתתפוזה 1
בס"ד

חבל על העצבים..
תכנסו לאתר אבינר נט ואחרי זה תמשיכו לדבר ככה ישצבי!אחרונה
לכם באמת בעיה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה