לשאלה האם הוא מרוצה גם מנאומו של ראש הממשלה בישיבת מרכז הרב בליל יום ירושלים, אומר ח"כ אריאל, "אני אענה לך בצורה יותר חדה משאלתך, אני קראתי, לא שמעתי את נאומו של ראש הממשלה כי יצאתי קודם, קראתי אותו, הוא נאום שרחוק מלספק, המציאות בשטח היא הפוכה ממה שאומר ראש הממשלה כנראה שרק הוא יכול לבוא לישיבת מרכז הרב ולהגיד הפוך ממה שקורה ולזכות במחיאות כפיים סוערות של כל כוחותינו הכי טובים והכי משובחים. אני מוסיף ומזכיר שראש הממשלה הנוכחי הזה, מר נתניהו התנגד התנגדות אקטיבית להעביר חוק שאני וחברי יזמנו להנצחתו של הרב קוק הייתי אומר שזה כמעט, כמעט, ואני אומר בזהירות שיא החוצפה".
לדבריו למרות הביקורת שלו על ראש הממשלה אין לו שום טענות על תלמידי מרכז הרב, "אני לא מבקר לא את תלמידי מרכז ובוודאי לא את רבני מרכז, הם נוקטים קו ממלכתי שמי שהוא ראש ממשלה ראוי להערכה ולהוקרה ולחיזוק ולחיבוק, אין לי שום ביקורת עליהם, הייתי שם וזה נראה כמו פצצת אטום בתוך הישיבה, זה אנרגיות כאלה שמשתוללות שם ביום ירושלים, שזה ממש משמח ומרגש וכיף לבוא לשם עם כל הרבנים הנהדרים שלנו ואין לי ממש שום ביקורת אלא להפך לשבח ולהודות על כל מה שהם עושים שנה בשנה, וגם על כל הפירות שיוצאים מהישיבה הזאת, נדמה שרובנו ככולנו חניכי הרב קוק"

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל